فروشگاه اینترنتی به چه کسانی میفروشه به اونا که کارت اعتباری داشته باشن شما یه جا معرفی کن تو ایران کارت اعتباری بفروشن و قانونی باشهنقل قول:
خانه ز بن بست ویران است ...........
Printable View
فروشگاه اینترنتی به چه کسانی میفروشه به اونا که کارت اعتباری داشته باشن شما یه جا معرفی کن تو ایران کارت اعتباری بفروشن و قانونی باشهنقل قول:
خانه ز بن بست ویران است ...........
دوستانی که اورجینال می خوان پ خ بدن راهنمایشون کنم از کجا بخرن
قیمت 55 الی 70
کلا هم کمیاب هست
بعدم شما ها عادت کردید واسه هر بازی 3-4 تومن میدید نهایت الان زورتون میاد این قدر بدید وگرنه همه جای دنیا چطوری زندگی میکنن پس ؟!
فکر کردید اونا همه بازی هایی که میاد مثه ما همشو می خرن ؟ نچ
ماهی 1 یا نهایت 2 تا می خرن شایدم 2 ماه یه بار هم از سرور های اصلی لذت می برن هم از درس و مشق نمیوفتن !
الان mass effect رو تموم می کنی میگی ایول برم bioshock رو هم بگیرم در نتیجه همش میشه بازی ! و وقتی برای درس نمی مونه
سلام
ميگم اين بازيو ميشه با هتاماچي بازي كرد
آخه خيلي با يد كار انجام داد تا بتونيم توسط x-fire بازي كنيم(با توجه به پست اول)
آدرس سایت خارجکی هست واسه اینکه ببینیم کرک جدید اومده یا نه؟
یعنی دیگه Call of Dyty Multiplayer تعطیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:خدایی ضد حال خوردم:41:
نه گمون نکنم تعطیل شه.باید منتظر بمونبم تا کرک جدید.من که معتاد شدم بهش
آقا جواب مارو ندادين
داداش هاماچی برای بازی با یک شخص خاص هیت نه اینکه همینجوری بیای بازی کنی.من ندیدم کسی با هاماچی این بازی رو انجام داده باشه.فعلا هم که کلا درش تخته شد
من یه راه خوب واسه انلاین بازی کردن پیدا کردم !
یه سفر برید دوبی ببنید سی دی ارجینالشو بهتون میفروشن ؟ چون اونجا کشور پیشرفته ای هست و از محرومیت اقتصادی خبری نیست ...
اگر میفروختن فقط یه پله دیگه پیش رو دارید !! اونم اینه که مامورین امام زمان تو فرودگاه ایران سی دی رو به خاطر غیراخلاقی یا غیرمجاز بودن ازتون نگیرن ...!!
دیگه بقیشم که همه میدونید :31:
امتحانش مجانیه تازه یه سفریم میرید چیه همش خشک شدین جفت مونیتور بابا :31:
البته یه راه دیگه هم باز میشه که یه کم پیچیده تره ...
اونایی که میخوان ارجینال بگیرن چند نفری پولالشونو بگذارن رو هم (فکر کنم تعداد ما بالای 10 نفر بشه) بدن یه نفر بره اونور آب براشون بخره بعد که اومد بچه هایی که پول دادن بازیو به ترتیب نصب میکنن میدن نفر بعدی
اونی که خارج میره هم فکر میکنم بتونیم همینجا پیدا کنیم
البته بازم میشه کاری خیلی ارزونتر کرد اونم کرایه کردن سیدی بازی از کسیه که ارجینالشو داره اونم باز میشه خودم دیدم یکی میگفت ارجینال دارم => Inter
مگه نمی دونی بازی اصلو نهایتا چند بار می شه نصب کرد چون یه کد می خود برای نصب که با توجه به اون کدی که روی جعبه هست باید بری از اینترنت یه کد دیگه بگیری که این کارو احتمالا 3 بار می تونی انجام بدی شایدم 1 بارنقل قول:
اگه کسی اجاره داد منم هستمنقل قول:
سلام
من وقتي مي خوام اين فايل tekno رو كه توي پست اول لينكش هست رو باز كنم يعني از حالت زيپ در بيارم ميگه رمز مي خواد رمزش چيه؟
اندكي صبر كنيد تا teknogods كارش را تمام كند
چقدر دیگه؟نقل قول:
اون تکنوگاد که از خیلی وقت پیش روش داره کار میکنه از قبل از زیروگیر
دوستان هر کس فقط با یک کد میتونه بازی کنه و اگه 10 نفر 1 بازی ارجینال بخرند، باز فقط یک نفر میتونه آنلاین بزنه
چون اون کد با آیدی استیمش مچ میشه و با اون کد فقط صاحب اون آیدی میتونه بازی کنه
پس هرکس برای آنلاین بازی کردن باید 60 تومن پیاده بشه :31:
مگر اینکه بعدها یه راهی براش پیدا بشه ( دور زدن استیم)
ولی این استیمی که ما دیدیم به این سادگیا از رو نمیره
با عرض پوزش ديگه اون سايت كه كد مجاني ميداد ديگه نميده و تمام كسايي كه ازم كد ميخواستن من نتونستم كد بدم براشون ولي ناراحت نشين يه راه ديگه پيدا ميكنم
راستي اين BATTLE FIELD BC 2 سبكش از MODERN WARFARE 2 بد تر به نظر مياد
من mw2 می خوام:41::41::41::41::41::41:
منظورت چیه سبکش بدتره ؟ افرادی بسیار کمی این نظرو دارنا !!!نقل قول:
راستي اين BATTLE FIELD BC 2 سبكش از MODERN WARFARE 2 بد تر به نظر مياد
بسیار هم زیباتر و لذت بخش تره ...
