لطفا اگه اطلاعي داريد درباره اين فيلم بگيد
لطفا اگه اطلاعي داريد درباره اين فيلم بگيد
دوست گرامي خودتون يه ذره اطلاعات بهمون بدبد! انيمشن بود يا فيلمي بود؟ از چه شبکهاي پخش ميشد؟ يه شمهاي از داستانش رو بگيد اگه يادتونه! و اينو از کجا ميدونيد که بعد جنگ جهاني دوم ساخته شده تا بهتر بتونيم سرچ کنيم!نقل قول:
يك فيلم سياه و سفيد بود كه اگه اشتباه نكنم برنامه كودك كانال يك نشون ميداد اونموقع دوتا كانال بيشتر نداشتيم درست يادم نيست اما يه پسربچه بود كه پدرومادرشو در جريان جنگ احتمالا جنگ جهاني دوم از دست داده بود يا گم كرده بود اين فيلم حتما توي آرشيو صدا و سيما هست اما اين كه چطور به اون دسترسي داشت يه سواله صدا و سيما سايتي يراي اين كار نگذاشته؟؟
دمت گرم اطلاعات جالبي بودند
:20:ببخشيد منظورتون دقيقا چه اطلاعاتي هستش؟؟؟؟ آخه دوست عزيزمون هم اطلاعاتش کمه يا ميشه گفت يادشون نميياد که من هم متاسفانه مثل ايشون!!!!!نقل قول:
تا اونجايي که ميدونم نه نذاشتن:41: شما هم يه جستجويي کنين شايد چيزي نصيبتون شد که در اختيارمون بزاريد!نقل قول:
يه سواله صدا و سيما سايتي يراي اين كار نگذاشته؟؟
سلام.
بچه ها میگم کسی یادش میاد اون هیولاهه توی چوبین اسمش چی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برونكانقل قول:
==============
پل كوچولو هم يك سريال مزخرف بود كه من از ديدنش متنفر بودم
يك پسر كوچولو كه از پرورشگاه فرار ميكند و با يك مرد اشنا ميشود و با هم دنبال خانواده پل كوچولو ميگردن
دوست گرامي شما که يادتونه نميدونين اسم لاتينش چيه؟ يا فيلم ساخته چه کشوريه؟نقل قول:
راستي چرا حالا ازش متنفر بودين؟
يك سريال ايتاليايي بود شايد
همينو ميدونم كه اون زمان همه كارتونها و فيلمها قهرمانشان دنبال يكي ميگشتند
از هاچ گرفته تا كنا و سباسدين و.... حال ادم بهم ميخورد.حساب كن طرف از اينور كوچه رد ميشد و مادرش از اون طرف و اعصاب ادم را مثلا با اينكار بهم ميريختند
بيخيال بگرديد دنبال يك كارتون قشنگتر
سلام
تاپیک جالبی!من خودم هم تاپیک مشابهی را با چند تصویر از کارتون های فوق الذکر در سایت دیگری گذاشتم، که اگر دوستان مایل بودند میتوانم لینکش را بدهم.
ولی یک کارتون قدیمی بود که انگار هیچ کس یادش نیست،
منظورم این تاپیک نیست، چون من خیلی تاپیک های مشابه را در سایتهای مختلف دیده ام، ولی نه حرف و نه تصویری از این کارتون دیده ام و حتی خودم هم نامش یادم نیست!!!!
البته چندان مهم نیست،
ولی گفتم تستی کنم، شاید کسی حداقل نامش یادش بیاید!!!
یک انیمشین بود که طبق معمول یک شخصیت منفی داشت که مدام نقشه های پلید میکشید و اجرا میکرد.
دو دنیا هم وجود داشت، زمین و انسانها و یک دنیای دیگر.
هر بلایی سر یکی از اینها می آمد در ان یکی برعکسش اتفاق می افتاد.
