من هم دقیقا این مشکل و دارم! هیچ وقت هم برنامه ای با این اسم نداشتم! راه حل و پیدا کردی به من هم بگونقل قول:
Printable View
من هم دقیقا این مشکل و دارم! هیچ وقت هم برنامه ای با این اسم نداشتم! راه حل و پیدا کردی به من هم بگونقل قول:
نقل قول:من كه جواب دادم .....نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5065939&postcount=843
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
امروز سونی اریکسون رسما اعلام کرد گوشی های خانواده Xperia X10 در سه ماهه سوم سال جاری به ورژن 2.1 ارتقا داده می شوند.همراه با این آپدیت گوشی X10 می تواند با کیفیت HD فیلمبرداری کند.آپدیت بعدی در سه ماهه چهارم است که برنامه های Timesacape و Mediascape ارتقاء پیدا می کنند و قابلیت اتصال بی سیم به تلویزیون و نمایش محتویات گوشی نیز اضافه خواهد شد.همچنین Xperia X8 رسما معرفی شد.
منبع:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/xperiax8pressreleasefinal-20100616
این برنامه رو نصب کردم از منویی که گفتید رفتم ولی اون برنامه ای که توی ارور اومده نیست کلا اینطور برنامه ای وجود نداره...
برنامه ای برای رفع اینطور ارور ها وجود نداره؟!
دوستان اسکرول و درگ اند دراپ تو این گوشی خیلی راحت انجام میشه .
ما که ایکس 10 ندیده ایم وقتی یه قابلیت جدیدی تو گوشی می بینیم فوری شاخ درمیاریم البته اگه شاخمونو نشکنن!!!!!!!!!!!!:46:
گوشی X10 سونی اریکسون رنگ مشکی فول پکیج قیمت امروز شیراز 550 هزار تومان
من یک آنتی ویروس هم نصب کردم چیزی نشناخت....کسی دیگه با مشکل ما مواجه نشده؟!
خیلی اذیت میده...میخوای زنگ بزنی قاطی میکنه هرچی Call میزنی نمیشه بعد از چند ثانیه یهو میگیره بعد اروره میاد!!!!!
کمککککک
یه ریست بکن !
بدون مموری کارت امتحان کن
مرسی یک جای دیگه هم چند دقیقه پیش همین رو گفتند...خب برای ریست باید مموری رو بیرون بیارم؟
چیزی پاک نمیشه؟فقط تنظیمات به حالت اولیه بر میگرده؟
مموری رو که در بیاری قاعدتآ چیزی پاک نمیشه !
من میگم یبار مموری رو در بیار کلآ بدون مموری با گوشی کار کن
بعد ریست کن
والا من ایکس10 ندارم ! ولی دو نوع ریست داریم
یه ریست ستینگ هست که فقط تنظیمات رو ریست میکنه یه ریستم که هارد ریسته که کلآ گوشیت مثه روز اول میشه
برای مموری هم که فرمت میکنی :دی
نقل قول:دوست عزیز پست جانی رو بخونیدنقل قول:
که براتون نقل قول کردم
البته من چون نیازی به فارسی ساز نداشتم
تا الان نصب نکردم
بدون مموری تست کردم شد...ریست کردم البته با مموری ولی چیزای داخلش رو کپی کردم...فکر کنم نباید مموری رو میزاشتم داخلش آخه دیگه APP installer ندارم...هرکاری هم میکنم با ایرانسل به اینترنت وصل نمیشه!!!تمام تنظیمات رو انجام میدم ولی Page باز نمیکنه
سلامنقل قول:
تنظیمات gprs رو از خود ایرانسل بگیر ، واسه منم با تنظیم دستی صفحه باز نمی کرد.
3#*140*
نوشته ای که شما در مورد فارسی ساز نقل قول کردین جوابی بود که یکی از دوستان حدود دو ماه پیش به سوال من داده بودن. در این مدت هم هیچ اتفاق مثبتی برای قضیه ی فارسی ساز این گوشی نیفتاده مثل مشکل در مرورگر که البته مشکل پیامک با نصب یک برنامه حل شد. بنابراین دوست عزیز طوری به smaiel پاسخ ندین که هرکی ندونه فکر می کنه هزارجور فارسی ساز برای این گوشی هست و شما تنها و تاکید می کنم تنها به این دلیل که نیازی به فارسی ساز نداشتید تا الان نصب نکردید!!نقل قول:
حالا اگر من اصرار و تمنا کنم یکیش رو نصب می کنید؟!:11:
کد رو زدم میگه باید دستی وارد کنی کهنقل قول:
کدوم هاش رو میخوای حذف کنی؟
هر کدوم میخوای انگشتت رو روش نگه دار بعد بکش پایین روی چند خط پایین
بعد از کد ازت می پرسه کدوم سرویس بعد شما 6 رو send کن، بعد تنظیمات رو sms می کنن که pin رو 1234نقل قول:
وارد کن، من این کارو کردم درست شد!
