صد در صد گالاکسی بخر دوست عزیز دلایلم رو نمی تونم بگم :31:نقل قول:
جون من یه توضیح راجع به این تیکه بده من مخم نمی کشه یه ساعته دارم می خونمش :31:نقل قول:
صد در صد گالاکسی بخر دوست عزیز دلایلم رو نمی تونم بگم :31:نقل قول:
جون من یه توضیح راجع به این تیکه بده من مخم نمی کشه یه ساعته دارم می خونمش :31:نقل قول:
میفرمایند همگی پولامونو بزاریم رو هم IPAD بگیریم بشینیم فیلم س ....نگاه کنیم :دی
جون من یه توضیح راجع به این تیکه بده من مخم نمی کشه یه ساعته دارم می خونمش :31:[/QUOTE]
خوب بله همون تور که راه های رسیدن به خدا صد تا هست ........
چه ربطی داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:14::14::14:
اگه خوب دقت کنی من این پست و دو پهلو نوشتم:
یگ گیگا هرتز که سی پی یو شه.
10 اینچم که صفحشه.512 هم که رمشه حالا از اون نظر:
ایپد بهتره دیگه چرا مخالفنت می کنی من این بحث و به رسانه ها می کشم.
تموم شد فک کنم الان شیر فهم شده باشید:27::27::27::27::27::27::27::27::27::27: :27::27::27::27::27:
انصافا سی پی یو ایفون+کیفیت صفحه+کیفیت عکس و فیلم برداری+پخش فرمت های صوتی و تصوری+وجود خروجی tv+ کیفیت صدا+قدرت باطری از لحاظ حرف زدن مداوم +قدرت دوربین ثانوی+قدرت وب گرد+قدرت سیستم عامل و برنامه هاش از گالاکسی بیشتره
یه راه حل اگه خواستی شما بشین فیلم س... نگاه کن ما فیلم غیر س...نقل قول:
خوب بید:46:
نه داداش من آیپد خودمه :دی همه فیلمای توش س.......مجبوری نگاه کنی :دی
این پستتم خیلی باحال بود لذت بردیمنقل قول:
انصافا سی پی یو ایفون+کیفیت صفحه+کیفیت عکس و فیلم برداری+پخش فرمت های صوتی و تصوری+وجود خروجی tv+ کیفیت صدا+قدرت باطری از لحاظ حرف زدن مداوم +قدرت دوربین ثانوی+قدرت وب گرد+قدرت سیستم عامل و برنامه هاش از گالاکسی بیشتره
آقا سروش بیخیال الانه که بازم اخطار بگیریا:31: لینک این امضاتو هم پ.خ کن من بزارم:31:
سلام لینکشو ؟:دی
خوب راست کن :دی کلیکو آدرس عکسو بردار مشکلی نیست :دی
خب ظاهرآ روش روت کردن این گوشی هم تست و اعلام شده:
Breaking news, latest Android phone Samsung Galaxy S i9000 gets rooted.
کد:The rooting method was testing on JF2 and JFB.
Rooting via adb
- Download : update.zip
- Copy update.zip into SD card
- Enter the following command in the terminal.
adb reboot recovery- In the Recovery menu select “Apply sdcard:update.zip” (use volume UP/DOWN button to select , HOME to confirm)
After that phone will reboot, you will have
- su + Superuser
- busybox (/system/xbin/busybox)
Rooting via Odin3
- Download : Superuser_v1_CSC.7z
- Unpack
- Flash the file as CSC file with Odin3
نشنیدم :5:نقل قول:
تموم شد فک کنم الان شیر فهم شده باشید
برادر شما می تونی 1020000 تومن بدی آیپد و باهاش حال کنی .. از گالاکسی هم ارزونتر و به صرفه تره.:27:
بخش آیفون هم اینجاست:
خوش اومدیکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=316
این پستتم خیلی باحال بود لذت بردیم[/QUOTE]
حالا کجای کاری به من می گفتن بلد چارلی چاپلین:18:.احتمالا تا حالا استعداد من رو در فلان چر گفتن درک کردید
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
چه جالب شما فک کنم الان حدودا یه 6 ماهی می شه علاالدین نرفتی قیمت اخر ایپد750 تومان مفت والا:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8: :8::8::8::8::8:نقل قول:
از راهنمایی تون هم ممنون راسشو بخواید من نمی دونم ایفون چی .لطفا راچبش توضیح بدید.<خوردنی>
رفیق جدآ یه طوری صحبت کن ما هم حالیمون شه...بلد چارلی چاپلین و فلان چر دقیقآ معنیش چی میشه؟!نقل قول:
ااااااا خوب شد گفتی .. پس بازم از گالاکسی ارزونتره :27: گالاکسی 900 تومنه نمی ارزه اصلا :31:
خوردنی یه چیز دیگس اگه خواستی تو پروفایلت ادامه می دم.
والسلام
ایشون منظورش آیپد 3g بود نه اون آیپد خزو خیلا :دینقل قول:
چه جالب شما فک کنم الان حدودا یه 6 ماهی می شه علاالدین نرفتی قیمت اخر ایپد750 تومان مفت والا
احتمالا از گوگل ترانسلیت استفاده میکنه :دینقل قول:
رفیق جدآ یه طوری صحبت کن ما هم حالیمون شه...بلد چارلی چاپلین و فلان چر دقیقآ معنیش چی میشه؟!
نقل قول:
سلام .
اینجا جای مقایسه نیست دوست عزیز ... هر موقع این گوشی امد تهیه شد حتما مقایسه میشه ! ...
اما سی پی یوی گالاکسی بهتره ... پردازنده ها یکی هستند هسته یکی هست و پردازنده ایفون 4 هم همون هامینگبرد سامسونگ هستش با این تفاوت که به جای چیپ گرافیکی 540 از 535 استفاده شده که باعث میشه قدرت گرافیکی کمی کمتر از گالاکسی باشه ...
کیفیت صفحه گالاکسی بهتره
تو پخش فرمت های صوتی و تصویری هم بهتره ...
قدرت باتری هم بهتره ..
قدرت دوربین ثانوی ! الله و علم !
قدرت وب گردی .. تو ویدئویی که بیرون امده بود و گذاشتیم سرعت گالاکسی تو وب گردی کمی بهتر بود با اینکه نسخه 2.1 هستش ! و 2.2 هم نبود
کیفیت عکس رو که هنوز مقایسه نکردند ولی منم فکر میکنم ایفون تو محیط بسته بهتر عمل کنه ! ... ولی فیلمبرداری اصلا ! فیلمهاش موجوده باهم مقایسه شده ..
قدرت سیستم عامل هم ! شاید الان ایفون بهتر باشه !ولی با 2.2 نمیشه نظر قطعی داد ! ... و اگر 3 هم اپدیت بشه که اما و اگر هستش و نمیشه نظر داد .. در کل این مورد سلیقه ای هستش .. چون اندروید هم خوب کار کرده ولی بله فعلا سیستم عامل اپل بهتره
-----------------------------
در مورد تبلت ها !
لطفا تبلت هارو تو بخش خودشون مقایسه کنید ! چون سامسونگ هم تبلتی داره شبیه به ایپد و با امکانات بیشتر که محدودیت های کانکت شدن هم نداره و قیمتش هم احتمالا کمتره ! ...
در مورد pnp هم اعلام شده این گوشی بصورت pnp با قیمت 300 تا 400 وارد میشه .. و رقیبی برای ipod به حساب میاد !
لطفا چیزایی که به هم شبیه نیستند رو با هم مقایسه نکنید
تو از چی استفاده میکنی این قدر باحال و زیبا و هوشیارانه حرف میزنی:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
من از ژلش استفاده میکنم :دینقل قول:
تو از چی استفاده میکنی این قدر باحال و زیبا و هوشیارانه حرف میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه نشد شما داری به نفع می گیرینقل قول:
1.سی پی یو ایفون a4 ره و همچنین رم 512 داره
2.خود سامسونگ گفته ایفون 3 تا 5 درصد بهتر از گالاکسی عمل می کنه
3.توی تصویری شاید گالاکسی بهتر باشه ولی توی صوتی فقط ایفون مطمئن باش
4.قدرت باطری گالاکسی در زمان روشن نگاه داشتن و ایفون در مکالمه ی مداوم
5.قدرت دوربین ثانوی نمیدونم یه چیزی گفتم
6.دیگه انصافا هم می دونن ایفون 4 توی دوربین همسطحه گوشی های 8 مگا و بعضا 12 مگاست خدایی فلشش هم حرف نداره فیلم برداری شون تویه کیفیت ولی چون گالاکسی زیاد ذخیره می شه کمی نویز پیدا میکنه
راستی اون سی پی یو یی که ایپد 10 اینچی این قدر روون اجرا میکنه دیگه ببین تو ایفون چی می شه:18:
نقل قول:
خودت یه بار اینا رو بخون حتما خندت می گیره.:16:
اولش گفتی سامسونگ بهتره بعد در تمام مقایسه ها گفتی الان آیفون بهتره قراره بعدا سامسونگ بهش برسه.(عمرا)
کیفیت صفحه که هزار دفعه مقایسه شده و ثابت شده retina خیلی بهتر از supermoled است.
در مورد فیلمبرداری هم کهiphione4 با کیفیت HD ضبط می کنه که سامسونگ اصلا تو این مرحله ها نیست.
بقیش که خودت اندر برتری های آیفون گفتی دیگه.
حالا مونده تا این شرکت های کپی کار کره ای به اپل برسند.:5:
سلام .
تاپیک رو قفل کنید :دی چرا ؟ چون i9200 Galaxy S2 در راه است :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات رو داشته باشین :دی
صفحه نمایش 4.3 اینچ با رزولوشن 720×1280 پیکسل و نسل جدید صفحه نمایش Super AMOLED 2
آندورئید 3.0
نسل جدید CPU سامسونگ کلاک شده در 2 گیگاهرتز
1 گیگ RAM و 4 گیگ ROM
32 گیگ حافظه داخلی
8 مگاپیکسل دوربین با ضبط ویدیو Full HD
فقط یه چیزی :دی 3 ماهه اول 2011 معرفی میشه :دی در نیتیجه اونلی G.S :دی
راستی الدار هم تائید کرده مشخصات G.S 2
مخلصیم .
فول اچدیییییییییییییییی؟
وای مای گاد :دی سلام امیر :دی
سامی تو کدوم مراحل نیست ؟ بهترین فیلمبرداریهارو سامسونگ دارهنقل قول:
در مورد فیلمبرداری هم کهiphione4 با کیفیت HD ضبط می کنه که سامسونگ اصلا تو این مرحله ها نیست.
یادتون رفته تا پارسال پیرارسال در حسرت عکس گرفتن مونده بودید حالا شاخ بازی در میارید ؟:دی
عزیزم برو تایپیک مربوطرو ببین عکس و ویدیو زیاده بعد بیا اینجا البته دیگه اینجا نمیای اگر اون ویدیوهارو ببینینقل قول:
کیفیت صفحه که هزار دفعه مقایسه شده و ثابت شده retina خیلی بهتر از supermoled است.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?goto=newpost&t=392639
ممنون امیر جان.
منم یه عکس بذارم واسه همکارا و مدیران محترم :5:
ما که هر چی داریم می ریزیم تو تاپیک .. 4 تا بچه مچه میان تاپیکو می ریزن به هم اونوقت ...
واقعا که من فکر میکردم فقط خودم بیشعورم :دینقل قول:
دم فن های سامی گرم همه جا با منطق و اخلاق جواب میدن این مرتیکه اومده از خودش حرف6 مفت در وکنه نه
ولم کن آقای دو صفر هفت یه چیزی ....... رفت :دی دست دست
1- برای پردازنده چند صفحه اخر رو مطالعه کنید :نقل قول:
2- برای صفحه نمایش چند صفحه اخر رو مطالعه کنید :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392487&page=4
اون متن ترجمه شده ! اشتباه سایت نارنجی بوده .. سامسونگ گفته ایفون جدید با چشم انسان 3 تا 5 درصد نسبت به گوشی قبلی یعنی 3gs بهتره ... نه گالاکسی /// اینا چسبوندنش به گالاکسینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=5138853#post5138853
3-نخیر تو هر 2 مورد گالاکسی بهتره ...صفحه اول همین تاپیک رو بخونید ! ..
در مورد کیفیت صوتی تو هدست هم هر 2 گوشی امتیاز خوبی گرفتن و جز برترین ها هستند ولی انگاری بلندی صدای گالاکسی بیشتره .. این دیگه سلیقه ایه باید بزاری تو گوش هر کدوم بیشتر خوشت امد ...
4-تو حالت مکالمه همون نیم ساعت رو عرض میکنید ؟ بله تو مکالمه مداو نیم ساعت بهتره ! ولی در کل باتری گالاکسی قویتره !
6- تا نیومدن مقایسه درست حسابی نظر نمیدم ! ...
فیلمبرداری:
گالاکسی :
ایفون 4:نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=aCR8uldok1A
نقل قول:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-ignEDxRUng
شما هنوز نمیدونی که گالاکسی هم اچ دی میگیره بعد من باید خندم بگیره؟ .. دیگه مقایسه نکنید .. بزارید بعدانقل قول:
خودت یه بار اینا رو بخون حتما خندت می گیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولش گفتی سامسونگ بهتره بعد در تمام مقایسه ها گفتی الان آیفون بهتره قراره بعدا سامسونگ بهش برسه.(عمرا)
بقیش که خودت اندر برتری های آیفون گفتی دیگه.
حالا مونده تا این شرکت های کپی کار کره ای به اپل برسند.
ممنون..
حوصله ندارم دنبال تاپیک معرفی گوشیها بگردم :دی
آمادگی سامسونگ برای بیرون انداختن :دی نوکیا از بازار اروپا :
فریمور جدید برای G.S ( توسط کاربران )کد:http://samsung.hdblog.it/2010/07/05/samsung-pronta-a-scalzare-nokia-dalla-leadership-europea/
مقایسه ویژگیهای تلفنی G.S و I4کد:http://android.hdblog.it/2010/07/05/samsung-galaxy-s-disponibile-aggiornamento-i9000xwjg1-tramite-odin/
مقایسه سلام امیر با سلام سروش :کد:http://apple.hdblog.it/2010/07/05/funzioni-telefoniche-e-tastierino-numerico-iphone-e-galaxy-s-precisazione-emersa-nella-video-recensione/
مخلصیم .کد:سلام سروش :دی
عجب ادمی هستی. تو نبودی گفتی یه چیز دیگه خوردنی بیام تو پروفایلم ادمه می دی من که پیام خصوصی دادم. می خواستم با یه برخورد جدی جلوی گسترش فساد در این تایپیک رو گرفته باشم. نه خدایی شما یی که به منگی بی شوعر اگه بهت بگن یه چیز دیگه خوردنی بیا تو پروفایل ادامه بدیم بعد یه پیغام خصوصی بزاری بعد طرف بیاد به همه نشون بده چه کار می کنی:41::41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
صفحه نمایش گالاکسی توی شب عالیه.
توی نمایش رنگ ها هم بهتره.سیاه رو واقعا عالی نشون میده.
توی روز هم مساوین.
توی زاویه دید هم گالاکسی سرتره.
نمی دونم بدون دیدن حتی مشخصات یک گوشی چه جوری از علم غیب میان و پست میدن.
پردازنده هم بازم سامی قویتره.(برای مفهوم شدن :هم از ایفون 4 و هم از ایپد)
یک دوربین جلو بیشتر داره که تو ایران همچین کاربردی نداره.
تعداد پیکسلش بیشتره .در مقابلش صحه اون .5 اینچ بزرگتره.(به استفاده شخصی مربوط میشه اگه میخوای از ذره بین استفاده کنی ایفون ولی برای تماشای فیلم و وب گردی گالاکسی)
در کل هرکی هستی بهتره دیگه تو این تاپیک دست از پا خطا نکنی و گرنه :47::12:.
اینجا هم شیرخوارگاه نیست و به جاش یک چیز دیگه میدن.
سلام
من هنوز تو کف این I9000 ام
میخواستم بگم برام بیارن
اما این Galaxy S 2 واقعا خوشگله !!!
