نقل قول:
آزاد یک مرحلست انتخاب رشته رو قبلا کردین دیگه مرحله بعد نداره
Printable View
نقل قول:
آزاد یک مرحلست انتخاب رشته رو قبلا کردین دیگه مرحله بعد نداره
تکمیل ظرفیت هم داره؟
پس چی شدنقل قول:
لطفا
جاسبی: 20 سال است كه در زمينه كنارهگيري بنده صحبت ميشود
به گزارش ايسنا، دكتر عبدالله جاسبي در جمع خبرنگاران در خصوص كنارهگيري از مديريت دانشگاه آزاد، خاطرنشان كرد: حدود 20 سال است كه در زمينه كنارهگيري بنده صحبتهايي وجود دارد البته بگذاريد اين صحبتها ادامه داشته باشد ما هميشه آماده خدمتگزاري هستيم.
وي با اشاره به حذف آزمون دورههاي كارداني، گفت: با توجه به اين كه مطابق با قانون مجلس عملا حذف آزمون دورههاي كارداني تصويب و قابل اجراست، ولي براي پذيرش پسران مشكلاتي در زمينه نظام وظيفه وجود دارد كه بايد هماهنگيهاي لازم ميان وزارتخانههاي ذيربط و فرماندهي نيروهاي مسلح به عمل آيد در صورتي كه اين اقدام انجام شود براي پذيرش دانشجو در دورههاي كارداني نياز به آزمون نيست.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي با اشاره به ضوابط پذيرش فارغالتحصيلان كشورهاي آسيايي و همسايه براي جذب اعضاي هياتهاي علمي، خاطرنشان كرد: دانشگاه به همه كساني كه تمايل داشته باشند براي تكميل تحصيلات به داخل و يا خارج اقدام كند كمك ميكند اما دانشگاه آنها بايد معتبر و رشتهي تحصيلي آنها مورد نياز ما باشد.
درصد دانشگاه آزاد رو اینجا میشه بزاریم؟
اگه بزارم کسی هست حدود تراز بگه؟
تراز در دانشگاه آزاد مربوط به همون رشته در همون دانشگاه هست پس نمیشه تراز رو پیش بینی کرد.
مثلا ممکنه کسی با درصد هایی ترازش در برق تهران بشه 6600 ولی در مشهد بشه 7600!
نتایج کی میاد ؟
حدودا یا دقیقا
کسی اطلاعاتی داره در مورد IT دانشگاه آزاد تبریز؟
من با درصدهای :
ادبیات : 65
عربی : 52
دینی :62
زبان : 46
ریاضی : 18
فیزیک : 24
شیمی : 32
+ تاثیر 15 درصدی معدل (که ماله من افتضاحه !)
میتونم قبول بشم ؟
بلی......:11:نقل قول:
دوست من شما قبولی،همین درصدها کافیه.
کسی میدونه برای تراز بالای 6200 ریاضی باید چند زده باشیم؟
عمومی ها بین 70-80نقل قول:
اختصاصی به جز ریاضی بالای 60
ریاضی هم نزدیکه 20
اگه ریاضی خیلی کم زدی باید فیزیک و شیمی بری نزدیک 80
نیمه دوم مرداد (حدودا)نقل قول:
نیمه اول شهریور میاد!نقل قول:
نتایج ازاد هم اماده هست.
اما نمیدن تا سراسری همه کارهاش رو بکنه.
چه کاری هست خوب بدید دیگه
بچه ها من نياز شديد به دفترچه ازمون سراسري دانشگاه آزاد دارم . كسي ميتونه برام آپلودش كنه ؟ سايتش باز نميشكه كه بتونم دانلود كم .
اطلاعاتي در مورد رزرو كردن پس از قبول در آزمون لازم دارم .
ها حتما آزمایشی دادی؟
سلام دوستان خوب و مهربووون
الان قبل از اینکه جوابای آزاد بیاد من می تونم انتخاب اولمو عوض کنم؟!!!
راهی داره؟
حضوری برم اونجا آویزون شم؟!
فک نمی کنم بشه
اینجوری خوش به حال بقیه میشه:دی
ولی من یه دوستی دارم تهران جنوب کامپیوتر میخونه بعد رتبه ش شده بود 7 می گفت چون تراز خوبی داشته و رتبه خوب میتونه تغییر رشته بده و یه رشته دیگه ای همونجا بخونه...
اووپس! چه خاکی ! 3 صفحه رفته عقب!
دوستان بومی که میگن در ازاد به صورت استانی هست؟
درسته که میگن پاره وقت فقط بومی میگیره؟
کسی اگر پاره وقت هست یک ذره توضیح بده!
منم فکر نکنم بتونی تغییر رشته بدی
الان نمیتونی، ولی توی آزاد تغییر رشته دادن خیلی از سراسری راحت تره. وقتی وارد دانشگاه شدی خیلی راحت (با کمی هزینه!) میتونی این کار رو انجام بدی (البته باید توی دانشگاه خودت یا یه دانشگاه پائینتر تغییر رشته بدی، اگه بالاتر باشه هم با به قول خودت آویزون شدن احتمال داره قبول کنن...)