چون نه توش کمپ داره نه چیت بعد سیستم مولتی بسیار روانی داره ...
نمیشه هرکی از در اومد بریزه بگه بده که
باید bf باز باشی ...
درضمن این بتا هست ، نسخه اصلی هم نیست
عصبانی نشو بابا:31::31::31:نقل قول:
من بابام میره دبی:31: همین 4شنبه میخواد بره بهش میگم ببینم بپرسه چنده قیمتش یا میگم ببینم مخ عربو نمیزنه:5:
تو محل سکونت که وینه ! اونجا هم دنبال کرکی ؟! ای شیطون :31:نقل قول:
اقا من كه گفتم الان ايرانم
مهم<<<<<<<<<<<<<<<<
مشكل از zerogear هست
همچنين اينكه كرك 175 يا 177 يا 176 يا 174 يا 173 يا 172 يا 171 يا 170 يا 169 يا .... ديگه امكان نداره كار كنن سعي بيخود نكنيد
ما فعلا فقط ميتونيم با كرك 182 بازي كنيم كه اونم پيدا كردنش سخته البته همه حا هست ولي بايد اونو با trackmania امتحان كنيد و zerogear ديگه كار نميكنه (حد اقل الان نه)
میشه توضیح بدی چطوری؟نقل قول:
یعنی نمیشه فعلا بازی کرد ؟
ممنون می شیم اگه دقیقا بگی چیکار باید کرد و لینکی را باید دانلود کرد را بگذارینقل قول:
رسما نفهمیدم اخه!!!!! اسم بازی هست؟؟؟tackmania
نه اونو بی خیال
اینم از کرک جدید :
کد:http://crackzerogames.blogspot.com/
پسورد رار اینه:کد:http://rapidshare.com/files/350753929/uPDATE_10182__Full_Working_By_Richard_CrackZeroGames.rar
BYBYکد:http://crackzerogames.serveblog.net/
کلمه ی BY هم جزو پسوردشهکد:http://crackzerogames.serveblog.net****پسوردشه
join ,,,,invite کار میکنه ولی فعلا که find game کار نمیکنه 182 هست
آقا ایدی استیمم اینه HamedMW ادد کنید من هستم
يه برنامه ي ضد چيت گير آوردم ....
ایدی استیم :
farzadas
add کنید...
آقا هرکی پایه هست آیدیش رو توی استیم بذاره تا اددش کنم و بازی کنیم
مال من aghamajid1369
ميگم اونجا تو قسمت اديت بايد چيو وارد كنيم و دقيقا چه جوري بنويسيم cd/d يا cd/e بعد اينا رو زير هم بنويسيم يا نه؟
کد:
cd /e "E:\Call of Duty 6"
start iw4mp.exe
يا
کد:
cd /d "E:\Call of Duty 6"
start iw4mp.exe
جدی درست شد ؟! :18:
راه برای find game ما میریم رو یکی join می شیم بعد اون می ره find game و بعد هرکی هست رو invite ld ;kdl hdk[,vd ld ai fhcd ;vn
فقط private match جواب میدهنقل قول:
find game کار نمیکنه ...
من تو ستیم نمیتونم آاد کنم چرا ؟
این هم آیدی استیم من lem0n_ice
دوستان این کرک هم به zerogear احتیاج داره؟ من قبلا با zerogear بازی میکردم بعد از اینکه ویندوز عوض کردم دیگه zerogear دانلود نکردم و با این کرکه به zerogear احتیاج نداشت بازی میکردم.حالا میخوام بدونم باید دوباره این zerogear را دانلود کنم یا احتیاجی نیست؟
اینم اید ستیم من لطفا آاد کنید ^2yashar ^1512
این کرک چون مخصوص Private هست باید حتما زیرو گیر|Zero Gear با Beta key داشته باشی بعد بتونی کسی رو اد کنی و با هم بازی کنین.نقل قول:
من الان با کلی خارجی دوست شدم :دی
به 1 برزیلی هم یاد دادم چجوری بیاد بازی کنه باهام (کلی حال کرده بود ) :دی
برای تقویت زبان خیلی خوبه. حتما با چند تا خارجی دوست بشین. آدمای باحالی هم هستن.
جالب بود.
دوستان یکی کامل بگه چی شده.....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من بازی را هنوز نگرفتم..............