من میخوامش : دی
امیر ببین چه کار میکنی خوابو خوراکو از برو بچ مردم گرفتی :دی
تصویری از جکی چون و چوکی جان :دی
یه حرکت خود جوش کردن پریدن جلو عکس ( دوربین سابق )البته عکسش مربوط به خبر فقط من بیستشو
فهمیدم که نشونه 200 هزار تاست
فروش 200 هزار تا گالاکسی توسط SKT در کره که قبلا هم بروبچ گفتن طی 10 روز که رقم خرکی هستش
اینم یه پریوی از ویو و گالاکسی گفته چند روز دیگه ریویو میزاریم میخوام نزارید جفتشون وارد بازار شدن دیگه ریوی میخوایم چکار
قیمتشو بیارید پایین ملتو مسخره کردید :دی
اینم خواهر اون دوتاست مگی جون :دی
امیر این گالاکسی دو مثه اینکه ژیرسکوپ داره
ولی خدا کنه اینجوری نباشه یه کم تغییرش بدن پس فردا چند نفر ........ میان رد میشن میگن کپی کرده
شبیه اچ تی سی اچدی دوئه
بعدش طی اخبار خبرگزاری زلیخا :دی گفتن که سامی 40 درصد سهم اروپارو واس خودش کرده کل فروششم
داره میرسه به نوکیا ....نوکیا هم فکر کنم تصمیمش برای نونوایی زدن قطعی شده :31:
عجب چرا هیچ کس نیست :دی قیمت تقریبی هم براش مشخص شده گفتن 800 دلار یعنی 800 تومن:دی بابا اینجا ایران لعنتی یعنی شهری که اینجا برسه میشه 1400 البته تا اون موقع خدا بزرگه شاید فرجی شد ولی خوب زیاد دور از ذهن نیست چون 150 تومن از گالاکسیم:دی بالاتره اونم یه کم صفحش بزرگتره نه یه کم که دقت میکنم میبینم خیلی خفنه ولی خوب تا اون موقع قیمت اینم میاد پایین من برم بخوابم شب بخیر :دی
آقا خداییش ما رو سر کار گذاشتین؟:31:
میایم ویو بگیریم گالکسی میاد.میام اونو بگیریم گلکسی 2 میاد با این امکانات عجیب و قریب 32gb حافظه داخلی و تا 32gb ساپورت کارت حافظه دوربین 8 با کیفیت full hd صفحه 4.3 اینچ سوپر امولد 2 2gh پردازنده اندروید 3
خدایا این سامسونگ تا منو دیوونه نکنه ول کن نیست:31:
خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا
دوستان من که منتظر این غول میمونم:40::40: واقعا آخر گوشی است به خصوص صفحه نمایشش s.a و 4.3 اینچ:19::19::18::18: ولی فکر کنم تا معرفی بشه یک سری تغییرات به همراه داره......نقل قول:
مگه iphone 4g و i9000 هم قیمتند که با هم مقایسشون می کنن؟
بابا بیخیال Galaxy2 شید ، فعلا همینا بچسبید........
ساخت کانکشن V-P-N برای آندو 2.1
خوب راست میگه دیگه.نقل قول:
اخرش هم هیچ کدوم رو نمی گیریم و از این دنیا می رییم.
این هم می تونه یک نقطه ضعف باشه .
وقت بخیر
ای بابا این چش تنگا قصد جونمون رو کردنا:18:
ما هنوز تو کف گالکسی اولی هستیم اونا دومیش رو میکنن:13:
اونم با چه امکانات و تیپی اخرشه هاااااااااا ولی اولی رو میگیریم تا ببینیم دومی کی تشریف میاره بریم سراغش
شادو سربلند باشید:11:
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
راستی بچه ها
اگه گوشی گالسی و wave رو بذارن جلوتون
و بگن یکیش رو فقط باید داشته باشی
شما کدومشون رو برمیدارید؟
همواره شاد باشید
نقل قول:
سوالای سخت سخت میکنی ها!!!:27:
این قضیه یه بنده خدایی که بهش میگن پسرت بیشتر دوست داری یا کباب کوبیده رو میگه بازم منو سر دو راهی گذاشتین:31::27:
ولی خدایی اخر رزولیشن هست.دوربینش هم که هشته .پردازندش هم 2 گیگاهرتز.صفحشم که ماشاالله بزرگه.
باتریش هم 1800 به بالا میگذارن.
راستی این گالاکسی یک کی معرفی شد که تا حالا هنوز به صورت عمده وارد نشده؟
تا این دوش بیاد فکر کنم یک سالی طول بکشه
دوستان لطفا یکی یه پست اینجا بده تا تایپیک بره صفحه بعد.
میخوام براتون ویدئو بذارم--:31: