سوال 2 الف :
x=-9 و x=3
سوال 2 ب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال 2 ج
سوال 2 الف :
x=-9 و x=3
سوال 2 ب
سوال 2 ج
نقل قول:
خیلی ممنون از کمکت
ولی من چیز زیادی نفهمیدم
یه کم توضیح میدادی در مورد سوالا
مثلا سوال 2 فقط جواب اون دوتا رو نوشتی یه کم توضیح بده اگه میشه
باز هم ممنون
توی سوال اول فقط باید a رو طوری تعیین کنی که زیر رادیکال نامنفی باشه.نقل قول:
زیر رادیکال هم توی هر دو قسمت A و B یک معادله درجه دوم هست. شرط همواره مثبت بودن معادله درجه دو، اینه که :
دلتا منفی باشه و a (ضریب x^2) مثبت
دو تا نامعادله به دست میاد و حل میکنی و حدود a رو پیدا میکنی.
(ولی توی کسر A حواست باشه که رادیکال توی مخرج نباید صفر بشه. که این مورد رو هم اگه بررسی بکنی هیچ وقت صفر نمیشه. اگه ضرب دوریشه رو بررسی کنیم هیچ وقت صفر نمیشه و به a بستگی نداره. ضرب دوریشه = c\a)
توی سوال دوم هم قسمت الف ) دامنه تابع میشه اعداد حقیقی به جز عوامل صفر کنندهی مخرج که اگه معادله |x+3|-6 = 0 رو حل کنی دوتا x به دست میاد !
قسمت ب ) زیر رادیکال باید عدد نامنفی باشه. میدونیم قدر مطلق همواره مثبته. ولی اون منفی پشت قدر مطلق کار رو خراب کرده !! پس فقط باید کاری کنیم که عبارت داخل قدرمطلق صفر بشه که x=3 به دست میاد و هر عدد دیگهای جز این بزاریم یه عدد مثب جواب قدرمطلقه و زیر رادیکال میشه «منفی + عدد مثبت» که میشه منفی :31::31:
قسمت ج ) مخرج کسر خودش اتحاد مربع دوجملهایه تجزیهاش میکنی میشه x+3 به توان 2 و یه توان دو دیگه هم داره که میشه به توان چهار و صورت هم توان چهار داره و با فرجه 4 رادیکال میره و میشه x-3 روی x+3 که دامنه میشه اعداد حقیقی به جز عامل صفر کننده مخرج که عامل صفر کننده مخرج هم -3 هست و فکر کنم اشتباه نوشتم :31: میشه R-{-3}
نقل قول:
خیلی ممنون
الان فهمیدم چی شد
ولی اون سوال دوم قسمت الف رو هنوز نفهمیدم اون معادله هه چیه؟
معادله قدرمطلق رو چه جوری حل میکنن؟
برای حل معادلات قدرمطلق از این استفاده میکنیم:نقل قول:
پس در این سوال داریم:
سوال 3:
به صورت مربع کامل درمیآوریم
یعنی برای رسم نمودار تابع g کافی است نمودار f را 1 واحد به سمت پایین و 2 واحد به سمت چپ منتقل کنید.
خیلی ممنون از شما
واقعا عالی بود
خیلی ممنون
دوستان اگه راه حل نهایی پسند این ۳ تا رو بگید ممنون می شم٬ جوری که ۲۵ صدم هم کم نداشته باشه. البته اگه موند برای بعد یکشنبه دیگه لازم نیست.
صفحه ۳۰ دیفرانسیل پیش ۱
سلام. بچه ها يه سوال.
حساب ديفرانسيل 1 اسونتره يا 2؟؟؟
ميخوام يكيشو الان تكماده بزنم و يكيشو خرداد پاس كنم. به نظرتون كدومشو الان تكماده بزارم و كدومشو ببرم خرداد؟؟؟
بستگی به آدمش داره ... ممکنه شما در درک مفاهیم مثلا سری مشکل داشته باشی ... یا دیفرانسلیت خوبه باشه !!!نقل قول:
ولی به طور کل به نظر من 2 سختتره ... گستردگی مطالبش خیلی زیاده ...
سلام
واقعیتش یه سوال گسسته هست که بدجور حالمو گرفته و دیگه مطمئنم نمی تونم حلش کنم... واسه همین از دوستای زرنگ و باهوش پیش دانشگاهی و دبیرای گسسته (حالا اگه باشند تو فروم!) می خوام اگه می تونن بهم کمک کنن... نمی دونم چطور بگم که حل این سوال چقد واسم مهمه. حالا اگه تونستید بگید سوال رو کجا مطرح کنم ممکنه یه چیزی دستگیرم شه. ممنون
اینم سوال :
ثابت کنید مجموعه راس ها و یال های هر گراف ساده را ی توان با "دلتا بزرگ +2 "رنگ متفاوت رنگ امیزی کرد طوری که هیچ دو عنصر مجاوری همرنگ نباشند . (دلتا همان بزرگترن درجه در گراف است)
سلام یه سوال دارم برای شیمی ... ایا حفظ کردن همه ی واکنشها لازمه؟
یعنی اگه اینکارو نکنیم احتمالش هست چند سوالو از دست بدیم تو کنکور ؟
در یکی از همین کتاب های درسی به عنوان مطلب اضافه یک مساله ی معروف را معرفی می کند٬ که در مورد رنگ کردن نقشه با ۴ رنگ مختلف است. این سوال شما هم شبیه به همین مساله است:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Four_color_theorem
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%82%D8%B6%DB%8C%D9%87_%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%B1%D9%86%DA%AF
چقدر جواب گرفتیم :13:نقل قول:
بابک شیمیو بیا اینجا:دینقل قول:
نه اقا این حرکات چیه!!!!!!!!!!!!
کلا یه سریاشو باید حفظ کنی:دی اکثرشونم نیازی به حفظ نداره.
اون ترکیبو تجزیه ها رو باید حفظ کنی(قواعدشو)
زیاد فکر نکن به فرمولا تمرین که حل کنی خودش میره میشینه اونجا که باید بشینه:دی
من پیشنهاد میکنم همشو حفظ کنی ... کل فرمول هایی که در کتاب اومده اونقدرا هم زیاد نیست ... فقط کافیه هر کدومو دیدی یه جای خاص یادداشت کنی و دوباره نزدیک کنکور مرور کنی ...نقل قول:
از هر کدومش ممکنه سوال بیاد ... بعضی هاش هم مهمتره ، که اگه سوالای کنکور رو نگاه کنی می فهمی کدوماش مهمه ...
سعی کن جزئیات واکنش ها رو تا اونجا که میتونی همراش بنویس ... مثلا اگه اسیدی یا بازی هست ذکر کن ، رنگ فراورده ها و واکنش دهنده ها و چیزایی مثل این ...
از هر فرمولی در کتاب احتمال سوال اومدن هست ...
من که اینکارو کردم و وقت زیادی ازم نگرفت . ساده هم بود . :46:
ماهوره دارین؟؟؟؟؟ !!!!! :13::31:نقل قول:
قواعدو نگفتم ... واکنشهای شیمیائی رو گفتم ... مثلا اینطوری
h2+o2--->2h2o
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:دی من چیو گفتم پس:دی!؟نقل قول:
قواعدو نگفتم ... واکنشهای شیمیائی رو گفتم ... مثلا اینطوری
h2+o2--->2h2o
یه سری واکنش ها رو باید حفظ کنی( کلا 25 تا کفایت میکنه!) ! که غالبن واکنش های کتاب پیش مورد نیازه!
قواعدم که تو پاچته همشو بحفظ:دی!
!
لازم نیست همه ی واکنشها رو حفظ کنی ، برخی قواعد رو باید حفظ کنی ، مثلا سوختن هدروکربن ها چه فرآورده هایی داره یا سوختن نیترات ها یا سوختن کلراتها و ...نقل قول:
ولی بعضیها خاص هستن که احتمال سئوال اومدن از اونها زیاده مثل واکنش تجزیه ی آمونیم دی کرومات ( کوه آتشفشان ) یا تجزیه ی پتاسیم نیترات ( اگه اشتباه نکرده باشم ! ) در دمای بالای 500 درجه که توی پیش 1 می خونید یا واکنشهای تولید آمونیاک و ...
بقیه نیاز به حفظ کردن ندارن ولی قواعدی که گفتم رو باید بلد باشی ، توصیه می کنم کتابهای آموزشی مهندس بازرگان رو بخونی ...
موفق باشی ...
الثانی عشر
رو میشه دوازده حساب کرد؟ چون اون طور که خوندم درست ۱۲ به عربی میشه:
اثنا عشر
ببین اونایی که قواعد دارن که هیچی اسونن ولی یه سریا قاعده ندارن اونا رو باید حتما حفظ باشی چون از اونا زیاد سوال میدن اگه خواستی واکنشاشو واست میزارمنقل قول:
سلام
1- استرها خاصيت بازي دارند يا اسيدي؟
2- براي كنكور «بايد» و «سياسي» چند تكواژ دارند؟
3- تكواژ تهي را براي افعال غير شخصي هم در نظر مي گيريم؟
4- در واكنش تبديل Cl2 به Cl آيا پيچيده فعال تشكيل مي شود؟
موفق باشيد
استرها از مشتق های کربوکسیلیک اسید هستن.(جوابش دیگه مشخصه !)نقل قول:
1- استرها خاصيت بازي دارند يا اسيدي؟
نه تشکیل نمیشه. چون فقط شکستن پیوند داریم.نقل قول:
4- در واكنش تبديل Cl2 به Cl آيا پيچيده فعال تشكيل مي شود؟
زبان فارسی هم ضعیفه !
واکنش های قاعده دار رو که که بلد هستید !نقل قول:
اما واکنش های زیر رو حتما باید بلد باشی :
1) به دست آوردن Si
2) به دست آوردن گاز Cl2 در آزمایشگاه
3) تجزیه پتاسیم کلرات در دمای بالای 500
4) تجزیه نیتروگلیسرین
5) تجزیه آمونیوم دی کرومات
6) واکنش سوختن گلوکز (فرمول گلوکز رو بلد باشی کافیه)
7) واکنش تشکیل آلومین از آلومینیم سولفات
8 ) به دست آوردن و تجزیه متیل الکل (متانول)
9) فرآیند هابر
و چند تا مورد دیگه ! اگر بلد نباشید حداقل یه مسئله استوکیومتری از دست میدید !
بله باید همه رو حفظ باشید ... البته تجزیه هیدروکربن ها آسونه ولی بقیه رو از دم باید حفظ کنید ... توی استوکیومتری ازشون سوال میدن.نقل قول:
سلام اگه لطف کنید و واکنش ها رو بنویسید عالی میشه چون من هم مثل دوستمون در این ضمینه مشکل دارم....نقل قول:
بعضیها رو حتماً حفظ باش مثل :نقل قول:
تجزیه نیتروگلیسرین _____ تجزیه آمونیوم دیکرومات _____ MnO2 + Cl2 این خیلی مهمه !! (یه جوری واسه خودش استثناست !) ______ چند تا از تجزیه های مهم مثل پتاسیم کلرات و پتاسیم نیترات _____ سوختن ایزواکتان ___ و ماجرای کیسه هوا !!
یادت هم باشه اسیدهای بی وجود رو باید جدا از هم بنویسی.
فرمول سالیسیلیک اسید رو هم حفظ باش !!
فصل 1 شیمی پیش 1 هم 4 تا واکنش با ساز و کار داره ! اینارو به نظر بنده حفظ کن !:31:
منظورت رو نفهمیدم !!نقل قول:
3- تكواژ تهي را براي افعال غير شخصي هم در نظر مي گيريم؟
ولی :
فقط اگر فعل سوم شخص بود و شناسهای توی اون ندیدی باید اونو تکواژ حساب کنی مثلاً :
رفت -< رفت + (تهی)
گفته بود -> گفت+ه+بود+(تهی)
ولی حواست باشه توی فعل آینده نباید تهی بگیری مثلاً
خواهد رفت : خواه + د + رفت + (تهی) غلـــــطه !!!!
درستش : خواه + د + رفت
نه نمیشه، "الثانی عشر" میشه دوازدهم......دوازده فقط همون "اثنا عشر" میشه...نقل قول:
الثانی عشر
رو میشه دوازده حساب کرد؟ چون اون طور که خوندم درست ۱۲ به عربی میشه:
اثنا عشر
يه سئوال از فيزيك 3
اين اتصال كوتاه چيه ؟ كي خازنا يا مقاومتا از مدار شوت ميشن ؟ كليد بسته ميشه يا باز ميشه چه اتفاقي ميفته ؟
فرض کن بین دو نقطه ی A و B روی یه مدار ، دو رشته سیم متصل باشه ... یه رشته خالیه و یکی دیگه بیش مقاومت یا هر چیزی وجود داره ... جریان تمایل داره از سیمی که مقاومت نداره عبور کنه ... بنابراین اون رشته سیم خالی اتصال کوتاه ایجاد میکنه و رشته سیم دوم (و هر چی در اون هست) رو از مدار خارج میکنه ... یعنی هیچ جریانی از اون سیم عبور نمی کنه ... به همین سادگی ...نقل قول:
کلید هم حکم عبور کردن یا نکردن جریانه ... چیز خاصی نیست... خود کلید هم ممکن روی یه سیم خالی باشه که موازی با بقیه سیم ها متصل باشه ، اگه وصل بشه اتصال کوتاه میشه ... اما اگه متوالی با مقاومت یا خازن وصل باشه ، قطعش باعث حذف اونا از مدار میشه ...
اون دوتا مفهوم ساده ای دارن ، ولی تو مدارهای ترکیبی میشه سوال های یکم پیچده در اورد ازشون ... اگه روی سوال خاصی مشکل داری مطرح کن ... :46:
تو يه سئوال ، كليده با خازنا متواليه وقتي بسته ميشه ،نوشته مدار از مولد جدا ميشه ، اين جدا شدن چيه ؟نقل قول:
اگه عکسی چیزی از مدار میزاشتی خوب بود ... ولی باید چیزی شبیه این مدار باشه که من کشیدم ...نقل قول:
تو این مدار وقتی کلید قطع باشه جریان I2 صفره ... و همه جریان از I1 عبور میکنه و وارد مدار میشه ...
ولی وقتی کلید k وصل میشه ، I1 صفر میشه و I2 کل جریان رو انتقال میده ...
یعنی با وصل کلید اتصال کوتاه ایجاد میشه و مدار کاملا حذف میشه ...
هر جا سیمی دو سر مولد رو مستقیما به هم وصل کنه ، اصلا مهم نیست بقیه سیم ها به کجا ختم میشن ... مدار موجود هر چی باشه ، اون سیم باعث اتصال کوتاه میشه و همه رو حذف میکنه ...
سلام دوستان
تو شیمی وقتی چند تا ترکیب میدن می پرسن کدوم داتیو داره اونو چطور باید تشخیص بدیم؟؟؟؟
اره اين توضيحاتت همه جا ج ميده ولي نميدونم تو اين سئوال چرا نميشه ، سئواله قديميه ولي ...نقل قول:
حالا من يه نقاشي كردم ك زيادم واضح نيس ولي ميشه تشخيص داد ، گفته وقتي k1 باز و k2 بسته ميشه دو سر خازن هاي متوالي c2,c3 به طور موازي به خازن c1 وصل ميشن ، من اينو نمي فهمم.
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------کد:http://s29.aks98.com/files/15082651751479520835.bmp
اين مسير جريانو تو مدار چجوري تشخيص ميداديم يادم رفته . مسير و ك دلخواه انتخاب ميكنيم منظورم اين جرياناس ك بضي موقع ها بالاس و ....
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
اونا ك زياد نيستن ، بازم خوب يادم نيس ولي اينا فك كنم باشن : so2-so3-o3-nh4.....نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا منم تو همین موندم
کلا تستای ساختار لویس یه کم اذیت میکنن البته بعضیهاش بیشترش راحته که از اونا تو کنکور فک نکنم بدن
این فکر کنم مربوط به اتصال دو خازن به هم هست ... در واقع اول کلید 1 بسته (وصل) بوده و کید 2 باز (قطع) بوده ... اینجوری خازن c1 باردار میشه ... بعد با باز کردن کلید 1 مولد رو از مدار خارج میکنن و کلید 2 رو میبندیم و بررسی میکنیم که بارهایی که در خازن 1 ذخیره شده چطور بین 2 خازن دیگه تقسیم میشه ...نقل قول:
اون جمله ای که گفته با بستن کلید خازن ها موازی میشن بخاطر همینه ... منظورش اینه که خازن های 2 و 3 وارد مدار میشن ...
حالا طبق یه قاعده ای این بارها تقسیم میشه ....
تا قبل از اینکه کلید 2 بسته بشه این دوتا خزان اصلا در مدار نبودن ... چون جریانی ازشون نمیگذشت ...
این مدار که سادست در تعیین مسیر جریان ... همیشه جریان از قطب با پتانسیل بیشتر به پتانسیل کمتر میره ... یعنی از سمت مثبت مولد به سیم منتقل میشه تا به سمت منفی مولد برسه ...
اونی که یکم محاسبه داره مدارهای چند مولدی هست ... انجا اول یه جهتی رو خودت انتخاب میکدی ... بعد مقدار عددی جریان رو با استفاده از فرمول های افت پتانسل بدست میاوردی .. عدد بدست اومده اگه منفی میشد یعنی جهت جریان باید عوض بشه ... مقدار عدد هم همون شدت جریان مدار میشد ...
در مولکول ها پیوند یگانه به N و O داتیو هست. (دقت کنید در مولکول ها نه در یون ها). در یون ها به ازای هر بار منفی یک داتیو کم می شود. (البته احتمال همچین سوالی در کنکور کم است)نقل قول:
دوستان یه 4تا سوال ریاضیه یه چند وقته توش موندم و اصلا نمیدونم چه جوری حل میشه
پیش معلم هم که آدم میره میگه برا حسابانه سال دیگه از طرفی تو پیک عید هم دادن(خلاصه سخته سخته دیگه)
اگه کسی میتونه حل کنه یا راه حلی داره بگه که شدیدا نیاز دارم و یک دنیا ممنون میشم
اینم سوالا:
فقط اگه عدد ها خونده نمیشه تو دستگاه لگاریتمی اول همه عددها 2 هستن به جز اون آخریا که 1و5 هستن
سوال دومم x^2-3x+2هست
دوستان توروخدا هر کی بلده کمک کنه یهو میرم از اینا امتحان میگیرن -0- میشم هاااااااااا:41:
منتظرم
باتشکر
عکس برای من لود نمیشه. لطفا یک جای دیگر آپلود کنیدنقل قول:
بفرمایید چند جای یگه آپلود کردم
فقط لطفا سریعتر خیلی لازم دارم
بفرمایید:
فقط اگر جایی اشتباه داشت ببخشید وقت نشد چک کنم. ولی راه حل درسته