از من میشنوی نخر منتظر میلی 2 باش همه این دمپایی آندرویدیارو قورت میده
Printable View
از من میشنوی نخر منتظر میلی 2 باش همه این دمپایی آندرویدیارو قورت میده
چرا هيشكي جواب نميده؟نقل قول:
اون خیلی مایه میخواد :دی
سلام
میله تو علائدین ریخته ، از همیشه بیشتر بود امروز اکثر مغازه ها داشتن
سلامنقل قول:
چرا بابا نوش که زیاده دست دوش کمه....قیمتم فکر کنم 530 بهترینش بود طبقه 4 علائدین
میلاد ط 5 500 میده
موتورولا فراری ادیشن:31: البته محدود و برای شرکت فراری:46:
یه هندزفری خوب هم روش میدن
The GSM variant of the Motoorola DROID looks like it could go from 0 to 60 in seconds.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدااااااا..........چی میشد من اینو داشته بودمممممممممممممم................ ....بمیری تحریم :دی
سلام شيراز گير مياد اين گوشي؟
كسي ميدونه كجا ميشه پيدا كرد؟
چرا گیر نیاد الان همه شهرا دارن...کرمانشاه 570
دوستان میخوام آتیش بزنم به مالم
کسی کلیک نمیخواد؟؟ من میخوام بفروشمش جاش بلک بری 9800 بگیرم
ببینم اگه قیمتش خوب باشه میفروشمش
نظرتون چیه؟؟
الان بلک بری 9800 قیمتش 800 تومنه
سلام بچه ها
من نمیدونم تو شهر های دیگه چه خبره
ولی توی شیراز قیمت امروز مایلستون 425 بود.
سلامنقل قول:
اینجاها که خبری نیست ولی مثل اینکه شیراز خیلی خبرها هست :31:
مطمئن هستید دوست من!؟؟؟؟؟؟ این تقریبا قیمت دست دوش هستاااا!!!
سلامنقل قول:
میشه آدرسی جایی که این قیمت رو ازش گرفتید بدید ؟
جاااااااااااااااااااااااا اا ن:18::18::18:نقل قول:
من دو روز پیش داشتم دسته دومشو 400 میخریدم!! ...اگه حرفت درست باشه نونم تو روغنه:31:
350 بیشتر پول ندارم دسته دومش باید همین حدودا در بیاد:27:
اره مطمئنم
فلکه اطلسی - جنب نمایشگاه اتومبیل ضیغمی به طرف دروازه قرآن - فروشگاه اطلس موبایل مرکزی
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
سلام
بچه ها من میخوام به محض اینکه جوابمو دادین برم برا خواهرم مایلستون بخرم
میدونم احتملا جواب خیلی از سوالام تو صفحات قبل هست ولی اینترنت من زغالیه و نمیتونم هر 86 صفحه رو بخونم . چند صفحه رو هم رندوم خوندم ولی اون چیزایی رو که مبخواستم دستگیرم نشد.
1-ایا این گوشی از زبان فارسی توی اینترنت و اس ام اس پشتیبانی میکنه یا نه؟ و اگه میکنه میشه لینک فایل های مورد نیاز و آموزشش رو برام بذارین یا بگین توی صفحه چند این تاپیک هست؟
2-کار کردن باهاش راحته یا نه؟ (توجه کنید که یه دختر میخواد باهاش کار کنه)
3-خواهرم دسترسی به وای فای داره .دور زدن اندروید مارکت راحت هست یا نه؟
4-اپدیت کردنش برا ما ایرانی ها هم فعاله یا تحریمه؟ اگه میشه لطفا لینک بدین یا شماره صفحه همین تاپیک.
5-اگه یه ههشهری شیرازی توی این تاپیک هست میشه بگه از کجا بخرم که مطمئن باشه و اگه یه جای مطمئن برا اپدیت و فارسی کردنش (اگه بشه) سراغ داره لطفا اونو هم بگه0
ممنون
سلام دوستان
عصر رفتم که برا خواهرم مایلستون بخرم فروشنده شاسکول گفت من صبح اشتباه کردم قیمتش 525 تومن هست
منم عمرا 525 نمیدم یک ماه پیش یکی از دوستام با قیمت 460 خرید. چه خبره 525
ای بابا نمیشد حداقل دیرتر بگی ما یکم بیشتر تو نئشگی بمونیم!!! (گیر به املام ندینا:19:)نقل قول:
قیمت زیر 510-520 فکر نکنم گیر بیاد .نقل قول:
ظاهرن شیراز بهترین قیمتهای میلستون رو دارشته از اول تا حالا
یعنی مگه همچین چیزی ممکنه؟!! میشه یدفه از وسط زمین گوشی تو شیراز در بیاد!!! خوب اگه منظورتون قاچاقه که من کرمانشاهم و اینجا مرکز قاچاق از سلیمانیه ی عراقه ولی اینجا 550 میدن!!!من میخوام بگیرم ...اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم رو کنین!نقل قول:
بابا من تو همين شيراز خودمون 485 خريدم!!!!!!!!!!!! :21:نقل قول:
سلام اگه الان بریم و این گوشی را بخریم روش اندروید ورژن 2 فعاله یا 2.1 در ضمن برای آپدیتش باید بریم سایت موتورولا و گوشی را به کامپیوتر وصل کنیم و تمام....
ممنون
مبارکهنقل قول:
آدرس بده ما هم بیایم بخریم .
مدل دیگه ای از موتورولا نداشتن ؟
سلام. دوتا سوال داشتم راجع به اين گوشي:
1. آيا تو اينکه ايميلهاي Gmail رو دريافت کنه مشکل داره؟ (چون يکي بود HTC Aria داشت و ارور ميداد سر دريافت ايميلها)
2. آيا برنامهها و بازيهاش بصورت CD يا DVD هم تو بازار هست؟
ممنون ميشم پاسخ بدين. :46:
مشکل دوست شما با تنظیمش بوده!!درست تنظیم نکنی،با کامپیوتر هم نمیتونی جیمیل بخونی!!!نقل قول:
1. آيا تو اينکه ايميلهاي Gmail رو دريافت کنه مشکل داره؟ (چون يکي بود HTC Aria داشت و ارور ميداد سر دريافت ايميلها)
سایت اندروید ایرانی در حال جمع کردن یه پک هستش که به زودی در دسترس قرار میگیره....نقل قول:
2. آيا برنامهها و بازيهاش بصورت CD يا DVD هم تو بازار هست؟
مرسي.نقل قول:
درمورد سوال دومي، آيا دانلود appهاش از اينترنت راحت هستش؟ (چون ميگن گوگل تحريم کرده)
سلام.نقل قول:
بله قربان برای ایرانی ها هیچ کاری سخت یا غیر ممکن نیستوتا دلتون بخواد مرجع برای برنامه هست.:11:
علاوه بر این،میتونید با نصب یک چیز پی ان، به مارکت دسترسی داشته باشین.....نقل قول:
بله قربان برای ایرانی ها هیچ کاری سخت یا غیر ممکن نیستوتا دلتون بخواد مرجع برای برنامه هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند راه حل هایی موجود هست که بدون اینها،و با استفده از مارکت های خفن! کل برنامه های مارکت اصلی رو بدون مشکل دانلود کنین حتی اونایی که پولین!
سلام دوستان
خوبین؟
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
قبا فک کنم اومدم تو این تاپیک ولی خیلی وقت پیش بود
میخواستم بپرسم الان این گوشیو بخوایم بخریم اپدیت شده هست؟
کلا مشکل نرم افزاری داره؟
فارسی منظورم اس ام اس ساپورت میکنه؟
دوزربینش از اچ تی سی اچ دی 1 بهتره؟
کلا گوشیه خوبی هست؟
رفیق،از این مسئله اطلاع دقیقی ندارم،ولی تا جایی که من طالاع دارم،گوشی ها رو بدون اپدیت عرضه میکنن و خودتون باید اپدیت کنین!نقل قول:
کلا اندورید فارسی ساپورت نمیکنه و برای داشتن اس ام اس فارسی باید mirsal نصب کنین!نقل قول:
این موتورولا مایل استون 2 کی ایران میاد؟
حدوداُ چنده؟
بستگی به فروشنده داره. اما اگه نشده باشه خودتون راحت میتونین انجام بدیننقل قول:
اصلا!نقل قول:
کلا مشکل نرم افزاری داره؟
بر خلاف نظر این دوستمون هم فیرمویر فارسی داره (که بدون نیاز به روت و فارسی ساز میتونی فارسی کنی) و هم فارسی ساز کامل (واسه اس ام اس و اینترنت ) هیچ مشکلی هم با فارسی نداره.نقل قول:
واسه مقایسه نمیدونم . فیلمبرداری عالی داره اما روی عکس زیاد حساب نکن .نقل قول:
دوزربینش از اچ تی سی اچ دی 1 بهتره؟
نمیدونم دوست عزیز این همه فارسی ساز و فیرمویر فارسی اومده واسه آندرویدیها شما چرا ندیدین! فکر میکنم این چندمین باره جاهای مختلف عنوان میکنین فقط با mirsal میشه! (قصد جسارت ندارم اما این گوشی هیچ مشکلی با فارسی نداره)نقل قول:
کلا اندورید فارسی ساپورت نمیکنه و برای داشتن اس ام اس فارسی باید mirsal نصب کنین!
دوست عزیز مایلستون 2 خودش کلوپ داره. اما زمان ورود به ایران و قیمتش هیچی مشخص نیست.نقل قول:
این موتورولا مایل استون 2 کی ایران میاد؟
حدوداُ چنده؟
دوست مایلستونی ورژن leak شده از فرویو در اختیار گروه g.o.t قرار گرفته و حتی روت هم کردن! فعلا دارن بررسی میکنن. امیدوارم به زودی بیاد. g.o.t توی توییتر خودش اعلام کرده که این مد رو در اختیار nadlabak سازنده فیرمویر cyanogen قرار داده تا به عنوان CM6 منتشر کنه (کاش قرار نمیداد! با سابقه ای که از این کاستوم رام های داغون داریم کاش ورژن اصلی رو میدادن)
یه سری اطلاعا ت که group of ten اعلام کرده :
2.2.1 test built works. Shows correct 2.6.32.9 kernel. Just finished rooting the build and have root!
Good news travel fast apparently. We will try to give you access to the build, but we need to test it first. Afterall, this is a very early internal built and we need to verify that
a) it works
b) there is no harm if you flash it
c) nandroid backups work so that you can go back if need be
So we want to ensure it is "usuable" before we grant access. So be patient please. However, we are already in contact with our G.O.T members and some other Milestone contributors to see what else is possible with the built.
نقل قول:
میلستون حتی یک سری ازش هست که رو کیبوردش لیبل فونت عربی هم داره . و فارسی رو هم به خوبی ساپورت میکنه .
g.o.t اعلام کرده یه سری مشکل توی wlan,overclocking و.... هست و به محض برطرف شدن اینا (گفته احتمالا تا اواخر هفته ) فرویو رو منتشر میکنه واسه مایلستون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور بنده از این که میرسال نصب کنین این بود که بی نیاز به روت هستش و اینا...کلا ببخشید طالاعات شما تایید میشه....ولی من فک کردم ایشون میگن ایا بطرو پیشفرض مشکل حل شده؟ منم گفتم به طور پیشفرض نه و باید mirsal نصب کنین.....نقل قول:
نمیدونم دوست عزیز این همه فارسی ساز و فیرمویر فارسی اومده واسه آندرویدیها شما چرا ندیدین! فکر میکنم این چندمین باره جاهای مختلف عنوان میکنین فقط با mirsal میشه! (قصد جسارت ندارم اما این گوشی هیچ مشکلی با فارسی نداره)
بازم ببخشید چون ظاهرا هم بد متوجه شدم سوال رفیقمون رو، و هم اینکه بد توضیح دادم.....
بیخیال دوست عزیز. عذر خواهی واسه چی داداش گلم. اما خوب به طور پیش فرض و بدون نیاز به روت هم مایلستون به فیرمویر فارسی که همون اوایل واسش اومد حتی توی اپرا هم فارسی رو درست نشون میده برسه به اس ام اس و وب بروزر.من عذر میخوام اگه توی پستم بد صحبت کردمنقل قول:
منظور بنده از این که میرسال نصب کنین این بود که بی نیاز به روت هستش و اینا...کلا ببخشید طالاعات شما تایید میشه....ولی من فک کردم ایشون میگن ایا بطرو پیشفرض مشکل حل شده؟ منم گفتم به طور پیشفرض نه و باید mirsal نصب کنین.....
بازم ببخشید چون ظاهرا هم بد متوجه شدم سوال رفیقمون رو، و هم اینکه بد توضیح دادم.....
موتو اعلام کرده از هفته ی دیگه ورژنی از فرویو رو واسه تست توی مایل میده :
g.o.t اخبار جدیدی رو از .2.2.1 داده :
Progress on the 2.2.1 test of froyo
As stated below, we have now had the software for a couple of days to test and verify. What we have completed is:
a) root was obtained
b) Overclocking was obtained by the mighty nadlabak
c) We could complete 3 days of daily usage testing
What we, GOT and the other developers are struggling with is the following:
- The values we are getting after OC with the new 2.6.32 Kernel from Motorola are, whilst not bad, not overly impressive for the “new” kernel we all have been waiting for
- The performance of the stock ROM by Motorola is, to say the least, not good enough for daily use and fails our testing continuously. We have failures in Wireless LAN, applications not opening (launcher loses focus), minor lags in apps and launcher, AGPS not working and other issues (such as WHY would Motorola still insist of loading all this “crapware” like the interim voice dialer hogging the entire memory, the old & outdated launcher 1 on a 2.2 built when much better alternatives exist such as Google Voice&Search and the standard 2.2 launchers from Google?)
- As such, we believe that the best way forward is for the developers to use the kernel and integrate it into their custom builds. Even if a performance boost is not obtained this way, the ROM developers can access the proprietary features of the ROM itself, which means a CM6 or other mod integrating this kernel is a much more stable approach than releasing the Motorola stock ROM as it is.
Whilst we encourage the developers we are cooperating with to continue down this road, we will seek an updated/new/better froyo beta from our sources. Since Motorola confirmed on facebook that the user trials start next week, we hope to obtain newer and updated versions of the froyo beta’s as Motorola prepares for the user trials. We will keep you posted.
و بالاخره 2.2.1 (یا 2.2 update 1 که نسبت به 2.2 بهتره ) برای مایلستون. دوستان چون توضیحات زیاده لینک اصلی رو میذارم :
کد:http://groupoften.wordpress.com/
به به تبریک میگم به دوستان میله دار:31:
فرهادجان کاشکی وضعیتشو مشخص میکردی که چجوریه؟خودت تست زدی؟
ایراداش چیه؟
مثل اون 2.2 هایی که خودشون درست میکردن مشکل پاور منیجمنت:31:(power management) که نداره؟
دوربین ایناشم که مشکلی نداره؟
همینا دیگه ...