بچه مثبت های آن دنیا با یک صفینه فلزی که شبیه داییناسور بود و همیشه کنترلش را از دست میداد و با بد وضعی فرود می امد، می امدند زمین و با بچه های زمینی نقشه های شخصیت منفی را خراب میکردند
مثلاً زمین گرم میشد، انجا سرد میشد.
یا در آب لوله کشی ماده ای میریختند که انسانها هر چه گیر می اوردند میخوردند، حتی دیوار خانه هایشان
و در عوض در آن دنیای دیگر، هیچ کس چیزی نمیخورد و همه لاغر و مردنی شده بودند
و...
کسی چیزی یا اسمی یادش می اید؟؟
آره يه چيزايي يادم اومدش من خيلي نگاهش مي كردم
ولي اصلا اسمش يادم نيست
يه پسر و يه دختر با يه عالمه دوست دايناسوري با شخصيت منفي هايي كه شبيه خوك بودن!
خب حالا نمي خواد بزني همه كارتونهاي بچگي مون رو درب و داغون كني!!!نقل قول:
اين كارتون ها مال دوره جنگ و آوارگي توي ژاپن بودن وقتي كه بچه ها پدر و مادراشون رو از دست مي دادن و اين همذات پنداري اتفاقا بنظرم راه حل خيلي عالي اي بوده براي كم كردن حس بدبختي
البته اين ژاپني ها كلا جوگيرن يه صحنه هايي مي سازن لجت مي گيره!!! مثل اينور و اونور كوچه كه گفتي!
تقريبا هم همشون مادر نداشتن!!! الان نگاه مي كنم خنده ام مي گيره ولي اون موقع كلي برام مهم بودش! يادشم بخير!
منظورت همون شخصیتهایی هستش که به یکیشون میگفتن داینا چسب و یکی دیگه که با دهنش منگنه میکرد و غیرهنقل قول:
سلام
متاسفانه من هم فراموش کردم، بخشی از قسمت ها یادم هست و آن صفینه عجیب بی تعادل ولی قیافه و منش هیچ کدام از شخصیت ها یادم نیست.نقل قول:
نمیدانم چطور است، کارتون های دیگر را به خوبی یادم مانده ولی این یکی را ....
اسمش پیدا شود، میشود تصاویری پیدا کرد.
از توجه دوستان هم تشکر میکنم، ممنون.
اسمش داينا كوچولوها بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داينا كوچولوها به نام اصلي : Diplodo
Aired: 1988 - 1991
Show Type: Animated
Country of Origin: FRANCE
نقل قول:
Bubbles, Stapler, Stickum, Scissors and Puncher are the Diplodorians.
اين هم لينك تماشاي تيتراژ سريال:نقل قول:
Peter and Jane the kids meeting them, and the diplodoirians join them to the fight with the evil boss Zauberer.
The Diplodos home, is the sister planet of Earth in a parallell dimension. Except that whatever happens to one planet also happens to the other, but in reverse. Since the Diplodos have a strong defensive shield, the evil dudes target Earth with one evil scheme after the other, counting on the reverse effect to weaken the Diplodo planet. Therefore the Diplodos have come to protect Earth.
This show has a very good plot if you like your shows to not be realistic.
also, all the diplodorians have special powers such as.... stickum can make sellotape come out of his mouth, puncher can punche holes with his teeth and no need to guess what scissors does.
http://www.dailymotion.com/video/x4mpj4_les-diplodo-generique-dessin-anime_animals
ارادتمند آشنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
درسته! همین بود، ممنون.نقل قول:
اگر خواستید سری به تاپیک زیر هم بزنید، البته همه تصاویر را از وب پیداکردم و احتمالاً دوستان دیگر هم تصاویر را دیده اند.
و تصاویر و تنوع کارتون هایی که تصاویراشان را گیر آورده ام، بیش از تاپیک فوق است، ولی به دلیل مشکلات کاری دیگر نتوانستم وقتی روی مدیریت فایلها و آپلود و پست جدید بگذارم.کد:www.persianscience.ir/showthread.php?t=701
شاید تاپیک اینجا، کمی تکانمان دهد و تاپیک انجا را هم کامل تر کنم.!!
بهرحال از کلیه دوستان که کمک کردند، مجدداً تشکر میکنم.
ممنون و موفق باشید.
دوستان سلام یه کارتون قدیمی که خیلی وقته پخش نشده، البته اگه تکراری هست ببخشید چون تعداد صفحات بحث 86 تا بود من هم نتونستم چک کنم که تکراری نباشه:
واتو واتو رو یادتون میاد:
اینم لینک دانلو یک قسمت ویدئویی کامل با کیفیت خوب و آهنگهاش خیلی قشتگه:
کد:http://www.4shared.com/file/56614026/c5c42366/vatu_vatu_by_hesamjm.html?dirPwdVerified=9318a8ae
این هم یه سورپرایز:
این قاصدکه رو یادتون میاد با باد اینور و اونور میرفت و آهنگ قشنگی هم داشت ولی کسی اسم اصلیشو میدونه؟؟؟؟
يكي از اون چيزهايي كه بچه هاي قديم دنبالش بودن :
زمزمه گلاکن (ناقوس گلاکن)
تصاوير نقاشي شده كه يك گوينده مرد به جاي همه صحبت ميكرد.
يك شمشير داشتند كه وقتي دشمن نزديك ميشد روشن ميشد.يك شنل ماسه اي كه وقتي زيرش ميرفتند نامرئي ميشدند
اين عكسها را دوست خوبمان _H2_ پيدا كرده است
وقتی برنامه کودک از شبکه 1 شروع میشد یادتونه؟؟؟همون بچه کوچیکه که میگفت: بگ بگ ببگ بگ بگ و بعد یه پرنده میومد و پرده رو میکشید بالا
این لینک دانلود همون آهنگ بگ بگ بگ بصورت mp3، من که کلی باهاش خاطره دارم شما چطور؟؟؟؟
کد:http://www.4shared.com/account/file/57236947/6675db0/Titraj_BKodak_WwwTVIIR_.html
تعقیب طولانی رو یادتون میاد؟؟؟
پدرشون یهو ناپدید میشد و این دوتا دنبالش میگشتند،یه تعقیب طولانی
اسم اصلیش:the long chase
قصه ی کوچولو ها رو چی؟؟؟
اسم اصلیشو میدونید؟؟
يكسري تصوير براتون ميذارم كه بچه هاي دهه 60 شايد به زور يادشان بياد
يك برنامه اي بود كه حيوانهاي واقعي بازي ميكردن و حرف ميزدن
http://www.youtube.com/watch?v=wNjdEN3NcLE
اینم خیلی قدیمیه ولی خاطره انگیز:
فانوس دریایی
اینو که عاشقش بودم:
سریال سیلاس
ميبينم زمان زمان رو كم كنيه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كارتونايي رو نام ميبرين كه عقل جن هم بهش نميرسه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش كارتون (Cartoon نه . Caretoon :31: ) درسته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم براي اينكه حالتون رو بگيرم. يه كارتوني رو نام ميبرم هيچكدوم يادتون نيست.
خود من تنها چيزي كه ازش يادمه اينه كه توش يه بوتيمار بود و يه مرغ ماهي خوار و ... . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا آهنگ زيبايي داره اين كارتون.نقل قول:
يادمه كه صداي يه زن هم هست توش.
كسي اين آهنگ رو داره ؟
فكر كنم چند وقت پيش هم درخواستش رو داده بودم.
ایول ایولنقل قول:
اینو که عاشقش بودم:
سریال سیلاس
یادمه
چند وقتیه دنبالش افتادم ببینم کی دارتش
سوار اسب میشد...خیلی قشنگ بود عجب آهنگی داشت.
همونه دیگه؟!
آقا یه مقداری بیشتر راهنمایی کن خوب!نقل قول:
من هم براي اينكه حالتون رو بگيرم. يه كارتوني رو نام ميبرم هيچكدوم يادتون نيست.
خود من تنها چيزي كه ازش يادمه اينه كه توش يه بوتيمار بود و يه مرغ ماهي خوار و ... .
من اکثر کارتون هارو دیدم.
اینم ارم و جیرجیر
من همین یه عکس رو دارم هرکی ازش عکس دیگهای یا لینک دانلودی داره بده please
الكس جان باور كن يادم نيست. همونطور كه گفتم همينش يادمه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی قدیمی نیست ولی با دیدنش آدم یه جورایی میشه
تو همين تاپيك اگر پستهاي منو سرچ كني پيداش ميكنينقل قول:
جدی میگی؟؟؟الان دنبالش میرمthanx
پدرام جان نمیدونی تقریبا چند صفحه پیش آخه نمیتونم پیداش کنم!!!!خیلی زیاده
تقریبی بگو چند صفحه پیش???
اینم میکروبی خودمونه::
Aired: 1983 - 1985
Show Type: Live Action
Country of Origin: UK
Orm and Cheep
اين سايت هم يك زير رو كنيد چيزاي جالبي پيدا ميكنيدنقل قول:
The show starts with Cheep a newly born bird that is unable to fly. Cheep is taken in by Orm the work who looks after Cheep in the long run and others to share his welcoming home. Cheep always dreams of flying, but in the mean time sings in the opening credits. We familiarise with some woodland friends, Snail, Mole and Mouse and also some intriguing enemies Crow, Cat and Rat, whom always think of some different ways to eat them for dinner. A guy called Tony Martin produced the show. The puppets are simple foam and fur constructions, and they're operated against cut-out woodland sets whose colour palette is predominantly pastel pinks and violets. The show was narrated by actor Richard Briers, in which he narrated the show with pleasant rhyming couplets.
کد:http://www.retrojunk.com
وای پدرام جان دستت درد نکنه خیلی لطف کردی
این رو هم خیلی دوست داشتم:
ماجراي دوستي يه بچه خرگوش با آدم برفيش بود که با هم بازي مي کردند و خوش بودند و بعد يه شب خونه ي خرگوشا آتش ميگيره و آدم برفيه خودشو قرباني ميکنه تا دوستشو نجات بده، اشک درآرترين صحنه شم همونجا بود که بچه خرگوشه رو بغل کرده بود و خودش داشت آب ميشد چشم و دماغ و دهنش همينجور ميفتاد رو زمين و اونو آورد بيرون و يه جاي امن گذاشتش رو زمين و خودش کاملا ذوب شد و فقط دو تا زغال سياه که چشماش بود و دماغش باقي موند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یک سایت بود که اهنگ های این کارتون ها را به صورت پوشه باز http گذاشته بود و حتی میشد کل سایت را با نرم افزارهای مربوطه دانلود کرد.
امروز یک نگاهی انداختم، Redirect ام کرد به یک وبلاگ!
متاسفانه دیگه نمیشه کل کلیپ ها و آهنگ ها را یکجا دانلود کرد.
ولی هنوز هم مخزنی غنی است!!! خیلی آهنگ و کلیپ این کارتون ها را دارد. نگاه کنید متوجه میشوید.
کد:pafa.blogfa.com/post-533.aspx
يك برنامه اي بود كه در مورد لوازم جامدادي بود يك عروسك خميري هم توش بود
مثلا يكبار يكي از تيوپهاي رنگ سوراخ ميشه و بقيه ميخواهند كمكش كنند
اسمش پلاستو بودنقل قول:
يك برنامه اي بود كه در مورد لوازم جامدادي بود يك عروسك خميري هم توش بود
مثلا يكبار يكي از تيوپهاي رنگ سوراخ ميشه و بقيه ميخواهند كمكش كنند
جامدادی توشیبانقل قول: