تست کردم جواب ندادنقل قول:
Printable View
تست کردم جواب ندادنقل قول:
سلام بنده تلوزیون مدل 42pdl7906h/12 دارم سفارش اروپاست.
خود به خود خاموش شد و هنگام روشن شدن تصویر مجددا ریست میشه یعنی پشت سره هم خاموش میشه روشن میشه میخواد بیاد بالا دوباره خاموش میشه و همین پروسه ادامه داره من فکر میکنم از ایپرام باشه... ولی مطمئن نیستم و نمیدونم باید چه کاری کنم اگر کسی هست که بنونه کمکم کنه ممنون میشم.تشکر.
سلام
من یه ال ای دی 55 یا 60 اینچ می خوام ، بین 2 تا مدل موندو ، خواهشا راهنماییم کنینPHILIPS FULL HD SMART LED TV 55PFT6609
SONY LED FULL HD SMART TV KDL-60W600
با تشکر
سلام دوستان قصد خرید تی وی اسمارت دارم ترجیحا 50 اینچ و بالاتر
بودجه از 3 تا 4 میتونم هزینه کنم ممنون میش اگر کسی با فیلیپس کار کرده بگه چه مدلی بگیرم ایا خریدش ارزش داره چون کیفیت تصویر خیلی برام مهمه
سلام من دنبال جدیدترین مدل فیلیپس در سایز 32 اینچ هستم که علاوه بر امکانات روز ، ----S2 و ----T2 داخلی هم داشته باشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟
دوستان کسی میدونه تو مدلهای سری 6 زیرنویس srt فارسی رو چجوری میشه اجرا کرد
دوست عزیز مشکلت حل شد ؟ من تمام این مراحل رو رفتم ولی کار نکرد
با سلام ، دوستان من تازه عضو انجمن شدم و یه سوالی دریاره تلویزیون فیلیپس داشتم
من یه مدل 55PUS7809 دارم که از نظر کیفیت تصویر حرف نداره و خیلی عالیه 4K هستش ولی یه مشکلی که داره وقتی کانالهای ----- رو بالا و پایین میکنم صدای تلویزیون کلا قطع میشه و واسه برگشت صدا tv رو خاموش و روشن میکنم تا مجددا صدا پخش بشه . میخواستم ببینم کسی به این مورد بر خورده و میتونین راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن
سلام دوست عزیز منم تازه یکی از همین 7809 گرفتم ولی مشکل شما رو ندارم عوضش واسه وقتی تو لیست کانال های ماهواره میرم بشدت کند هستش کلا خیلی تاخیر داره ینی لیستو میزنی 4 ثانیه بعد باز میکنه بعضی موقع ها هنگ میکنه با این که سی پی یو چهار هسته ای داره خیلی عجیبه که اینطوریه اعصاب منو بهم ریخته تی وی قبلی اصلا اینطوری نبود شمام همچین مشکلی داری یا فقط واسه من اینطوریه
دوستان لطفا جواب بدن
دوستان عزیز خواهشن جواب بدید اگه تلوزیون من مشکل داره برم پسش بدم لامصب خیلی کنده اصن میری تو لیست کانالا هنگ میکنه کلا سرعتش خیلی پایینه انگار نه انگار سی پی یوش 4 هسته ایه
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
با سلام و خسته نباشید
من یکدستگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهیه کردم که هم DVBT , ِDVBS داره. مشکل من الان در قسمت رسیورش هست که بعد از کانال یابی نمی تونی کانال های اضافی رو پاک کنی
چنین گزینه ای نداره
لطفاا دوستان اگر آشنا هستند راهنمایی بفرمایید.
ممنونم
اخر یکی جواب ما رو نداد این لامصب خیلی کنده
دوست عزیزی که 7109 داری شما تلوزیونت کند نیست تو لیست کانال ها یا جاهای دیگه
سلام
چرا کند هست
مخصوصا بعد از اینکه تلویزیون رو روشن میکنی باید چند ثانیه صبر کنی تا لیست لود شه و بعد بتونی کار کنی
چند بار هم هنگ کرده
ولی در کل چون تجربه کار با تلویزون های هوشمند و hd رو داشتم راضیم
از لحاظ کیفیت صدا و تصویر و .... فوق العادس
الان تنها مشکل من تنظیم و چیندن کانال ها است که چیزی به عنوان channel edit برای پاک کردن کانال های اضافی نداره
اگر دوستان آشنا هستند لطفا راهنمایی کنند.
پس همش همینطوریه لامصب
من با ال جی و سامسونگ کار کردم به هیج وجه مثل این نیستن ولی کیفیتش خوبه انصافا
مثلا سی پی یو 4 هسته ای داره
اعصاب ادم خورد میشه
دوستان سلام کسی فیلیپس مدل 8209 داره میتونه منو راهنمایی کنه که سونس دبلیو 800 بی بهتره یا فیلیپس 8902
سلام خدمت همه دوستان اطلاعات کاملی درمورد انواع تلویزیون ها وانواع برند های تجاریشون دارم تلویزیون فیلیپس یه مارک تجاری پرطرفداره که تولید وسیله نمیکنه مگر اینکه توش بهترین فن اوری باشه
درمیان همه محصولات تلویزیون های فیلیپس نمره 1رو دارن چون بهترین قطعات وبهترین وبروزترین تکنولوژی ها درونش قرار داده شده
نکته مهم وقابل عرض اینکه متاسفانه درکشور ما تقلب این وسایل زیاد شده وبیشتر تجار از این برند سو استفاده میکنن مثال براتون بزنم تلویزیون فیلیپس کامل چین هست تو بازار کامل مصر هست توبازر مشترکشم هست تو بازار اصل لهستانشم هست توبازار به هیچ وجه شما متوجه نمیتونید بشید بین اصل وبدل چون عین کپی برابر اصل زده شده ولی قطعات داخلی اون بی کیفیت هستن وزود امکان خراب شدنش هست
پیشنهاد من اینه اگه میتونید از بانه خریداری کنید این برند تلویزیون رو البته باید حتما اشنا داشته باشید
من خودم مدل US7809تلویزیون ال ای دی تریدی با قابلیت فور کی و......خریدم تو تهران بالای8میلیونه تو بانه هم از سه میلیون هشتصد شروع میشه تا که چینی مصری و لهستانیش هست
اگر کسی خاصت یه اشنای مورد اطمینان دارم که با دو سال گارانتی معتبر از تهران بهتون این جنس رو میده
این ایمیل منه هرکسی هر وسیله ای خاست من درخدمتش هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سوالی بود من درخدمت شما هستم
7809فیلیپس بردار تکنولوؤی فور کی وامکانات فول وبی نظیر
قیمتشم4600000
الان فیلیپس توی بازار موجوده؟ چرا توی دیجی کالا موجود نیست ؟
سلام برادر احسان فیلیپس تو بازار ایران خیلی کم وبه ندرت موجوده.اونم توی تهران ویکسری شهر های بزرگ سایت دیجی کالا نمیتونه کد کالایی بانه رو بزنه یا کد سری های که تو ایران نیست دیجی کالا با برند کار میکنه فقط یکسری برند های خاص
که معتبر اسمی هستن تو دنیا مارک فیلیپس رو در قسمت تلویزیون های فوق پیشرفتش یه شرکت ژاپنی بر عهده داره که تحت لیسانس کامل شرکت لهستانی میزنه البته چین هم درجه پایین ترش رو هم میزنه من مونتاژ مصر فیلیپس رو هم دیدم
من دوستی دارم که خودش وارد ککنده این تلویزون هاست وکارش برند فیلیپس وشارپ وتوشیباست با ضمانت دوساله هم بهت میده بنده خودم ازش گرفتم.اگر خاستین به ایمیل من که تو پست های قبلی گزاشتم پیام بدین تا راهنماییتون کنم وبراتون هر مدل تلویزون خاستین فراهم کنیم
یا حق
سلام دوستان ، نظرتون راجع به تلوزيون 55PFS8209 چيه؟ كيفيتش چجوريه؟ زيرنويس فارسي رو سلپورت مي كنه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنين چون شنبه ميخام از بانه بگيرم
سلام خوبید
مدل خوبیه این تلویزیون احساس میکنم زیاد تکنولوژی روزبراتون مهم نیست
امکانات این مدل تلویزیونی که گفتین خوبه کیفیت تصویرشم فوق العادست فقط برای خرید از بانه لطفا با من مشورت کنید تا
سرتون براحتی کلاه نره گول قیمت ارزون بعضی ها رو نخورید وفیلیپس چینی بهتون نندازن
من درخدمت شما هستم
سلام اقای نادری کیفیت تصویرش به سونی w900 یاw905a البته اینها جفتش یکی هست میرسه 8209 با 8109 چه فرقی داره
فارسی اصلانقل قول:
مگر اندریودی باشه
فیلیپس های قبل از ۲۰۱۴ ----t2 ننوشتند، اونوقت یعنی irib HD نمیشه گرفت؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام باورکنید من همه مدلهای تلویزیون رو هم زمان با هم تست کردم سونی ال جی پاناسونیک شارپ فیلیپس یه تفاوتهایی داره که اصلا ادم عادی هم متوجه تفاوت ها میشه
مثال یه کلیپ تست هرتز از اینترنت دانلود کنید برید تو یه مغازه به صاحب مغازه بگید براتون بزاره تو همه تی وی هاش اون وقته خودتون متوجه ضعف وکیفیت برندها میشید
تلویزیون های سونی وال جی بشدت دارای پرش تصویر میشن تو این نوع فیلم ها چون هرتز واقعی ندارن درمورد گیرنده دیجیتال هم باید بگم تلویزیون های فیلپس از سری7به بعد دارن ودیجیتال ایران رو براحتی جواب میدن حتی روی فرکانس11880عرب ست هم جواب میدن .سوال دیگه ی بوددرخدمتم فیلیپس واقعا معرکست
ممنون از جوابتون
ولی منظورتون رو از این که تکنولوژی روز زیاد براتون مهم نیست نفهمیدم ، این مذل یکی از پیشرفته ترین های دنیاس.نقل قول:
من بالاخره مدل 55PFS8209 رو از بانه گرفتم
قیمت : 5 تومن
فوق العادس ، عالیه
در ضمن زیرنویس فارسی رو هم باز میکنه
با این قیمت عالی گرفتین فقط به من بگید از کدوم مغازه تو بانه خریدید بهتون بگم اصله یا چینی یا مال مصره
- - - Updated - - -
منظورم تکنولوژی روز دنیاست که تکنولوژی4Kنام داره
اقای نادری تاپیک های قبلی شما رو دیدم که شما فرمودید کیفیت philips خیلی عالی هست .نقل قول:
درسته . اما تنها مشکل فیلیپس کندی منو ها ، تاخیر در تعویض کانال ها ، نداشتن نمایندگی در ایران ، عدم گارانتی در ایران ، عدم پشتیبانی زبان فارسی هست .
مثلا کنترل تلویزیون خراب بشه باید از سایت های خارج ازایران خریداری کرد .
8209از سیستم اکتیو استفاده میکنه وباید عینک های 3Dاون شارژی باشن دارای سیستم عامل اندروید وسی پی یو قدرت مند4هسته ای مبارکتون باشه تلویزیون خوبی گرفتید فقط بگید از کدوم مغازه از بانه گرفتید ادرسش رو بهم بگید بهتون بگم اصله یا فرعه
استاد شیفوی عزیز حرف شمار رو قبول دارم ولی حرفهاتون یه جواب های قانع کننده داره
درمورد نداشتن منوی فارسی:این نشون دهنده اینه تلویزیون شما سفارش اروپاست نه اسیا چون اگه اسیا باشه حتما توش زبون فارسی هست
نکته بعدی درمورد نمایندگی:اولا تو ایران چیزی به نام گارانتی بی معنیه چون خودم کارم خیلی بهشون خورده ولی بینتیجه رهاش کردم ولی تلویزیون فیلیپس توی ایران نمایندگی رسمی داره خیلی هم عالی شما شهرتون رو بگو من شماره تلفن نمایندگیتو بهت بدم
ولی درمورد کندی منو ها ببینید عزیز یه توضیحی بهت بدم ایران اومده متور پیکان رو انداخته رو پژو اسمش رو گزاشته پژو خب کیفیتش چی؟؟درحد چاه فاضلاب تلویزیون فیلیپس هم همینه بالا توضیح دادم به رفیقمون که تازه تی وی 8209خریده گفتم بگو از کدوم شخص خریدی تا بهت بگم چون فیلیپسها توش تقلب زیاده مدل چینی اون همینچور که شما میگید هست منوی کند و ضعیفی داره
یه مدل هم ساخت چین و هم مصر نمیشه قاعدتا
دوست عزیز، 4k در حال حاضر به هیچ دردی نمیخوره، ما کانال های خودمون SD پخش میشه، بقیه کانال ها هم در بهترین حالت HD هست، و شما بهتر میدونین که تصاویر SD,HD,FULL HD تو تلوزیون full hd کیفیت بالاتری داره تا تلوزیون 4kنقل قول:
مغازه تامی،نقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
پارسال برای دوستم از بانه فیلیپس 6008 گرفتیم.تمام سونی و سامسونگو ال جی رو میذاشت تو جیبش.
در ضمن دوستانی که میگن منو فارسی نداره میتونید تلویزیون رو با فایل نسخه فارسی که تو سایتش هست فلش بزنید و کلا فارسی میشه.
در سایت زیر قسمت software upgrate پرشین رو انتخاب کنید و فایل مورد نظر رو فلش بزنید.البته هر تلویزیون فایل مخصوص خودشو داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره یا من اطلاعاتم ضعیفه یا.......
عزیز من تعریف تکنولوژی 4kیه جملست چهار برابر فول اچ دی
عزیز من شما هیچوقت فول اچ دی رو با فورکی مقایسه نکن چون قابل مقایسه نیستن
تراکم پیکسل تو کیفیت تصویر مهمترین چیزه شما تراکم تصویر فول اچ دی رو ببین بعد بیا فور کی رو ببین من احساس میکنم البته جسارت نباشه خدمتتون اطلاعات شما یا از مغازه داره یا تعمیر کار ویا از سایت های که اطلاعات غلط میدن شما کمی بیشتر تحقیق کنید شرح ماجرا براتون مشخص میشه ادرس جایی رو که خریدین بگید کجاست خدمت برادر عزیزم که میگه یه تلویزیون رو دو کشور نمیزنن باید عرض کنم امروز اسمبل کردن قطعات کار بسیار ساده ای شده وبا یک سری امکانات ساده بیشتر تکنولوژی ها قابل اسمبل کردن هستن