عملکرد اخیر: بر | بر | بر | بر | بر |
من به اسرار و فنون فوتبال حرفه ای دست یافتم !! : دی
Printable View
عملکرد اخیر: بر | بر | بر | بر | بر |
من به اسرار و فنون فوتبال حرفه ای دست یافتم !! : دی
سلام. من تازه تیم تشکیل دادم. میخواستم بدونم "استعداد" عامل خیلی مهمی است؟ چون بعضی از بازیکنانم بجز استعداد, تو باقی فاکتورها از دیگران, عقب ترند!
شماها چطوری وارد شدین ؟ برای من هنوز مشکل دراه !
ایرانی جماعت هیچ وقت بازی ساز نمیشه همون بازی های خارجی رو ترجمه کنن سنگین ترن !
برای همه سالمه چاقال ! با چیز شکن بیا ببین میتونی وارد شی ؟
همین الان برای منم اومد بالا ! تا 10 دقیقه پیش نمیومد .
من دیگه اینو بازی نمیکنم ! حیف که قابلیت حذف تیم نداره یا داره و من نمیدونم !
تیم اول جدول بودم دو تا بازی تو این دو روزی که سایت بالا نمیومد انجام شده الان اومدم رده پنجم جدول !
یه مشت ابله که چیز از بازی نویسی حالیشون نیست میان برا پول در آوردن بازی مینویسن همین میشه دیگه .
واقعا حیف هتریک که من ولش کردم .
بعد از انتقال سرور, امروز برخورد با تیم های متخلف!
امروز, چهارشنبه, 146 تیم متخلف که با جا به جایی پول بالا موفق به ارتقای استادیوم شده بودند جریمه شدند. سرمایه ی این تیم ها به 1/5 کاهش یافت و استادیومشون هم ازشون گرفته شد. همچنین چند تیم که بر اثر مشکلات سرور دو روز پیش سرمایه شان افزایش یافته بود به 1/5 سرمایه ی خود برگشتند.
سرمایه رو ولش کنن
من هم مثل چاقال تیم اول بودم
الان ششم هستم یعنی چی؟؟
کلا به خاطر مشکلات ارتقا سیستم من دو تا لیگه که تا نیمه اولم ( وقتی دسترسی ندارم ) بعدش از دس میدم جام رو
فعلا همینطوریه واسه خیلیا
هی به خودم میگم این بازی رو بذارم کنار اما دلم می سوزه یک ماه واسش وقت گذاشتم.
اگه وضع به همین منوال پیش بره و سایت درست نشه من که می ذارم کنار.
سايت كه درست شده !!!!!نقل قول:
سلام
ناراحت نباشید حق همه رو یه جوری خوردن،از من امتیاز کم کردن در صورتی که کلی برد دارم معلوم نیست چی به چی شد، بعدشم که این لیگ هم تموم شد آخرین بازیو انجام میدیم،به اوناییم که اول شدن تبریک میگم،ایشالا تو لیگای بالاتر باشین.
خوب تازه درس شده : البته بعضی از ساعتها مثلا 4 صبح قاط میزنهنقل قول:
همون موقع شروع بازی
به هر حال یه چیزی بود که رفع شده
اخیش بالاخره اول شدم با اختلاف یک امتیاز تازه تفاضل گل پشت سریم 6 بود مال من 4 خیلی لیگ سختی بود.اووه.امیدوارم شما هم اول شده باشید.
موفق باشید.
دوستان, من اولین بازی دوستانه ام رو بردم اما برخلاف توضیحات سایت, نه 1 امتیاز گرفتم و نه هیچ پولی به من اضافه شد!!! میخواستم بدونم کسی میدونه جریان چیه؟ چون اگه اینطوری باشه, بازی دوستانه, بی معنی میشه
من با ده امتیاز ششم شدم.چه لیگی بود خدا وکیلی.تیم اول 15 امتیاز داشت.همه نزدیک هم بودیم.من به خاطر تفاضل گلم ششم شدم.
فکر کنم قانون عوض شد که فقط تجربه و انگیزه میگیرید از بازی های دوستانه.نقل قول:
با سرمایه ی منفیم.....قهرمان شدم......برید کف کنید....بازیکنم رو نخریدید.....منم دیگه نمیفروشمش......
اسم تیم من سگ پزی تهرانه!!!
لیگی که من بودم طوفانی بود !
هر 7 بازی رو بردم و 21 امتیاز گرفتم ! تفاضل گلم 22 بود !!! نفر دوم تفاضل گلش 5 بود !! : دی
به هرتیم 3-4 تا زدم !! خیلی حال داد : دی
چرا با چیز شکن سایتش باز میشه؟
بدون چیزشکن هم باز میشه .نقل قول:
برای من که باز نمیشه برای شما باز میشه ؟نمیدونم چطور برای شما باز میشه
منم اول شدم و رفتم لیگ دسته 10. الان تونستم بدنساز بخرم.
من تو این مدت به خاطر بازیکن هام اصلآ بازی دوستانه نزدم.
الان آماده ام. هر کس جای خالی داره پیشنهاد بده. نام تیم: فردا
فقط کسایی که لیگ دسته 10 یا کمتر هستند پیشنهاد بدن :دی
سلام دوستان.
من تقریبا همه چیز رو تو ترکیب چینی و کارهای مای اف سی استادم :31::31::31::31::31:
چقدر تعریف !!! :31::31::31::31:
سوالی داشتید بپرسید !!!
مثل اینکه فقط من نرفتم لیگ بالا.ای بابا.
من رفتم دسته 11!هورا!!!!!!!
من رفتم دسته 9 !!
سلام
تبریک میگم به دوستان.
سلام...
منم الان دسته 10 هستم...
2 بار قهرمانی...
سلام. من اولین بازی لیگ رو در زمین حریف, متاسفانه مساوی کردم و فردا هم با تیم اولمون دارم و در زمین خودم و میخوام هرطوری شده حداقل بازیهایی که تو زمین خودم هستند رو پیروز بشم. من کمی توصیح درباره حریف میدم و ممنون میشم شما منو تو چیدن سیستم کمک کنید.
سیستمش 2-3-5
4 برد بدون باخت و مساوی
بازی اول لیگش هم 3-1 برد (با اون سیستم, چطور 3 تا زد؟؟؟!!!)
اینم مشخصات من
سیستم 2-4-4
3 برد و 2 مساوی
بازی اول لیگ هم 1-1 شد
چند روز هست من نمیتونم وارد سایت مای اف س بشم و این پیام رو میده
Upgrading, please wait a few minutes.
در حال نقل مکان به یه جای جدید هستیم! این کار ممکنه چند دقیقه ای طول بکشه
مشکل کش دارینقل قول:
از ------ استفاده کن
اولین بازی رو 3-1 بردم و با تفاضل گل برابر با 2 تیم دیگه در صدر جدول هستم
دومین بازی لیگ رو هم با نتیجه 3-1 بردم و باز هم با 2 تیم دیگه یکی با تفاضل گل و دیگری با امتیاز برابر در حال رقابت هستم
مثل اینکه اینجا فقط یه یاشار مونده هی میاد نتیجه اعلام می کنه.:دی
خرید سکه اش جالبه.نقل قول:
یه سری اصلاحات جزیی توی برخی از قسمت های سایت طی یک هفته ی اخیر داشتیم که به قرار زیر هست:
1- تاثیر بالای استعداد در تمرین دادن بازیکن ها. شرح کاملش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.
2- نوشابه ی انرژی زا از این به بعد نصف بازیکنان رو در هر بازی آماده نگه می داره که باز هم شرح کامل ترش رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.
3- یه سوتی کوچولو توی تاییدیه ی ایمیل داشتیم که می شد با داشتن یه ایمیل معتبر چند تا تیم ساخت که اونم حل شد.
4- در بخش مدیریت تیم برای پیر شدن بازیکن ها هم یه پیغام گذاشتیم. جلوی اسم بازیکن اگه به حدی رسیده باشه که نیازمند مراقبت و جایگزینی باشه یه آیکن معلولیت میاد!
5- مشکل تعداد مصدومان بالا و تولید شدن بازیکن اضافه که راهی بود برای کسب درآمد هر چند جزیی برای عده ی معدودی از تیم ها برطرف شد.
6- بخش تاریخچه ی جابه جایی های تیم در صفحه ی جا به جایی اضافه شد.
حالا هیلیا می توند سکه بخرن اما ما که نمی تونیم :دی
سلام
تو لیگ ما که چند نفر رفتن گفتن نمیان!
:31:نقل قول:
بازی سوم رو مساوی کردم
بازی بعدیم که 4 ساعت دیگه هست با تیم سوم جدول هست
الان دوم شدم
چطوری میشه سکه خرید؟نقل قول:
آره مشکلاتش خیلی اعصاب خورد کن شد اما من هنوز امید دارم :دینقل قول:
بازی قبلتر : من یه دوپینگ زدم و 4 بر صفر بردم
ولی اونموقع یه 20 تا داشتم وخیالی نبود که ببازم و کسر بشه از پولها : الان ولی میترسم که ییهو بفهمن
کسی دوپینگ زده ؟