مبارکه (چند خریدی؟)نقل قول:
فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟
فقط میشه یکم در مورد جی پی اسش اطلاعات بدی و ببینی با کدوم از نرم افزار ها میشه به صورت رایگان ازش استفاده کرد.
در ضمن این قضیه داغ کردنش خیلی جدیه؟ به گوشی اسیب نمیزنه یا باعث کند شدن یا خرابی باطری نمیشه؟
460 مشکی تمام به خدا از این ترکیب رنگش هر چی بگم کمه یه جاش مشکی براقه درب باطری ماته خیلی کلاسه این رنگش
من تو این چند ساعت مشکلی با حرارتش نداشتم و خیلی راحت بودم تازه از 8510 خیلی دمای باطریش کمتره
البته بستگی به خودتون هم داره که دستاتوتن زیاد تعرق داره یا نه که خوب اگه خیلی عرق کنه رو درپوش ماتش واضحه واضح دیده میشه مشکل رنگ مشکی بودنش هم اینه
واسه من که دستای خشک و کم رطوبتی دارم نه گرما زیاد میشه نه رد انگشت خیلی به چشم میاد
جی پی اس هم چشم من الان بیشتر محو صفحه اشم این قدر این واضحه انگار صفحه جلوت نیست و واقعیته
چند تا برنامه هم رایگان گذاشته که میشه دانلود کرد
سلام .
مبارک باشه دوست عزیز . انشاالله واست 120 سال عمر کنه .
مخلصیم .
نقل قول:
مبارکه دوست عزیز. من یک شوالی دارم 1) تا حالا هیچکس جوابی نداد در مورد usb هاست . 2) عکس از گوشی میگیرید بزارید من رنگ مشکیشو هنوز ندیدم تو نت هم گشتم چیزی نبود
ممنونمنقل قول:
حتما از زوایای مختلف عکساشو براتون میذارم
شرمنده ببخشید آخه 5شنبه کنکور دارم و برا کنکور باید برم مسافرت (مرکز استان) ایشالا برگشتنی usb host رو هم تست میزنم
ایشالا شما دوستان هم این گوشی الماس رو بگیرین با هم لذت ببریم و من هم از اطلاعات وسیع شما در مورد این گوشی بیشتر استفاده کنم
منم تبریک میگم AlamtabC جان !
ایشالا که راضی باشی و تاپیک را بچرخونی با اطلاعات مفیدت.
منم اگه خدا بخواد فردا موج دار میشم :31:
مبارکه همه باشه.:46:
به دوستانی که نخریدن و خیلی این گوشی رو دوست دارن پیشنهاد می کنم بخرین.
چون شاید قیمتش گرون شه
منم مشکیشو گرفتم از طوسی شیکتره.:5:
راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان:31:
گرم شدنش به خاطر بدنه ی فلزیشه، البته باید مثلا یه ساعت بازی کنید که گرم که البته چندان اذیت نمی کنه و قابل تحمله. بدنه ی فلزی خوبیش اینه که مقاوم تره و خط و خش نمی افته.
ازش می پرسیدی نظرت درباره ی PowerVR SGX 540 چیه؟ D:نقل قول:
راستی بالا خره usp host داره یا نه از فروشنده که پرسیدم داره گفت:هان چی؟ بازم توضیح دادم دوباره گفت:هان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، تو جعبه اش کیف چرمی هم داره؟
اره کیف هم داره البته من با کیفش حال نکردم گوششی به زور توش میره ولی بافت روش خیلی خوشگلهراستی من با اسکرینش اونقدر که میگفتن حال نکردم نه اینکه بد باشه ولی اسکرین هایه زیادی شبیهش دیده بودم(همون آینو که گزاشتم از همه جهت به غیر از رزولویشن زیاد باهاش فرق نداشت البته یکم درخشش رنگا کمتر بود ولی به نظر من یهSuper AMOLED باید خیلی با یه TFT فرق کنه) خوب گوشی رو بعد دو هفته رد کردم رفت خیلی عالی بود همه چیزش کامل بود بهتون میگم هیچ وقت از خریدنش پشیمون نمیشین منم برا این آبش کردم که میخوام برم سراغ گالاکسی البته فکر نمیکنم به جز اسکرین بزرگ تر چیزه دیگه ای گیرم بیاد واقعا ویو کامل بود
این گوشی اینطوری هست که حتی برنامه یا بازی ای که تاچ هست رو اجرا کنی دکمه ها جهت و Ok و اینا رو بیاره؟
لطفا چند تا عکس از این مدل مشکی بزارید . مثل اینکه قشنگتره.
خواهشا در مورد جی پی اسش هم یسری اطلاعات بدید.
با سلام
این هم چند تا عکس از گوشی s8500 رنگ مشکی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
راستی دوستان چه جوری میشه پیغامگیر گوشی را فعال کرد ؟؟؟
با paint رنگش کردی ؟ :دی
سلام
این زیرش پلاستیکه؟ چجوریه توش پیدان؟:31:
اینو امتحان کن ببین زیر نویس فارسی رو نشون میده؟؟نقل قول:
نقل قول:
فایل زیر نویس رو که از سایت دانلود کردین و به صورت srt هست رو از حالت زیپ خارج میکنین
فایل باز شده را رایت کلیک کرده و گزینه open with رو انتخاب و سپس گزینه notepad را انتخاب میکنین که فایل مورد نظر باز میشه
حالا تو notepad گزینه file و بعد گزینه save as رو انتخاب میکنین
تو صفحه باز شده encoding رو به unicode تغییر داده و گزینه save و بعد ok
سلام
از همه ممنونم
مثل این که دوستان زحمت عکس مشکی این گوشی رو کشیدن
البته من هم یه چند تایی گرفتم اما خوب با این اوصاف فکر نکنم نیاز به آپلود باشه
یه نکته مهم که در مورد پخش فیلم این گوشی فهمیدم اینه که کلا تمام MkV ها رو 15 فریم پخش می کنه
حالا میخوام یه فایل Dat رو فقط پسوندش رو با ویندوز عوض کنم و تست بزنم
رو M4V که دقیقا همین طوری بود پسوند رو عوض کردم راحت فایل رو خوند
در مورد عکسش بگم که عکس گرفتن با این گوشی خیلی سریعه و دوربین در حدود 1 تا 2 ثانیه آماده و شما در عرض 1 ثانیه
عکس میگیرین یعنی در حدود 3 ثانیه کلا طول میکشه
فیلمبرداری هم هر دقیقه بیش 100 مگابایت ظرفیتشه و تقریبا از هر گوشی که اومده کیفیتش بهتره
یه نکته تو همه جا اومده بود که فوکوس فیلمبرداری اتوماتیک هستش یعنی با نزدیک کردن به اشیا فوکوس رو تنظیم میکنه
اما تو ورژنی که من دارم اینطوری نیست
با توجه به ظاهر منیجر هم بعید می دونم این ورژن از بادا USB Host باشه اما خوب تست میزنم و اطلاع میدم
در مورد صفحه اش هم که یکی از دوستان گفت زیاد تفاوت نداره
ما یه تست زدیم بین این گوشی و 8910 امنیا اچ دی
توی رنگهای گرم 8910 خیلی پایین تر نبود رنگ سرخ تو 8910 رو به نارنجی بود اما تو ویو بسیار درخشنده و قرمز قرمز بود
توی رنگ های سرد مثل آبی و سفید و... خیلی تفاوت داره تو 8910 یه هاله زرد رنگ تو سفید و آبی و.. هستش که خوب تو
ویو خیلی کنتراست بالاتره و میشه به راحتی تشخیص داد که ویو بسیار سرتره
خوب وضوح صفحه ام که نیازی به تست نداشت چون 8910 صفحه اش 3.7 هستش وو با ریزولوشن پایین ترش حرفی
واسه گفتن نداره
بیشتر وضوح تصویر خیره کننده اس
رنگ ها تو فیلم ها خیلی تاثیر گذاره مخصوصا وقتی رو حالت عالی میذاری با پلیر بی نهایت رنگ
ها متفاوت هستند با Amoled
در کل هر کسی نظری داره و نظر همه صائبه من که پیش هرکی از دوستام نشون میدم یکه
میخوره از این تصویر بعضی ها تا چند ثانیه مبهوتن
یکی از دوستام که با گوشی اون مقایسه میکردیم تا اوضاع رو دید گوشیش رو گذاشت تو جیبش
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
بله دوست عزیز دقیقا همونطوریه و چون تاچ صفحه خیلی خوبه و مالتی تاچ هم هستنقل قول:
بازی کردن رو این گوشی خیلی لذت بخشه
سلام دوست عزیز
من هم بهت تبریک میگم به خاطر خرید این گوشی و امیدوارم که برات عالی کار کنه:20:
ادیت ششششششششششششششششششششد.
[QUOTE=Hamid..God;5208120]اره کیف هم داره البته من با کیفش حال نکردم گوششی به زور توش میره ولی بافت روش خیلی خوشگله/QUOTE]
اولش اونجوریه، یکم استفاده کنید جا باز می کنه.
میاره، و می تونید انتخاب کنید برای کدوم برنامه بیاره برای کدوم نیاره.نقل قول:
راستی دوست عزیز parvizb اون برچسب رو صفخه رو بکن! صفحه ضد خشه. اون جوری فقط خودتو از Super Amoled محروم می کنی!
دوستان درباه همه چیز این گوشی اطلاعاتی رو دادن به جز تنظیمات GPRS گوشی
من تقریبا ده روزه این گوشی رو گرفتم ولی تا حالا نتونستم gprs ایرانسل رو روش فعال کنم .
لطفا به طور کامل راهنمایی کنید .
دوست عزیز، والا، بلا، با بقیه ی گوشی ها فرقی نمی کنه. اصلا من سیم کارتو توش گذاشتم کانکشن ها هم اومدن و نیاز نبود دوباره درخواست کنم.نقل قول:
فقط باید از تو تنظیمات use pocket data رو فعال کرده باشبد که به طور پیش فرض فعال هست.
چرا از 4shared نمیشه باهاش دانلود کرد.(مینویسه که ساپورت نمی کنه) از کدوم سایت ممکنه باهاش تونست اهنگ و ویدیو دانلود کرد؟
امروز وسط بازی بودم که یهو پرید بیرون بعد هنگ کرد برا شما اتفاق افتاده ؟
راستی وسط NFS:shiftچه جوری میشه بازی رو استپ کرد هر جای صفحه رو میزنم ترمز می کنه؟
تو samsungapps چه جوری میشه کشور تغییر داد؟
با سپاس
پارس مایکروتلی ها بشتابید:27::27::26::26:
پارس مایکروتل آپدیت (فریمور)جدید این گوشی آورده
ُS8500 JPJF3
به طور پیش فرض روش Need For Speed Shift نصب هست ، با یه بازی دیگه.:26:
نرم افزار قرآن هم روش نصب هست و در ضمن منشی تلفنی هم بهش اضافه شده.
ببری واستون رایگان آپدیت میکنن.البته همه اطلاعاتتون پاک میشه
هزینه برای گوشی های غیر گارانتی 15 هزار تومن
:46:
شما Opera Mini از سایت خود Opera دانلود کننقل قول:
تا حالا واسه من از وسط بازی نپریده بیرون.
اصلا یه بارم هنگ نکرده
تو samsung apps خود گوشی نمیشه کشور تغییر داد
:11:
سلام بچه ها !
چیزه.......منم موجی شدم :31:
مبارکم باشه :31:
خیلی عالیه.......هر چی بگم کلیشه ایه دیگه :31:
فعلا که انتظاراتم ـو براوردخ کرده تا بعد ببینیم چی میشه........
410 هم با گارانتی گرفتم......
همین دیگه :31:
سروش برو گالاکسی بخر دیگه :31:
بهتون تبریک میگمنقل قول:
نقل قول:
مبارک باشه!:20::11::11::11:
یعنی 410 با گارانتی اصلی گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18:
از کجا گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بگوووووو ووو ما هم بریم بگیریم!!!!!!!!:10::27::31::31::31::31::31:
از علائدین دیگه :31:
خودم نگرفتم یکی برام گرفت اورد........دقیق نمیدونم کدوم مغازه.....
سلام .
دست دست :دی مبارکت باشه . انشاالله موجش واست بموجه :دی
مخلصیم .
نقل قول:
با گارانتی پارس ماکروتل؟:18:
اگه امکان داره با ویوت یه پیامک بده به دوستت و بپرس از کجای علائ الدین؟:31:
نمیدونه خودشم....رفته توی مغازه و خریده :31:نقل قول:
ولی توی علائدین بگردین پیدا میشه راحت.......
کیلیلیلیلی :31:نقل قول:
مسیح چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد :31:
یه دو تا عکس تو تاریکی مطلق بگیر بینیم چجوریه ... همین الان :31:
سلام
بالاخره تا پای هنگ بردیمش این گوشی رو اما مثل این که نمی خواد هنگ کنه
بازم سر بحث تکراریه MKV بود 1.6 GB فایل HDrip وکیفیت بسیار خوب طوری بود که یه کم منیجر رو شبیه سیمبین کند کرد
تو پلیر هم مشکلی نداشت اما اومدم که یه سری از اطلاعات فایل رو ببینم که دیدم بله نمیاد 5 یا 6 باری کلید چپ راست وسط
گفتم بالاخره کارمو کردم یهو دیدم نه مثل جت از همه خارج شد اومد رو دسکتاپ بازم نتونستم
خیلی به چالش کشیدیم این گوشی رو بی وجدان معلوم نیست چیه این سیستم عامل که با هیچ مرضی هنگ نمیشه
من کلا رو تمام گوشی های که داشتم یا فرصت کار باهاشون رو داشتم این امتحان های سخت رو انجام میدم فعلا ویو سرافرازه
اما من هنوز فکر میکنم موفق بشم این رو هم به زانو در بیارم
منظور من هنگ های اتفاقی نیست البته ویو اتفاقی هم هنگ نکرده تا الان البته
ممنون...چشت قشنگ میبینه :31:نقل قول:
الان تاریکی مطلق نیست....روشنایی مطلقه :31:
بعدشم اصلا تاریکی مطلق وجود نداره :31:
خودت چطوری؟ :31:
مگه ایران زندگی نمیکنی ؟ :دینقل قول:
خب لامپای اضافی رو خاموش کن میشه تاریکی مطلق ... مطلق مطلق نمیخاد ... مطلق نسبیم خوبه
سرعت شاترش چطوره ؟ لرزش داره یا نه ؟
تا آخر شب (صبح و اینا) میذارم :31:نقل قول:
خب لامپای اضافی رو خاموش کن میشه تاریکی مطلق ... مطلق مطلق نمیخاد ... مطلق نسبیم خوبه
سرعت شاترش چطوره ؟ لرزش داره یا نه ؟
شاترشم خوبه...لرزش هم داره.......
البته من 2 تا عکس بیشتر نگرفتم.......هنوز کامل و درست امتحانش نکردم........
فقط یه مشکل.......این Kies گوشی را نمیشناسه......چه کنم ؟
آها! آره این مشکلو یادم رفت بگم. یه مشکلی تو گالری گوشی هست که برای فایلای MKV و AVI نمی تونه Thumbnail درست کنه. هی زور می زنه، هی نمی تونه، هی زور می زنه، هی نمی تونه. در صورتی که راحت پخش می کنه... این باعث می شه سرعت گالری بیاد پایین.نقل قول:
برای فایلای mp4 این جوری نیست.
به نظر من بهتره از فایل منیجر برید که فرقی هم با گالری نمی کنه.
در ضمن وقتی شروع به پخش فایل های ویدئویی حجیم(فیلم) می کنید، یه چند ثانیه طول می کشه تا دکمه ها فعال شه. و اگه شما هی پشت هم دکمه ها رو زده باشید یهو همه فرمان ها رو با هم اجرا می کنه خر تو خر می شه.
احتمالا تو آپدیت ها ی بعدی حل می شه این مسائل.
راستی مایکروتل گوشی رو همون موقع که می بری آپ می کنه یا می گه برو بعدا بیا ببر؟همه چی پاک شه خیلی ستمه که!
Kies هم بسیار بی شعور تشریف دارند، اول kies رو باز کنید، بعد گوشی رو وصل کنید.نقل قول:
فقط یه مشکل.......این Kies گوشی را نمیشناسه......چه کنم ؟
حرف آخر اینکه مثکه هسته لینوکسه ها! برا چی هنگ کنه؟
خیلی هم مبارک باشد!