از چه سایتی لینک گذاشتی؟ تورنت نبود که؟نقل قول:
Printable View
از چه سایتی لینک گذاشتی؟ تورنت نبود که؟نقل قول:
آقا قبلا تست های سرعت بالا مینداختی چی شد پس؟نقل قول:
چند روزه خراب شده :31:نقل قول:
رفتم میگم چرا سرعت این جوری شده میگه ماه رمضونه همه پشته کامپیوترن:2:
شبا قبلا 4 گیگ رو میزدی الان در چه وضعه؟نقل قول:
میگم چندتا از همین تستها بگذاری خوبه بقیه کپ می کنند دیگه طرف پارس نمی یان خلوت میمونه. بهت گفتم هی تست سرعت بالا ننداز شلوغ میشه گوش نکردی. آدم هرچی تعریف کنه بدتر میشه سرویسش من 2 ماه اول شاتل داشته هی خوبش رو گفتیم پریدیم به هرکی بدش رو میگه تا 6 ماه عذاب کشیدیم و سرعتمون تو شب در حد دایال آپ بود. فکر کنم از هر شرکتی یک مامور دارند تو اینترنت وضعیتها رو ببرسی می کنند.
همین speedtestنقل قول:
اینجور که شما میگی که پینگ من با 4.2.2.4 248 هستش و سایت شاتل 59 هست
یعنی خوبه پینگم؟
سلام بر همگی
میخواستم بدونم پارس آنلاین تو شیراز چه طوریه؟
دوستان من میخوام ADSL بگیرم میخواستم بدونم الان وضعیت پارس آنلاین چه جوریه(واسه تهران)
واسه من خوبه ولی Vahid67 امشب شب دومشه مثل اینکه دیشب سرعتش خوب نبوده. آدم سنگینتره راهنمایی نکنه فردا خوب بشه میگن خودمان کردیم بد بشه میان آدم رو میزنند. تاس بریز ببنی شانست چیه.نقل قول:
نه آقا این چه حرفیهنقل قول:
واسه من خوبه ولی Vahid67 امشب شب دومشه مثل اینکه دیشب سرعتش خوب نبوده. آدم سنگینتره راهنمایی نکنه فردا خوب بشه میگن خودمان کردیم بد بشه میان آدم رو میزنند. تاس بریز ببنی شانست چیه.
شما که به غیر از مشاوره چیزه دیگه ای نمیگید
من فقط میخوام وضعیتشو نسبت به قیمت و ... نسبت ه شرکتای دیگه بدونم
در ضمن من شانسم زیاد خوب نیست تاس بریزم (دریا برم باید با خودم آفتابه ببیرم)
آقا وحید دیشب 500 مگ دانلود کرده من 1.7 گیگ من قبلا شاتل بودم سرویس اکو 128 داشتم 2 ماه اول شبی 1 گیگ به بالا میگرفتم بعد هی سرعت کم شد تا رسید به شبی زیر 300 مگ هر دفعه یک بهونه میارودند تا اینکه 1 ماه آخر به گفته خودشون 512 شارژ کردم ولی باز هم چند شب خوب بود چند شب بد خلاصه قیدشو زدم الان که 1 ماهه از پارس سرویس دارم راضی هستم امیدوارم این هم مثل شاتل از ماه دوم بازی درنیاره. قیمت 128 با 3 گیگ ترافیک ماهانه 16500 هست که خط شما رو روی 2 مگ می بندن ولی سرعت شما در حد 1.1 مگ هست یعنی از 140 سرعت بالاتر نمیره واسه این سرویس. اگر به نسبت اکو 512 بسنجیم که ماهی 18900 هست و در بهترین شرایط 63 تا دانلود بیشتر نمی تونید بکنید خیلی بهتره ولی به شرطی که دنبال بازی نباشید چون پینگش خیلی مناسب نیست.نقل قول:
مثلا 4.2.2.4 بین 280 تا 330 متغییره خوبی کهداره تو شب هم که با 140 دانلود کنید پینگتون مثل شاتل بالا نمیره.
خوب نیست آقا ، خوب نیست! :2:
نقل قول:
چند شبه بی خیال دانلود شدم با سرعت10 تو شب که نمیشه دانلود کرد:41:
یادش بخیر با سرعت 160 تو شب دانلود میکردم:31:
شما هم تهرانی چند وقته اینجوریه؟نقل قول:
شما طراح اسمایلی نبود؟
تقریبا یک هفته اس اینطوریه.نقل قول:
آره ، چطور مگه؟ اسمایلی سنتر رو میگی؟
به پشتیبانی که چیزی نگفتی؟نقل قول:
عجب اسمایلیهایی داری همش فحش میدن. طرف نشسته تسبیح میندازه آخرش ....
lol ، البته یه سریاش کار من نیست.نقل قول:
نه . پشتیبانی چی میخواد بگه؟ میگه مودم رو خاموش کن ، بعد 10 ثانیه روشن کن! مثل همیشه.
