آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟
Printable View
آقا اگه من ویندوز سون نصب کنم مشکلم حل میشه؟
بله UDK بدون هیچ پیش نیازی رو 7 نصب می شه.اگه بزنی که خیلی خوبه مخصوصا که اگه سیستمت ساپورت کنه می تونی با 64 بیتیش هم کار کنی اونوقت.نقل قول:
اگه نتونستی 7 بزنی هم بگو یه فکری بکنیم.:8: فعلا.
یعنی دیگه نیازی به دنلود 231 مگابایت نیست ؟ نیازی به اون آدپیت نیست؟
ممنون محمد جان
خواهش می کنم.نقل قول:
نخیر 7 تمامی اونا رو تو خودش داره، فقط مونده تو ورژن بعدی ویندوز خود UDK هم بیاد.:21:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برو توهمون سایتی که پرنس جان فرمودن، بعد همه ی ویدئوهایی که تو اسمشون کلمات Eat3D, Unreal یا Skeletal هست رو بگیر. فکر می کنم 9 تا بشه. همش رو هم میشه قیمت یه اون دی وی دی ها که گفتی.
اگه هم می خوای معطل نشی، اینارو که سفارش دادی، می تونی یه سریشو از اینجا بگیری رایگان:
کلا زمانی که به دستت رسید، برای شروع اول باید بشینی پای سریه 3DBuzz: UDK ، بعدش هم Gnomon: UDK، بعد اینا دیگه فرقی نمی کنه چی کار کنی.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
فعلا بای.:8:
tovamohammad عزیز من تازه اون پست موسوم به رنجنامتو خوندم.
منم حرفموبزنم بحثو تموم کنیم . اینکه بعضی از بچه ها (که بعضیاشون تا حالا یه پست هم تو این تاپیک ندادن ولی من دورادور میشناسمشون) یادگیری آنریل و کار کردن با آنریل رو به دلیل عقب نیفتادن از دروس دانشگاه و مدرسه میخوان از تابستون شروع کنن.همه که مثل شماها رشته ی تحصیلی شون کامپیوتر نیست بعضیا مثل من تو رشته های دیگه تحصیل میکنن به همین دلیلم نمیتونن تمام وقتشونو بزارن رو یادگیری این آنریل که اصلا ربطی به رشتشون نداره و جزئ مباحث غیر درسیشون میشه. من خودم شخصا بهت قول میدم تو تابستون چند نفر مثل خودت تو فروم بیان و به هم کمک کنن و با هم بازی هم بسازن(خودم یکیشونم).
من فردا آخرین امتحانمو میدم و یه دوروزی برنامه داریم با بچه ها بریم تفریح بعد میام تا هم بازی زالو تمام کنم و هم برای آنریل آموزش بسازمو و هم جواب مشکلاتو بدمو ...
انشا نوشتم ؟ خلاصه اینا رو گفتم که آخرش بگم به خاطر این که به فکر بقیه ای من اینجا از طرف همه ازت تشکر میکنم و تو تابستون شدیدا کمکت میکنم.
پرنس که مثل ما زد تو کار آنریل و پرویزم همینطور واسه همین تو تابستون کلی فروم پویا میشه.
شخصا امیدوارم که نزاری بری و بمونی با هم شاید یه بازی هم ساختیم.
به قول خودت:
فعلا بای:8:
باور کنید من اگه راه بیافتم هوای بچه ها رو دارم
خوبه. پس زودتر راه بیفت که داره سرمون شلوغ میشه.:20:نقل قول:
نه بابا رنجنامه کجا بود، اون همه کش دادم مطلبو واسه اینکه بچه ها یه تکونی به خودشون بدن، اگه نه من اگه اینجا رنجی بکشم که زرتی:31: ول می کنم میرم، رنجنامه لازم نیس.نقل قول:
در مورد بچه ها که امیدوارم حق با شما باشه. قضیه ی رفتن هم، خودم که دلم نمی خواد، ولی بستگی به کارام داره که چطور پیش بره.
فقط یه مسئله: اون فعلا بایت منو کشته.:39:
تا بعد.
راستش مشکل من یکی اتمام پادشاه خیابان هاست و دومی مشکلم ویندوز xp هست که بردارم میگه هر وقت ویندوز پرید سون نصب می کنی
ویندوز سون بگیری گیم استودیو دیگه نداری ها:21:نقل قول:
راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
دمت گرم!نقل قول:
چشم!
راستی برای اول کار همون پسته خوبه دیگه!
راستی گفته بودی برو برنامه ی دیگه ای پیدا کن مسخره کردی دیگه(آخه فکر کنم این تنها برنامه ی ساخت بازی رایگان باشه که می شه دانلود کرد!)
داستانم در رابطه با ایران باستان یعنی دوران ساسانی و هخامنشیه!
تمامی حرکات طراحی شدست!اگه بشه همون جوری که ما یعنی 3 نفر از دوستان که با موتور های گرافیکی آنشا هستند در بیاد بازی بسیار مدرنی خواهد بود!
البته با کمک شما!
چند روزی نبودم و دیر کردم!
ممنون از شما!بای(منظورم حسینی بای نبود منظورم bye بود)
به خاطر حرف خارجی ها.............................................. ...:13:نقل قول:
راستش دل کندن از گیم استدیو سخته ولی حداقل کسی بهم نمی گه Warez kidde
اگر اینطوریه گیم میکر کارها و یونیتی کارها هم اینطوری هستن..........!!!!!!!
چه میدونم حتما آنریل یه چیزی هست که میگید ولی خوب من خودم تازه هوای گیم میکر به سرم زده......
هر موتوری خاصیت خودش رو داره............
ای خدا............................................ .
سلامنقل قول:
ببخشید من هرچی کشتم آموزش هایی که گفتید رو پیدا نکردم .
من یه سری پیدا کرده بودم که تو fileplanet بود نمیتونستم دانلود کنم .
میشه آدرس اون آموزش های Geodav رو لطف کنید . هر جا که هست حتی fileplanet aاید اونایی نباشه که من پیدا کردم .
پیشاپیش تشکر میکنم .
آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
آیا با Unreal و یا هر موتور ساخت بازی دیگری که به شکل FPS (به صورت اول شخص) طراحی شده ، میتوان بازی سوم شخص مانند Evil 4 و یا Evil 5 طراحی کرد.
چون بنده در حال یادگیری این موتور ساخت بازی هستم این سؤال برایم پیش آمد.
دوستان و اساتید اگر اطلاعاتی دربارهی سؤال من دارند ، خواهش میکنم دریغ نکنند و من و بقیهی دوستانی را که این سؤال برایشان پیش آمده ، راهنمایی کنند.
پیشاپیش از توجه و راهنمایی شما اساتید فعال در این تاپیک مفید سپاسگزارم.
آره میشه با آنریل بازی سوم شخص و استراتژی و چیزای دیگه هم ساخت. فقط دو بعدی باهاش نمیشه ساخت.نقل قول:
یادمه یکی از بازی سازهای معروف ایرانی بود میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!نقل قول:
آنریل یک چیزی نیست! بلکه بهترین موتور تاریخ هست ! هر چند نمره اش تو پشتیبانی صفره
آنریل بهتره یا یونیتی:
کد:http://www.persian-designers.com/forum/viewtopic.php?t=5394
سلامنقل قول:
اشتباه نکنید آنریل برای FPS طراحی نشده، آنریل یه انجین همه منظوره هست. حتی غیر از بازیهای مختلف برای Simulation و Visualization هم استفاده می شه، در ضمن فیلم کوتاه هم باش ساخته شده، به اصطلاح Machinima.
البته در مورد هر موتور که گفتی بله، به عنوان مثال CryEngine, IW4 و Dunya برای ساخت FPS طراحی شدن، بازی غیر از این سبک هم ازشون نمی بینی. ولی آنریل که از مدتها قبل بازی های دیگه هم داشت. شما اگه TPS می خوای یه نگاه به Gears Of War و Splinter Cell: Conviction بنداز. حتی گیرز سبک جدیدی از دوربین رو معرفی کرد که بسته به موقعیت تغییر می کرد.:5: از دوربین گیرز تا الان الگوبرداری هایی هم برای بازیها شده.
باقی سبک ها هم نیاز به گفتن نیست، شما اینجارو یه نگاه بکن:
فقط توی همین چند تا بازی، سبک های Side Scrolling, Tower Defence, Puzzle و حتی یه RPG ساده وجود داره. توی آموزشهای رسمی UDK هم یه بازی به سبک Top Down آموزش داده می شه.کد:http://www.udk.com/showcase
حتی برای بازی دوبعدی هم الان با وجود GFx میشه چیزهای جالبی تو UDK درآورد، برای نمونه هم به Mini Game هایی که داخل Mass Effect بود یه نگاهی بنداز. Mass Effect با UE3 ساخته شده.
آموزش هایی هم برای دوربین گیرز و TPS مجزا وجود داره که قبلا همینجا صحبتش شده.
در کل عموم این مسائل قبلا تکرار شدن، شما یه وقتی بذار تاپیک رو بخون:20:، هم یه سری جوابارو قبل پرسیدن پیدا می کنی، و هم مشکلات سایرین برات تکرار نمیشه.
فعلا.:8:
نمی خوام زیاد روش بحث کنم، فقط همین قدر بگم که در مورد جمله اول کاملا اشتباهه، به عنوان مثال نقض هم:نقل قول:
آیا ایشون به دونفر می گن یه گروه بزرگ یا به 5 نفر؟:18: خب همین دونفر و 5 نفر بازیهای کاملی با UDK درست کردن، فقط ما ایرانیا به خاطر تنبلی زبانزدمون برای هر مسئله بهانه جویی می کنیم. همون که می گن گربه دستش به گوشت نمی رسید می گفت بو میده راجع به بعضیمون از جمله شخصی که این جمله رو گفته صادقه.کد:http://www.udk.com/showcase
والا من یکی که کمتر از 30 نفر رو نمی گم گروه بزرگ، حتی بازی های به درد نخور ایرانی هم که تجاری هستن به راحتی 50 یا 60 نفر هستن. چه برسه به بازی های تجاری دنیا که حداقل 80 نفرن و گاها تعدادشون 3 رقمی هم میشه.
برای تاپیکی هم که معرفی کردی باید بگم تازه واردین اینجا از UDK بیشتر اطلاعات دارن تا اون آقای حمزه که اون تاپیکو زده، جالبه مدیر انجمن هم هست مثلا. ایشون حتی نمی دونسته SkyLight چیه، در اومده گفته Fracture Mesh رو ما چون زیادی قوی هستیم:27: تو Unity با پارتیکل سیستم در میاریم.:18: نمی دونم شاید هم ایشون از معجزه برخوردارن و می تونن به محالات رنگ واقعیت ببخشن.
به هر حال ایشون از نوشتش می خوره که بچه سن باشه، مخصوصا که از ترسش رفته یه همچین تاپیکی رو صاف زده وسط Unity کارها، راست می گه بره یه جا که هر دو قشر کاربر هستن سوالشو مطرح کنه. در هر صورت من فرصت این بحث های بیخودی رو ندارم، اگه داشتم هم با ایشون حاضر نبودم بحث کنم که حتی دوتا اصطلاح ساده رو هم بلد نیست.
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟:20: چه قوی:27:
امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون.:20:
سلامنقل قول:
تیکه ی اول درسته، تیکه ی دوم نه.
اولا که آنریل یکی از بهترین ساپورت ها رو تو موتور ها داره، اون چیزی که دست من و شماست UDK هست که خب رایگانه و هیچ نرم افزار رایگانی ساپورت رسمی براش وجود نداره.
ساپورت قسمتهای مختلفی رو شامل میشه:
- آپدیت و ویژگی های جدید
- رفع اشکالات نرم افزار
- راهنمایی کاربر در زمان سردرگمی
- آموزش استفاده از نرم افزار
مورد اول و دوم که به جرات می گم توی هیچ موتوری مثل UDK پیدا نمی کنی، نمونش هم از همین نسخه های ماهیانه. دقت کن که با اینکه رایگانه هر ماه براش بیلد جدید میاد، آیا موتوری سراغ داری حتی تو تجاری ها که این سرعت آپدیت رو داشته باشه؟
مورد سوم هم اگه شما پول می دادی مستقیما از اپیک ساپورت می شدی، که خوشبختانه برای UDK کارها هم یه Community خیلی بزرگ هست برای اشکالاتشون، که اون هم با وجود 3 فروم بزرگ بین المللی فکر نکنم هیچ موتور دیگه ای پیدا کنی با این حجم فروم. تنها فروم اپیک از فروم های بقیه ی موتور ها بزرگتره، چه برسه بقیه ی فروم های UE .
مورد چهارم هم که خودت دیگه ویدئوهاشو در جریان هستی. کتاباشم هست، 20-10 تا سایت هم هستن واسش، با توجه به اینکه آنریل پرسابقه ترین موتور دنیا هست(فقط به عنوان مثال از حدود 12 سال پیش تجاری شده) افراد پرتجربه ی زیادی براش توی اینترنت پیدا می کنی، چیزی که برای Unity، CryEngine، IW4 و Dunya با توجه به جدید بودن و کم استفاده بودنشون وجود نداره.
خداییش با توجه به رایگان بودنش اپیک خوب به کاربراش میرسه، مثلا کتابای 3DBuzz که یه جورایی تنها کتابای به دردبخور آنریل انجین هستن، رو Mike Rein که Vise President اپیک هست به شخصه پیشنهاد نوشتنشو به Jason Busby رییس 3DBuzz داده.
سلامنقل قول:
خواهش می کنم قابلی نداشت
مسخره چیه؟ چرا حرف می ذاری تو دهن من؟:31: من کی گفتم برو با برنامه ی دیگه کار کن، هان؟ پستام موجوده، نشونم بده ببینم.
اگه من گفتم، گفتم قبل اینکه شروع کنی یه تحقیق جامعی واسه انتخابت بکن، هنوزم می گم. دیگه تصمیمش با خودته.
کارت هم خوبه که برنامه ریزی کردی واسش. چشم، مشکلی بود بگو.
موفق باشی.:20:
سلامنقل قول:
اینو یه کم دیگه جدا پست می دم که بقیه هم بخونن.
تا بعد.:8:
سلام دوستان
درمورد ویدئوهای Geodav چنتا از دوستان دنبالش بودن، اینجا لینکاشو می ذارم.
خب اول یه توضیحی بدم راجع به Geodav
Geodav از چند سال قبل با UE کار می کرده و بزرگترین کارشم بازی UT40K هست، همون سری Down Of War رو اگه بازی کرده باشین، اومده کاراکترها و مدلهاشو درست کرده و یه مد روی UE داده، کلا کار خیلی بزرگی شده:20:، شات ها و ویدئوهاشم می تونین بگیرین، در ضمن خود بازیشم رایگان هست برای دانلود:
Geodav غیر از آموزش های عمومی 3 سری آموزش داره:کد:http://www.moddb.com/mods/ut40k-the-chosen/downloads
- کاراکتر دلخواه
- اسلحه ی دلخواه
- وسیله ی نقلیه ی دلخواه (از ماشن بگیر تا کامیون و قایق و هاورکرافت)
طرز آموزششم جالبه، از 3D Max شروع می کنه، روی ریگینگ، اسکینینگ و انیمیشن هم توضیح می ده. بعد مدل رو توی UE3 ایمپورت می کنه، متریال براش میسازه، AnimSet و PhysicAssetبراش درست می کنه، و گاها یه AnimTree هم میسازه براش. تقریبا هر کاری که یه Skeletal Mesh برای بازی تجاری نیاز داره رو انجام میده روش. مهمتر از همه در آخر یه سری کلاس هم براش ایجاد می کنه داخل Unreal Script، چیزی که خیلی از دوستان دنبالشن.:5: غیر از اینا یه سری ویدئوی FaceFX هم داره.
آموزشهای متنیش اینجان:
اینم ویدئوهاش به صورت طبقه بندی شده:کد:http://sites.google.com/site/ut40kmod/UT40k_mod/ut3-tutorials-1
اشکالش اینه که یه سریش توی FilePlanet هست و ف.ی.ل.تره. ولی اینجا توی FileFront اغلبش هست بدون دسته بندی:کد:http://sites.google.com/site/ut40kmod/UT40k_mod/ut3-video-tutorials
امیدوارم به دردتون بخوره.:8: فعلا بای.کد:http://www.*file*front*.com/user/geodav
(ستاره ها رو در نظر نگیرین - به خاطر قر پی سی ورلد با ستاره گذاشتم)
این فروشگاه iran rose تعطیل شده ؟ چون آدرسش ظاهرا موجود نیست. اگه کسی خبر داره یا فروشگاه مشابهی سرغ داره بگه لطفا.
سلامنقل قول:
نه تعطیل نشده، آدرسش هم چک کردم کار می کنه، مگه شما چی می زنی؟
آدرس درست اینه:
غیر از این هم فعلا جایی نیست.:8: تا بعد.کد:http://www.iran-rose.ir/
منم همینو میزنم ولی باز نمیشه نمیدونم چرا. خودم تا چند وقت پیش با همین آدرس تو سایت می رفتم ولی امروز که خواستم برم تو سایت انگار سرورشو پیدا نمیکنه.نقل قول:
اقایون عزیز به دلیل اینکه شرکتی که خدمات هاست به ایران رز می داد برشکست کرد ، در حال جابجایی هستند روی یک هاست بهتر و با امکانات بیشتر و همینطور تغییرات اساسی روی سیستم ، تا فردا این سایت میاد بالا ولی سیستم عاملشون را نمی دونم دقیق دقیق کی عوض کنند .
پس این که برام آورد حتما از کش بوده، در هر صورت باید صبر کنید تا راه بیافته.نقل قول:
جناب بسیج، حدود 1.5 ماهه که ویدئوی Eat3D: UDK Lighting & Post Processing اومده،من گرفتم، انصافا ویدئوی خیلی خوبی هم هست، اگه رسیدی تو این تایم دانلودش کن که اونم بعدا بذاری. لینکش از همون فردای توزیع اومد.نقل قول:
چشم...................:11:نقل قول:
امیر رضا جان لطفا این بحث ها رو تو این تاپیک باز نکن، اولا که کلا بحث بیخودی هست، بعد هم اگه باز خیلی برات مهم بود، بی زحمت یه تاپیک واسش بزن، هرچی باشه اینجا پشتیبانیه و بحث فقط فنی. ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما این اطلاعات رو از کجا می آری؟؟؟
چشم، انشا الله که بیشتر از اینا در اختیار همگان می گذاریم ، ولی باید مدتی را دندون رو جیگر بگذارید ، یا اینکه چند نفری همکاری کنید با ما ، یکنفره نمی شه و متاسفانه کسی نیست که با ما همکاری کنه ، همه فعلا رو سایت های معروف کار می کنن یا اینکه ( بدوتون نیاد ها ) اصلا پاشون را تو اینجور کارا نمی گذاریند . از کسانی هم که بتونن با ما در هر زمینه ای همکاری کنن استقبال می کنیم .
مرسینقل قول:
متوجه نمی شم، شما کدوم اطلاعاتو می فرمایین؟:13:
والا منو که می دونی تایمم خیلی فشردس. تنها کاری که می تونم برات بکنم، لینک دادنه. ببین اگه به دردت می خوره یه ندا بده.نقل قول:
سلام محمد جان بلاخره تواننستم وارد دنیای پر حاشیه udk بشم ببخشید تو قسمت اسناد سایتش گفته udk شامل script editor نمیشه ؟! بلکه باید از ویرایشگر متن مورد علاقه تان استفاده کنید!!!!!
سلامنقل قول:
بله درسته. فایل های Unreal Script که عموما با پسوند UC هستند، فرمتشون تکسته و تکست رو با هر ادیتور متنی میشه ویرایش کرد. زمانش که رسید ادیتور خوب که Color Highlight و Class View داشته باشه بهت معرفی می کنم.
البته می دونم چرا تعجب کردی. شما داری از دید گیم استودیو به قضیه نگاه می کنی که برای هر کار کوچیک باید چند خطی کد می نوشتی.
توی UDK حداقل یکی دوماهی نیاز به کدینگ نیست:46:، تو بعضی از موارد تا 1 سال هم نیازت نمی شه بیشتر بستگی داره بخوای چی در بیاری. حتی کسایی رو میشناسم که 6-5 ماهه باش کار می کنن ولی هنوز یه خط کدهم ننوشتن.
به هر حال شما فعلا از 30-20 تا ادیتورش لذت ببر و سعی کن بهشون مسلط بشی، نگرانی واسه اسکریپت رو بذار واسه یه مدت دیگه.:20: الان برای شروع باید بری سراغ ویدئوهای UDK از 3DBuzz.
منم این حرفو زدم هنوز هم سر حرفم هستم .البته تیم بزرگ نه ولی یک تیم حداقل 4-5 نفره می خواد تا بازی خوبی ساخته بشه.نقل قول:
یادمه یکی میگفت آنریل برای یک گروه بزرگ هست نه بازی سازهای مستقل!
چون این موتور از اونها نیست که بری همه چیزش رو دربیاری و بخوای همش رو زیر و رو کنی . باید روی یک قسمتش فوکوس کنی تا کارت خوب بشه . هر کس باید روی یک قسمت تمرکز کنه یک نفر متریال و نور یک نفر کیسمت و آنریل اسکریپت ، یک نفر matinee و speed tree و الی آخر . من خودم تو گروهی که هستیم روی متریال و نور فقط کار می کنم .
بازی سازی مستقل با این انجین مخصوصا اگه سبکی غیر از Fps باشه خیلی طول می کشه و در صورتی که مدل ساز قهارو تکسچر کار حرفه ای و برنامه نویس ماهری بصورت همزمان نباشید خروجی شما به هیچ وجه در سطح بازیهای آنریل نخواهد بود . در صورتی که احتمالا دلیل انتخاب آنریل انجین کیفیت گرافیکی و فیزیک و شبیه سازی ها دیگر آن خواهد بود و اگه نتونید این چیزها رو در بیارید دیگر چه لزومی به صرف اینهمه وقت برای این انجین خواهد بود ؟؟
هر انجینی رو برای کاری ساختن . مثل این می مونه که شما بخوای بری تو کار جا به جایی بار و با وانت کارت راه می افته بعد بگی چون کامیون بهتره برم کامیون بخرم . باید تا اون حدی که نیاز داری انجینت قوی باشه و گرنه ازش استفاده لازم رو نخواهی برد.
نه عزیز واقعا فرق داره . آنریل انجین 3 همراه با سورس کد انجین هست به قیمت 400 هزار دلار ولی udk نیست.نقل قول:
شما هم که دوبار بهت گفته UE3 با UDK فرق می کنه، ازش بپرس چه فرقی می کنه؟ چیزی که بارها اینجا صحبتش شده و رد شده رو ایشون می خواد اثبات کنه؟؟
به نظر من بهتر سر این مسائل تعصبی برخورد نکنیم و کمی واقع گرا باشیم این طوری سریع تر پیشرفت می کنیم. در قدرت آنریل و برتری مطلقش هیچ شکی نیست اما پیچیدگیش نسبت به موتورهای دیگه بیشتر هست
ببخشید باز بحث رو منحرف کردم . دیگه از این به بعد فقط فنی . دارم یک آموزش راجع به متریال ها آماده می کنم.
بله درسته، نه تنها سورس کد، که توی ساپورت و پلتفرم های قابل اجرا هم تفاوت دارن. قیمت هم در ارزون ترین حالت همونه، کلا قیمتش بسته به لایسنس بین 350 هزار تا 1.275 میلون دلاره.نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بحث این نیست، پست رو یه بار دیگه بخون پرنس جان، تو اون پست بحث سر سوال یه آقای حمزه نامی بود. ایشون سر قسمت فنی قضیه اصرار داشت که UE3 با UDK فرق داره، یعنی امکاناتشون فرق می کنه. این چیزیه که من راجع بهش صحبت می کنم. متوجه شدی؟ صحبت مربوط به Specification انجین هست نه بند های لایسنس.
مثلا Unity رو در نظر بگیر، امکانات نسخه ی Free و Pro خیلی فرق می کنه، Free حدود 2/3 امکانات و ویژگی ها رو داره. البته خودت بهتر خبر داری، به عنوان نمونه دو ستون اول جدول زیرو ببین:
این آقا منظورش یه همچین چیزی بوده بین UDK و UE3 ، که من مخالف بودم، هنوزم هستم. امیدوارم الان متوجه منظورم شده باشی.کد:http://unity3d.com/unity/licenses
پیچیدگی هم حق با شماست.:11:
راستی چه خوب که داری آموزش در میاری. ایشالا که چیزای جدیدی برای بچه ها از جمله خودم توش هست.:20:
تا بعد.
محمد جان قضیه udk چیه ما هیچ کد ننوشتیم رفته رو حالت fps ولی نامرد عجب رندنی داره motion blur داره
من آموزش اول خوندم و وقتی build رو میزنم وقت زیادی تلف میشه و هیچکاری انجام نمیشه بعدشم خودم کنسل رو میزنم.
لطفا کمکم کنید...
سلامنقل قول:
قضیه چیش چیه؟
بله حالت پیش فرض تست مرحله روی FPS تنظیم شده، بعضی از حالات دوربین مثل Top Down و Side Scrolling رو با خود کیسمت می تونی درست کنی، یه سری دوربین ساده ی RTS و TPS رو هم می تونی با کیسمت در بیاری که البته این دوتا بستگی داره، ممکنه اون چیزی که می خوای نباشه. با این همه در حالت کلی برای تغییر این روند پیش فرض باید با Unreal Script کار کنی، در نتیجه فعلا با همین کاراتو انجام بده.
همونطور که دفعه قبل هم گفتم الان فقط باید تمرکز کنی روی ادیتورهای آنریل. یه 30-20 تا ادیتور ریز و درشته که حداقل باید به 8-7 تای اصلی مسلط بشی. راهشم ویدئوهاییه که گفتم.
تازه کجاشو دیدی.:21:نقل قول:
برای بیلد نور 4 کیفیت وجود داره که شما الان روی حالت Preview هستی، ضعیف ترین حالت. قبل اینکه بازی پابلیش بشه، اونو با حالت Production ، پیشرفته ترین حالت،بیلد می کنن. دیگه فکر کن اون وقت چی بهت تحویل میده.:5: غیر نور گزینه های دیگه ای هم هست که برای پابلیش میشه بالا برد.
کلا تو کیفیت رندرر آنریل شک نداشته باش. بیس رندررش Unreal Gemini هست.
هه هه. آره یادمه شما تو گیم استودیو از سیستم Post Processing می نالیدی. فردا که اومدم یه پست براش می زنم بخون. ببینم بعدش حال می کنی یا نه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
خب مشخصه که شما تاپیک رو نخوندی.
اولا اون آموزش ناقص هست و شما باید از Lightmass Importance Volume استفاده کنی. توی همین تاپیک سرچ کن Lightmass راهشو پیدا می کنی.:20:
ثانیا بارها تو این تاپیک صحبتش شده: برای شروع فقط استفاده از ویدئوهای آموزشی. بیش از 15 سری ویدئو برای UDK هست که اول کار باید حداقل از دوتاش استفاده کنی: اول ویدئوهای رسمی که 3DBuzz داده و بعدش سریه Gnomon: UDK. اکثر سری ها داخل یه سایت هست به قیمت مناسب: Iran-Rose.ir که فعلا مشکل داره، ایشالا تا چند روز دیگه راه می افته.
سری اول رایگان هست و اگه خطت مناسبه می تونی از اینجا دانلود کنی:
در هر صورت یه فکری برای ویدئوهاش بکن، تو UDK بدون ویدئو به جایی نمی رسی.کد:http://udn.epicgames.com/Three/VideoTutorials.html
در ضمن قبل اینکه بخوای شروع به کار کنی باهاش، تاپیک رو بخون تا آخرش.:8: فعلا بای.
سلامنقل قول:
خیلی از شما ممنونم که این همه به تمامی دوستان کمک میکنید . :11:
خوب میخواستم بدونم چجوری رو حالت Production میتونم قرار بدم و تا چه مقدار در کیفیت تاپیر داره ؟
ممنون :10:
می دونید چی شده ؟؟ فکرشم نمی کنید سایت hot file فیلتر شده ؟؟ :2:
ولی یک مژده ایران روز تا دقایقی دیگر یا فوقش تا شنبه راه افتاده سایت کاملا منتقل شده سر دامین مشکل داریم .