1- حدودا 5-6 تا. سوئیچ کردن بین برنامه ها رو از طریق Minimize کردن باید انجام بدین وقتی Minimize می کنین می تونین به بازی دیگه تون برین که کنارش آرم Play دارهنقل قول:
2- خیر محدودیت برنامه ها به فضای مموری Phone بستگی داره و لاغیر
Printable View
1- حدودا 5-6 تا. سوئیچ کردن بین برنامه ها رو از طریق Minimize کردن باید انجام بدین وقتی Minimize می کنین می تونین به بازی دیگه تون برین که کنارش آرم Play دارهنقل قول:
2- خیر محدودیت برنامه ها به فضای مموری Phone بستگی داره و لاغیر
البته بهتره بگم دو بار تا حالا بیشتر شارژش نکردم.................
اولی هم که گرفتم اینقدر بهش ور رفتم تا خاموش شد.بعد یه 12 ساعتی تو شارژ بود
میزان نگه داشتن شارژ به خیلی چیزا بستگی داره نه فقط به نوع و ظرفیت باطری...نقل قول:
:10:
یکی جواب ما رو هم بده!:13:
نه كاكو بيشتر از اينا دووم مياره. :31:نقل قول:
يه ذره صبر بده، بعد از يكي دو هفته درست ميشه
دوستان.. باسلام:20:
من یه مشکل اساسی دارم
اول این که وقتی میرم جایی که آنتن نیست ، آنتن گوشی وقتی میره دیگه بر نمی گرده . ولی باخاموش -روشن کردن گوشی دوباره میاد:41:
مشکل دوم اینکه وقتی نرم آفزار یا بازی اجرا میکنم اگه صدا ی آن را yes فعال کنم و بعد از اینکه کارم تموم می شه میخوام موزیک گوش کنم موزیکو پاس میکنم دیگه play نمیشه این مشکل هم فقط با خاموش وروشن کردن حل میشه ..:41:
گوشی منم همچین مشکلی داره. باید تحمل کرد:19:نقل قول:
دوستان اینااااا قضیش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از بچه ها گفت این چرا تشخیص دستخط نداره ، من گفتم یه چیز دیگه رو میگه .
سامسونگ ما رو گیر اورده بودا ... فکر کنم بهتره ادم همون 5230 اصلی رو پیدا کنه و بخره . وگرنه این مدلش نمیرازه مثل اینکه .
دوستانی که آپدیت کردن هم این قابلیت رو ندارن ؟؟؟؟
ولی من این مشکل رو ندارم. درست کار میکنه:46:نقل قول:
تو فریمور جدید این امکانات اومده.نقل قول:
یکی از بچه ها که جدیدا خریده بود فریمورش جدید بود و تشخیص دستخط هم داشت
بچه ها من هر دوتا Star(با گارانتی و بدون گارانتی رو تست کردم دو روز بیشتر نمیره چچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ را؟:19::19::19:
قبلا هم گفتم یه مدت طول میکشه تا همه سلولهای باطری راه بیفته.نقل قول:
شما فقط فقط زمانی شارژ کن که باطری کاملا خالی شده و بعد از شارژ کامل هم سریعا از برق درش بیار، نباید بیش از حد تو شارژ بمونه.
چقدر طول میکشه تا شارژ بشه؟؟؟
بخشید دوستان screen saver این گوشی کجا فعال می شه ؟ هر چی گشتم پیدا نکردم!!!!
اسکرین سیورش کجا بود ؟:31::46:نقل قول:
استار از این قرتی بازیا نداره :31:
دوستان سلام
در مورد استار چندتا سوال داشتم
1- من يك عكس با كيفيت براي دسكتاپش پيدا كردم اما به زور ميگه بايد يك قسمتش رو انتخاب كني (همون جايي كه يك مستطيل مياره براي انتخاب قسمتي از عكس) چطوري ميتونم عكس رو كامل بندازم رو دسكتاپ (عكس رو كامل و زيبا و فول در حالت معمولي نشون ميده)
2- يك لينك از فريم ويري كه كيبورد فارسي رو ساپورت كنه ميخوام
با تشكر
سلام.
بالاخره منم گرفتم: 5233 سفید با گارانتی اصل(پارس مایکروتل)
با کیف و قلم اورجینال از نمایندگی سامسونگ گرفتم 185 تومن!
فرم ورش هم همون S523AJPIG3 هست... این یعنی handwriting recognition فعلا فرت!
راستی من دوباره به مایکروتل ایمیل زدم و درباره ی S523AJPIH3 پرسیدم. ولی هنوز که هنوزه هیچ جوابی بهم ندادن.
سلام
دوستان از پاسختون سپاسگذارم!
شما اون مستطیله رو ببر یه گوشه عکس بعد اون یکی گوششو بکش به سمت بیرون اینجوری محدوده رو بزرگتر میکنه و کل عکسو میتونی به عنوان پس زمینه بندازی....:10:نقل قول:
سلام من یه سری بازی و والپییر پیدا می ذارم فقط مخصوص star
خیلی طول نمی کشه که شارژ بشه....نقل قول:
يعني چي خيلي طول نميكشه؟؟نقل قول:
حداقل بايد 2-3 ساعت تو شارژ باشه.
اون خط آخر باطري خيلي طول ميكشه تا پر بشه.بايد بذاري كامل پربشه
واسه همينه كه زود خالي ميشه
ته منظورم این نبود.میدونم باید پر بشه ولی زمان زیادی نمیخواد همون 2 ساعت فکر کتم....نقل قول:
دوستان این S5233 رو بگیرم به نظرتون...خداییش بگید آنتن دهیش و اینا خوبه؟؟؟؟؟به نظرتون این رو بگیرم یا برم اریکسون w980 رو بگیرم بهتره؟؟؟؟گوشی سریع می خوام و راحت باشه کارکردن باهاش...از این مدل خوشم اومد اما بعضیا می گن از لحاظ آنتن دهی زیاد مناسب نیست....لطفاً سریع جواب بدید....لطفاً تعصبی نگید
عزیز بحث انتن دهی تموم شده شما هر مدلی که حداکثر مال یک سال یه سالو نیم پیش هستش (زمان ورودش به ایران)* از هر برندی بگیر به انتن دهی هم کاری نداشته باش هیچ برندی با برند دیگه ای فرقی نمیکنه ولی در قبل این مسئله درسته !
حالا لطف کنید باقی سؤالات رو هم جواب بدید ممنون می شمنقل قول:
نقل قول:
اگه با تمام لمسی مشکلی نداری این گوشی نسبت به قیمتش مفته ! ... سرعتشم بالاس .. نرم افزار هم روش میتونی بدون دردسر بریزی ...
مشکل ندارم...از لحاظ موزیک چه جوریاس...مقاومت بدنش چی جوریه؟؟؟بعدش دوستان در مورد گارانتی عده ایمن رو دچار سردرگمی کردند..عده ای گفتن که با گارنتیش نمی دونم کیف و قلم نداره و عده ای گفتن حتماً با کیف و قلمش رو بگیر و مواظب باش بر نداشته باشند...در مورد رنگ هاش هم گفتند که سفید بگیر...متوج این ها نشدم که الآن این گارانتی مایکروتل اولاً قیمتش چنده!؟ثانیاً چه رنگ هایی داره؟؟ثالثاً باید کیف و قلم هم داشته باشه و رنگ های دیگه هم داره مثل سفید و صورتی و اینا؟؟؟نقل قول:
آره رفیق رنگ های دیگه هم داره (کلا 4 تا رنگ داره) صورتی،سفید،مشکی و نقره ای.........از هر رنگ که خوشت اومد بگیر نه به خاطر کیف و قلمش ( چون کیفش همچی مال نیست قلم هم می تونی جدا بگیری.........البته باهاش که عادت بکنی قلم نمی خواد):20:
پخش موزیکشم خوب ولی به نظر من اگه زیاد اهل موسیقی گوش کردنی یه mp3 player جدا بگیر اینجوری به گوشیت فشار نمی یاد و عمر گوشیت بیشتر می شه.......................:46:
نه اون جور موسیقی گوش کن نیستم که حتماً گوشیم داشته باشه...اصولاً تو خونه یا تو ماشین باشم حتماً موزیک گوش می دم اما گوشی رو واس این استفاده نمی کنم اما در حد معقول دوست دارم داشته باشه...فقط متوجه نشدم باید!!!!!!!روش باشه کیف و قلم یا نه؟؟؟قیمتش چی جوریه الآن..یکی از دوستان تو یه فروم دیگه بهم گفت 172 تومنه با گارانتی مایکروتل...به نظرتون در مقایسه با W980 این رو بگیرم بهتره؟؟؟اون گرون تره می دونم اما نه زیاد...کلاً چیزی داره که بگیم اون بهتره یا این؟؟؟من این رو بخاطر صفحه ی بزرگش دوست دارم اون رو هم بخاطر ظاهرش هم بخاطر راحتی کاری که اریککسون ها دارند...حالا نظر شماها چیه؟؟ممنون..بگید که بدون گوشی موندم 3 4 روزه:20:نقل قول:
کلا از 980 بهتره ! 980 چند نفر داشتن میگفتن زیاد جالب نیس اگه گزینه ای دیگه نداری غیر 980 این بهتره ... البته بگم 5230 طرفدار زیاد داره و واقعا نسبت به قیمتش مفته ...قیمت هم مختلفه یکی میگه 170 گرفتم یکی میگه 190 گرفتم احتمالا با لوازم جانبی و غیره قیمتش بالاتر میره ... یا رنگ بندی و ...
نظرتون زیر 200 تومن چیه؟؟؟بهتر از این چیز دیگری هست؟؟؟یا نه همین رو بریم به امید خدا بگیرم؟؟؟من سری W داشتم سونی اریکسون واقعاً کار باهاش راحت بود خیلی راحت...الآن هم یه گوشی می خوام راحت باشه...دوربین دارم دوربین زیاد نیاز ندارم واس همین این 3.2 برام کافیه کافیه...صفحه ی خوب برم مهمه و راحتی و مقاومت بدنهنقل قول:
والا من در مورد 980 نمی دونم چون من هر گوشی داشتم همه نوکیا بوده دورو بریام هم همه نوکیا دارن منم می خواستم دوباره نوکیا بگیرم و می ترسیدن از یه برند دیگه بخرم.......... ولی از استار راضیم البته از نظر من چندا مشکل داره که زیاد مهم نیست (فکر کنم مشکل از خودمه.........) تازه داداشم که می گفت نگیر خودش می خواد بره یه f480 بگیره...............:31:
کار کردن باهاش راحت عادت می کنی.....:46:
اگه می خوای با گارانتی بگیری برو از نمایندگی اصلیش بگیر (فکر کنم 3 تا نمایندگی اصلی بیشتر نباشه......)!!!!!!
من هفته پیش گرفتم فقط صورتی و سفیدش با کیف و قلم بود.......
نقل قول:
نمیدونم والا ولی بنده اگه زیر 200 داشته باشم بخوام گوشی بخرم 5230 میخرم ... اگه سوالای بیشتری دارین بهتره تو بخش مشاوره خرید گوشی مطرح کنید ...
از این F480 که خیلی بد می گن...اون چه جوریاس...؟سوای دوربینش که برام مهم نیست یه 3G داره که فکر نکنم به درد ایران بخوره؟؟؟این 3G چی هست؟؟؟این جوری که من دیدم یه چیزی تو مایه های WiFi باید باشه نه...؟؟؟بحثه انتقالاطلاعات با سرعت بالا بود نه؟؟؟در مقابل این استار این رو بگیریم بهتره یا نه؟؟؟من این استار رو بیشتر راغبم اما F480هم همچین وسوسه کنندس اما می گم یه فرومی دیدیم زیاد بهش فحش داده بودند...قیمتش چیه؟؟؟چی جوریه؟نقل قول:
قیمت استار با گارانتی اصلی 180 ولی 480 با گارانتی اصلی 260 هست........استار خیلی بهتره شک نکن از480 خیلی جدیدتره ..........فریمورشم خیلی بهتره.... امکانات استار بیشتره(به غیر از دوربین و 3g که به درد ایران نمی خوره).... از لحاظ قیمت باز استار بهتره (ولی من از قیافیه 480 بیشتر خوشم می یاد ولی نمی ارزید 80 بیشتر بدم!!!!!!!):46::20:
یکی از بچه ها تو یه فروم دیگه می گفت که قیمت استار با گارنتی پارس مایکروتل(اصلی)172...شما می گی 180؟؟؟من کرجم بعیدم می دونم واس گوشی بیام علاالدین اما این جام پارس مایکروتل نمایندگی داره می خوام ببینم کی کمتر می ده نرم طرف سرم رو کلاه بذاره:10:نقل قول:
دوستان یه سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی گوشی داره زنگ میخوره چهجوری میشه سایلنتش کرد(خفش کرد!):21:
من هم که می خواستم بگیرم بعضی از موبایل فروشی ها که می گفتن ما هم نمایندگی مایکروتلیم قیمت های متفاوتی می گفتن ........... من برای اینکه خیالم راحت باشه و اگه مشکلی هم داشت بیام دعوا رفتم از خود نمایندگیش (فقط محصولات سامسونگ داره ) گرفتم.......البته با کارت قرعه کشی ..........ممکنه امروز فردا bmw برنده شم.................
وقتی می ره برای خرید قیمت ها دست می یاد.........شایدم ارزون شده باشه!!!!!!!!
فکر نکنم با این قیمت گارانتی پارس مایکروتلها شاید ماکروتل بودا؟؟؟؟؟
البته بعضی از دوستانم بدون گارانتی گرفتن ولی راضی هستند!!!!!!!!!!!
سامسونگ و ال جی نشون دادن که تو تقریباً همه لوازمشون چشم نزنیم گارنتی های مردونه ای دارن واس همین من هم دوست دارم گارنتی اصلش رو بگیرم تا همچین خیالم هم راحت تر باشه هر چند تو گوشی شاید گارانتی زیاد معنایی هم نداشته باشه...به هر ترتیب سایت پارس مایکروتل موجوده و نمایندگی هاش رو هم گفته خوب آدم می ره سراغ همون ها دیگه...فقط باید قیمت از چند تاشون داشته باشم چون معمولاً تو همین کرج قیمت ها رو بالا می دن نسبت به تهران حتی نمایندگی هاشون...امادر مورد مانیتور برام اتفاق عجیبی افتاد نمایندگی های کرج یکی 15 تومن گرون تر از تهران می داد و دیگری 3 تومن ارزون تر از تهران...اصولاً خوبه که شماره هاشون رو گذاشتن تو سایت مایکروتل...نقل قول:
از این بگذریم...به نظرتون قلم و کیف سامسونگ ارزش داره که رنگ سفیدش رو بگیرم؟؟؟؟چون می گن مشکیش که نداره ظاهراً؟؟؟اما فکر کنم مشکیش باید خوشگل تر باشه نسبت به سفیدش؟؟؟کیف و قلمش جدا جدا قیمتشون چنده و چی جوری می شه تقریباً فابریکش رو خرید؟؟؟
شما اگر دكمه بالاي كم و زياد كردن ولوم رو نگه داري صدا و ويبره رو با هم قطع ميكنه و اگر پاييني رو نگه داري فقط صدا رو قطع ميكنه و ويبره همچنان ميزنه ...نقل قول:
زنگ زدم علا الدین 2 3 مغازه قیمت بگیرم...طبقه ی 6 می دادن 185 طبقه ی 5 می دادن 175...کرج هم می دن 185...یعنی چی آخه؟؟؟؟همشونم نمایندگی پارس مایکروتلننقل قول: