دیدی گفتم مزخرفهنقل قول:
(آخه ازدواج نکرده! یه کار بد تر از ازدواج کرده)
آخه اینا مثلا هدفشون چیه؟
Printable View
دیدی گفتم مزخرفهنقل قول:
(آخه ازدواج نکرده! یه کار بد تر از ازدواج کرده)
آخه اینا مثلا هدفشون چیه؟
بهرام که از کنفدراسیون دو تا قوطی روغن هیدرو...نمیدونم چیچی!!... درخواست کرده بود... چرا یه دونه اومد!!:دی
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
شما در دو روز گذشته مارا مورد الطاف خود قرار دادید دیگه بسه !!
چه عجب این قسمتش امشبش خوب بود
لولایی رو دیدین چه شکلی شده بود :ههههههههه خخخخخ
عجب صحنه ای
محمد خان تو هم گیر میدیا!نقل قول:
:دی
یاخدا آفتاب از کدوم طرف تابیده ؟!! :دینقل قول:
من این قسمت رو ندیدم , با بچه ها رفته بودیم بیرون !! تکرارش ساعت چنده ؟
جناب محمد یکیش هم تو امضامهنقل قول:
نگاه نکنی یه وخت ضد حال زده میشه بهت:دی
اصلا این طنز مضخرف چرت و پرت بی هدف
امثال من فقط برای سرگرمی و ... نگاه میکنن
حالا این بحثا چیه؟؟؟
قابل توجه شکوفه(خانم/آقا)؟ کلا تلویزیون همش برای سرگرمیه.حالا که اینم سریال طنزه.بعد توقع داشتی از این جور برنامه ها مطالب علمی استخراج کنی؟:18:نقل قول:
مزخرف *نقل قول:
اصلا این طنز مضخرف چرت و پرت بی هدف
===
رامبد جدیدا خیلی داره حرکات جیم کری رو تقلید میکنه ! یکم ناراحت کننده شده !
اون قسمت اعترافات هم خیلی باحال بود . اینا چیکار نکرده بودن ؟!
وقتی گفت میریم پلی استیشن فیفا 2009 بازی میکنیم داشتم میمردم از خنده :دی
شما اصلا متوجه شدی چی گفتم؟:27:نقل قول:
من جواب دوستانی رو دادم که مدام گله می کنن که این چرا اینطوره چرا اونطوره بی محتواس و...
چرا همدیگر رو میکوبید؟ هر کس داره نظر خودش رو میگه. یکی بدش میاد یکی خوشش میاد. نگاه نکن که نشد جواب. همه حق دارن تلویزیون ملی که مال خودشون هست رو نگاه کنن و انتظار دارن یه فیلم خوب نشون بدن (البته میدونم شخصی نیست ولی خوب باید یه طوری باشه که اکثرا بپسندن).
باید بگم با اینکه این سریال رو زیاد نگاه نمیکنم, ولی یه سبک جدیدی از طنز رو داره برای اولین در ایران گسترش میده. با اینکه خیلی خیلی از اداهای رامبد بدم میاد ولی مشکلات جامعه رو خیلی رک و پوست کنده داره نشون میده. از این نکته اش خیلی خوشم میاد. اولین قسمت این سریال رو که دیدم, همون قسمتی بود که اینا رفته بودن تو یه اداره ای که خیلی بهشون سخت گذشت و آخرش هم زیر میزی دادن و...
بعلاوه حداقل من برای اولین در یک سریال (ایرانی) میبینم که جلوه های ویژه رو اینطوری استفاده میکنن (البته اگر اسمش رو بشه ویژه گذاشت).
از طرفی تو این اوضاع که اینقدر سریالهای مذخرف ایرانی همه جا رو پر کرده که هیچ وقت موضوعش از مادر زن و خواستگاری تغییری پیدا نمیکنه و بیرون نمیاد, این سریال همچون لنگ کفشی کهنه در بیابانی بی آب و علف هست!
داره والیبال میده که پس کی تکرارش رو میده ؟
نقل قول:
و یه راه حل برای کسانی که سریال رو میکوبن دارم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینه که اصلا این سریال رو نیگاه نکنند....راحت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف من همه نیستن....بعضی ها میاد تو تاپیک و شروع میکنن به گیر دادن و اشکال گرفتن و بعد میگن:سریال مزخرفیه....نقل قول:
نگاه نکن که نشد جواب
خب من بهشون پیشنهاد دادم به جای این که اعصاب خودشون و ما رو خراب کنن میتونن سریال مسافران رو نیگاه نکنن....همین
سلام
فیلمش خیلی قشنگه .
من هرشب ضبطش میکنم
خوب همه نظرشونو گفتن منم میگم:27:
من با این طنز حال میکنم (ببینم نبینم زیاد فرقی نمیکنه منتظر پخشش نیستم)ولی اگه کارگردان این گروه مهران مدیری بود خفن حال میکردم(واسه شروع شدنش ثانیه شماری میکردم:31:)مشکل من با این طنز فقط کارگردانش که ای کاش مهران مدیری بود ارزش نداره این گروه زیر نظر رامبد کار میکنه:41:
واقعیتش من بدترین کار مهران مدیری به بهترین کار رامبد جوان ترجیح میدم نمیدونم چرا عاشق کارای مدیریم:8:
آخر این قسمت که فرخ بادش داشت خالی می شد جالب بود:31:
اون محلولی هم که واسه مو خریده بودن یکم شبیه ولفورم هیر نبود؟؟؟:31:
نه:دی....ماینوکسیدین بود:دینقل قول:
اون محلولی هم که واسه مو خریده بودن یکم شبیه ولفورم هیر نبود؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه قسمت دیشب رو میشه یکی بگه؟
من نتونستم ببینمش:(
گل گفتی... این سریال هم مثل سریال های دیگه عیب و ایرادات، کم و زیاد، داره... ولی این دلیل نمیشه که به خاطر اینکه یه قسمتش به دلمون ننشسته و بازیگرا و کارگردان و ... تو بخشی از کاراشون افراط و تفریط دارن، کل سریال و قسمتاش و بازیگرا و... را با القاب مزخرف، چرت، بی مزه و ... مزین کنیم!!نقل قول:
من خودم چند وقته دیگه با تاپیک مسافران حال نمی کنم... حقیقتش قبلا بعد از اتمام قسمتی از سریال، کاربرای ثابت تاپیک میومدن و راجع به همان قسمت از سریال بحث و بررسی و صحبت می کردن... ولی الان تو این چند تا پست اخیر همش داریم تاپیک رو تخریب میکنیم، (جلوتر ازاز همه خودمو میگم.)
جالبه هممون قبول داریم که سریالی مثل پنجمین خورشید خیلی ضعیف تر از مسافران است (حالا کاری با متفاوت بودن ژانرشون ندارم) ولی هیچ وقت تاپیک پنجمین خورشید با مشکل فعلی تاپیک مسافران مواجه نشد...
ببخشید زیاد حرف زدم و پوزش از مدیران و ادمین های سایت که پستم زیاد مرتبط با موضوع اصلی تاپیک نبود.:11:
سالم و موفق و در پناه حق باشید. یاعلی:11:
فرخ داروی رشد مو سفارش داده بود فضاییام برای شهاب روغن سفارش داده بودن!نقل قول:
این دو تا اشتباهی به دست مصرف کننده رسیدن!
فرخ روغن مخصوص شهابو زد به سرش شب خوابید صب بیدار شد هیکلی شد! از قدرتش سو استفاده کرد!
به هر کی کمک می کدر ازش پول می گرفت!
از مغازه دارا باج می گرفت!
شهابم محلول رشد موی فرخو خرده بود زبونش مو در آورد:31:
آخرش فرخ قدرتش رو از دست داد و یک کتک حسابی خورد، همین!
lموهای فرخ خیلی ضایع بود اما عالی هیکلشو درست کرده بود . فقط کاش خود رامبد خوان هم مو داشت آخه کلش خیلی شبیه فندوق شده .
ای بابا دیشبم نشد ببینیمش تکرارش کیه؟
فکر کنم امشب فرید قاتل میشه دوباره .
فیلمش خیلی قشنگه
میدونم خیلی از گردونه عقبم ! امشب برای سومین بار دارم سریال رو میبینم ! چون از اول نتونستم ببینم منتظرم پخش خانگیش بیاد ! ( اسمایلی التماس دعا ) ...
- مثل یه قزمیت قطبی نرمی !!!
به طور کلی سریال خوبی نیست ولی بعضی قسمتا رو نمیدونم شانسی میشه چطور میشه که خیلی خیلی خنده دار میشه
یکیش هم سوختن دهن رامبد جوان که تو قسمت دوشب پیش پخش شد:خخخخ
کولر و خاموش کن!! منو فراموش کن!!:31::27:
مردم از خنده... چه میکنه 61!!!:16::16::16::16:
کولر بزن تو پریز
کمترمزه بریز:دی
وای مردم از خنده برای قسمت دوشب پیش
جای گیمر محمد (مل مل ) خالی
ممل دماغته کچل :27:نقل قول:
---
امشب خیلی باحال بود ولی لوس بازی های رادش دیگه داره حالمو بهم میزنه ... چرت شده !
اره باحال بود
این ستاره هم که عاشق این یارو شده
حالا گفتن خارج فکر کردم از امریکایی جائی اومده اونوقت میگه دبی :|
من که فیلم رو فقط به خاطر رامبد جوان میبینم / بقیه که فقط دارن مسخره بازی در میارن به جزء حمید لولایی که یه کمی سطحش از بقیه بالاتره !!!
من وقتی یارو گفت دبی، با خودم گفتم الان رادش میزنه زیر آواز و آهنگ دبی دبی رو میخونه!:27::5:نقل قول:
استعداد خوبی واسه نویسندگی داری جالب بود:11:نقل قول:
بچه ها تکرارش امروز ساعته چنده؟
تکرار 30 : 12
خدایش بهرام از همشون قشنگ تر بازی میکنه....
تکه جالب دیشب اونجای بود که وقتی یارو میاد این شهابه شروع کرد به خوندن گل میروید :دی خیلی باحال بود
مثلا داشت حافظشو خالی میکرد
اون یه تیکه هم که ناهید داشت غیبت میکرد خیلی توپ بود حال کردم یاد دختر عمه ام افتادم
دیشب قشنگ بود دلم باسه رامبد سوخت
فلش بک بچه گی هاشون خیلی باحال بود ، اون موقع هم فرخ فرید رو خیط میکرد .
ناهید هم خیلی قشنگ ادای دخترهای امروزی رو درآورد .
تایید میشه ... منم دیگه زیاد حال نمیکنم با این سریال ...نقل قول:
امشب خیلی باحال بود ولی لوس بازی های رادش دیگه داره حالمو بهم میزنه ... چرت شده !
بابا آخر طنزه مخصوصا رادش و بهرام ( اسمش رو نمیدونم ) و حمیدلولایی .نقل قول:
تایید میشه ... منم دیگه زیاد حال نمیکنم با این سریال ...
داستان امشب رو میدونم اما نمیگم قضیه لو نره .
جدی میگم ، حالا بعد از اینکه نشون داد میگم که باورتون بشه . بابا تابلو دیگه حالا یه ذره شون میگم : ستاره میخواد با امیرپاشا که یه مرد تو خالیه ازدواج کنه و برای اولین بار فرید عرضه خودشو نشون میده ...
تا همینجا داشته باشین تا هیجانش از بین نره .
راستی اینم 90 شبیه یا 20 قسمت دیگه تموم میشه ؟؟؟؟؟
ایول رادش خیلی حال کردم آهنگ بنیامین رو مسخره کرد . (آینه شمعدون گوشتکوب قندون نمیخوام ...) :دی