نزدیک خونه ما یه جا هست اسمش جی ام کاران فقط آمریکایی کار میکنن ماشین های تک و خوشگلی میارن
اگه خلوت بود و ماشین خوبی داشت عکس میگیرم براتون میزارم:46:
Printable View
نزدیک خونه ما یه جا هست اسمش جی ام کاران فقط آمریکایی کار میکنن ماشین های تک و خوشگلی میارن
اگه خلوت بود و ماشین خوبی داشت عکس میگیرم براتون میزارم:46:
بله منم اسم اين جي ام كاران رو توي تبليقات زياد ديدم..چند سال قبل هم يه نوا خيلي تميز دوستم كه واقعا يك بود رو ميخاستن بخرن 250 تومان!!! و خودشون چقدر بفروشند؟
5 ميليون..از اون حقه بازهاي كلاه بردار درجه يك هستن..:13:
چرا اینقدر به این ماشین های قدیمیِ آمریکایی بی ارزش نگاه میکنیدنقل قول:
اما اگر منظورت اين اخري(فكر كنم پونتياك گراند پريكس باشه) هست كه من هرچي نگاه ميكنم هيچ تميزي در اون نميبينم!!!
اون ماشين خيلي ارزش داشته باشه به شرط روشن شدن و راه رفتن و داشتن سند و مدارك درست و حسابي نهايتا 600 تومن بيشتر ارزش نداره...
600 پول شاسیه اون ماشین نیست، پول شیشه جلوش هم نمیشه
ضمناً ریویرا هستش، البته اگه ریویرا هم نبود باز هم درست نیست این قیمت گذاری های شما روی ماشین ها آمریکایی:13:
بي ارزش نميدونم..اما وضعيت ماشين تعيين كننده قيمتش هست و البته خاص بودنش..من كه عاشق ريويرا هستم اما تميزش و اونهم دم قايقي..اين مدل ريويرا چندان جذاب نيست و ارزش خاصي مثل اونها نداره..بهر حال تا مرتب شدنش خيلي راهه..حتما قيمت خيلي زيادي هم داده كه كسي نخريده
کارشون شاهکاره سدان میبرن کروک میکنن یعنی لطف میکنن سقف میزنن یعنی ماشین دیگه ماشین نیست اسقاطی محسوب میشه از نظر فنی و علمی هم پیچش میفته تو ماشین شاستی دیگه شاستی نمیشه خلاصه بی ادبیه ت رررررررررررررر میزنن تو هویت ماشیننقل قول:
اگه قبلآ عکسش رو گذاشتم ببخشید
بیوک اسکای لارک کوپه 1976
6 سیلندر خورجینی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیو ک کوپه هم دنده فرمونی؟:19::41:نقل قول:
اتوماتیکه
خود من دنده فرمانی رو بیشتر دوست دارم
به چند دلیل:
میشه جلو 3-4 نفر رو سوار کرد
دنده دمه دست تره
یه حس خاص خودش رو داره
کلاسیک تره
دنده فرمونی عالمی داره
حس نوستالژی خاصی داره
به نظر من آمریکایی فقط دنده فرمونی
دنده پایین فقط به درد ماشین های اسپرت مثل کامارو پونتیاک میخوره
یه حس اسپرتی داره
منم واسه همین میگم حالا کاپریس قابل تحمله چون سدانه، اما این بیوکه که کوپه است، کوپه رو مرامی باید پائین میذاشتن!نقل قول:
بعدم حس رانندگی به دنده پر کردن و استفاده از تمام قدرت ماشینه، اوتوماتیک یا مثلا فرمونی فاز نمیده، 8 سیلندر اون پائین باشند و نشه استفاده کرد؟!
سلامنقل قول:
علی جان چند وقت پیش عکس این ماشین رو گذاشتی منم یه روز تهران اینو دیدم
طرف ماشین رو میفروخت؟
سلام
محمد جان صاحبشو ندیدم، تو ندیدی صاحبشو؟
نه منم ندیدم
کنار یه کوچه تو شمال شهر تهران بود
سلام طلق چراغ عقب مونت کارلو کسی میدونه کجا دارن و قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
شیشه جلو هم ترک داره که میخوام سالمشو بزارم اما تو نت فقط شیشه عقبشو پیدا کردم
کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک
سلام این ماشین رو تو کوچه روبه رویمون دیدم اسمشو نمیدونم
عقب
جلو
سلام دوست عزیز
اسم این ماشین کادیلاک سویل است
احتمالآ مدل 1357 مونتاژ خود آمریکا
دلیل اینم که گفتم مونتاژ آمریکاست به خاطر اینه که رنگ آبی فیروزه ای فقط از آمریکا وارد شد و مونتاژ ایران نداره
یکی از بهترین ماشینهای آمریکاییه هم با کلاس و سلطنتی
مشخصات مختصرش رو مینویسم:
فول لوازم
موتور 8 سیلندر انژکتور
گیربکس اتوماتیک
خلاصه خداییه واسه خودش
=======
اینم کاپریس کلاسیک 1973
کاپریس ال اس بسیار تمیز
فروشی هم بود 27 میلیون
سلسام به امريكايي سوارا امروز تازه عضو شدم ماشينم يه ايمپالا 74
امروز نزديك ساعت 11 توي همان گاراژ قبلي كه بيوك رود مستر توش بود( مدل 1954) روي اون بيوك نوشته بودن فروشي نيست!! انگار خيلي طرفدار پيدا كرده!!
اينهم اونجا بود..بدون هيچ توضيحي..
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad baratzade [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی دوست عزیز
لطفاً از ماشینت چنتا عکس بزار:46:
سلام میگم کسی از بجه های شیراز تو این فروم هست؟
1اوراقی توشیراز تو کمربندی هست بنام اوراقی کمال میگن خیلی از امریکایی هارو به اون دنیا فرستاده
یعنی شیشه جلو گیرم میاد؟ تا توی تیر نمیتونم برم اونجا
چقدر سخت...
میگما من تازه اومدم اینجا و خواستم از صفحه اول شروع کنم عکسها رو ببینم ولی همش نوشته "محتوا مخفی" این یعنی چی؟
سلام دوشنبه میرم تا3هفته پیدام نمیشه(دلم تنگ میشه اما چه کنم امتحان دارم)
کاراری تودوزی هم تو همین مدت انجام میدم برگشتم با عکس کامل میام
راستی کسی تا حالا داشبورد رو رنگ کرده؟ اصلا شدنیه؟
سلام دوستان......همچین کاپریسی چقدر ارزش داره ؟ با چه قیمتی میشه خریدش ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نظر دوستان کارشناسی تره،اما جدا از این حرف تکراری که ماشین دست دوم قیمتش دست صاحبشه، فک کنم کمتر از 12 نتونی بخریش
شكار امروز...
هشت سيلندر اتوماتيك
سلام
عمو علي اين كامارو قهوه اي كه گذاشتي اهوازه؟؟؟بدنه اش چطور بود؟؟؟ ميشه يه امار كلي بدي ببينم فروشه يا نه چند گفته وضعيت و شرايط ماشين در چه حاله
شايد جور شد يكي ازمون خريديمش
با تشكر
چشم..اينبار اگر ديدم حتما سراغ ميگيرم اما فكر كنم اينو قبلا توي ايران ماشين براي فروش تبليغ كرده بودن و چيزي حدود 10 تومن قيمت زده بودن..چون تعداد ماسلهاي اهواز خيلي خيلي كم شده احتمال اينكه خودش باشه زياده.اگر ديدم حتما پيگير ميشم.
بدنه در كل خوب بود بخصوص دماغه كه با لبه هاي كاپوت هماهنگي و تناسب داشت و نشون ميداد تصادف خاصي نداشته.اما تا معاينه كامل نشه نميشه 100% نظر داد.
نقل قول:
آقا این CHEVROLET CORVETT STINGARY 1967 نیست؟؟؟
یعنی ازینا تو ایران هم میشه پیدا کرد؟؟
کوروت 67 نیست ، مدل بالاتره
یه سیاه رنگ از این هم تو تهران هست.
از اين مدل كوروت چندتايي ديدم..البته نه به اين تميزي..مدل اين چون كاملا جلوي اون به وضوح ديده نميشه نميتونم بگم مال چه سالي هست اما ميتونه مال سالهاي 76 يا 77 باشه كه بيشترين تعداد از اين مدل وارد ايران شد. از فرم چراغها هم مشخصه كه 75 نيست چون مدل 75 چراغهاش رو به بالا باز ميشه و چهارتايي و گرد هست.
جمعه , شیراز , باغ جنت , بیوک ریویرا 1973 آقای اسدالهی
کد:http://up.--------.com/images/elej8vcx5ydwsz864.jpg
سلام
این Dodge رو 2 روز پیش رفیقم تو کارواش دیده:
[PHP]http://www.imagevimage.com/images/Dodge11.jpg[/PHP][PHP]http://www.imagevimage.com/images/Dodge12.jpg[/PHP][PHP]http://www.imagevimage.com/images/Dodge13.jpg[/PHP]
اينجور ماشين داشتن هم دل خون شدنه! عين سرباز يا زنداني بايد منتظر مرخصي باشن تا كي سالي يك بار بتونن بيان توي مملكت يه دوري بزنن! بازم به همون آمريكايي هاي قديمي خودمون كه آزاد از اين داستانها هستن...
سلام امروز داشتم از جلو جی ام کاران رد میشدم اینو گرفتم فقط از اونور خیابون گرفتم زیاد واضح نشد:46:
اینم لینک عکس با کیفیت واقعی
کد:http://www.pic.iran-forum.ir/images/g0lbvhu9qv1nfojr4xz.jpg
نقل قول:
چرا اتفاقا عكس خيلي واضح هست :46: ذلم براي اون كاپريس سفيد خيلي مي سوزه اميدوارم حا لش زود خوب بشه !:20:
نقل قول:
چرا اتفاقا عكس خيلي واضح هست :46: ذلم براي اون كاپريس سفيد خيلي مي سوزه اميدوارم حا لش زود خوب بشه !:20:
اون سفيد رنگه شورلت كاپريس نيست..از اينجا كامل مشخص نيست اما احتمالا بيوك لسابر باشه