خدا رو شکر از اینکارها بلد نیستند تو شاشتل پشتیبان 20 دقیقه باهات صحبت میکنه آخرش میگه برو از اپرا دانلود کن میبینی با حداکثر سرعت داری دانلود میکنی بعد که تحقیق میکنی میبینی یک سری سایت رو کش میک نند هر شب باهاش کاربرا رو سر کار میگذارند.نقل قول:
لینک مستقیم با IDM هم وضعیتش همینطوری نا بسامانهنقل قول:
من ثبت نام اینترنتی کردم
فرم هم چاپ کردم و پر میکنم
اقاهه گفت 4 شنبه بهم زنگ بزن !!! (پارس انلاین)
چند روز دیگه وصل میشه ؟!؟!
( مودم چی بگیرم ؟ الان dsl 200 دارم ..یه مودم خوب که پارس قبول کنه ... )
منظورم همین بود دیگه تقریبا از هر سروری تو شاتل دانلود میکردی با زیر 13 بود ولی اپرا رو با 62 فیکس دانلود میکرد.نقل قول:
جالب اینحا بود که لینکهایی که با 13 دانلود میکردی اگر وسطش DC میکردی و زود کانکت میشدی سرعت میرفت بالای 60 واسه همین موضوع تاپیک زدم کاملا توضیح دادم اونهایی که وابسته شدن به شاتل از این روش استفاده کنند تا با حداکثر سرعت دانلود کنند.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
همون رو هم قبول می کنند البته اگر گیر ندن از ما مودم بگیر.نقل قول:
پس اگه اینجوریه باید بیخیال پارس آنلاین بشم
انگار فقط sei_pm دانلودش خوبه
حالا می خوای مارا چشم بزنی عمرا من با تو بیام لب دریا.نقل قول:
منظورت اینجوریه ;)
میدونی چیه من رفتم مخابرات میخواستم نامحدود مخابراتو بگیرم تا به کارمندش گفتم ADSL نزاشت حرفم تموم بشه یهو گفت پورتامون پرشدن(تا 2هفته پیش رفیقم گرفته بود)
خوب حالا اگه میخوای با من بیا بریم دریا
خودت گفتی بد شانسی مرکز مهرداد38 که میگفت در حد زنبیل گذاشتن بوده یعنی انقدر شلوغ بوده .نقل قول:
دریا بی تو صفا نداره دریایی باش :10:.
میگم پیش رئیس هم رفتی؟ با 190 هم تماس بگیر بگو مرکز میگه ما Adsl نمیدیم اونها اگر باهات راه بیان پیگیری کنند مشخص میشه که راسته یا دروغ.
من توضیح داده بودم که اون 400 -500 مگ رو با سیستم کامل روشن نگرفتم دیشب دوبار که بیدار شدم دیدم سیستم رفته روی اسلیپ!!! امشب کلا اسلیپ رو غیر فعال کردم ببینم چی میشه ...
در مورد لینک هم یه سری از فارس کیدذ گذاشتم یه کمی هم از وطن دانلود , یکمی هم از میهن دانلود..!!! سرعت تا ساعت 2 که بالای 20 نمیرفت ولی بعدش بهتر شد ... یه چیز جالب که نظرمو جلب کرد این بود که چندتا فایل حجیم با درصد های بالای دانلود شده از قبل داشتم هرچی به آخر دانلود نزدیک میشدم سرعتش میرفت بالاتر بعد وقتی تموم میشد فایل بعدی از همون سرور دوباره با سرعت پایین شروع میشد هرچی درصدش میرفت بالاتر سرعتشم بیشتر میشد....
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری نمیشه برای پینگ انجام داد ؟؟ خیلی بالاست....
خوب بازم میگم بدشانسم p:نقل قول:
خودت گفتی بد شانسی مرکز مهرداد38 که میگفت در حد زنبیل گذاشتن بوده یعنی انقدر شلوغ بوده .
دریا بی تو صفا نداره دریایی باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
میگم پیش رئیس هم رفتی؟ با 190 هم تماس بگیر بگو مرکز میگه ما Adsl نمیدیم اونها اگر باهات راه بیان پیگیری کنند مشخص میشه که راسته یا دروغ.
نه داداش من خاکیم بریم دریا گل میشم تنهایی برو دریا :دی
حالا اگر خواستی با من بری زودتر خبر بده یه آفتابه آب با خودم بیارم :دی
نه والا پیش رئیس نرفتم یعنی راه در رو نداره که برم پیش رئیس کارمنداش همون همکفن و جلو راهو بستن که برم طبقه بالا
190 واسه چیه؟ یه زنگ میزنم ببینم چی میگن!
راستی من که دارم اینهمه این در و اون در میزنم نکنه یهو خطم pcm باشه (مرکز که گفت باید به ما ارجاع بشه تا بیگم بهت خطتت pcm هست یا نه)
چه جوری میشه فهمید یه عکس از pcm دارید؟
این ه ک کردن اکانت های پارس آنلاین چقدر راحته ... :27:
اول لیست امشب رو خوب ببند که ببینیم تا صبح چکار میکنی دوم 100 دفعه گفتم سرورهای speedtest رو ملاک قرار ندید پینگ google.com یا 4.2.2.4 رو بگیرید متوجه میشید سرویس خوبه. واسه سرور داخلی هم shatel.irنقل قول:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
بله راحته درصورتی که قربانی نکات امنیتی رو رعایت نکنه برای مخابرات هم راحته .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط پارس آنلاین :8:
همون 190 هم بگی می خوام ببینم خطم pcm هست یا نه با مرام باشه بهت میگه.نقل قول:
شما آفتابه بیار من هم شیلنگ و مخلفاتش رو میارم. دی:
برا بازی های کامپیوتری مخصوصا XBOX سرعت پینگ چقدر باید باشه|؟؟؟
بستگی به اون بازی و تنظیمات هم داره مثلا من کانتر رو با پینگ 120 سرویس 128 مخابرات بازی میکردم منتها تنظیمات دایال آپ رو گذاشته بودم لگ نداشت این رو هم بگم سرور داخلی بود . هر چی پایین تر باشه بهتره ولی فکر کنم تا 200 هم قابل تحمل باشه. همه اینها به سرور و فاصله شما از اون هم بستگی داره.نقل قول:
دوستانی که پارس آنلاین دارن می خواستم بدونم کیفیت و سرعت سرویسهاش خوب هست . بنده الان نزدیک 4 ساله که از صبانت دارم استفاده میکنم و راستش چندسال پیش که من ازش سرویس رو گرفتم بهترین ISP بود ولی الان بعد از چهار سال به جای اینکه مثل خیلی از شرکتهای دیگه پیشرفت داشته باشه کم کم داره پس رفت میکنه و میخوام ISP رو عوض کنم می خواستم بدونم پارس آنلاین چطوره قطعی و اینا که زیاد نداره سرعت دانلودش چطوره ؟ چون هم قیمتاش و هم زمان استفاده شبانش از صبانت بهتره .
تو سایتش یه تعرفه جدید داشت که به کارم میومد 128 با محدودیت 14GB رو میداد 30 تومن .
راستی اگه بخوام ISP رو عوض کنم چه مدت طول میکشه تا صبانت سرویسهاشو از روی خط ما جمع کنه ؟
ممنون .
من میخوام از شاتل سوئچ کنم روی پارس آنلاین ! باتوجه به اینکه 10 روزی باید بیکار بمونیم صرف میکنه این کارو بکنم یا نه ؟ قابل توجه اونایی که از شاتل رفتن پارس آنلاین
از اینا به ما هم یاد میدین :sنقل قول:
بله راحته درصورتی که قربانی نکات امنیتی رو رعایت نکنه برای مخابرات هم راحته .
یا حداقل یاد بدین قربانی نباشیم
باشه زنگ میزنم ببینم چی میگننقل قول:
همون 190 هم بگی می خوام ببینم خطم pcm هست یا نه با مرام باشه بهت میگه.
شما آفتابه بیار من هم شیلنگ و مخلفاتش رو میارم. دی:
ولی موندم چی بگم بهشون :دی
پس کرم ضد آفتاب یادت نره لازم نیست شیلنگ بیاری همونجوری خم میکنیم میریزیم تو دریا :دی
دیشب لیست دانلود رو گذاشتم روی فقط وطن دانلود و تا صبح داشت دانلود میکرد سر جمع 900 مگ گرفتم ... !!! امیدوارم هزینه ایی که برای مودم دادم هدر نره و سرعت بهتر بشه ...
راستی برای اون هکی که دوستمون گفته چه نکات ایمنی لازم هستش که رعایت بشه؟؟
باشه شما بیا پارس داشتی قربانی میشدی من جایقه ضد گلوله دارم میپرم جلوت :31:نقل قول:
گرفتی یک Pm بده ببینم اوضاعت چطوره.
:31:آقا آقتابه رو خالی میکنی تو دریا پس ما خودمون رو با سنگ:2: پاک کنیم؟ زخم و :18: زیلی میشیم.:11:
10 روز چیه؟نقل قول:
من یک ماه بدون Adsl بودم ولی الان واقعا راضی ام!
شاتل آشغال بود!:2:
نقل قول:دوستان میشه توضیح بدین که منظورتون ار ه*ک کردن اکانت چیه ؟نقل قول: