از روغن های پارس استفاده کن کیفیت خیلی خوبی داره من ی 10-40 برای هر 10 هزارکیلومتر رو خریدم دیروز 98 هزار . به امتحانش می ارزه مدام نچسبید به بهرانی که سایپا معرفی می کنه :n26:نقل قول:
Printable View
از روغن های پارس استفاده کن کیفیت خیلی خوبی داره من ی 10-40 برای هر 10 هزارکیلومتر رو خریدم دیروز 98 هزار . به امتحانش می ارزه مدام نچسبید به بهرانی که سایپا معرفی می کنه :n26:نقل قول:
سلام
دوستان برای ساینا توی دفترچه ذکر شده روغن 10-40 بریزین
حالا میخوام بپرسم من 20-50 بریزم مشکلی داره ؟ یا نه و چه مزایا و معایبی داره؟
سلامنقل قول:
دوست من بهتره به نوع روغنی که شرکت پیشنهاد داده توجه کنید
روغن موتور نوع 10w40 مزایایی که نسبت به 20w50 داره :
• در مقایسه با روغن موتور 20W50 روانتر است .
• مناسب برای فصول سرد.
• عمل روانکاری را زودتر انجام میدهد.
• در خودروهای جدید بیشتر استفاده میشود .
سلامنقل قول:
نظر بنده:
اکثر روغنها بنجل هست مثل خیلی از کالاهای دیگه در دزد آشفته بازارِ ایران
از 20w50 استفاده کنین به جای 10w40 مگر اینکه دمای حداکثری زیر 30 درجه باشه و دمای حداقلی زیر 20
یعنی اگر هوای سحرگاه بالای 20 هست و دمای ظهر بالای 30 پس 20w50 مناسب هست
.
P ===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روغن های ایرانی ایرانول ، بهران و پارس توی این وضعیت بازار خیلی نسبت به خارجی ها بهتر هستننقل قول:
بجای 20-50 اگه 10-40 استفاده بشه خیلی بهتره . من برای ماشین خودم 5-40 استفاده میکنم و مشکلی هم نداشتم و ماشین نرم تر کار میکنه
سلام دوستان
راستش روغن 8000 ایرانول هر وقت میریزم واسه پرایدم 82 هست مدل هر 1200 کیلومتر نزدی 220 میلی لیتر کم میکنه ولی 6000 ایرانول تو 3100 کیلومتر این مقدار رو کم کرد .
الان موندم دوباره 6000 ایرانول بریزم یا بهران پیشتاز از لحاظ کم نکردن و لجن نبستن و صدای موتور و بخار//////
سلام دوستان
بنده هم از روغن پارس استفاده میکنم بد نبوده به نسبت 10-40
سلام دوستان
برای پراید 131 اس ال من از پارس پایا استفاده می کنم با سطح کیفی SJ، یکی از دوستان میگه SJ برای پراید 131 اس ال
مناسب نیست، پیشنهاد میکنه روغن ایرانول 8000 هزار با سطح کیفی SG استفاده کنم، از نظر کیفیت ، ایا روغن قابل قبولی هست؟
حالا اگه از همون پارس پایا استفاده کنم چه ایرادی داره؟ به موتور اسیب میزنه؟ الان چند ساله از پارس پایا استفاده می کنم.
سلامنقل قول:
.
جدولش این هست
استانداردِ ماشینتون هر چی که باشه اگر روغن سفارش شده توسط سازنده اش رو پیدا نکردین میتونین یک درجه بالاتر رو استفاده کنین
یعنی به جای SG میشه SJ ریخت
به جای SJ ميشه SL ریخت
به جای SL ميشه SM ریخت
با سلام خدمت همه دوستان
نظرتون در مورد ایرانول 8000 چیه؟ روغن با کیفیتی برای پراید هست ؟
سلامنقل قول:
مشخصات روغن باکیفیت رو در صفحات قبل نوشته ام
.
===================================
سلامنقل قول:
در مورد اینکه گفته میشه روغن موتور باید حداکثر پس از ۶ ماه (بدون درنظر گرفتن کارکرد) تعویض بشه، چه نظری دارید؟
اگر مثلا ۹ ماه از زمان تعویض روغن گذشته باشه، اما کارکرد ۲هزارتا باشه و لزوجت روغن هم مناسب باشه، آیا حتما باید تعویض کرد؟
سپاسگزارم
سلامنقل قول:
حتی مواد غذایی هم که تاریخ انقضاش گذشته خیلیهاش قابل مصرفه به شرطی که باکیفیت ساخته و بسته بندی شده باشه و در شرایط خوب نگهداری شده باشه
.
بعضی از مواد غذایی هم هنوز تاریخ انقضاش نرسیده ولی فاسد شده به دلیل کیفیت پایین ساخت و بسته بندی و یا نگهداری در شرایط بد و یا هر 2
.
روغن خودرو هم همینطوره .
همه چیز بستگی به کیفیت روغن و کیفیت بسته یندی و شرایط انبار کردنش و گرمای هوای منطقه ی مصرف و شرایط استفاده از خودرو داره
.
مثال:
اگر روغن باکیفت ساخته شده و در شرایط خوب هم صادرات شده و در شرایط خوب هم انبار شده و در ابتدای پاییز ریخته شده توی موتور در یک منطقه ی معتدل یا سزدسیر مثل البرز و تهران و زنجان و همدان و شهرکرد و آذربایجان, این روغن تا یک سال هم فاسد نمیشه
.
اما یک روغن بنجل که در انبار زیر آفتاب داغ نگهداری شده و در اول فصل گرما هم در بوشهر یا اهواز و آبادان ریخته شده توی موتور و ماشین هم دائم زیر آفتاب استفاده میشه و پارک میشه شاید قبل از 6 ماه هم داغون بشه
.
بنزین فاسد رو بنده دیدم . بوی بسیار بد و زننده ای داره , از ماشینی کشیدیم که 2 سال زیر آفتابِ سوزانِ کویت پارک بوده
نمیدونم روغن فاسد چه بویی میده .
سلام مجدد و سپاس از پاسختون.نقل قول:
البته در اینجا منظور فساد روغن نیست. مطمئنا روغن موتور تو ماشین به این راحتی فاسد نمیشه.
منظورم تأکید برخی افراد بود که روغن را حداکثر تا ۶ ماه عوض کنید و گفته میشه که روغن کارکرده پس از ۶ ماه، خواص موردنیاز موتور رو از دست میده.
خواستم تجربه شما را بدانم.
بهرحال ممنونم.
روغن موتور رو هر 6000 کیلومتر یا یک سال عوض کنین . 6 ماه برای تعویض روغن موتور خیلی زوده .
من خودم چون با ماشین کم راه میرم هر یکسال عوض میکنم که معادل 5000 کیلومتر راه رفتم
سلام دوستان نیاز به راهنمایی شما دارم . اخیرا مصرف بنزین تندر من 7.7 در 100 کیلومتر نشون میده تو کامپیوتر . دو ساله روغن متور عوض نکردم البته کل کارکرد ماشین من 19 هزر هست که قبلا روی 17 هزار یکبار عوض کردم . الان می خوام روغن عوض کنم . فرق بین evolution 700ST 10w40 پنج لیتری جعبه پلاستیکی با evolution 700ST 10w40 چهار لیتری جعبه فلزی چیه ؟ اولی 124 هزار تومان و دومی 225 هزار تومان هست . از فروشنده پرسیدم گفت اولی ایرانی و دومی امارات پر میشه . کدوم رو به نظرتون بخرم؟
فرق بین مورد بالا با evolution 900FT 5w-30 و evolution 900SXR 5w-30 چیه ؟ البته من در منطقه سرد سیر کشور هستم اینو گفتم چون از نوشته های قبلی تو همین تاپیک خوندم که روغن متور ارتباط نزدیکی با دما داره
فیلتر هوا و فیلتر روغن چی بخرم ؟ همچنین ضد یخ چه مارکی ؟
لطفا منو راهنمایی کنید ارادت .
روغن موتور برای تندر 90 مارک elf از نوع 10/40 پیشنهاد میشهنقل قول:
انواع فیلتر روغن و فیلتر هوا هم مارک سرکان خوب جواب داده
ضد یخ هم انواع مختلف داره که برند کاسپین خوبه اما برندهایی
مثل لوکینی و کراپ هم خوب هستن
دوستان سلامنقل قول:
تو پراید سالم این روغن ایرانول 8000 رو میریزم رو 5000 تا عوض میکنم چند روز پیش درب سوپاپ رو برای فیلر گیری باز کردیم خیلی سیاه لجنی بود داخل موتور
تعمیرکار گفت فکرکنم روغن رو خیلی دیر عوض میکنی توی موتور مثل ماشین 20 سال کاکرده گفتم نه8000 رو روی 5000 عوض میکنم تعجب کرد و گفت ماشین با 5 سال کارکرد عادی نباید انجوری باشه
به نظرشما علت چیه روغن خوب نیست
چه مارکی استفاده کنم
من هم از روغن ایرانول برای ماشینم استفاده میکنم ولی یکی میگفت که روغن های پارس خاصیت لجن خواری دارن . اینسری هم پارس میریختی ببینی چطور میشه و لجنهای موتور شسته میشه یا نهنقل قول:
دوستان من روغن پارس 87 دوگانه کارخونه دارم و از روغن سوپر پیشتاز 50-20 استفاده میکنم و راضیم هستم، بنظرتون این روغن مشکلی نداره؟ یا روغن بهتری هست جایگزین کنم؟
سلامنقل قول:
کار بازار ایران تمامه . بازار ایران یکی از آشفته ترین و کثیفترین و غیرقابل اطمینان ترین دزدبازارهای دنیاست
بارها در تلوزیون فقط روغنهای تقلبی خودرو رو نشون دادند که با با روغن سوخته و گازوییل درسته میکنند و میریزند توی قوطیها یا گالن های مارکهای معروفِ روغن و قالب میکنند به خلق الله
یعنی حتی اگر امروز یک روغن خوب خریدین ممکنه سری بعد تقلبیش رو بخرین
وضع خرابتر از اونی هست که مردم فکر میکنند
گرگ صفتی و بی وجدانی و بی رحمی و حروم خوری و شیادی از دهها سال پیش داره هی بیشتر و بیشتر میشه در همه جای ایران
در صفحات قبل چند تا از علامتهای روغن بنجل رو ذکر کردیم مثل بوی گازوییل , شفاف نبودن , لزوجتِ کم , آبکی بودن , زود سیاه و قیری شدن , زود بخار شدن
فقط میتونم بگم بیچاره اونهایی که با هزار بدبختی ماشین میخرند و از ماشین داری و رانندگیِ اقتصادی و سرویسِ به موقع و تعمیر به موقع و تفاوت قطعات خوب و بد و روشهای تقلب و کلاهبرداری هم اطلاعاتشون کمه و ساده لوح و خوش باور و سهل انگار هم هستند چون گرگهای بازار خودرو و تعمیر و قطعات یدکی تکه پاره شون میکنند
.
P ===================================
درود دوستان روغن موتور خودرو بهران مدلSuper Pishtaz SAE 20W-50 مناسب 405 هست ؟
برای خودروی شما مناسبهنقل قول:
سلامنقل قول:
باید علامتهای یک روغن باکیفیت رو هم داشته باشه و اگر اشتباه نکنم باید SL باشه یعنی بوی گازوئیل نده , شفاف باشه یعنی مات نباشه , زود سیاه و قیرمانند نشه , در دمای کم تبخیر نشه , صدای موتور نرم باشه
بعضی از روغنها رو وقتی میریزیم توی موتور , 10 دقیقه بعد از کار کردنش میبینیم که صدای موتور کمتر شده پس روغن خوبی هست نسبت به روغن قبلی . اگر برعکس بود پس روغن بدی هست نسبت به روغن قبلی
در دفترچه راهنمای ماشین , نوع روغن نوشته شده اگر SL هست و SL پیدا نکردین میتونین SM استفاده کنید یعنی یک درجه بالاتر میتونیم استفاده کنیم
ضمناً 20-50 برای تابستان خوبه یعنی دمای بالای حدودِ 15 درجه
زمستان باید 10-40 استفاده کنین
برای جایی که یخبندان میشه باید 10-30 یا 5-30 باشه
سلام
روغن ایرانول ریسینگ چطوره 40 10 برای تیپ 5 ؟
بهترین روغن ایرانی برای 206 تیپ 5 چیه ؟
شاید دفعه ی بعد ایرانول رویال ریختم
تعریفشو زیاد شنیدم
ریسینگ روغن خیلی خوبی هستنقل قول:
من حدود 7 سالی هست ایرانول ریسینگ استفاده میکنم
موتور نرم و روان کار کرده و مشکلی بابت کم کردن روغن و سایر موارد
رو نداشتم. ریسینگ رو استفاده کنید برای تیپ 5
ممنوننقل قول:
من اول کاسترول ریختم که خوب بود و صدای موتور خیلی آروم بود و نرم و روون کار میکرد ولی خیلی کم کرد ( شاید تقلبی بوده )
بعد سوپر پیشتاز ریختم ، بدک نبود
این دفعه به پیشنهاد یکی از دوستان ریسینگ ریختم و تا الان راضی بودم
دوست ندارم هر دفعه نوع روغن رو عوض کنم برای موتور هم خوب نیست
پس دیگه کلا همین ریسینگ رو ادامه بدم
نظرتون درباره موتوسل چی هست؟؟ برای تیپ 5
برای تندر 90 روغن چی بریزم ؟ الف از قرار معلوم دیگه تولید نمیشه به خاطر تحریم تو ایران ! نوشته : " با توجه به شرایط تحریم روغن موتور الف با همان متریال و تحت نام behtam عرضه میگردد. " !!!
منتظر راهنمایی دوستان هستم
ارادت
دوستان تو این بازار بغرنج و آشفته دلالی و دزدی ایران به روغن های خارجی پول ندید که اکثر تقلبی و روغن بازیافتی و سوخته یا روغن ایرانی معمولی با سطح کیفی پایین میریزن رو قوطی های فلزی و پلاستیکی شکیل خارجی نظیر توتال، کاسترول، الف و... و میکنن تو پاچه ملت با قیمت های نجومی! بهترین توصیه من به شما هم وطنای عزیز اینه که برید دنبال روغن های ایرانی خوب که کم از روغن های اصلی خارجی ندارن مثل بهران رانا یا بهران سوپر رانا که کیفیت SM و حتی SN هم تولید میکنه یا پارس پایا که من فقط SLشو دیدم و روغن های بسیار با کیفیت و خوبی هستن و قیمت معقولتری نسبت به برندهای اکثرا فیک خارجی دارن. حتی برای ماشین لوکس و خارجیتون میتونید از همین روغن های بهران سوپر رانا بریزید تو موتور و خیالتون راحت باشه. در ضمن قبل تعویض روغن حتما رنج قیمت رو از چندین تعویض روغنی چک بفرمایید تا متقبل هزینه اضافی نشید.
یه توصیه دیگه هم اینکه برای تعویض فیلتر هوا و روغن و فیلتر بنزین به هیچ وجه به لوازم موجود در تعویض روغنی ها اطمینان نکنید حتی اگه برادرتون بود! بخاطر شندغاز سود بیشتر، جنس های بی کیفیت و گاها تحت تولید کارگاه بدون مجوز زیرزمینی ارزه میشن. بهتره برای خرید همچین لوازمی سراغ بازار اصلی برید که اطمینان دارید البته به ندرت شاید پیدا کنید همچین بازاری رو، من خودم از دیجیکالا خرید میکنم و جنس های اصلی و با کیفیت خوبی هم داره انصافا مثلا فیلتر بنزین هنگست آلمان برای پژو خریدم که واقعا کیفیت بی نظیری داره و خیلی بهتر از لوازم ایساکویی مارک های ایرانی و چینی و هندی متفرقه هست هرچند یکم زیادی گرونه (نمونه همچین فیلتری رو من تو هیچ لوازم یدک فروشی تو تبریز پیدا نکردم اکثرا یا مارک های عجیب و عتیقه بودن یا چینی و هندی یا نهایتا ایساکویی) یا فیلتر های هوا و روغن نام آشنای ایرانی سرکان که تو اکثر تعویض روغنی ها اصلا اسمشو نشنیدن دیجیکالا داره میتونید از قبل تهیه کنید و به تعویض روغنی بدید تا لوازم خودتون رو براتون عوض کنه هیچ خجالتی هم نداره!
اخبار فنی خودرو|با کارکردهای اصلی روغن موتور و سایر روغنهای ضروری آشنا شوید
روغن موتور نقشی بسیار مهم را در خودرو بازی میکند و کارایی نامناسب آن مشکلات و هزینههای بالایی را برای راننده به همراه دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اولین کار روغن این است که قطعات فلزی داخل پیشرانه را روان کاری کرده و اصطکاک را کاهش می دهد تا به نرمی حرکت کنند.دومین کار روغن این است که به پخش و توزیع متناسب گرما در موتور کمک کرده و مانع از این می شود تا قظعات در اثر حرارت زیاد ذوب شوند یا آسیب ببینند. آخرین کاری که روغن موتور انجام می دهد این است که و کثیفی و ذرات ریز را جمع کرده و آنها را در روغن فیلتر موتور قرار می دهد. کم کردن روغن ممکن است به دلیل نشتی آن باشد در این صورت بهتر است واشرها و درزبندی ها بررسی شوند یا ممکن است هنگامی که برای بار آخر روغن را عوض میکردید. فیلترروغن یا پیچ کارتر خوب بسته نشده باشد . اگر روغن سوخته باشد احتمالا قطعات داخلی موتور نیاز به تعویض دارند یکی از آنها ممکن است رینگ پیستون و یا اویل پمپی باشد که ضعیف یا خراب شده است.بدون شک سیستم ترمز هر خودرو و وسیله نقلیه را می توان به عنوان یکی از مهمترین قسمت های آن نام برد که وظیفه سنگین ایمنی سرنشینان را بر عهده دارد. انجام صحیح این وظیفه و عملکرد سیستم ترمز بستگی شدیدی به مایع ترمز (روغن ترمز) درون آن دارد.روغن ترمز یا مایع ترمز، سیالی است که وظیفه انتقال فشار از پمپ ترمز به بوستر و لنت ترمز را بر عهده دارد. این مایع بدلیل خصلت عملکرد خود باید دارای حداقل تراکم پذیری باشد. به راحتی در آب حل میشود. رنگ را به سرعت از بین میبرد و قابلیت جذب رطوبت دارد.روغن ترمز که بر پایه گلیکول تولید میشود و از خاصیت تراکم ناپذیری و نقطه جوش بالایی برخوردار است و اخیرا با پایه سیلیکونی نیز تولید شده است که البته با این که خواص آن نسبت به پایه گلیکول بهبود یافته است .طبقه بندی روغن های ترمز توسط معیارهای تعیین شده از طرف دپارتمان حمل و نقل ایالات متحده انجام میگیرد. این طبقه بندی، روغن های ترمز را به دسته های DOT3، DOT4 و DOT5 تقسیم میکند. روغن ترمز های DOT3 و DOT4، روغن های بر پایه ی گلیکول میباشد که توانایی جذب آب را دارد. روغن ترمز DOT5 یک روغن پایه ی سیلیکونی بوده و فاقد توانایی جذب آب است.به توصیه کارشناسان و سازندگان خودرو در صورت زندگی و تردد خودروی شما در آب و هوایی مانند شهر تهران،روغن ترمز خودرو میبایست هر دو سال یک بار یا با طی هر 40 تا 50 هزار کیلومتر اقدام تعویض گردد و در صورت تردد زندگی در مناطق شرجی و مرطوب مانند شهرهای شمالی، ضروریست روغن ترمز خودرو هر سال یکبار و یا هر 20تا 25 هزار کیلومتر تعویض شود.پایه بیش تر روغن های موتور که به آنها، روغنهای مینرال یا معدنی گفته میشود، نفت خام است که طی فرآیندهای پیچیده به محصول جهت مصرف نهایی در خودروها تبدیل میشود. البته روغن موتور در سالهای اخیر به جز نوع مینرال، به دو نوع نیمهسنتتیک و تمامسنتتیک نیز تقسیم میشود که در حقیقت انواعی از روغن مهندسیشده هستند. وظایفی که روغن های روانکار در پیشرانه خودرو بر عهده دارند، به طور خلاصه عبارتند از:روانکاری:زمان مناسب جهت تعویض روغن خودرو
به حداقل رساندن اصطکاک و ساییدگی میان قطعات در حین کارکردانتقال حرارت:
خارج ساختن حرارت ایجاد شده در موتور و خنک کردن قطعات متحرکانتقال مواد:
انتقال ذرات ناشی از سایش قطعات و نیز ترکیبات حاصل از تجزیه روغن و سوختآببندی:
با تشکیل لایهای از روغن میان پیستون و سیلندر در موتورهای درونسوز به منظور جلوگیری از فرار گازهای متراکمضربهگیری:
جذب بخشی از ارتعاشات و ضربات حین انجام اعمال مکانیکی روی قطعاتتوصیه اغلب سازندگان خودرو در مورد زمان و کیلومتر تعویض روغن موتور در خودروهای بنزینی با تکنولوژی روز دنیا هر 12000 هزار کیلومتر (7500 مایل)، یا هر یک سال یک بار می باشد. با این حال شرایط ذکر شده در مورد کارکرد خودرو در حالت معمولی میباشد بنابراین در شرایط سخت کارکرد…
توجه کنید که هنگام تعویض روغن موتور و فیلتر روغن، زمان تعویض روغن موتور به مسافت طی شده خودرو و مدت زمان ماندن روغن در داخل کارتر موتور بستگی دارد. زیرا تغییرات خواص روغن موتور هم بستگی به مقدار کارکرد موتور دارد و هم بستگی به مدت زمانی که روغن در موتور بوده است. موارد استثنایی مثلا استارت زدن زیاد در هوای سرد یا حرکت زیاد در مسیرهای پر ترافیک، مدت زمان تعویض روغن موتور و فیلتر روغن را جلو میاندازد.
توصیه شرکتهای نفتی در مورد زمان تعویض روغن جهت محافظت بیشتر موتور خودرو 3 تا 6 ماه، بدون هیچ کارکردی و حداکثر کیلومتر 4800 (300 مایل ) درهر شرایط کارکرد میباشد.
از روغن های موتور استاندارد خودرور خود استفاده کنید
بهتر است هر وقت که روغن موتور را عوض می کنید فیلتر روغن را هم تعویض کنید.
روغن موتور نباید از علامت های روی گیج (گژ) بالاتر و یا پایین تر باشد زیادی روغن موتور باعث افزایش مصرف بنزین شده و علاوه بر تشکیل لایه رسوب کربنی به شمع های موتور آسیب میزند.
در شرایط کارکرد سخت مثل طی مسافت های کوتاه، در جا کار کردن زیاد، ترافیک و یا حرکت در محیط های با گرد و غبار زیاد، شرایط آب و هوایی نامناسب (مناطق سرد سیر)، (مناطق گرم سیر)، روغن موتور را هر 5000 هزار کیلومتر تعویض کنید.
البته روغن برخی خودرو های جدید را می توان تا 12000 کیلومتر تعویض نمود اما باید توجه داشته باشیم افزایش کیلومتر تعویض موجب افزایش صدمات ناشی از تجمع رسوبات به صورت لجن و کاهش کارایی و آلودگی بیشتر محیط زیست میگردد.انتهای پیام/
سلام دوستان
برای 206 تیپ 5 چه روغنی پیشنهاد میدید؟
مدل 90 هست تا بحال همیشه توتال میزدیم ولی الان نایابه و دفعه قبلی رو مجبور شدیم ی روغن دیگه بزنیم ، ایندفعه گفتم بپرسم ببینم چه روغنی بزنیم که دیگه همیشه از همون استفاده کنیم (این روغنی که ایندفعه زدیم به نظرم روشن شدن ماشین مثل قبل نبود و صدای فیلر هم راحت در می اومد)
سلام . جناب شما باید نگاه کنید ببینید روغن چه گرید و چه استانداردی روش نوشته شده . صرف این که توتال هست اصلا مهم نیست. و اینکه تقلبی روغن توی بازار فراوان پیدا میشهنقل قول:
شما روغنی بخرید که روش نوشته شده باشه 10-W40 و هنمچنین استاندارد SL رو داشته باشه . بالا تر از استاندارد SL هم توی بازار هست که به ترتیب میشه SM و SN که فرقی نمیکنه کدومو بریزید اینها برای ماشین هایی با موتور به روز تر ( خودرو های وارداتی ) طراحی شدن
با استاندارد و گرید بالا هر روغنی از هر شرکتی حتی بهران ( اصل بودن مهم هست ) بریزید خیلی تفاوتی نمیکنه . روغن رو هم میگن هر 10 هزار اما توصیه میکنم 5 الی حداکثر هر 8 هزار کیلومتر تعویض کنید
یک سری روغن ها هم هست توی بازار با مارک هایی خارجی مثل پونته میلانو یا کانادا لوبریفینت ( علامت پرچم ایتالیا و کانادا ) روش میبنید . که در حقیقت کلاهبرداری هست و اینها همه ایرانی هستن اما اسم خارجی میزنن که بگن خارجیه و پول بیشتری بگیرن ( مدارک اثباتش هم موجوده )
تصویر زیر هم استاندارد روغن هست
ممنون از شمانقل قول:
متوجه استاندارد روغن ها هستم ، ریسنگ رو صفحه ی قبل دیدم دوستان برای 206 تیپ 5 استفاده کردن و راضی بودن که کیفیت SL رو داره ، به نظرتون بهتر نیست ی کیفیت بالاتر (SM) مثل ایرانول رویال یا کاسترول مگناتیک استفاده بشه؟
ی پراید 83 دارم اونو از اول GTX ریختم الان داشتم اینم چک میکردم میبینم قبلا SJ بوده الان شده SL حالا من نمیدونم از کی تا حالا شدن SL ولی اینکه تو پراید SL بریزم تو 206 هم SL یکم کم نیست براش؟
خیلی حساس نباشید. بستگی به خودتون داره میتونید SM استفاده کنیدنقل قول:
من خودم طبق تجربه ای که از بقیه دیدم ماشینی بوده توربو با تراکم بالا و روغن های مختلف و شمع های مخلتف روش تست کردن هر کسی یک فیدبکی گرفته . نمیشه یه نظر قاطع داد که فلان ماشین با این روغن بهتر کار میکنه
در مورد پراید هم اطلاع ندارم باید رجوع بشه به دفترچه راهنماش
بازم ممنوننقل قول:
در مورد sl که برای پراید گفتم مثل اینکه جدید اومده و فک نمیکنم تا بحال زده باشم سری قبلیهاش sj بود
اما در مورد 206 در صفحات قبل پیامها رو خوندم دیدم ی جا این مورد رو توضیح دادید
برای همین سوالی دارم که اگه کاسترول بهتره آیا بهتر نیست کاسترول مگناتیک رو بزنیم؟ چون ایرانول ریسینگ فک کنم حدود 110-120 باشه و مگناتیک رو دیجیکالا زده 160 که خیلی تفاوت نداره اگه کاسترول بهتره چون مگناتیک هم sm هست و ریسنگ sl بهتر نیست کاسترول رو بزنیم که هم مارک بهتری هست و هم رده کیفیت روغن بهتره؟ این مورد رو با توجه به صحبت خودتون که نقل قول کردم میگمنقل قول:
وقتی حرف از استاندارد API و ویسکوزیته زده میشه، دو روغن ایرانول و کاسترول رو کنار هم میزاریم، با یه درجه ی ویسکوزیته ی خاص و API مشابه، مثلا هر دو 20w50 و api sm
در ظاهر هر دو روغن مشابه هستند، ولی مشاهده میشه که روغن توتال یا کاسترول با قیمت 1.5 تا 2 برابر ایرانول فروخته میشه.چرا؟
وقتی یک مقدار دقیقتر میشیم، میبینیم نه،یکی ویسکوزیتی در دمای 40 درجه و دمای صد درجش با اون یکی متفاوته! اینجا تفاوتا آشکار میشه
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید
این حرفی که نقل قول کردین درسته اما باید دقیق رفت و دید. باید datasheet روغن مورد نظر دانلود بشه که برند های خارجی توی سایتشون دارن . ایرانی ها هم من بهران رو دیدم که میزنه توی سایتش. بعدم باید چک کرد اون روش آزمایش یکسان بوده یا نه چون استاندارد و روش ازمایش متفاوت وجود دارته مثلانقل قول:
توی این لینک که روغن بهران سوپر پیشتاز ++ هست مشخصات SL 10-40
حالا دمای 100 درجه با روش ازمون stdm 442 بوده
به این صورت باید چک بشه
کاسترول هم توی ایران وارداتی نیست و توی ایران پر میشه
ممنون ، کاسترول همچنان تحت لیسانس هست الان با توجه به تحریم ها؟نقل قول:
------------------------------
دوستان کسی در 206 تیپ 5 روغن کاسترول ریخته؟
دو تا از دوستان دیدم صفحات قبل ریسینگ ریختن و راضی هستن میخوام ببینم کاسترول هم کسی ریخته چطور بود؟
ممنون
سلام ، شما چه کاسترولی رو ریختید؟ همین که در قشم تولید میشه و تحت لیسانسه؟ کدوم مدل رو ریخته بودید؟نقل قول:
منم بین کاسترول مگناتک و ریسینگ موندم کدوم رو بریزم
سلام
دوستان برای تیپ 5 ، ایران ریسینگ رو چند کیلومتر یکبار تعویض کنیم؟ ممنون