من حداکثر 2 تومن میتونم بدم. گارانتی زیاد مهم نیست چون کار خاصی با لپتاپ نمیکنم که خراب بشه :)نقل قول:
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
Printable View
من حداکثر 2 تومن میتونم بدم. گارانتی زیاد مهم نیست چون کار خاصی با لپتاپ نمیکنم که خراب بشه :)نقل قول:
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارید ؟
بنظر من n55sf یهتر هستشنقل قول:
نظرتون درباره ی Sony VAIO VPC-F24Q1E/B چیه مناسب گیم هست ؟ بین این و n55 کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ (از آلمان می خرم فرق این دو مدل با هم 100 یورو هست )
VAIO Display Premium (1920x1080), Intel® Core™ i7-2670QM QuadCore (2.2 GHz to 3.1 GHz), 640GB HDD 7.200, 8GB RAM, 2048 MB NVIDIA® GeForce® GT 540M, Blu-ray Combo, Windows® 7 Home Premium 64bit
چون هم FHD هستش و هم اینکه گرافیکش 555 هست و قویتر هستش
شما همچنین میتونید به مدل
msi-gx680 هم فک کنید
فاصله بین NVIDIA 540m و NVIDIA 555m خیلی زیاد هست ؟
سلام دوست عزیز هیچ فرقی با هم ندارن من 540 که دارم مثه موشک میمونه عالیه همه بازیا رو رو 1080P بازی میکنم.540 عالیه واقعا
دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما میتونی مدلهای دیگه ای از سری F بگیری با کانفیگهای مختلف تا 2 میلیون تومن.موفق باشید.
دوستان آیا مدل VPCF-217HG هنوز تو بازار هست؟؟؟
قیمتش چنده دقیق؟؟؟
من فقط یه جا پیدا کردم که یدونه هم بیشتر نداشت میگفت 3700
از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟
خواهشن راهنماییم کنین یه کم عجله دارم
09392025125
سلام
کسی میدونه الان مدل VAIO F13UFX موجود هست یا نه؟
اگه هست قیمتش چنده الان؟
كدوم مدل از اين سري رم ٨ گيگ دارن ؟ لطفا قيمتشون هم بگين
بله تقریبا زیاده.می تونید به بنچمارکهاش نگاه کنیدنقل قول:
سلام دوستان
من حدود یک میلیون و دویست یا نهایتا یک میلیون و سیصد تومن یک لبتاب میخوام
بازی برام مهم نیست
پردازنده
core i 5
یا اگه با این قیمت بشه
core i 7
قدرت پردازش برام مهمه چون رشته ام نرم افزاره و با محیط های برنامه نویسی و بانک های اطلاعاتی به شدت درگیرم
دیگه خدمتتون بگم که بلو-ری و نمیدونم این جینگولک بازی ها هم اصلا برام مهم نیست
ولی وزنش تا حدودی برام مهمه
Sony F 11 DGX
این مدل رو در لینک زیر دیدم خیلی خوشم اومد ولی یک کم بیشتر از قیمت منه و چند جا خوندم که سونی داره این مدل ها رو به خاطر داغ کردن جمع میکنه
البته وزنش هم زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این دو مدل هم خوشم اومد
Sony vaio S 137
Sony CW 2 FGX
البته
CW
هم خبرش رو دیدم که داغ میکنه
اصلا نمیدونم. میشه شما با این مشخصات یه لپتاب به من پیشنهاد بدین؟
بسیار بسیار ممنون
امروز تاریخ 3/13 سونی F236HG/b گارانتی ایران رهجو 3,150,000 بود به نظر شما ارزش داره برا خرید یا اگه صبر کنم مییاد پایین ؟ واقعا مسخرشو در اوردن با این قیمتا...........
قیمت
SONY VAIO F236 HGB
http://www.persialaptop.com/product_info.php/cPath/1_59/products_id/1283
کسی خریده بگه چجوری هستش ؟ ممنون
یکی از بچه های همین فروم اینو خریده
لپ تاپ های سونی پرفورمنس بالایی دارن و از نظر درایور و مشکلات نرم افزاری هم خیلی خوب دارن از طرف شرکت سونی پشتیبانی میشن
حالا من نمیدونم شما برای چه کاری میخوای یا هدفت از خریدش چیه ؟
بهتره شما نیاز ها و بوجتونو اعلام کنید ممکنه چیز بهتری هم ارائه بشه
شما اگه تو همین انجمن بگردی فروم مربوطه به این لپ تاپ رو که یکی از دوستان خریده بودن پیدا میکنی که خودمم یه سری بررسی هایی از پردازندش قرار دادم
سلام
من هفته پیش f236 خریدم قیمت 3100 از شرکت ارقام داده ها که یکی از مراکز فروش زیر نظر ایران رهجو هست
این چند روزه بیشتر داشتم اپدیت و ریکاوری و اینا ....می کردم
خدا رو شکر پشتیبانی سونی اونقدر خوب بود که خیلی راحت اپدیت شد...3 سوت!!!از اون راحت تر بدون نیاز به هیچ برنامه ای ریکاوری ...کردم
از لحاظ سخت افزار ی عرض شد چون تازه گرفتم نمی تونم فعلا نظری بدم
البته سرعت سیستم کمی پایین هست که فک کنم به خاطر اجرای برنامه هایی مثل نورتون و برنامه های در حال اجرای دیگه باشه
مسلما اگر نورتون رو حذف کنم (که نمی کنم چون ارجیناله ...مثل ویندوزم..)سرعت سیستم بالا خواهد رفت!!!!
در ضمن کاربرد من برای نرم افزار های مهندسی مکانیک مثل کتیا و ...هست
پس از 1 ماه تحقیق رسیدم به این مدل!!!!
البته مدل هایی از اسوس هم بود مثل g53 که خیلی سنگین تر بودند و منصرف شدم...
مسلما اگر نورتون رو حذف کنم (که نمی کنم چون ارجیناله ...مثل ویندوزم..)سرعت سیستم بالا خواهد رفت!!!!
------
این آنتی ویروس نسخه محدودش هست و همه اماکانتش برای مدت زمان مشخصی فعال هست
سلام به همه ی بچه پی سی وردببخشید تا 3 میلیون چه مدلی از سونی میتونم بگیرم؟
f227
مدل خوبی هستش و 3d هست
الان کجاf227 رو میدن ..نقل قول:
ببخشید شما میدونید لبتاپ شما سطح کیفیتش درجه ی چنده ؟ منم میخوام بگیرم موندم از داخل بگیرم یا از ایتالیا فکر کنم پشت لبتاب بنویسه یا اینکه از شماره ی ساختش از سایت رجیستری کنید و بفهمیدنقل قول:
منتظر جوابتون هستم
سلام
پشت لپ تاپ یه اطلاعاتی راجع به :
s/n
service tag
product name
و بر چسب ماکروسافته که برای فعال سازی ویندوزه..
چطوری باید رجیستری کنم ماشاالله سونی کلی سایت داره!!!و سایت ایران هم اصلا جایی برای رجیستری و ثپت نگذاشته
لطفا اگر اطلاعاتی در مورد نحوه ی رجیستری دارید قرار بدید
ممنونم
.
.
f227 گرانتر از این حرف هاست ...لطفا مشاهده کنید
دکمه assist رو بزنید یا vaio care رو سرچ کنید از اونجا using my vaio بعدش vaio control center بعدش power options بزارید رو حالت balance یا performance اونوقت می بینید سرعت بهتر میشه چون ممکنه رو حالت silent باشه ماله شما.نقل قول:
سلام
بله البته حق با شماست عملکرد در پایین ترین حالت قرار داشت...!!!
سلام این مدلای f22 و f23 مشکل چیپ گرافیک داره؟؟؟؟ میخواستم بخرم چندتاشو اورده بودن برای گارانتی همشونم گرافیکشون مشکل داشت
چهار هسته ای 1.6گیگاهرتزی کجاش قوی هست اگه این قویه پس این مدل خداسنقل قول:
این مدلn55sl
با سلام . به نظر من عالي هست از هر لحاظ كامله .نقل قول:
دوستان سلام خسته نباشید لب تاپ سونی مدل psg-81114 تو بازار هست قیمتش چنده ممنون میشم اطلاعاتی بهم بدین مرسی از جوابتون
سلام
من هفته پیش یه دونه وایو f23-efx گرفتم
الان دو سه روزه یه دفعه صفحه آبی میده و میپره- گارانتیهم نداره(یعنی داره ولی کارت و اینا نداشت که معلوم بود الکیه)
به نظرتون از چی میتونه باشه صفحه آبی دادنش؟
آپدیت بایوسش هست؟
خوب شما به تاریخ پست نگاه کن شاید برای 2 سال پیش سیستم خوبه بوده.
خوب شما به تاریخ پست نگاه کن شاید برای 2 سال پیش سیستم خوبی بوده.نقل قول:
سلام،منم میخواستم سونی سری F بگیرم اما واسه وزنش بیخیال شدم،اما سونی رو نمیخوام بیخیال شم :41:
کسی درباره سری s اطلاعاتی داره؟!سبکه اما نمیدونم قدرتمند هست یا نه!!
این مدل مد نظرمه : VPCSE17
البته بعضیام میگن واسه سونی پول نده پول برند میدی و از این حرفااااا که من قبول نداارم!!
ببین دوست عزیز...من حدود 4 ماه که سونی خریدم البته سری f و فکر کنم به طور میانگین روزانه 7 ساعت روشن باشه(چون کامپیوترم ترکیده...!!!)اگر از من می شنوی سعی کن سری fبگیری که هم قویه و هم باکلاسه(البته کلا سونی باکلاسه...)
اما چون وزن برای شما مهم بود...
اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لپ تاپ مد نظر شماست که خوبه ...هم سبکه...قویه...به خدا core i7خیلی خیلی قویتر از اون چیزیه که ما تصور می کنیم...اما راجع به کارت گرافیکش چون اطلاعی ندارم نظر نمی دم تحقیق کن ته توش رو در بیار......
من تقریبا حدود 2 ماهه دارم تحقیق می کنم و که یه لپ تاپی بگیرم که از نظر قدرت تک باشه...البته با قیمت معقول مثلا در حد 2 3 تومن که هر چقدر گشتم آخرش رسیدم به:N55SL
اولش رفتم سراغه سونی...اما بعد فهمیدم که فقط نون سونی بودنشو میخوره!قوی ترین لپ تاپاش کانفیگای مسخره ای داره!
حتی سراغه سری F اشم رفتم ولی همچنان با پرفورمانس ضعیف ولی قیمت بالا!!!!
پس از کلی تحقیق رسیدم به asus N55SL ....
نظر شما چیه؟اینم بهترین کانفیگی که پیدا میشه ازش:
Core i7(2670) 2.2 GHz-8GB RAM-750+ HDD 7200rpm-Blu-Ray Re-Writer-15.6" inches LED Backlight-2GB Geforce GT635 Upto 5.8 GB-Win7 HP Inc-HDMI-USB 3.0
نازل ترین قیمتیم که دارم 2.120.000 تومنه...
در ضمت یه نکته ای که من در مورد لپ تاپای سونی متوجه شدم صدای ضعیفشونه...و رفتم و به چشم دیدم این مساله که خوشبختانه ایسوس این مشکلو حل کرده...
Bang & Olufsen ICE Power Audio با یک عدد ساب ووفر جداگانه و Tune Sonic Master و یک اسپیکر که تمام بخش بالایی کیبرد رو در بر میگیره!
بله مسلما asus خیلی بهتر هست نسبت به سونی ..
البته این مساله که نون اسمش رو می خوره تو ایران هم حل شده و شما اگه بری پاساژ رضا می بینی جزء نمایندگی رسمی که فروشگاه اول هست هیچ فروشگاه دیگه سونی کار نمی کنه نه این بد باشه نه کانفیگ های خیلی بدی داره ...
مثلا لپ تاپ های 2500 میلیون گرافیک 540 دارن که اصلا قابل قبول نیست ...
و مسائل دیگه که خودتون بهتر می دونین ....
هر کمپانی باید در حوزه کاری خودش بیشتر تمرکز کنه نه این که چون مثلا سونی ps3 زد پس حتما لپ تاپ های خوبی هم داره ...
نه بهتر هسا از کمپانی ها تخصصی کامپیوتر مثل اچ پی / اسوس / لنوو و ... خرید کنینی ...
خوب اگر سونی ضعیفه دیگه چرا اومدید تو تاپیک سونی!!!!...خوب برو همونی رو بگیر که فکر می کنیه قویه...اره پول برند(!!)نده سونی که اصلا برند نیست(!!!!!!!!!)
بله سونی اسپیکر هاش ضعیفه...!!!صفحه نمایشش اشغاله...زیباییش رو که اصلا نگو مزخرفه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما بهتره لپ تاپی رو بگیری که هر جا که خواستی ببریش یه دونه ساب ووفر رو هم بزاری بقلت جابه جا کنی تا بتونی صدای خوبی رو از لپ تاپ داشته باشی....اهان حتی می تونی به جای این ساب ووفر یه اسپیکر توپ پایونیر رو بزاری داخل یه فرقون و همیشه با خودت جا به جا کنی بعد هر کی گفت قدرت صدای لپ تاپت چقدره(؟)اون اسپیکر رو روشن کنی و بگی""ببین به این می گن لپ تاپ ..اخره صداست...."""
قضیه ی لپ تاپ خریدن شده قضیه ی موبایل خریدن !!!چطور؟؟؟:طرف میرفت مغازه موبایل فروشی و اولین چیزی که براش ملاک بود و دنبالش میگشت یه موبایلی بود که 10 تا اسپیکر داشته باشه!!!
داداش مگه می خوای با اسپیکر لپ تاپ عروسی راه بندازی ؟!!!!!
عزیز اول هدفت رو از لپ تاپ خریدن مشخص کن بعدش دنبال لپ تاپ باش...
فکر می کنید چرا ماشین لامبورگینی از بقیه ی ماشین ها جداست ؟؟؟به خاطر قدرت؟ به خاطر سرعت ؟ یا به خاطر شیک بودن و زیبایی؟؟
من 100 تا ماشین معرفی می کنم که سرعت و قدرت شون نه تنها از لامبورگینی کمتر نیست بلکه خیلی خیلی بیشتره....اما میدونی چی لامبورگینی رو از بقبه ماشین ها متمایز کرده؟؟؟.......زیبایی....شیک و با کلاس بودن...و در اخر گرون هم می فروشن چون اولا برند هست دوما "هر کس نتونه بخرش چون هر کس که لایق لامبورگینی نیست"
سونی گرونه...چون اولا زیباست دوما شیکه سوما هر کسی نتونه بخرش
من اگر قرار باشه در این دنیا یه سال و فقط یک سال زندگی کنم سعی می کنم مثل عقاب زندگی کنم یعنی""گوشت اهو بخورم ...بهترین ها رو انتخاب کنم""نه اینکه مثل کلاغ هر اشغالی دستم اومد بخورم و صد سال هم در این وضعیت عمر کنم!!!!!!!!!!!!
صرفا جهت اطلاعنقل قول:
:31:
من کاری به بقیه پستتون ندارم....فقط در مورد صدا...نقل قول:
در ضمت یه نکته ای که من در مورد لپ تاپای سونی متوجه شدم صدای ضعیفشونه...و رفتم و به چشم دیدم این مساله که خوشبختانه ایسوس این مشکلو حل کرده...
دوستم سونی وایو f16 داره که تقریبا مال 2 سال پیشه...خودم اچ پی 6180 دارم که صداش beats audio هست...تازه مال من 1 سال جدیدتر از سونی f16 هست...
اما صدای سونی هم بلندتر بود و هم bass اش به نظرم از اچ پی بهتر...تازه دیگه مدل های جدید f که دیگه طبیعتا بهتر هستن...
ایسوس بیشتر به خاطر اینکه گارانتی رسمی داره و بیشتر وارد میشه و تبلیغاتش بیشتره یه کم اسم در کرده...
وگرنه سونی و اچ پی تو هر کانفیگی مدل های بهتری از ایسوس دارن...
شما داری فناتیک صحبت میکنی!!!!در ضمن یه قضیه ای از موبایل خریدن تعریف کردی...حالا من یه خاصیت کاملا واضح در مورد ایرانی ها و طرز خریدشون برات بگم:نقل قول:
من کلا زیاد با پز دادن و این حرفا حال نمیکنم و اما بگم رفته بودم تبلت خریداری کنم...تو مغازه ایستاده بودم که یه خانواده اومدن توی مغازه...ظاهرا واسه بچه شون اومده بودن که آی پد بخرن...
فروشنده داشت کارشون رو راه مینداخت منم منتظرم دستگاهم و اپلیکیشناش بودم و یک سری حرف از اون خانواده شنیدم که برام مایه ی تاسف شد که چرا این خانواده ایرانیه!!!!
پسره میگفت:آره بابا همه تو مدرسه دارن اینو...قیمتشم بالاستو اینا...منم میخوام داشته باشمش که جلوی فلانی کم نیارم...
مادره میگفت:فلا آقا(بابا هه رو میگفت)براش بخر بزار مام جلو جاریمون کم نیاریم تلویزیون فلان اینچ سامسونگ خریده...منم بگم که واسه بچمون اپل گرفتیم...
حالا این حرفاشون به کنار...فروشنده میگفت اپلیکیشن چی میخواین!؟میگفتن:هرچی کلاسش بیشتره رو بریز روش!هر چی شیک تره!آخرشم فروشنده که دید اینا خوب خرین با یه قیمت فضایی اون آی پد و فروخت بهشون و اونام خوشحال از مغازه خارج شدن که برن به پز دادنشون برسن...در صورتی که حتم دارم استفاده ی تب لت رو نمیدونستن چیه و فقط سره چشم و هم چشمی میخواستن بگم آره ما هم فلان میلیون پوله تب لت دادیم...تازه اونم اپل!!!
حالا اینم قضیه ما شده...هر چی شیکه و خوبه که آدم نباید پول براش خرج کنه و دلیل نمیشه که چیزه خوبی باشه! قبل از ورود رسمی آی فون آی پد و هزار تا آیه دیگه که تو بازار ما اومد اول باید فرهنگ سازی کنن...هر چیز که گرونه و شیکه دلیل بر برتر بودنش نمیشه دوست من...اگه خودستایی نباشه من به آمریکا سفر کردم و برای اطلاع شما میگم که ارزون ترین نوع موبایل اونجا آی فونه...با 300 دلار میشه یه آی فون خرید برای همین هم هست که دست همه شهروندانه آمریکا آی فون زیاده...کلا محصولات اپل به این دلیل توی آمریکا معروفه که دیوایساش ارزونه و بیشترین سودشو از مارکت اپس اش و لوازم جانبیش میکنه که اونام تو ایران شما رایگان استفاده میکنی(Jail Break)...دقیقا بر عکس...جالبه نه!؟
در صورتی که HTC Sensation با قیمت 650 دلار (دقیق نیست قیمت) از آی فون x دلار یا تومن گرونتره...و مطمین ام که اگر ایرانی ها در آمریکا بودن htc میشد مثه Apple ...دسته همه هست...من نمیخوام برندی رو زیره سوال ببرم...فقط هدفه من تو خرید اینه که بهترین جنسو با نازل ترین قیمت بخرم نه اینکه به صورت فناتیک طرفداریه یه جانبه از برندی بکنم...
که متاسفانه سونی وایو هم داره داستان apple رو طی میکنه...در صورتی که توی لپ تاپ ریویو برند ایسوس اوله...!پس چرا ملت ما روی دنده لج افتادن که وایو خیلی خوبه؟؟!دلیلش پز دادن و وجود برند وایو روی درب لپ تاپه و همچنین شیکی و کلاسش!در صورتی که لپ تاپی برای شیک بودن ساخته نشده...ساخته شده برای کار آمد بودن در عین قابل حمل بودن...
به امید اون روزی که ما ایرانی ها کمی از پز دادن دور بشیم و به فکر کا آمدتر بودن باشیم
شما دوست عزیزم با توهم داشتن لامبورگینی در کنار وایوت خوشحال و موفق باشی...
یا علی
جالبه دوست عزیز...!من حدود دو ماهه برای خرید یک لپ تاپه Multimedia یه قوی دارم تحقیق میکنم که آخرش همه راه ها ختم شد به N Series ایسوس!نقل قول:
من رضا و پایتخت و پارسیان و ایرانیان و هر پاساژی رو بگی همراه با پرس و جو از دوستان و فامیل زیر و رو کردم...چون دلم میخواد پولم سره چیزه کارآمدی خرج بشه!
شمام اگه میخوای تشریف ببرین به یکی از پاساژ های نامبرده و به گوش خودتون امتحان کنین...اگر که وقتش نیست میتونین به تست صدای لپ تاپها در لپ تاپ ریویو سری بزنید...
به نظرم تفکیک صدا و بلندی صدا ی سری N ایسوس که به گوش حقیر ما عالی اومد...hp هم صدای بدی نداره ولی Bang & Olufsen همه چیزو سنگ تموم گذاشته توی این سری!هم چنین وجود ساب ووفر برای لپ تاپ خیلی ابداعه جالب در عین حال کارآمده!
حالا شما اگه چند مدلو با هم مقایسه کردی به من بگو تا چک کنم...ضرر نداره که...یه تست دیگه هم میکنیم...مرسی از اهمیتتون به کمک دادن به من برای مشاوره :11:
حرفاتون تایید میشه...ولی آیا کسی هست که لنوو و یا hp سری مالتی میدیا داشته باشه تا نتیجه ی تستشو برای ما بزاره؟؟نقل قول:
لنوو و اچ پی واقعا لپ تاپای حرفه ای زدن!
دوست عزیز باز هم کلاس؟؟؟نقل قول:
یه نکته:پردازنده های Core i7,i5,i3 زیاد فرقی برای کسایی که بازی و مالتی مدیا این بحثارو میخوان نداره...فقط فرقشون توی کارای حساس محاسباتی مشخص میشه...مثلا محاسبه های الگوریتم خاص و یا تغییر توابع حجیم سورس برنامه ها و کارای حجیم و3D که اونم فک نکنم کسی توی لپ تاپ این کاراشو انجام بده و اکثرا شرکت ها از کاپیوتر های اورکلاک شده به صورت دسک تاپ استفاده میکنن...
و اما در نظام از این چیپ ها برای رمز شکنی استفاده میشه...که من همچنان حس میکنم که کسی از لپ تاپش انتظار این کارای بزرگ رو نداشته باشه...مخصوصا بچه های گل فروم...
یا حق