با این کاری که گفتی time scape اون مستطیل ها رو تونستم حذف کنم:31:
هرکاری میکنم بازهم میگه تنظیمات گوشی شما موجود نیست
من میخوام App installer رو بگیرم چون نرم افزارهام همه پاک شدند....با یکی دیگه از گوشیهام برنامه app inst رو بلوتوث کردم سیو شد ولی رفت توی مموری خارجی!!!
من همین الان دوباره تست کردم،تنظیمات رو فرستاد!!!!نقل قول:
دیگه نمی دونم!!!:41::41:
سلام
کسی با این گوشی 720p تونسته ببینه؟اگه اره با چه نرم افزاری تبدیل کردید؟
فکر کنم یکی گفته بود
من ندیدم ولی بهترین برنامه برای کانورت ویدئو Xilisoft HD Video Converter هست واقعا عالیه....
ایرانسل تنظیمات gprs و mms این گوشی رو داره؟
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4905415&postcount=369
سلامنقل قول:
من کد رو می زنم ، تنظیمات رو می فرسته. کار هم می کنه!!!
نمی دونم چرا واسه meha می گه تنطیمات موجود نیست؟؟؟!!!:18:
به نظرتون اون هنزفری بلوتوث داخل پک گوشی ارزش 60 هزار تومن پول بیشتر رو داره که فول پکش رو بگیرم ؟
عزیز مطمئنا علی جان برداشتشون از سوال دوستمون این بوده که ایشون فارسی ساز واسه نوشتن و دیدن اس ام اس میخوان اگه نه الان همه میدونن که فارسی ساز کامل نداره x10 و اینکه گفته بودن به فارسی ساز نیاز نداشتن, واقعا ممکنه همینجور باشه, من خودم هیچ موقع گوشی رو فارسی نمیکنم, چون اس ام اسه ها رو که فینگلیش مینویسم, هیچ جا هم نت درست درمونی ندارم که بخوام ازش استفاده کنم توی گوشی:31: حالا عجالتا , این برنامه ها رو هم دوستان تست کنن یکی بروزر عربی هست و دیگری واسه خوندن ایمیل ها به زبان شیرین پارسی و ایضا عربیک! این واسه ایمیل :نقل قول:
و اینم بروزر! دوستان اگه توضیحات رو ببینین نیازی به روت نداره ولی خوب هنوز بتا هست و ممکنه یکمی زمان ببره واسه برطرف شدن باگها :کد:http://www.4shared.com/file/4vVAM7g1/arabic_email.html
This is a try to develop an Arabic supported browser without root. It works only on android 1.5 , 1.6, 2.2
NOTES:
- It is very slow.
- It has errors and force closes
- It doesn't support nested links
- It doesn't open all websites
- many other issues.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
کد:http://www.4shared.com/file/BfGdFlrZ/ArabicBrowser.html
اگه هم خواستین کد رو اسکن کنین این لینک اصلی :
کد:http://www.androlib.com/android.application.com-ibrahim-browser-jmAFA.aspx
@meha
عزیز واسه gprs فقط همون name و apn رو وارد کنین کافیه .
بله بخاطر شما نصب میکنم!نقل قول:
البته هر طوری دلم بخواد به دوستان جواب میدم
و رابطه ی من با دوستانم یه قضیه شخصیه و فکر هم نمیکنم به کسی ارتباط داشته باشه !
من در کنار ایکس10
یه 8910 و 82 هم دارم ولی با وجود داشتن ساپورت کامل پارسی سیمبین
هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم
چون اصلا لازم نیست و زیبایی گوشی رو از بین میبره
این دوستمون هم
که تو موبایلستان هم برام پیغام داده بود
منظورش همون نوشتن و خوندن اس ام اس بود نه فارسی سازی کامل گوشی
فقط شما بدون اطلاع از موضوع میاین در موردی که اطلاعات کافی ندارین
اظهار نظر میکنین !
جانی جان این وب بروزر گچپژ داره ؟
والا بهراد جان روی آندروید 2.1 جواب نمیده که تست کنم , واسه خود سازندش (عزیز :31: ) هم comment گذاشتم ببینم جواب میده یا نه, ولی بچه های اینجا اگه یه تست کنن خبر بدن خیلی عالیه هرچند به نظر میرسه بروزر داغونی باشه فعلا توی این نسخه.نقل قول:
لطفا پس از نصب نتیجه رو هم اعلام بفرمایید!نقل قول:
دوست عزیز نحوه ی برخورد شما با دوستانتون به کسی ربطی نداره اما فکر نمی کنم اینجا فروم شخصی شما باشه.
اینکه شما ده تا موبایل دیگه دارید و در مورد زبان فارسی و زیبایی چطور فکر می کنید به خودتون مربوط میشه.
من که به پیغام های خصوصی شما دسترسی ندارم و با توجه به پست دوستمون smaiel فکر نمی کنم منظورشون پیامک بوده باشه؛
:18:نقل قول:
دوستان و اساتید سلام
یه سوال کلی دارم
آیا تو ایکس 10 فایل یا فولدرهایی که اسمشون فارسیه حروف مربعی دیده می شوند و یا نه درست دیده می شن
راه حلی داره اگر مربعی دیده بشن؟؟؟
بسیار ممنونم
در پایان معذرت می خوام که بدون اطلاع از پیام های خصوصی شما اظهار نظر کردم:11:
سلام دوستان من نمیدونم سوالم تکراریه یا نه و اینکه شما جوابی واسش دادین یا نه..من 2 وروزه ایکس 10 خریدم و اینکه تازه کارم تو این گوشی من قبلا پی910 و دبلیو 960 داشتم و این گوشی اولین گوشی آندرویدی هست که من دارم میخواستم ازتون خواهش کنم در رابطه با طرز آپدیت کردن این گوشی یک راهنمایی کامل بنده رو بکنین لطفا اگه برنامه ای چیزی هم لازمه حتما به من بگین یا لینکشو بذارینوومن تازه کارام کاملا پس لطف کنین راهنماییم کنین..مرسی:10:
سلام عزيز يه سوال داشتم اين هندزفيري بلوتوث تو بالابردن صدا كمكي ميكنه يا نه؟ اصلا ارزش خريد داره؟ و اين كه صداش خيلي پايينه چون موزيك گوش كردن برام خليلي مهمه ممنون ميشم كه جوابمو بدي
متشكرم:11:
pejikhan عزیز
سلام...شما میتونید با نرم افزاری Update service کار کنید...اگر wifi دارید که با خود گوشی میتونید آپدیت کنید ولی تا جایی که میدونم آپدیتی نیومده...
kreza26 عزیز
سلام به شما...بنده که هندزفری بلوتوثی دارم ابتکاری عمل میکنم:دی
یعنی میام اون تکه دوم هندزفری یعنی هدفون رو از بلوتوث جدا میکنم با قطعه سیم Bass reflex وصل میکنم صداش عالی میشه...
ولی در کل هندزفری بلوتوث چیز جالبیه
مرسی از جوابت ولی آندروید روی ایکس 10 ورژن 1.6 هست و من خبر دارم که الآن ورژن 2.1 برای ایکس 10 اومده..اونو باید چیکار کرد؟؟نقل قول:
سلام...نقل قول:
به صورت شايعه بله 2.1 اومده ولي واقعيت خير ...
در مورد 2.1 اينو بگم كه توي سه ماهه سوم امسال رسما براش مياد ...
جدی؟؟آخه من شنیدم اومده حتی 5شنبه رفتم پاساژ ایران واسه ریختن بازی اونجا بهم گفتن آپدیتش اومده که دوربینشو اچ دی میکنه بلوتوسشو درست میکنه و .... قیمت این آپدیت ها هم 100 هزار تومنه یعنی با 100 تومن ردیفش میکردن..پس جریان چیه؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز شما منبع بهتر از اینترنت مگه میتونی گیر بیاری...سر به هر کدوم از مراجع و منابع معتبر بزنید متوجه می شید!!
دوستان همون ارور دوباره اومد سراغم!!!
یک سری از برنامه های قبلی رو نصب کردم فکر کنم یکیشون مشکل داره!!!
کسی با این ارور مواجه شده؟که زمانی میخوای شماره بگیری یا کسی زنگ میزنه اروری با عنوان crash میاد که دو گزینه داره یکی don't send یکی send
دوست من ...نقل قول:
مگه بلوتوثتون ايراد داره ؟؟؟؟ كه بخوان با اپديت درست كنن؟؟؟
همين مورد فكر كنم كافي باشه براي دروغ بودن اين مورد ....
در مورد كيفيت دوربين ...تا اپديت رسمي هيچ خبري از اچ دي نميشه ...
ولي بعد از اون بله ...
اصولا سیستم بیس مگا دارن و تو افزایش صدای بم:8: یلی هستند.نقل قول:
سیستم کاهش نویز
سیستم کاهش صدای مزاحم از بیرون
:31:
نقل قول:
باتشكرفراوان از كمكي كه كردين موفق باشيد:11::40:
این هم یک برنامه که قبلا سامان درخواست داده بودند
با این برنامه میشه هرجای گوشی پسوورد گذاشت محیطش هم قشنگه...
کد:http://www.ziddu.com/download/9654046/com.cc.applock.rar.html
دوستان چندتا بازی و نرم افزار میخوام نصب کنم با این ارور مواجه میشم
there is a problem parsing the package
باید چه کار کنم؟!
دوستان بنده موفق به تعویض تم شدم...
اگر دوست دارید بدونید چه طور بگید تا روشش رو بزارم....