کسی میدونه شهریه آزاد رشته It (پرند) چقدره؟
من شنیدم نمیشه از شهرستان انتقالی گرفت برای تهران درسته؟
amir_dre جان سلام
انتقالی را فقط به افرادی که پدر یا مادر حیئت علمی باشند می دهند وبرای انتقال باید نمره ی اخرین فرد قول شده در ان رشته و در ان دانشگاه را اورده باشد.
ولی هر کسی می تواند 2 ترم مهمان شود.(البته اگر ترم اول باشید نمی شود.)
دوستان کسی میدونه دقیق نتایج کی میاد:(؟
از 15 شهریور زودتر نمیاد اما باید تا 20 ام بیاد دیگه چون ثبت نامش هم چند روز وقت لازم دارهنقل قول:
پارسال 11 ام انگار اومد
بچه ها كسايي كه از كنكور دانشگاه آزاد قبول شدند ولي بجاي ثبت نام ، جاي خودشون رو رزرو كردند دانشگاه آزاد براشون معافيت تحصيلي صادر ميكنه ؟
دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت هم داره یا نه؟
حدودا ترمی 900 تومن به بالانقل قول:
بله معافیت تحصیلی صادر میکنهنقل قول:
نقل قول:
بعضی مواقع داره بعضی مواقع نداره
اگر فرض کنیم شما 15 واحد درس 3 واحد وردارید و 2 واحد عملی و 1 دونه عمومی 2 واحده.حدود 330 یا 350 تومان شهریه متغیر میشه که با 300 تومن شهریه ثابت میشه 650 تومن.نقل قول:
البته این شهریه برق هست . فکر نکنم کامپیوتر زیاد فرق کنه.
من کارشناسی مهندسی نرم افزار هستم ترم اول 850 تومن شهریه دادم و فقط 4 واحد عملی داشتم
مطمئنا ترم های بعد به بالای 900 میرسه
فرشید جان کلا واحد های عملی کامپیوتر چند تاست؟
من الان داشتم سیلابس رشتمو می خوندم کلا 15 تا آز و عملی(کارگاه ، تربیت بدنی و...) داریم.
تقریبا واسه هر ترم 2 تا میرسه.
پس خیلی بالائه کهنقل قول:
من از دوستم پرسیدم داداشش مکانیک اصفهان میره گفت 500
گفت تازه آی تی آزمایشگاش کمتره کمتر از این میشه
پس سرکارمون گذاشته:41:
2:پس اگه از پرند بخوام بیام تهران فقز باید دوباره کنکور بدم؟بعد تطبق واحد میزنن؟
مرسی
amir_dre جان سلام
در رابطه با شهریه که گفتی در همه ی دانشگاه ی که هست باید یک شهریه ثابت باشد چون ان را سازمان کل تعیین میکند نه خود دانشکاه . و اگر دانشگاهی زیاد تر از حد تعیین شده بگیرد می توان ان را به سازمان کل گفت .
farshidshd جان ببینم منظور شما از کارشناسی مهدنسی چیه ؟چون کارشناسی ومهندسی هر دو به معنی لیسانس است .و من برادر خودم مهندسی سخت افزار می خونه ولی تا به حال شهریه اش بالا 600 نرفته . farshidshd جان شهریه شما باید بالا هم میشد چون میگید 4 واحد عملی داشته اید و قیمت واحد های عملی بیشتره از واحد های نظری .
در مورد سوال دوم برای انتقال بله باید دوباره کنکور بدهید و درس های که بالای 12 باشند را معادل سازی میکنند .
اگه سوالی بود هستیم..
تطبیق واحد واسه آزاد به آزاد؟ آره میشهنقل قول:
2:پس اگه از پرند بخوام بیام تهران فقز باید دوباره کنکور بدم؟بعد تطبق واحد میزنن؟
مرسی
ولی دولتی نه دانشگاه های خوب اینکارو نمی کنن
نقل قول:
20 واحد باید جبرانی بگذزونم
8 واحد دروس پایه
13 واحد دروس عمومی
20 واحد دردوس اصلی
21 واحد تخصصی اجباری
و 12 واحد تخصصی اختیاری باید پاس کنم
اسم رشته ی تحصیلی من مهندسی تکنولوژی نرم افزار هستنقل قول:
و مقطع تحصیلی کارشناسی ناپیوسته هست
سلام خسته نباشید خدمت تمام عزیزان
اگر کسی دراین فروم هست که دسترسی داره و میتونه یه نمونه از کارنامه های دانشگاه ازاد رو اسکن کنه یا لینکش و بذاره البته برای کنکور سراسری که اگر برای سال پیش باشه ترازشم حدود 6000 باشه که خیلی عالی میشه
mer30
عمران و مکانیک نجف آباد شهریش حدودا چنده؟
بستگی به واحدهایی که میگیری داره اما از 600 کمتر و از 800 تومن بیشتر نمیشه . البته معماری رو دقیقا میدونم که بالای 1 میلیون هست .نقل قول:
من خودم عمران زدم . خدا کنه ازاد مثه سراسری ضدحال نزنه :19:
تراز دانشگاه آزاد سال 85 به همراه محل قبولی برخی داوطلبان::::::::::نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه تراز پاره وقت هارم بزاره:31: