من تازه اين بازي رو گرفتم ...
بعد يه جاهايي ميگه 1 و 2 و 3 و 4 رو بزن براي قدرتهات ...
من اينا رو ميزنم هيچي نميشه ...
بايد چكار كنم ؟؟
Printable View
بايد چكار كنم ؟؟
سلام.نقل قول:
بايد چكار كنم ؟؟
چند تاdvdبود؟
1-2-3-4فقط برای تنظیم سلاحهایی هست که بعد ها بدست میاری مثلاًاول بازی شیپور بدست میاری میزاری روی1وبقیش هم به همین ترتیب.
اگر براساس قدرتهای چهارگانه که ازاون رفیقت میخری رومد نظرداری باید اولCaps lockروبزنی بعد با1و2و3و4قدرتی روکه میخوایی انجام بدی رواتخاب کنی تا بهش عمل بشه.
دوستان این کرم تو صحرا که میره زیر ماسه ها و بیرون میاد رو چطوری باید کشت؟
سوار بر است با اون تفنگت باید به کله اش بزنی کافیه از ابتدا تا آخر نشانه بری تا همیشه ببینی موقعیتش رو وقتی از زمین در میاد و میاد که نیش بزنه شروع می کنه به شلیک کردن ول نمی کنی همش هم باید در حال دویدن باشی روی اسبنقل قول:
غیر از چیزایی که krauser عزیز گفت... مهمترین کار برای کشتن غولهای این بازی رو فراموش نکن:نقل قول:
دکمه F
وقتی این دکمه رو بزنی دوربین روی هدف قفل میشه که واسه کشتن غولهای بازی بخصوص این کرمه و غول بعدی که میبینی (نمیگم که واست بیمزه نشه) شدیدا حیاتیه.
سلام به همگي
دوستان من با پريدن تو اين بازي به شدت مشكل دارم و ميخوام تفنني فقط تا اخر بازي كنمش
اگه كسي بتونه يه ترينري يا كد تقلبي براي پرواز بده ممنونشم
يا حق
دوستان کسی نظری نداره!!!!!:5:
واقعا بازی باحالیه من رو که خیلی سرگرم کرده و کلآ من از این سبک بازیها خیلی خوشم میاد:31:.
با پریدن مشکل داری ؟ :18:نقل قول:
یه پرش و پرش دوم رو نگه دار پرواز میکنه
نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه:31:
ميگم فقط ميخوام تفنني بازي كنم:27:
کاملاًدرسته حیف...فقط میتونه بپره وبابالهاش چند ثانیه روهوا بمونه اونم که سامائل به خاطر گرفتن قلب اون تیامات بهش داد وگرنه همونم نداشت!نقل قول:
نه دوست عزيز ميخوام كلا زياد بپر بپر نباشه كلا بعضي جاها بد نيست پرواز كنه
وقتی میپری دوتاییش کن خب ووقتی داره میرسه به زمین ALTروبزن بامشت محکم میکوبه به زمین خیلیحال میده آدم جیگرش حال میاد.!:27:
ماله من 3تا دي وي دي بود ...نقل قول:
براي چي ؟؟:5:
هیچی مشکل نداره.نقل قول:
ماله من 3تا دي وي دي بود ...
براي چي ؟؟
امیدوارم ازش لذت بری.
منظور کدوم اسبه من اسب ندارمنقل قول:
پس فعلا فقط باید از دستش در بری. بعضی جاها باید زمان رو کند کنی تا بتونی از دستش در بری.نقل قول:
بعدا یه اسب جهنمی باحال میگیری که خیلی بازی رو قشنگ تر میکنه. :46:
همونی که می تونستی بکشیش ولی نکشتیش و رام کردیش گوشه بالا هم نوشته و می تونی سامون کنی برای من وقتی دکمه های LB + RB رو می زدم می آورد. امکان نداره اسب رو نداشته باشی چون قبل از اینکه به اینجا برسی توی یه مرحله قبل تر بدستش آوردی.
به روز شد...
وای خدای من فکر کنم فهمیدم جریان چیشه تو تازه اول مرحله اشلند هستی... من فکر کردم رسیدی به نبرد پایانی که با همون کرم خاکی هست... به قول دوستمون باید زمان رو آروم تر کنی و مستقیم به خشکی برسی قبل اینکه دیر بشه روبروت کمی متمایل به چپ یه قسمت هست باید مستقیم به سمتش بدوی
بچه ها بازیش چه طوره ؟ازین بازی های اعصاب خورد کن که نیست ندونی اصلا باید کدوم طرف بری ؟
به بازیش نمره چند میدید؟ واسه pc هست دیگه ؟
برعکس از اون بازی هاست که نه خسته میشی نه رو اعصابته .نقل قول:
معماهای جالب و خوبی داره که رو اعصابت نیست .
داستان باحالش هم از یه طرف .
فقط میتونم بگم گرافیکش امروزی نیست و یه کمی قدیمی به نظر میرسه .
یعنی از این لحاظها به پای خدای جنگ نمیرسه ولی واقعا ارزش بازی رو داره .
من بهش 8.5 میدم .
من اون موقع رو ایکس باکس بازی کردم فوق العاده بود . فقط اون آخرهای بازی ازم خواست 7 تا تیکه از یه شمشیر رو پیدا کنم که من تونستم فقط 6 تاش رو پیدا کنم . اون یدونه رو کل نقشه و بازی رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم . ولی انصافا کارش درسته :8:
دوستمون هم گفتن بازیش فوق العاده زیباست و من هم تایید می کنم...هرگز از دستش ندیدنقل قول:
در مورد نقشه های بازی هم متاسفانه بعضی مراحل گیج میشید ولی خب بازی هم نوعی پازل محور هست و چاره ای ندارید جز فکر کردن در مورد مراحل فکریش...
واسه pc هم خیلی وقته هست و من از 10 بهش 9 میدم...
این قسمتی که من هستم چند تا سکو هست که میری روش و کرمه کاری بهت نداره هیچ چیزی واسه کند کردن زمان ندارم من اون قسمت اول که زمان رو کند میکنی و میری جلو رو رد کردمنقل قول:
سکو؟ منظورت اون پلتفورم های چوبی هست که تیغه سقفیش می چرخه؟ ببین اگه روی PC بازی می کنی یه عکس کوچولو بذار ببینم کجایی
البته در جواب اون دوستمون که گفتن از اون بازیهاست که ندونی کجا بری گاها اینطوری هست در کل اگه دفعه اول بخوای تنهایی و بدون کمک بازی کنی ممکن هست کمی روی اعصابت بره گاها به چیزی دقت نمی کنید و همون باعث میشه نتونید موفق بشید (احتمالا) چون خودم هم مجبور بودم از توی سایت FAQ رهیاب هایی رو بخونم موقعی که گیر می کردم من مثلا برای کشتن تیامت مجبور شدم برم و راهنما رو مطالعه کنم برای کشتن همون کرم خاکی اشلند هم از راهنما استفاده کردم
ولی کلا دارکسایدرز یک بازی متفاوت هست و یک گیم کامل و بی نظیر و فوق العاده هست تا حالا بازی به این خوبی ندیده بودم توی این سبک. از خیلی لحاظ از گاد آف وار سرتر بود همه می دونیم که گاد آف وار بزرگیش رو تا حد زیادی مدیون گرافیکش هست ولی آپشن هایی که دارکسایدرز داره خیلی حرفه ای تر جذاب تر از گاد آف واره
خب با اجازه از آرمین من جواب بدم :نقل قول:
دوست عزیز اینجا رو شما باید با استفاده از نیروی کنترل زمان رد کنی...(منظور منو گرفتی کدوم نیروتو میگم؟!وقتی میزنش همه چی ثابت میشه جز خودت)
بعد که زدی شروع می کنی به حرکت سمت چپ همین تصویرت...اول میری سمت اون سکو...بعد دیگه راحت متوجه میشی کدام سکوها نزدیکترن بهت...(باو اینکه خیلی راحته..)
همون نیرو رو نمی دونم چطوری فعال کنم؟
خب کلیدها رو یکی یک بزن دیگه...:31:نقل قول:
من یادم نمیاد دقیقآ با چه کلیدی اینکارو میکرد...alt بود نمیدونم..
نترس باووو...کلیدا رو بزن یکی یکی ..چیزی نمیشه
+
آرمین کجایییییییییییییییییییییی یی...!!! : دی
ببینید من نمی دونم چه جوری به این مرحله رسیدی ولی شما اصولا ابزار هایی داری مثل شیپور مثل تفنگ مثل تیغه بومرنگی مثل قلاب مثل حفره باز کن خوب شما از اینها استفاده نمی کنی؟ شما می تونی 3 تا از این ابزار ها رو تجهیز کنی اگه تیغه بومرنگی فعال نیست از توی منو فعالش کن یعنی مجهز کن بعد با انتخاب کردنش توی بازی به دستش بگیر و نشانه برو به یه چیز دستگاه مانندی که به رنگ آبی هست حالت شعله ور هم داره شما وقتی تیغه بومرنگی رو بهش می زنی فعال میشه برای ثانیه هایی توی این مدت باید از شنها سریع عبور و به نزدیک ترین خشکی خودت رو برسونی از نقشه هم استفاده کن برای پیدا کردن راه
من پیشنهاد می کنم قبل از تلاش برای ادامه بازی یه چرخی توی اون منوی بازیت بزن و ببین چه ابزار ها و قدرت هایی داری کمی ور برو هم برات جالب میشه و هم می دونی باید کی و تو چه شرایطی استفاده کنی ازشون
دوست عزیز اینجا رو که رسیدی هیچ نیرویی نمی خواد استفاده کنی فقط باید بزاری کرم ازت فاصله بگیره و هی برو سکوی بعدی تا برسی به وردی غار بعدی(نمی خواد کرمه رو هم بزنی چون هیچ چیش نمیشه یکم بعد تر حساب این کرمه رو هم میرسی).نقل قول:
یک سوال:
اون عنکبوت بزرگه رو باید چه جور زد من هر چی میزنمش این ظعیفه هیچیش نمیشه:31:؟
همه کلیدها رو امتحان کردم نشدنقل قول:
این قسمتی که شما میگی مرحله قبله این قسمتی که من هستم دیگه اون دستگاه آبی رنگ که زمان رو کند میکنه نیستنقل قول:
تو منو ها هم گشتم تنها ابزار جدیدی که من دارم و فکر کنم ماله همین زمان باشه و نمی دونم چطوری استفاده میشه اینه:
دوستان کسی این بازی رو روی ویندوز سون 64 بیت نصب کرده ؟ از این 2 دی وی دی هاش رو گرفتم روی سون 64 بیت نصب میشه ولی وقتی اجرا میشه یکی دو تا دمو پخش میکنه بعدش به کل صفحه سیاه میشه ! و همینجور میمونه !
اما روی ایکس پی راحت نصب و اجزا میشه .
تا میتونسته از گاد آو وار تقلید کرده جز گرافیکش که در اون حد نیست :دی
آهان فهمیدم کجایی...
ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا
برو ببینم چی کار می کنی...
اینجا رو شلاق دستت باشه . برو جلو و با شلاق بزن بهش تا کشیده بشی طرف سرش بعد همین جور بزن . وحشی میشه . همیشه روت به طرفش باشه تا ببینی کجاست . هی جاخالی بده تا دوباره برگرده روی زمین . دوباره باشلاق ....نقل قول:
اینقدر بزن تا بره روی سقف . بعد از لامپ هایی که میاد با شلاق بگیر و برو بالا . دوباره با شلاق بزن به عنکبوته که روی سقفه و کشیده میشی طرفش و ... . بقیه اش با خودت
aنقل قول:
اونی که از GOW تقلید کرده Dante,s Inferno هستش نه DS . با این که من GOW رو بازی کردم ولی DS هیچ خستگی واسم نداشت و دلیلش هم یه بازی نو بود . هر چند به پای GOW نمیرسه .
البته من این بازی که گفتی Dante,s Inferno رو بازی نکردم نمی دونم چه جوره .
ولی gow 1&2 رو روی ps2 بازی کردم خیلی حال داد . دارکسایدرز رو هم ران کردم از همون حرکات شمشیرش همون اول یاد گادآو وار افتادم . حالا بگذریم از تقلید حتی منو و صدایی که روی منو گزاشتن و خیلی چیزهای دیگه .
یه ذره بازی کردم خوشم اومد خسته کننده نیست . فقط اگه روی سون نصب میشد خیلی خوب بود .
بازی شما چند تا دی وی دی هست ؟
آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!نقل قول:
آهان فهمیدم کجایی...
ببین اون عنکبوت به سمت تو میاد حتی اگه باهات خیلی فاصله داشته باشه با سرعت به سمتت میاد ولی باد زمانی راه بیفتی که پشت چوب هست یعنی اگه بخواد صاف بیاد به سمتت به اون برجک های چوبی بخوره اونوقت نمی تونه به سمتت بیاد اینجا خیلی نفس گیره نباید عجله کنی وقتی به چوب ها می رسی وایسا و تمرکز کن و ببین مصد بعدی کدومه به نزدیک ترین چوب باید بری باید خوب موقعیت کرم رو تشخیص بدی زمانی حرکت کن به سمت مقصد که اگه کرم بخواد مستقیم به سمتت بیاد جلوش اون برجک چوبی ها مانع بشه فقط اون آخرش رو بپا یکم طولانی هست مسیری که باید توی شن ها بری ولی خوبیش اینه که خیلی دور می تونه باشه زمانی که کرم به دورترین جا میره حرکت رو آغاز کن و بیمکث برو به داخل غار بازم میگم تا کامل وارد غار نشدی از حرکت وای نستا
برو ببینم چی کار می کنی...
آلزایمره دیگه..: دی
البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه!
ممنون.هر چی قدرتی و مدرتی داشتم زدم بهش تا ترکید.نقل قول:
حالا رسیدم به یک ربات که گرز توی دستشه اون دیگه خیلی ستمه:31:
من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.نقل قول:
واقعیتش اینه که چون یه بار بازی میکنیم یادمون میره..نقل قول:
آره آرمین جان..همینه..!منم تعجب کردم دوستمون چطور همچین نیرویی نداره!
آلزایمره دیگه..: دی
البته 2-3 ماه هم زمان کمی نیست..آدم همه چی رو فراموش می کنه دیگه!
مثلا همین اویل 2 یا 1 یا اصلا 3 رو که نزدیک 50 بار تموم کردم...
یا سایلنت هیل ها البته به جز 5 ...همگی رو نزدیک 30 با رتموم کردم...مگه میشه الان یادم بره که
در قسمت چهارم شماره های رمز روی قفل در اتاق های طبقه اخر هستند ...
مگه میشه شماره رمز 2236 گاوصندوق تو اداره پلیس یادم بره تو اویل 2
این روزها یه بار بازی میکنیم اونم سریع بعد بازی یادمون میره...
جوانی کجا بودی که یادت بخیر.......
من خودم رو سون 64 بازی میکنم البته بازی من 4 تا دی وی دی بودنقل قول:
ممنون عزیز ردش کردم از بقیه دوستان هم بابت راهنمایی هاشون تشکر میکنمنقل قول:
حالا رسیدم به کرم دوم هر چی با تفنگ میزنم اون پوزه بند آهنیش که بشکنه کاری نمیشه؟چیکارش کنم این اسبه پرواز هم میکنه؟
نه باید بری نزدیکش و به بدنش ضربه بزنی از اون جا که اون کلاه آهنی رو کرده توی کله اش نمی تونی بخوره بنابریا با خیال راحت کنارش حرکت کن و بهش ضربه بزن تا از پا بیفته البته از پا که نمی افته اون کلا از کله اش در میاد بعد یکم مثل دفعه قبل به پوزه اش بزن تا خلاص بشه از زندگی
من نسخه full rip بازی رو نصب کردم. حالا هر کار می کنم دسته ها تنظیم نمیشه. نه با keyboard و نه با دسته.
چه جوری باید تنظیم کرد. دسته هام xbox نیست.
نقل قول:
من روی سون 64 بیت دارم بازی می کنم 2 تا دی وی دی هم هست راحت و بدون هیچ درد سری هم اجرا شد.
شرکتیه ؟ ماله من زده شرکت pardis game !
2 تا dvd سه و خورده ای گیگ هست و بازی روی سون 64 صفحه سیاه میشه و منو بازی نمیاد . روی ایکس پی هم صفحه سیاه میشد ولی صدا داشت که با نصب دایویکس و این آتاشغالها تصویرش اومد . روی سون هر کار کردم نشد !
عجیبه . مال من که 4 تا DVD هستش هر کدوم 4 تا اخری 2.5 گیگ