سلام
منم یه دو روزی هست که مشکل قطعی دارم . باز هم باید صبور باشیم :34:
Printable View
سلام
منم یه دو روزی هست که مشکل قطعی دارم . باز هم باید صبور باشیم :34:
من تو مركز كوي ملت هستم ژدرم در اومد پينگم همش رو 1200 چسبيده
کدوم شرکتی برادر؟نقل قول:
سلام
فقط خواستم بگم که من دیشب adsl رو انلاین شارژ کردم.خیلی خوبه شما هم امتحان کنید.
بنده به نوبه خودم عرض کنم که هیچ مشکلی با شاتل نداشتم تا بحال.:20:پس شاید باید مشکل رو در جای دیگه ای جست.مخابرات منطقه.کیفیت خط ارتباطی که دارید یا ...
بهر حال انگار تا بحال شانس آوردم و از همینجا از شرکت شاتل کمال تشکر رو دارم!:27:قابل توجه میلاد خان!:27:
اینم از شانس خوبه شماست دیگه ...نقل قول:
البته منم زیاد باهاش مشکل نداره بغیر از یه مشکل دائمی ....
البته توی این 2 - 3 روز اخیر هم داره یه مقداری اذیت میکنه ولی بازم قابل تحمل تر از رفاتک هست .... :27:
راستی شما کدوم مرکز هستید ؟ :10:
راستی بچه ها اینو دیدید ...
ماله یکی از دوستامه که توی مشهد از صبانت سرویس 128 میگیره ...
با سرعت 120 - 140 دانلود داره .... :8:نقل قول:
سلام دوستان
امشب معجزه شدo ... مرکز گلستان هستم ( شاتل ) سرعت چسبیده 55 k ... کلی داون کردم ... مثل اینکه درست شده واقعا ! :D
ایول... یه گلستانی پیدا شد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا دوست عزیز شاتل برای گلستان چطوره؟؟؟!!!! شما کدوم ناحیه هستید؟؟؟!!!! اگر می شه پیش شماره تلفنتون چنده؟؟؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این گلستان که بیشترش فیبر نوری شده ستم شده.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
امشب معجزه شدo ... مرکز گلستان هستم ( شاتل ) سرعت چسبیده 55 k ... کلی داون کردم ... مثل اینکه درست شده واقعا ! :D
می گم دوستان من اصلا با اینترنت کار نکنم باز reseived و send کار می کنه... از کجا می تونم بفهمم چه برنامه ای داره کار می کنه؟؟؟ً!! ویروسی هست یا برنامه ای داره اپدیت می شه؟؟؟؟؟ انتی ویروس من nod 32 که تقصیر این بدبختم نیست چون هر موقع نگاه می کنم در حال اپدیت نیست... چکار کنیم adsl که به من نمی دن تا یه چند وقت دیگه اینم سرعت dial up رو می گیره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمال خیلی زیاد ویندوز آپدیت داره از کانکشنت استفاده میکنهنقل قول:
Control Panel - Automatic Updates - Turn off Automatic Updates
نقل قول:
نه اینو turn off کرده بودم ولی باز درست نشد...:19: حتی با alt+ctrl+delete هم می زنم بجز برنامه های خود ویندوز برنامه دیگه ای کار نمی کنه حالا من موندم... یکم بیشتر راهنمایی کنید... برنامه ای وجود نداره بفهمم؟؟؟!!!!:18:
یادمه اون زمانا یه فایروالی بود به اسم Online Armor محیطش طوری بود که تمام برنامه های متصل به نت رو نشون میداد و میزان مصرف هر کدوم رو هم نشون میداد الان ویندوز ندارم تست کنم ببینم هنوزم همون قابلیت رو داره یا نه :23:نقل قول:
من سعدی هستم ... یه دو ماه بود مشکل داشت الان یه چند روزه خوبه ... اون روز مدیر فروش شاتل رو دیدم گفت قراره از تهران بیان درستش کنن و مثل اینکه واقعا اومدن و گلستان رو درست کردن ... پیش شماره من 334 هستش و خونمون هم ویلایی هستش ... اونایی که فیبر نوری شدن فکر کنم اپارتمانی باشن ما که هنوز خبری نیست و فکر هم نکنم برنامه ای برای فیبر نوری کردن ما داشته باشن چون هنوز زیر ساختی هم توی خیابان ایجاد نشده :46:نقل قول:
از نرم افزار bw meter استفاده کننقل قول:
اینم لینکشتب detail روی دکمه monitor کلیک کن:8:کد:http://depositfiles.com/en/files/2awir82ba
حالا که متفرقه تعطیل شده چطوره یه گروه به اسم اهوازی ها درست کنیم ؟
اینجا بساز
کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?do=create
بچه ها اینو ببینین:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم بچه ها شب جمعس همگی دعا کنیم برای کسایی که مشکل دارن تا انشالله مشکلشون حل شه:10:
شاید این جمعه مشکل حل شود شاید...................:27:
حالا اینو ببینید! مال دیشب منه!:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نیست چه میکنن اینا.یه جا قطعه یه جا اینجوری! اهواز شهر هردمبیل!:27:
گروه اهوازی ها :
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=1037
بشتابید | دانلود مستقیم از رپیدشیر با قابلیت رزیوم بدون اکانت !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=360594
شرمنده دوستان اگر جای این سوال اینجا نیست... به نظر شما کدوم آنتی ویروس و فایروال بهتره؟ هم قوی باشه هم سرعتو نگیره؟
جواب بدید ممنون می شم.
آنتی ویروس nod32 ورژن 2.7 فایروال online armor
از همه دوستانی که مشکل قبلی منو حل کردن تشکر می کنم... خود nod 32 یه امکان داره به اسم show network connectioan که نشون می ده چه برنامه هایی در حال کار کردن هستند... نگاه کردم دیدم یه فایل به اسم ekrn.exe مربوط به خود nod32 که استفاده می شه... دیگه کارشو نمی دونم چیه... فکر کنم مربوط به فایروالش باشه... اگر سوال بالایی منم جواب بدید واقعا ممنون می شم...
الان کهeset smart security nod 32 final اومده که جدید تره فکر کنم از این که تو می گی... می شه توضیح بدی چه فرقی داره؟؟؟نقل قول:
آنتی ویروس nod32 ورژن 2.7 فایروال online armor
همونطور که گفتم دیگه ویندوز ندارم و نود ورژن 4 رو تست نکردم ولی این ورژن 2.7 اصلا سرعت نمیگرفت در حالی که توی ورژن 3 همون فایل ekrn.exe کلی سی پی یو رو اشغال میکرد واسه همینم من هیچ وقت ورژن 3 رو نصب نکردم از لحاظ امنیتی هم تا جایی که یادمه online armor همیشه جزو برترین فایروال ها بوده ولی فایروال نود رتبه ی قابل قبولی بین فایروال ها نداشتهنقل قول:
تجربه من میگه ESET Smart Security و دیگر هیچ...!!!:12::12:نقل قول:
من تمامی آنتی ویروسها رو قبلآ نصب کردم.هیچ کدوم در مجموع به پای نود نمیرسه:20:
هر موقع دلم برای محصولات دیگر شرکتها تنگ شده یا اینکه خواستم نسخه جدیدشون رو تست کنم توی همون چند روز سیستمم آلوده شده!!:42::42:
آخرین ورژنش (4.0.467) رو نصب کن و خیال خودتو برای همیشه راحت کن:27:
در مقایسه با بقیه ابزارهای امنیتی هم بسیار کمتر سرعت سیستم رو میگیره:46:
فایلی هم که گفتی خود نرم افزار هست اگه ببندیش آنتی ویروست Disable میشه:28:
دوستان بهترین کابل شبکه واسه آب و هوای اهواز چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
من دوماه پیش کابل عوض کردم واسه رادیو وایرلس امروز رفتم بالا دیدم کابل در شرف پوسیدن هستش
مگه کابل رو کجا میزارین؟؟؟:31:نقل قول:
نقل قول:
رادیو رو به میله ی 3 متری وصل کردم از بالا پشت تا کابل بیاد تو اتاقم 20 متری میشه.
تقریبآ 12 تا 15 مترش تو فضای آزاد هستش./
سلام
بالاخره بعد از چندین روز دیشب سرعت دانلود مثل سابق شد و ما حسابی کیفور گشتیم.:12:
راستی اینجا کسی سرویس آرت استفاده میکنه ؟ کیفیت و سرعتشون شبا تغییر نمیکنه؟ میخوام سرویسم رو از اکو به آرت 3 تغییر بدم.
من آرت دارم ولی البته آرت خانگی ...نقل قول:
سرعتم هم شب و روز هیچ فرقی با هم نداره ..... :8:
فقط بعضی مواقع یه کمی اذیت میکنه .... :5:
سلام:11:نقل قول:
من که الان 2-3 شبه مشکلم برطرف شده و تا صبح راحت استفاده میکنم:21:
خوش به حال همگی تون ما که همچنان از نعمت دانلود شبانه بی بهره ایم:19:
پروردگارا مشکلات شاتل را هر چه زودتر حل وفصل بفرما.....
پروردگارا نعمت دانلود بی پایان رو به همه یوزر ها اعطا به فرما.....
.
.
.
.
.
.
خوب شما هم آمین بگین دیگه:27:
خوب fashion_boy جان می شه لینک دانلودش رو هم قرار بدی؟ یه سوالم دارم.من الان ورژن ۴.۰.۴۱۷ این esest esmart security رو دارم ولی آپدیتش 2009.02.29 اگر آپدیتش کنم ورژنش می شه ۴.۰.۶۴۷ یا حتما باید نسخه جدید رو داشته باشم؟ آخه این نسخه که من دارم کرک شدست راحت آپدیت می شه. مرسینقل قول:
ا و و و ه ه ه ه !!!نقل قول:
این که ماله نزدیک به 8 ماه پیشه:19:
شما که اینترنت(باصطلاح!)پر سرعت نداری بیش از 1 ساعت باید زمان صرف کنی تا آپدیت بشه:13:
بهتره ورژن جدیدش رو دانلود کنی که تا حدود ا ماه پیش آپدیتها با خود برنامه نصب میشه:20:
در مورد کرک هم کاری نداره!وقتی لینک دانلود رو وارد دانلود منیجر میکنی یکی از یوزر پسوردهایی که توی سایت هست رو بهش بده
نرم افزار بصورت(مثلآ!)قانونی دانلود میشه و محدودیت زمانی نداره:21:
بعد از نصب دوباره یکی از یوزر پسوردها رو به آنتی ویروست بده بعد آپدیت رو بزن و تا همین امروز دیتابیست به روز خواهد شد:20:
Download ESET Smart Security 4.0.467
Get User Name & Passwordکد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://www.------.com
شرمنده دکمه تشکر می زنم نمی دونم چرا کار نمی کنه. همین جا ازتون تشکر می کنم.نقل قول:
fashion_boy جان آخه این نسخه که من دارم دیگه اصلا پسوورد و یوزرنیم نمی خواد برای آپدیت...
الان که ورژنش ۴.۰.۴۱۷ هست اگر آپدیت کنم ورژنشم می شه ۴.۰.۴۶۷ یا فقط آپدیت می شه؟ مرسی
خواهش میکنم:11:نقل قول:
این نسخه ها که شما میفرمایید دستکاری شده هستند.گرفتن یوزر و پسورد هر 3-4 روز یه بار اونم 1 دقیقه کار سختی نیست!
ببین اگه همین نسخه که داری آپدیت کنی دیتابیس آنتی ویروست بروز میشه ولی ظاهر برنامه تغییری نمیکنه
در هر صورت هر چه سریعتر یکی از دو راه رو انتخاب کن
موفق باشی:46:
وای سرعت رفاتک چند روزه خیلیییی بده:19:...روزا 1-2 هم میشه!!! فقط دو سه ساعت صبح ها میشه 60-70!:19:
میخواستم یه آهنگ 3 mb آپ کنم نتونستم!!!!!از skype هم که اصلا نمیشه استفاده کرد :13:
کدوم منطقه ای؟نقل قول:
مال ما که مشکلی نداره