آره n61jq-jx014v
به نظر شما امرتات ویندوز غیر اورجینال رو این لپتاپ ریخته؟حالا چیکار کنم؟
Printable View
آره n61jq-jx014v
آره n61jq-jx014v
دوستان اگه سفارش بدیم مدل n61jq سفید رنگ پیدا میشه؟؟؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
- اول از همه به خودم یه خسته نباشید میگم که حدودا بعد از 3 روز به صورت پاره وقت مشاهده 84 صفحه از این تاپیک رو به اتمام رسوندم :27:(از این ایکون خوشم اومده !)
- با اینکه در فرومهای مختلفی در زمینه برق و کامپیوتر و اتومبیل و.. عضو هستم ، این اولیت تاپیکی هست که کامل میخونم و خیلی جالب بود برام ! از پست اول که شروع به خوندن کردم 100 بار تصمیمم عوض شد و سر دوراهی گیر کردم و دوباره یه تصمیم گرفتم و دوباره عوض شد..:45:
1000 جور حرفهای ضدونقیض توی این تاپیک زده شده که دمار از روزگار خواننده این تاپیک در میاره ! اما در نهایت با آنالیز پستها و بررسی شواهد و مدارک میشه به نتایج نسبتا خوبی دست یافت(خدارو شکر) !
- یکی از نکات مهمی که میشه متوجه شد این هست که از این نوت بوک N61JQ ، پسوندهای مختلفی وارد شده که هر کدوم برای خودشون داستان دارن ! مثلا 014 - 061 - 010 که میتونید با خوندن تاپیک به داستانهاشون پی ببرید.(معمولا تمام اطلاعات متفاووت و مسائل و مشکلات برمیگرده به همینها).
در نهایت به این نتیجه رسیدم که این نوت بوک یک گذینه مناسب برای خرید مناسب نسبت به قیمت میباشد ! امکانات زیادی رو بهتون میده که توی این قیمت هیچ نوت بوکی میشه گفت نداره !(بلوری + USB-3.0 + گرافیک خوب). :21:
اینم لینک نوت بوک چک برای Review های این نوت بوک :
- نکته جالب اینکه توی این تاپیک دل آدم میگره ! یدونه عکس هم کسی نمیزاره :41:کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-N61Jq.28270.0.html
(از سایت نوت بوک چک) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مربوط به اون مسئله ای که روش دعوا شده بود :(از منبع معتبر :این Rate زیاد مهم نیست)
-در نهایت از دوستانی که اطلاعاتشون رو در این فروم به اشتراک گذاشتن تشکر میکنم.
-راستی میتونین برای عبور از میلترشین :31: از پسوند ir بجای com استفاده کنید.(برای من که اینطوره)
تا برنامه بعد خدانگهدار :exclamati
چرا تو قسمت گرافیک زده 2775؟
مگه 5730 یه گیگ نیست ؟
پایین عکس در قسمت Gerafik یه چیزایی نوشته.نقل قول:
ولی مهم اینه که توی سایت اسوس گفته :
نقل قول:
Video Graphics & Memory : ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 1G DDR3 VRAM
نقل قول:
دوست عزیز نگران نباش .منم یه دفعه اینجوری شدم. یه دفعه والپیپرم پاک شد و گوشه سمت راست زد که شما قربانی فروش غیر مجاز ویندوز شدید و از این حرفها ...
برای این کار روی my computer کلیک راست کن و properties رو انتخاب کن بعد برو پایین صفحه و اون علامت جنیون رو کلیک کن که بره به قسمت genuine سایت مایکروسافت، یه پچ رو باید دانلود کنی بعد از نصب اون مشکلت حل میشه و میگه که ویندوزت اورجیناله...
البته من خلاصه گفتم ...:31:
دوستان g51jx مشکلی نداره؟ کسی تا حالا مشکلی ازش نشنیده؟ کانفیگ و ظاهرش که عالیه!
خیلی از n61jq باید بهتر باشه.البته قبول دارم تو این رنج قیمت n61jq تکه...
سلام مهرداد جاننقل قول:
بله 1G رم داره و بقیش رو هم ویندوز Share میکنه.:46:
پچ رو هم دانلود کردم ولی درست نشد
زنگ زدم امرتات میگه روی سریn ویندوز نصب نیست!!!!
کسی راه دیگه ای به نظرش نمیرسه؟
نقل قول:
یعنی چی ویندوز نصب نیست. مگه شما بار اول روشن کردی لپ تاپو ویندوز روش نصب نبود ؟
مدل شما n61jq مگه نیست ؟ این که ویندوز اورجینال روشه.
n61jq-jx014vنقل قول:
من نمیدونم این کارشناس امرتات چی میگه؟رو کارتن لپتاپ هم زده که ویندوز روش هست
زیر لپتاپ هم آرم مایکروسافت و پروداکت کی هستش حالا به نظر شما مشکل از کجاست؟
دوست عزیز من پستهای مربوط به مشکلت رو خوندم.شما با تلفن و این چیزها مشکلت حل نمیشه.خودت رو هم اذیت نکن.وظیفه شرکت گارانتی رفع مشکل شماست.لپ تاپت رو بردار و حضوری به گارانتی مراجعه کن .مطمئن باش که جواب میگیری.:46:نقل قول:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
من هم میخوام به نکته ای اشاره کنم شاید برای بعضی ها مهم باشه چون خودم هم هنوز به جوابش نرسیدم.
یکی از دوستام لپ تاپش رو که تازه خریده بود آورد تا من واسش آب بندی کنم. کارهایی مانند پاک کردن برنامه های اضافی, غیر فعال کردن سرویس ها, بک آپ گرفتن و نصب برنامه های امنیتی از قبیل آنتی ویروس.
لپ تاپ این دوستمون HP Pavilion DV6 2170 با مشخصات زیر.
Intel Core i7-720QM
6 GB DDR3 RAM
640 GB HDD 7200rpm
Geforce GT 230M 1GB DDR3
مارک رمی که در این لپ تاپ استفاده شده بود Samsung بود و چون جای 2 تا رم داشت یک رم 4 گیگی انداخته بودند و یکیش هم 2 گیگ. این رو با برنامه ی CPU-Z نسخه ی 1.55 چک کردم. همچنین رمهاش 1333MHz بودن.
امتیازی که ویندوز به این رم داده بود 7.4 بود.
بعد اومدم و در لپ تاپ خودم یعنی ASUS M60J توسط CPU-Z نسخه ی 1.55 مشخصات رمش رو با HP DV6 2170 مقایسه کردم. اول از همه در ایسوس برنامه CPU-Z نشون میده که جای 4 تا رم داره. در بعضی از انجمن ها هم اشاره شده که جای 2 تا از رمهاش مثل لپ تاپ های معمولی پشتش قرار داره و چای دوتا دیگه اش زیر کیبورد قرار داره. اگر واقعا جای 4 تا رم داشته باشه پس با انداختن 4 تا 2 گیگی پرفورمنس لپ تاپ رو میشه خیلی بهتر کرد.
آیا لپ تاپ شما هم جای 4 تا رم رو نشون میده؟
در ASUS M60J از دوتا رم 2 گیگ با مارک سامسونگ با فرکانس 1066MHz استفاده شده اما با این وجود امتیازی که ویندوز 7 به این رم میده نسبت به رم HP DV6 2170 خیلی قابل قبوله.
از نکات مثبت HP DV6 2170 که با نام HP DV6 2020 هم در ایران وجود داره میتونم به کناره های براق و فلزی اون اشاره بکنم.
با وجود اینکه هم HP هم ASUS از رزولیشن 1366*768 (خروجی FULL HD از طریق HDMI) استفاده میکردند اما رنگ های ایسوس در مونیتور طبیعی تر از HP بود. البته قبلا هر کنتراست هر دو لپ تاپ رو روی 90 درصد گذاشته بودم. و هر دو لپ تاپ هم از High \Performance در حالت اتصال به برق استفاده میکردند. در کل کیفیت مونیتور ایسوس خیلی بهتر بود.
نکته ی منفی دیگه HP صدای فنش بود. با وجود اینکه من چند ماهه که دارم از M60J استفاده میکنم اما HP DV6 2170 تازه خریداری شده بود اما صدای فن HP بیشتر بود. تقریبا میتونم بگم ایسوس اصلا صدایی در مقابل اچ پی نداشت. :20:
از طرف دیگه شیار های خروجی هوا توسط فن و گرمای داخل لپ تاپ در HP طراحی بدی داشت. بدترین جایی که میشه این شیارها رو قرار داد پشت پشت لپ تاپ و در حالت رو به پایین. طوری که وقتی لپ تاپ رو روی پا قرار میدادی این شیار ها تقریبا گرفته میشدند و راهی برای خارج کردن گرما وجود نداشت. در حالی که در ایسوس سمت چپ و بغل لپ تاپ گداشته شده و حتی در حالت دراز کشیدن روی تخت و استفاده از لپ تاپ این خروجی گرفته نمیشه.
نکته منفی دیگر HP در مقابل ایسوس برای کاربران معمولی (نه حرفه ای ) این بود که تمام حجم هاردش رو به 1 پارتیشن اونم C اختصاص داده بود. یک پارتیشن دیگه هم به اسم Recovery وجود داشت که 10 گیگ حجمش بود با یدونه دیگه که فکر کنم تقریبا 300 مگابایت حجم داشت و نوشته بود HP Tools یا یک همین جیزی.
در کل HP یدونه C داشت و دیگه هیچی نداشت. یکی نیست به اینها بگه خیلی سخت بود که مثل ایسوس و خیلی از برندهای دیگه 2 تا پارتیشن درست و حسابی با حجمهای یکسان درست میکردی تا حداقل کاربران معمولی که جیزی از پارتیشن بندی و یا تغییر حجم پارتیشن ها بلد نیستند بتونند یک پارتیشن و درایو مطمئن داشته باشند تا در صورت از دست دادن ویندوز و خرابیهاش به فایل ها و یادگاریهایی که دارند آسیبی نرسه.
واقعا این قسمتش کم کاری HP رو نشون میداد. هیچ دلیلی هم نمیتونه برای من قانع کننده باشه که چرا اچ پی این کار رو نکرده.
نکات دیگه نرم افزاری هم وجود داشت اما بهتره بهش اشاره نکنم تا دوستان نگند داره از اچ پی بد میگه. من سعی کردم واقعیت ها رو بگم و برام مهم نیست که خودم ایسوس استفاده میکنم یا اچ پی. اما با آزمایش یکی از High End های اچ پی فکر نکنم در صورت عوض کردن ایسوس بخوام سمت اچ پی برم. :46:
در مورد رم اگر یکی توضیح بده ممنون میشم. :10:
به نظر شما قبول میکنن؟اگه قبول نکرد چیکار کنم؟نقل قول:
یعنی چی قبول نمیکنن.شما حدود 150 هزار تومن بابت ویندوز لپ تاپت پول دادی،حتمآ قبول میکنن.نقل قول:
سلام داداشنقل قول:
مگه 5730 هم شر داره ؟
من فکر میکردم نداره
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
به نظرم ویندوز نمراتش همینجوریهنقل قول:
خیلی مسخرس نمره دادنش من چک کردم یه مدت
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
این لپتاپ هنوز به فروش عمده تو ایران نرسیده که بچه ها بخوان بگن بده یا خوبهنقل قول:
اما کار ایسوز تکه
اما قیمتی که سازگار زده نمی ارزه
سلام به همه :46:
امروز یه سر رفتم پارسیان و ایرانیان ، اعصابم خورد شد !
این مغازه دارها و نماینده ها واقعا چیزی نمیدونن یا اینکه نمی خواهند به مشتری جواب درست و حسابی بدن ؟!
از یکی از نماینده های به نظر گردن کلفت تو پارسیان پرسیدم پسوند N61JQ یی که شما دارین چیه ؟ گفت ببین این پسوندها اصلا مهم نیست و یکی از اون طرف گفت اینها مربوط به Distributor های مختلف هست(حالا فکر کرد من نمیدون یعنی چی :27:)
گفتم که اینها از نظر قطعات داخلی و برندهای اونها با هم فرق میکنند ، میگفتند که نه بابا تو چقدر حساس هستی و (تو دل خودش : بیا جنس مارو بخر ، حالشو ببر ! )
یه جا هم رفتم با کمال احترام گفت 010v هست - باس رم این نوت بوک 1066 و هارد اون 500GB - 7200RPM هست.(این رو میشه در لینکهای سایتهای خارجی هم دید).یکی از بچه های اینجا هم فکر کنم همین مدل رو دارند که برند قطعاتش فرق میکرد با 014v
ایرانیان هم به همین منوال..اکثرا اسرار دارند رو اینکه همه این مدلهای وارد شده یکی هستند.
در ضمن من فکر میکنم وارد کننده اصلی ویستا هست ولی به طور مستقیم با امرتات و سازگار ارتباط دارن ، البته هنوز مطمئن نیستم.
هرجوری حساب کنیم بازم g51jx از n61jq بهتره...
راستی نظرتون در مورد تفاووت برچسب USB 3.0 چیه ؟ ممکنه برای خودتون رو بفرمایید ؟! ( مردم به چه چیزهایی دقت میکنند هااا :18:)
شماره 1 : ( مربوط به 010)
شماره 2 : (مربوط به یکی از تصاویر داخل همین تاپیک - فکر میکنم 014 هست)
نوت بوک چک :
خدایا توبه !
سلام به همه. سرعت یو اس بی 3 چند برابر یو اس بی 2 است. 10 برابره؟آخه روش زده x10
ممنون میشم در مورد سرعت corei5 -540 و corei 5-520 که در مدلهای:19: n61jv هست توضیح دهید. فرقشون زیاده؟هرکدوم چند هسته ایه؟
با سلام به دوستان من هم به جمع n61jq پیوستم......
n61jq-jx061v/corei7/4g ddr3/ 5730 1g/640g/ 7
خوب معلومه بهترهنقل قول:
گرافیکش قویتره
ولی خوب قیمتشم بالاتره نسبت به n61jq
مبارک باشه.ایشالا 120سال برات عمر کنه!چند خریدی؟با چه گارانتی؟نقل قول:
مرسی دوست عزیز.نقل قول:
قبول دارم امتیاز دادن ویندوز به قطعاتش ممکنه مسخره باشه اما همچین هم بی ربط نیست. مثلا اگر لپ تاپ شما دو تا رم 2 گیگ داره, یکیش رو در بیار و دوباره امتیاز رو نگاه کن. یا اینکه اگر دو تا رم 2 گیگ با مارک Kingstone و با فرکانس 1333 داره درشون بیار و یک مارک دیگه با فرکانس کمتری مثلا 1066 بزار و دوباره امتحان کن.
اگر هاردتون سرعتش 7200rpm باشه و حجمش هم 500 گیگ باشه معمولا امتیاز 5.9 بهش داده میشه اما هارد رو در بیار و با یک هارد 60 گیگی از نوع SSD عوضش کن, امتیاز هارد رو در این صورت حداقل 7 نشون میده.
بهر حال بگذریم... بحث من بر سر امتیاز دادن ویندوز به قطعات نبود چون برای این کار برنامه ها و بنچ مارک های دقیق تری وجود دارند. سوالی که من داشتم این بود که آیا در لپ تاپ هایی که شما و دوستان دیگه از برند ASUS خردید جای 4 تا رم رو در CPU-Z نشون میده؟ با توجه به سابقه CPU-Z و قابل اعتماد بودنش در صورت بروز بودن نرم افزار آیا همچین چیزی واقعیت داره یا ممکنه اشتباه باشه؟
نقل قول:
روی لپ تاپ من که جای 4 تا نشون میده، عکسش رو در پایین براتون میذارم:
رامین :11:
اره خوبنقل قول:
مخلصیم:10:
ممنون عزیز :11:نقل قول:
طاقت نیاوردم ... پشت لپ تاپ رو باز کردم و یک بازرسی کوچک کردم. پشت لپ تاپ فقط جای 2 مموری وجود داشت و هر دوش هم پر بود.
اون 2 تای خالی دیگه به احتمال زیاد باید زیر کیبرد باشه و دسترسی بهش آسون نیست. یادمه تو یوتوب یکبار جا انداختن مموری های ایسوس رو که زیر کیبرد قرار دارند رو دیدم اما الان هر چقدر میگردم یادم نمیاد اسمش چی بود.
نتیجه> پس لپ تاپ های ایسوس جای 4 مموری داره و میشه بصورت 3 کاناله و یا 4 کاناله برای آپگرید مموری ازش استفاده کرد. :31: خطاب به بقیه برندهایی که اومدن تو این تاپیک و دارند پست های ایسوسی ها رو میخونند :21:
خروجی FULL HD
این مطلب رو همراه با عکس در این تاپیک بر ای کسانی میزارم که رزولیشن لپ تاپشون زیاد به دلشون نمیشینه.
درسته که ال سی دیه لپ تاپ قابل ساپورت رزولیشن 768*1366 رو داره اما این به این معنی نیست که لپ تاپ شما نمیتونه رزولیشن FULL HD یا همان 1080*1920 رو ساپورت کنه.
کافیه شما لپ تاپتون رو به یک مونیتور معمولی و یا تلویزیون با قابلیت ساپورت Full HD از طریق HDMI وصل کنید تا هم 2 تا دسکتاپ داشته باشید و هم رزولیشن Full HD را برای کارهای گرافیگی و یا غیره بتونید استفاده کنید. یک دستکتاپتون میشه ال سی دیه خود لپ تاپ با رزولیشن خودش و اونیکی میشه Full HD.
سلام مهران عزیز .
خوبی دوست قدیمی انجمن موبایل ؟
مرسی از توضیحات شما در باب این لپ تاپ عالی .
مخلصیم .
این کار روی N61 هم جواب میده ؟نقل قول:
به به, سلام سامسونگ عزیز. :11:نقل قول:
بله عزیز, قبلا در انجمن موبایل با یک آیدیه دیگه, فکر کنم یادت باشه بودم.
میبینم شما هم زدی تو کار لپ تاپ و ایسوس :31:
واقعا لپ تاپ خوبیه, بهترین لپ تاپیه که تا حالا داشتم.
پوریا جان من روی N61 امتحان نکردم. اما...نقل قول:
از اونجایی که خروجی HDMI در N61 وجود داره.
از طرفی هم کارت گرافیک قوییتر از GT 240M روش نصبه.
99.99 درصد جواب میده. یک صدم درصد را هم بزار بخاطر کم اطلاع بودنم در مورد درایو نرم افزاری ATI. :10:
اگر به یک تلویزیون LCD با قابلیت ساپورت Full HD وصل بکنی. در یک صفحه بزرگ مثلا 40 یا 50 اینچ بشین و MW2 بازی کن :46:
دوستان سلام.
بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ :دی بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
و اما لپ تاپ .
در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد :)) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .
مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7 :دی
فعلا این ها به نظرم میرسه .
مخلص همه
---------- Post added at 02:42 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
دوستان سلام.
بعد از چند روز دربدری بخاطری اتصال به اینترنت adsl و باز بخاطر لذت بردن از کار با اینترنت بوسیله ی لپ تاپ :دی بالاخره ظاهرا مودم و خط و کابل کشی خونه و مخابرات و آی اس پی دست از اذیت و آزار حقیر برداشتند و مجالی دادن تا سری به دنیای مجازی بزنم .
و اما لپ تاپ .
در این چند روز کما بیش باهاش کار کردم اما نرسیدم که بطور جدی باهاش ور برم . اما همچنان گاه گدار اون صدای کذایی رو میده! بماند که انگار کمتر شده و الان که ساعت 2:28 دقیقه ی بامداد هست و همه جا ساکته من هیچ صدایی نمی شنوم(البته برای کم کردن روی من الان دوباره شروع کرد :)) ) ولی خلاصه کمتر شده و نرم تر .
مطلب بعد اینکه ، اگر دوستان توجه کرده باشند ، گفته بودم که لپ تاپ من در حالتی که هیچکاری هم انجان نمی ده اون نشانگر توربو بوست بی خودی خبر از افرزایش قرکانس میده! به تناوب . اما حالا کلا مثل اینکه این نمایشگر از کار افتاده چون تحت هیچ شرایطی خبری از افزایش فرکانس نیست!
اما درباره ی سوال اون دوستمون که چند صفحه قبل از من پرسیده بودن باید عرض کنم که همونطور که اشاره کردم پاسخشون شامل آدرس و شماره تلفت امرتات و ویستا پخش می شد و اینکه در اینباره ار اونها بپرسیم و قاعدتا وقتی تو بازار دیده نشده پس وارد ایران هم نشده و شاید هم نشه!
قسمت خنده دار اینه که دوباره به سایت اسوس مراجعه کردم تا این سوالات فنی ای رو که دارم بپرسم ولی هر چه کردم اون بخشی که امکان ارسال سوالات و نظرات بود رونیافتم!
اما در مورد نسخه ی اصلی ویندوز و نصب مجدد در فروم خود سایت اسوس کسی گفته بود از برنامه ای بی آر باید استفاده کرد و اطلاعات ویندوز رو نگه داشت و با استفاده از اون نسخه ی جدید از ویندوز رو دوباره نصب کرد و با همین برنامه این ویندوز جدید رو اورجینالش گرد مثل ویندوز قبلی .
اما شاید اگر از خود مایکروسافت بپرسیم ، راهنمایی کنه برای چگونگی امکان نصب مجدد یه نسخه از ویندوز 7 :دی
فعلا این ها به نظرم میرسه .
مخلص همه
دوست عزیز امیدوارم که اگر مشکلی دارید هر چه سریعتر حل بشه. اما با توجه به صحبت هات و نکاتی که من متوجه شدم چند پیشنهاد و یا بهتره بگم نظر دارم.نقل قول:
در مورد سخت افزار لپ تاپ بحثی وجود نداره که یکی از بهترین هاست. هر مشکلی که وجود داره مربوط به نرم افزار هایی هست که بعدا نصب میشه و یا خود ویندوز.
قبل از هر چیزی شما سعی کنید ویندوز خودتون رو آپدیت کنید چون با این کار نه تنها مشکلاتی از قبیل باگ ها و سوراخهای امنیتی مانند Exploit ها رو میتونید پوشش دهید بلکه حتی در پرفورمنس و کارکرد بهتر ویندوز نیز تاثیر گذار خواهد بود.
بطور مثال اگثر لپ تاپ های جدید ایسوس که یکیش مال خودمه در ارتباط wireless بخاطر قدیمی بودن درایو های نصب شده از قبل مشکل دارند. ارتباط Wireless گاه گداری خود به خود قطع میشه و دوباره وصل میشه و ربطی هم به مودم و نوع کانکشن نداره. این مشکل برای لپ تاپ هایی بوجود میاد که از کارت wireless شرکت Intel استفاده میکنند. اما با آپدیت کردن درایو به نسخه ی 13.2.1.5 این مشکل حل میشه. اگر یادم باشه قبلا نسخه ی 13.0 روش نصب بود.
این مطلبی که اشاره کردید یکی از دلایل مهمش ویندوز 7 است. به این صورت که ویندوز 7 سرویس های اضافه ای رو داره که به نظر من برای کسی که پرفورمنس و سرعت براش مهمه بهتره غیر فعال بشند. تمام این سرویس ها باعث استفاده بی جا و نادرست در زمانهای مختلف از سی پی یو و رم و در نتیجه هارد میشند. مانند مثال بالا در مورد درایو وای فای اینجا هم فقط بطور نمونه اشاره میکنم چون بحث کردن در مورد تمام سرویس های غیر ضروری هم مربوط به این تاپیک نمیشه و هم وقت گیره.نقل قول:
بطور نمونه از سرویس های ویندوز میتونم به SearchIndexer.exe و Windows Defender اشاره بکنم. index کردن تمام فایل ها و فولدر ها برای همه درایو ها جهت جستجوی سریعتر توسط Search چیزیه که زیاد ضروری نیست و خیلی راحت میتونه غیر فعال بشه. Windows Defender هم با آپدیت کردن روزانه خودش باعث میشه عمل بوت یعنی روشن و خاموش شدن سیستم خیلی دیرتر انجام بشه و همچنین استفاده اضافی از منابع سیستم هم یکی از دلایل دیگه برای غیر فعال کردنشه. با وجود MBAM بعنوان یک آنتی اسپای ور خوب و سریع و یا استفاده از یک آنتی ویروس خوب نیازی به امنیت از طرف Windows Defender وجود نداره.
از زمانهای برنامه ریزی شده جهت انجام یک فعالیت در ویندوز هم که با اسم Task Scheduler معرفی میشه میتونم به Defrag اتوماتیک اشاره کنم. سیستم شما بصورت پیش فرض از طرف ویندوز طوری برنامه ریزی شده که هفته ای یک بار عمل دفرج را انجام بده.
این سرویس ها مخصوصا دفرج و searchindex باعث میشند که دائم هارد در حال رید و رایت باشه و تنها زمانی استراحت میکنه که به صورت Idle در بیاد و یا از باطری استفاده کنید. وقتی هم که هارد در حال رید و رایت دوباره به دلیل عمل دفرج کردن باشه مسلما از هارد صدا بلند میشه. مثل زمانی که شما میخوای یک فایل سنگینی را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگه جابجا کنی. در این صورت سی پی یو هم فرکانسش میره بالا و در نتیجه حرارت لپ تاپ هم بیشتر میشه.
دلایل دیگه ای به غیر از موارد بالا میتونه در درگیر بودن هارد هم بصورت رید و هم رایت دوباره میتونه وجود داشته باشه. یکی از این دلایل میتونه استفاده از آنتی ویروسی باشه که بصورت Real Time مدام در حال چک کردن فایل ها در نقاط مختلف هارد باشه. به همین دلیل برای کسانی که به پرفورمنس سیستم اهمیت میدند پیشنهاد میکنم که تا جای ممکن از آنتی ویروسی استفاده کنید که در تنظماتش بشه تعیین کرد که فقط در موقع رایت فایل ها رو اسکن کنه و زمانی که چیزی روی هارد رایت نشده چیزی رو اسکن نکنه چون این کار هیچ ضرورتی از لحاظ امنیتی نداره و فقط از منابع سیستم استفاده میکنه. یا میتونه تنظیماتی وجود داشته باشه که فقط فایل های رایت شده ی جدید رو اسکن کنه و فایل های قدیمی اسکن شده را Index کنه تا دوباره اونها رو اسکن نکنه.
اگر در مورد پرفورمنس آنتی ویروسها میخواهید تحقیق کنید بهتره پست زیر رو بخونید و نتایج تست های انجام شده را خودتون مقایسه کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5178794&postcount=1184
نقل قول:
اگر ویندوزتون به هر دلیلی خراب شد و مستر بوت هم از بین رفت و هیچ راهی برای نصب مجدد ویندوزی که در داریو recovery وجود داره وجود نداشت شما راحت میتونید برید بیرون و یک نسخه ی Windows 7 Home Premium x64 را بخرید و یا اگر امکان دانلود کردن دارید از تورنت اون رو دانلود کنید. ویندوزی که تهیه میکنید باید نسخه ی خام و دستکاری نشده باشه یعنی نه کرک شده باشه و نه برنامه ازش حذف یا اضافه شده باشه. جهت مطمئن شدن از نسخه ی ویندوزی که تهیه کردید با ویندوزی که خود مایکروسافت برای فروش گذاشته میتونید هش فایل اون رو چک کنید.
بطور مثال این ویندوز از اینترنت دانلود شده و اگر کسی این نسخه را میخرید, همین ایمیج را جهت دانلود از MSDN در اختیارش قرار میدادند. MSDN سایت رسمی مایکروسافت برای فروش محصولاتش هست.
اگر شما مشخصات MD5 و SHA-1 رو در اینترنت و همچنین سایت فروش ویندوز 7 جستجو کنی متوجه میشی که این نسخه یک کپی اورجینال و دستکاری نشده از ویندوز 7 نسخه ی 64 بیتی است.
بعد از تهیه یک نسخه ی مطمئن میتونی اون رو از روی سی دی روی لپ تاپ نصب کنی و برای اکتیو کردن قانونی اون هم از طریق شماره سریالی که در زیر لپ تاپ برای این نسخه از ویندوز وجود داره اقدام کنی. در اصل شما وقتی یک نسخه از ویندوز را بخواهید قانونی بخرید برای لایسنس اون پول میدی و الان شما لایسنس رو زیر لپ تاپ داری و راحت میتونی از اون فقط برای 1 سیستم استفاده کنی.
بعد از نصب ویندوز, درایو هایی که در سی دی یا سایت ایسوس وجود داره شما یک ویندوز اورجینال داری که نه تنها هیچ فرقی با ویندوزی که از قبل روش نصب بوده نمیکنه بلکه خیلی از برنامه های اضافی و آزمایشی هم دیگه روی این ویندوز نصب نمیشه و یک ویندوز سر حال تحویل میگیری.
جهت بک آپ گرفتن هم یا میتونی از بک آپ خود ویندوز استفاده کنی و یا میتونی از برنامه رایگان Paragon استفاده کنی تا در صورت خرابی مجدد نیاز به نصب ویندوز, درایو ها و برنامه ها نداشته باشی.
حجم بک آپ از طریق ویندوز بستگی به تعداد نرم افزارهایی داره که قبل از بک آپ گرفتن نصب شدند اما اگر برنامه های سنگین و زیادی نصب نکرده باشی معمولا حجم بک آپ که باید در یک پارتیشن غیر از پارتیشنی که ویندوز نصب شده نگهداری بشه معمولا بین 10 تا 15 گیگابایت حجمش میشه.
Paragon Backup & Recovery 10.2 Free Edition
کد:http://www.paragon-software.com/home/db-express/index.html
یه نفر نمیخواهد این پست را جواب بده؟:19:به خدا ثواب داره.:31:نقل قول:
دوستان سلام.یه مشورت ازتون میخواسنم...من بین 2 تا لب تاپ موندم..یکی همین مدل معروف n61jq هست و دیگری msi gx640
قیمت اولی 1,450t و دومی 1,600t میباشد...من لب تاپ رو برای بازی نمیخوام ولی نمیخوام اصلا تا چند سال دیگه گرافیک یا cpu کم بیاره..گرافیک asus مدل ati 5730 و پردازنده core i7 720qm میباشد و msi گرافیک ati 5850 داره که خیلی از asus سر تره...اما cpu این لب تاپcore i5 430m هست که دو هسته بیشتر نداره..مونده کدوم رو مد نظرم قرار بدم
گرافیک بهتر یا پردازنده قوی تر؟؟؟؟
مورد دوم هم برند msi هست که بعضی تعریف میکنند و بعضی بد میگند..شنیدم بعد 2 سال مادربورداش خراب میشه..راسته؟؟؟
ممنون میشم از نظرات شما هم استفاده کنم
دوستان سلام
من میخواستم درایور چیپست و بایوس را اپدیت کنم اخرین ورژنشون را از سایت ایسوس گرفتم اما حالا بلد نیستم چجوری اپدیت کنم لطفا دوستانی که تجربه دارن منو تو این زمینه همراهی کنند
با تشکر
من امروز به lcd وصل کردم لپ تاپ رو با رزولوشن 1920*1080 واقعا کیفیت محشری داشت(قابل توجه دوستان سونی دار که میگفتن نمیشه این لپ تاپ رو با این رزولوشن به TV وصل کرد)
نتیجه میگیریم که گرافیکش کشش FULL HD رو داره
ضمنا یه برنامه روش داره که به کمک اون شما حتی میتونین فیلم های full hd رو بدون مشکل و افت فریم و از این قبیل مسائل ببینید
پ ن : الان میخوام شیفت رو نصب کنم با full hd بازی کنم :21:
شما 2 تا فایل رو از سایت ایسوس باید برای مدل لپ تاپ خودتون دانلود کنید.نقل قول:
1. در قسمت Bios آپدیتBios 210 را دانلود میکنی و بعد از zip درش بیار تا داخل یک پوشه فایل آماده رو داشته باشی.
2. در قسمت Bios Utilities بگرد و BIOS Flash Utility پیدا کن.
حالا کارهای زیر رو بکن.
1. اینترنت رو قطع کن.
2. آنتی ویروس, فایروال, برنامه های امنیتی هر چی داری اول غیر فعال کن و بعد اگر exit میشند, Exit کن.
3. تمام برنامه های اضافی رو ببند و هیچی بغیر از یک محیط ساده ویندوز جلوت باز نباشه.
4. try icon ها رو چک کن تا چیزی رو از قلم ننداخته باشی که خارج کنی.
5. دقت کن باطری با حداقل 50 درصد شارژ داخل لپ تاپ باشه تا در صورت قطع برق اتفاقی نیوفته.
6. لپ تاپ رو حتما به برق وصل کن و استفاده کن.
حالا BIOS Flash Utility رو نصب کن. بعد از نصب برو توی استارت و All programs پیداش کن و اجراش کن. بعدش هم فایل بایوس رو که داخل یک پوشه گفتم نگه دار بهش بده و بایوس رو آپدیت کن. وقتی داره بایوس آپدیت میشه به هیچی دست نزن تا سیستم ریستارت بشه. اگر بهت پیغام داد که آپدیت بایوس تموم شده اما بعد از مدتی دیدی که سیستم ریستارت نشد خودت سیستم رو ریستارت کن.
سرعت USB 3.0 همانطور که گفته شده ، 10 برابر USB 2.0 هست.البته اینرو در فیلمهای Asus که در این زمینه پخش شده هم دیدم. :21:نقل قول:
در مورد سوال دومتون ، این جدول میتونه کمکتون کنه ، ولی جاش اینجا نیست !
راستی ، آقا مهران از اینکه اطلاعات مفیدتون رو در اختیار بقیه قرار میدین ، ممنونم.