سلام به n900 یاش اگه خدا قبول کنه منم اضافه شدم
مموری گذاشتم رو گوشی ولی باز نمیشه چه کار کنم؟
راستی فرستنده fm ش هم خیلی با حاله:10:
Printable View
سلام به n900 یاش اگه خدا قبول کنه منم اضافه شدم
مموری گذاشتم رو گوشی ولی باز نمیشه چه کار کنم؟
راستی فرستنده fm ش هم خیلی با حاله:10:
میشه یکی یه لیست کامل از برنامه های ضروری برای نصب کردن رو بزارید
من میخوام این گوشی رو برا داداشم بخرم
توقعاتش
صدا تو هنسفیری بالا باشه اگه میشه با n95 8gb مقایسه کنید
برنامه و بازیش چطوره
قابل حمل هست یا نه
صدای اسپیکراش چطوره نسبت به n95 8gb
قیمتش چنده
تو پکش چه چیزایی هست
شنیدم باید حتما انترنت پر سرعت اشته باشی آیا درسته یا نه}برا راهتی کار با گوشی{
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز این گوشی بیشتر برایه کسایی که خوبه با اینترنت سرو کار دارن و یجورایی با گوشی زیاد ور میرن:31:
کلا اگه برادرتون ازین آدمایی که میره با گوشی سر کارو میاد و فقط زنگ میزنه پیشنهاد میکنم نخر.
در کل :
صداش تو هدفون ان95 8 گیگ رو میخوره:31:
اما تو اسپیکر صدایه ان 95 8 گیگ کمی بیشتره.
نقل قول:
پس یعنی نخرم براش پس شما یه گوشی بهم معرفی کن:19:
داداشه زیاد آهنگ گوش میکنه و میخواد حتما لمسی باشه گوشی جواد هم نباشه
راستش من میخاستم x10 بگیرم ولی الان کسایی که خریدن میگن صداش زیاد مالی نیست:19:
چیکار کنم
یكی به داد ما برسه
مموری میكرو گذاشتم رو گوشی
ولی باز نمیشه چی كار كنم.
یه بار با پی سی فرمتش کن بعدا بنداز رو گوشیت:46:نقل قول:
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز یعنی فقط همین دوتا فاکتور مهمه:31:
خوب x6 16 گیگ بخر.صفحه لمسی با تاچ خازنی.
کیفیت صدا چه در اسپیکر و چه در هدفون خوب.
دوربین 5 مگا.
قیمتم دور بر 420 الی 430 هست.
اخوی اینجا رو کردی بخش مشاوره؟:31:نقل قول:
دوست عزیز شما تو این بخش تاپیک بزن و نظر بقیه رو جویا شو:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
x6 زود جواد میشه
تازه x6 قشنگم نیست چیز دیگه ای نیست از برند دیگه هم بود طوری نیست
دوستان اون سوال ما رو که جواب ندادید.
می خواستم ببینم من adsl دارم.اینکه میگید آدم باید اینترنت پر سرعت داشته باشه واسه چیه؟
یعنی فقط نرم افزار باید با گوشی دانلود کرد؟ یا میشه از تو نت دانلود کرد ریخت رو گوشی؟
خواهشا جواب بدید.
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
البته اینو هم بگم حتما باید اینترنتتو تبدیل به وایلیس کنی .
اینرتنت پرسرعت برای اپدیت کردن گوشی هستش و دانلود برنامه هاش از توی اینترنتم به وسیله pc فقط میتونی فایل کم حجم رو بگیری بعد با گوشی کلشو دان کنی اینترنت 128 هم داشته باشی برای اپدیدت برنامه های n900 کافیه .
در مورد سوال دوم هم جوابتو دادم اره باید با گوشی دانلود کنی البته اونجوری هم میتونی دانلود کنی ولی نصبش خیلی سخت میشه . باید کپی کنی توی مموری اصلی گوشی و از طریق داس گوشی برنامه رو نصب کنی .
البته اینو هم بگم حتما باید اینترنتتو تبدیل به وایلیس کنی .
پس یعنی بدون داشتن اینترنت وایرلس کاری نمیشه کرد؟نقل قول:
از اون طریق داس رو هم میشه یه توضیحه کوتاهی بدید؟
من الان چنتا فایل گرفتم با فرمت install. اینا رو چطوری میشه نصب کرد؟
داس یعنی چی؟!!!
این گوشی بر پایه لینوکس هست....داس که مال مایکروسافته...بی خیال...
منظورشون ترمینال هست که بشه کد بنویسینقل قول:
بله منم منظورشون رو میدونم...ولی خب باید بگن ترمینال نه dos...چون اصلا از زمین تا اسمون فرق دارن با هم...
اره بدون اینترنت وایالیس کاری نمیتونی بکنی دو راه داری اول مودم والیس بگیری و یا کارت های شبکه ی وایلس که مدل های مختلف و سرعت های مختلف داره بهترین کار اینه که یکی از یوسبی وایلس دار ها رو بگیری هم ارزون تره هم بسرفه تره .
با سلام خدمت دوستان گلم.می خوستم بدونم کسی از شما OpenGL es 2.0 را روی گوشیش نصب کرده.این راه انداز گرافیکی بزای نصب خیلی از بازی ها نیازه.تا نباشه هم نصب نمیشن.مثلا Frozen bubble 2,Gltron,....
خریداری شد به قیمت 558 هزار تومان
مبارکم باشه.خیلی حال میده کار کردن باهاش.
راستی یه سوال: نرم افزار قطب نما هم داره؟
و اینکه یه برنامه که بشه باهاش آفلاین از جی پی اس استفاده کرد رو میگید؟
و اینکه این مخازن که هستن تا وقتی disable نباشن برنامه هایی که داخلشون هستن رو می تونیم ببینیم دیگه.آره؟
اقااا من همچنان با شارژ نگه داشتن باطری مشکل دارم.نها یت 1 روز بیشتر شارژ ندارم.چه کار کنم؟؟ همه کارهایی هم که تو صفحات قبلی دوستان گفته بودن انجام دادم ولی بازم زود خالی میکنه.:41:
سلام من یه سوالی دارم
دانشگاه ما مودم وایلس داره موبایل منم وایلسو پیدا میکنه ولی هیچ سایتیو باز نمیکنه مثل اینکه به اینترنت وصل نیستی
سلام اسم من ابراهیمه من تازه با این سایت آشنا شدم و خوشحالم
که کسایی هستند که میتونن کمکم کنن راستش منم این گوشی رو خریدم ولی
چون زیاد با ریزه کاریهای کام÷یوتر آشنا نیستم اگه
براتون امکان داره برای دانلود برنامه ها راهنماییم کنید (از صفر صفر)
ممنون میشم
سلام به همه بچه های این فروم
شرمنده من تو این دو سه تا پست فقط سوال كردم.
ولی چه میشه كرد؟ سیستم عامل مامو جدید اومده دیگه
١-دوربین جلو فقط برای ویدیو كال هست؟
2-بازی bounce بیشتر به دمو می خوره به نظرتون جز ورزن ١٥ مگابایتی ورزن دیگه ای داره؟
٣-حالا واقع میشه روی این دستگاه سیستم mac os نصب كرد؟
٤-این گوشی از نظر سخت افزاری همه جوره با iphone 3gs رقابت میكنه به نظرتون میتونه از نظر بازی با هاش رقابت كنه؟
٥-برنامه هایی مثل master gear یا pico drive برای این گوشی اومده میخواستم بدونم كه ابن برنامه ها این گوشی را تبدیل به یك دسته بازی میكنه یا برنامه ای برای اجرای بازی های سگا و پلستیشن هست؟
خوب حالا ٢ تا سوال اختصاصی دارم برای گوشی خودم:
6- من حدودا چند وقت پیش تصویر یكی از ٤ صفحه آغازی گوشی را عوض كردم ولی دیگه تغییر نكرد همه كار هم كردم . می خواستم بدونم كسی نظری داره؟(این موضوع برام خیلی مهمه)
٧-من با مرورگر این گوشی به این سایت میام و یك مشكل بد داره اونم اینه كه بعضی از وب سایت های فارسی مثل این سایت و چندتای دیگه را كامل باز نمیكنه یعنی از بغل كامل باز نمیشه و وقتی كه یه جا زوم میكنی از اون جایی كه زووم كردی به یه جای دیگه منتقل میشه برای اینكه این مشكل را حل كنم چه نظری دارید؟
٨-اون برنامه ای كه از طریقش میشد *# را فعال كرد چی بود؟
خیلی سوال كردم نه؟
:19:
عزیز شما اول باید مطمئن باشید که روی وایرلس دانشگاه کد گذاری نشده.نقل قول:
در ضمن اصلا ممکنه اکسس پوینت باز باشه و اینترنتی تو کار نباشه که شما بهتره اول بدونید اینترنت time out و ... نداشته باشه.
پیشنهاد میکنم یه بار این تاپیک رو مرور کنی تا همه چیز دستت بیاد.:46:نقل قول:
در مورد مرورگر متاسفانه این مشکل وجود داره (هم تو مرورگر خودش و هم تو مرورگر فایرفاکس) ولی تو مرورگر گوگل که جدیدا واسه n900 ریلیز شده این مشکل برطرف شده.نقل قول:
پیشنهاد میکنم مرورگر گوگل رو روش نصب کنی.
اونم میتونی از اینجا دانلود کرده و نصب کنی:
اسم اون برنامه هم که میتونی از طریقش کارت ایرانسل رو شارژ کنی ussd pad هستش.کد:http://www.nokian900applications.com/chromium-for-nokia-n900/
سلام من نمیتونم از رابید شیر برنامه شارز رو دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من نمیتونم گوشیم رو فارسی کنم یا حتی اس ام اس فارسی بنویسم راهنمایی کنید اگه میشه با عکس
ایا برنامه های jar هم ساپوورت میکنه اگه ساپورت میکنه طریقه نسبش رو توضیح بدین با تشکر از سایت خوبتون
نه .سیستم عاملش جاوا رو ساپورت نمی کنهنقل قول:
باز این خارجکی ها دست به کارای خطرناک زدن..........همون 1Ghz بس بود بابا.........نیگا........کردنش 1700 مگاهرتز سی پی یو بدبختو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فردا میان میگن شد 5 Ghz : دی !
در اينده نزديك خبر ميرسه يك عدد گوشي n900 و به روش ln2 تا 10ghz اور كردن: دی
این چند تا برنامه رو من نصب کردم خوبهنقل قول:
GPXView
برای کار با GPS و نقشه (گوگل مپ هم داره)
Dataplan Mpnitor
یک widget هست که مقدار مصرف اینترنت رو میده
Custome Operator Name Widget
وقتی نسب شد از قسمت seting میتونی اسم اپراتور عوض کنی
catorize
برنامه هارو تو منوی اصلی پوشه بندی می کنه
Flashlight
وقتی کاور دوربین باز باشه از قسمت status menu فعال میشه
gtranslate
ترجمه گر گوگل ، برای ترجمه اینترنت باید وصل باشه
Simple Brightness Applet
برای کنترل نور صفحه از قسمت status menu
The Milky Way Wallpaper
یک پانوراما از کهکشان راه شیری برای عکس دسکتاپ
ukayboard
زبان فارسی رو هم تو قسمت کیبورد مجازی و هم کیبورد فیزیکی اضافه میشه
فقط باید در قسمت text input ، زبان دوم رو persian انتخاب کنی
چرا این انقدر شارژش زود تموم میشه؟ادم جرات نمیکنه باهاش کار کنه شارژ خالی میکنه تند تند.الان 2 هفتس دارمش همینجوریه.به روز نمیکشه خالی میشه.کاش 5800 نفروخته بودم :41:
سلام.نقل قول:
شما یه بار بذار کلا خالی بشه بعد فول شارژش کن...باطریها معمولا بعد از چند بار شارژ و دشارژ دوامشون بیشتر میشه.
احتمالا برنامه ای رو باز نذاشتی که شارژ باطری رو خالی کنه؟
سلام گوشی من یک دفعه قفل کرد البته از صبح سنگین شده بود وبعضی از برنامه ها رو باز نمیکرد یا دیر باز میکرد کسی میدونه بگه من چیکار کنم راستی جواب سوالهای قبلی منو در مورد راپید شیر وتایپ فارسی اس ام اس رو ندادید
هرکاری که فکرشو بکنید کردم حتی خواستم با ماشین باطری به باطریش کنم که بچه ها نزاشتن :31: ولی با استفاده عادی به یه روزم نمیرسه شارژش.خستم کرده.حیف پولی که بابتش دادم.فقط کلاس داره هرکی میبینتش :18: میشه(البته با کمی اغراق)
والا کسی تا حالا مشکل شما رو نداشته.نقل قول:
باید صبر کنی اونایی که گوشی رو دارن من جمله نینجای عزیز بیان جواب بدن:46:
شاید این جمعه بیاید شاید.من که الان دارم با 1100 کارامو میکنم اینم یه ایرانسل انداختم توش.خیلی ستمه که کسی که n900 داره از 1100 بیشتر راضی باشه :13:
آقا من همه چيشو قبول دارم
فقط چند سوال:
من با gps خيلى کار دارم
تهران هم نيستم
برنامه اى داره که بشه نقشه کاليبره شده شهر خودمون رو بهش داد؟(مثل garmin)
البته رايگان و آفلاين باشه!
مشکل wifi که روشن مى موند حل شده؟
باتشکر
عزیز شما گوشیتون بدون استفاده شارژ تموم میکنه یا با استفاده زیاد؟؟؟؟نقل قول:
اگه بدون استفاده شارژ رو زود تموم کنه به احتمال زیاد وقتی وایرلس گوشی رو روشن میکنید حتی با خاموش کردنش هم میشه گفت cpu رو درگیر میکنه و فقط سرچ میکنه و واقعا پدر باطری رو در میاره.
راه حلش هم اینه که برنامه Wi-Fi switcher رو از طریق مخازن دانلود کرده و نصب کنید و از طریق او برنامه وایرلس گوشیتون رو disable کنید.
اگه با نصب این برنامه هم درست نشد ممکنه مشکل از باطریتون باشه چون بدون استفاده از گوشی و تو حالت استند بای مصرف باطریش راضی کننده هستش.
برنامه ای که بالا گفتم رو نصب کن تا مشکلت حل بشه.نقل قول:
نه گوشی وقتی که باهاش کار میکنم زود خالی میکنه شارژش رو.بطور استفاده عادی یعنی روزی 1 ساعت ور رفتن با گوشی و نیم ساعت اس ام اس بازی و نیم ساعت موزیک با اسپیکر گوشی.باید چقدر دوام بیاره؟واسه من فکر کنم تو 1 ساعت شارژش تموم میشه