آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
Printable View
نقل قول:
ببين WAG120N داشتي ديگه؟
زيرش رو نگاه كن ببين نوشته ANNEX A يا ANNEX B
بعد 192.168.1.1 بزن بالا سمت راست منوي تنظيمات ببين نوشته: Firmware Version چند؟!
اگر 1.00.12 نيست بگو....سريع بگو...[/QUOTE]
ANNEX B اصلا تو ایران وارد نمیشه.
بابا اين مشكل حل نشد :2: اين تاپيك كه شد تاپيك تنظيم مودم:13:
ادامه بحث رو برين تو تاپيك مودم.
زبون مو دراورد ازبس گفتم :2::2::2:
اشکال نداره \نقل قول:
data هایی که خواستم رو بده.... سریع....
annex?
firmware?[/QUOTE]
annex a
این firmware کجا نوشته؟
این آدرس dsn چیه می شه بدین؟
نقل قول:
192.168.1.1 رو که می زنی.... admin admin رو هم که می زنی.....
بعد بالا سمت راست نوشته[/QUOTE]
چرا بچه مردم رو گمراه می کنید
باید بره:
یوزر و پس هم admin هر چی بود کپی کن اینجا 3 سوت حل میشه. البته Error_691 حلش میکنه.کد:http://192.168.1.1/setup.cgi?next_file=adsl_driver.htm
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG160N
Firmware Version: A1.00.15 , 2009-05-31T16:58:02
GUI Version: A1.00.15_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: AnnexA version - A2pB022g.d20e
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: ShowtimeRetrain Reason: 0
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: FAST
DSL Upstream Rate: 128 Kbps
DSL Downstream Rate: 512 Kbps
نقل قول:
حالا اومدیم یکی لینکی که دادی رو نداشت.....به غیر از این لینک چیزه دیگه ای هم بلدی؟!؟!؟! :21:
بالا سمت راست نوشته.............[/QUOTE]
چیه دوبار ازت طرفداری کردم فکر کردی علامه دهری اونموقع که شما نمی دونستی Linksys چیه ما Wag160N داشتیم. دیگه فکر کنم این مارک خز شده باید بگم برام USR بیارند.
---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------
حالا که دیدی من لینک رو گذاشتم تا بقیه هم داشته باشند.
تا حالا هیجا ندیدم با آپدیت فریمور مشکل لینک روی خط حل بشه. ولی امیدوارم حل بشه.
سلامممممم
ممنونننننن
من رفتم قسمت llocal area conncetion و اونجا دستی ip : 192.168.1.1 رو دادم بعد تونستم وارد تنظیمانت مودم شم وقتی 192.168.1.1 رو تو iE می زنم ا ( قبلا cant find server می شد)
فابرمور v.1.00.10 اما هتور چراغ مودم خاموشه کسی هست آدرس dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
مودم wag56g2 و مودم من سرخط تل روشن نمی شه
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک به نظرتون به مخابرات بگم آدم می فرستن حرف رو تایید کنن؟؟؟؟؟؟
راستی واسه من این error رو می ده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeuploadimages.org/images/pty9g08132zphetlbn.jpg
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freeuploadimages.org/images/pty9g08132zphetlbn.jpg
تا وقتی چراغ dsl ثابت نشه کانفیگ کردن بدردت نمیخوره.
یه نفر هم که سوادش رو داره کمک می کنه باید اینطوری باهاش رفتار کنی؟ مثل بچه ها؟ من مودم دارم مودم دارم. منو مخفی.نقل قول:
طفل:13:
چراغ که روشن نشد من update هم کردم . ممنون دوستان
یولفسول هیئت علمی دانشگاه علی آباد کتول هستید شما؟نقل قول:
حالا مشکل رو حل کنید . حالا از گراهام بل بپرس چرا فریمور رو ریلز می کنند.
اگر تا دو پست دیگه یعنی 860 مشکل این دوستمان رو حل نکردید خود جناب مهرداد اون مدرک هیئت علمی شما رو باطل میکنه . به کینگ دیزاینر هم که گرافیست هست می گیم بیاد جعلی بودن مدرک شما رو تشریح کنه.نقل قول:
طرف مهندس شبکه هست کلی سابقه داره انقدر ادعا نمی کنه که شما می کنید.
بسه بسه بسه sei_pm یه نفر هم که سوادش رو داره راهنمایی می کنه باید باهاش اینطوری برخورد کرد؟
واقعا جای تاسف داره
آقای ارور بگو. شما به کل ندید بگیر.
آپدیت میکردی یا نمیکردی هیچ ارتباطی به مشکل شما نداشت. تا چراغ ای.دی.اس.ال مودمت هم روشن نشه ، کانفیگ کردن یا نکردن مودمت تاثیری به حالت نداره . توصیه ای که من می تونم بهت بکنم اینه که اگه از جعبه تقسیم (سر خط) چک کردی و دیدی باز هم چراغت روشن نمیشه ، قطعادو حالت بیشتر نداره یا مخابرات داره بهت دروغ میگه وخطت رو رانژه نکرده یا سیم کشی (احتمالا داخلی) ایراد داره . شما قبل از مخابرات از جای دیگه سرویس میگرفتی ؟ اگه جوابت مثبته چند وقته پیش ؟نقل قول:
اره شما که از این دکتری کیلویی خریدی حتما از من با سواد تری حتما به لوستر هم میگی لوسر.نقل قول:
دیگه از کوپنت زیادتر صحبت نکن پست 860 رو رد کردی. آپدیت مال رفع باگ هست . شما برو ادامه اون تنظیمات حرفه ای رو بنویس شاید براش یک دکتری دیگه هم تونستی بگیری.
با فونت کوچیک هم می نوشتید می دیدم.عجبیبه شما هم یهو این مشکل رو پیدا کردید؟ بعد ایشون نمیدونه هنوز طرف میگه مودم رو روی خط دیگه تست کردم چراغ Dsl رو شن شده حالا این که مغزش اررور میده میگه برو فریمور آپدیت کن . یا برو کانفیگ کن . ساده ترین کاربر هم میدونه مودم رو وصل کنی به خط اگر هیچ مشکلی نداشته باشی باید Dsl چراغش روشن بشه.نقل قول:
این چیه شاید کاربرا این رو نداشته باشن . شما هم فقط این یک چیز رو از من یاد گرفتید.نقل قول:
اتفاقا با دیدن این پست شما بر حسب اتفاق یک سوال هم به ذهن رسید : احتمالا آقای ارور و خانم نسیم ، دو آی دی در یک جسم نیستند؟ (اللخصوص با تو جه به تعداد پستهای nasim_v)نقل قول:
نمی دونم خواستم بگم نسیم تازه ثبتنام کرده و با اون تعداد پست ممکنه همون اررور باشه ولی تنها کسی که می تونه این حرف رو بزنه Admin سایت هست .
اقا انقد دعوا نکنید به نظز من یا من بد از روی سر خط چک کردم یا اشکال از کابل بیرونه بهرحال مخابرات مال همه رو رانژه کرد دروغ که نمی گه . من حالا به خودشون شنبه می گم یکی و بفرستند سر خط و کابل تو خیابون31::31::31: رو چک کنن تا دیگه حرفی نمونه . نتیجه اش هم اینجا می زارم . چون من سر خط چک کردم روشن نشد ( با مودم هایی که جاهای دیگه تست شده بودن ) بعیده مخابرات دروغ بگه اما اگه آدمشون اومد و دید حق با منه ............:5::5:نقل قول:
پس فعلا دعوا نکنید
اینجا هم بهتر از تاپیک راه اندازی مودم جواب می دن اما من م فکر می کنم بهتره اینا همه منتقل بشه اونجا (آقای مدیر )
فقط من می یام شنبه 1 شنبه نتیجه اش رو اینجا می زارم
حالا :10::10:
راستی کاربر نسیم 4 روزه ثبتنام کرده و اون 5 تا پستش رو هم تو این تاپیک زده.
ناراحت نشیا ... به نظر من190 یه جورایی خواسته بپیچوندت گفته 2 گیگ . احتمالاً این 2 گیگ هم از یه جایی شنیده و پرونده .نقل قول:
چون بهش زنگ زدم سوال کردم .. اپراتوره با صراحت به من گفت من از ADSL سردر نمیارم یه شماره بهم داد گفت به این زنگ بزن .. در هرصورت مخابرات یه شرکت دولتی و نیمه خصوصیه و هرگز نمیاد برای اینکه زیره سوال بره برای سرویس هاش محدودیت بزاره ..
نقل قول:
والا من یک غلطی کردم رو نفهمی اینجا عضو شدم که بتونم لینک هایی که مخفی هست رو ببینم
فکر نمی کردم آخرش با یه مشت آدم نفهم باید سرو کله بزنم
فقط نمی دونم چرا هر کس اینجا چیزی می نویسه واسه من میل میاد
وگرنه من که هم adsl ام وصل شد هم مودمم رو تنونستم اینجا تنظیم کنم
والا هر خری پست تو و zigma رو ببینه می فهمه جفتتون یکی هستین. از ساعت های پست کردنتون معلومه.
من که دهنم بسته بود شما دهنمو باز کردین
دهنتو وا کردی می خوای برات با چیز دیگه ای پرش کنم متاسفانه حیف این فروم و تاپیک تا اینکار رو بکنم.
دیگه ثابت شد که تو همون اررو هستی چون الان آفلاین شد و تو آنلاین شدی قبلش تو آفلاین بودی و اون آنلاین
بیا بهت باد بدم . یکی رو تو IE باز کن اون یکی رو تو FF بعد بیا که بقیه شک نکنند.
واقعا حیف از من و افراد محترمی که تو این صفحه مجبورند نوشته های لاتی مثل تورو بخونند
واقعا من به جای شما از تمام دوستان عذر می خوام
من تا صبح هم دلیل بیارم تو حرف خودتو می زنی
از دوستان می خوام یک نفر من رو راهنمایی که بتونم از p30world یوزرم رو حذف کنم
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
مرسی روش های کلاهبرداریت مال خودتنقل قول:
خیلی ممنون که به همه نشون دادی که چه کلاهبرداری هستی
:10::10::11::40: دعوا نکنین دیگه آقای ادمین بیا این پست ها رو منتقل کن
منم شنبه یا 1 شنبه بهتون خبر می دم
براي 100 امين بار ميگم اين بحث بي ربط به تاپيك رو تمومش كنين. از مدير انجمن مي خوام پست هاي كانفيگ مودم رو به تاپيك خودش منتقل كنن. لطفا رعايت كنين در غير اين صورت به مدير انجمن ارجاع داده ميشه. الان هم به Mohsen Khan اطلاع داده مي شه.
مهرداد خان اینکار رو باید اول می کردید که این بحث انقدر اینجا کش پیدا نکنه.
آقا مهر داد اگر شما از همون اول به هیئت المی که 2 تا 1 مگ گرفته وقت نکرده بریج کنه یچیزی گفته بودید کار به اینجا نمیرسید که بیاد بگه فرمور روتر رو باید آپدیت کنی تا چراغ لینک روشن بشه.
منم همینو میگم :d
مدیر انجمن هرچه سریعتر این بحث کش دار رو تموم کنه تاپیک از کنترل خارج شده
الان که پست ها رو خوندم دیدم که sei_pm هم به همون نکته sign in وsign out کردن ارور و نسیم اشاره کرده که خوب من هم توی پست قبلیم گفتم پس خدا رو شکر اونقدر نکته ی تابلو و واضحی بوده که فکر میکنم اکثر بچه های آنلاین متوجهش بودن . (نکته ی آخر هم این که بین خودمون بمونه ولی این بابا آی.دی دیگه ای هم داره که اگه بحث رو کش بده مجبور میشم هم اونها رو و هم اراجیف دیگش رو از زیر خاک بکشم بیرون و همه رو یک جا اکران عمومی کنم تا دست ملت بیاد که پروفسرمون دقیقا چی کارست)
---------- Post added 26-02-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 25-02-2010 at 11:59 PM ----------
آقا مهرداد . فکر میکنم صحبت این دوستمون حرف دل خیلی از خواننده های این تاپیک باشهنقل قول:
فعلاً که اون دوست کلاهبردارت اومد گفت هم با فایرفاکس هم اینترنت اکسپلورر وصلهنقل قول:
کافر همه را به کیبش خود پندارد.
یکی به من بگه من چطور می تونم پروفایلم رو از تو این خراب شده ببندم