بچه ها میگم کسی آقای پوراشرفی رو میشناسه؟:دی
ممنون/:5:
Printable View
بچه ها میگم کسی آقای پوراشرفی رو میشناسه؟:دی
درسته فقط از این نظر که سر کنکور برای رعایت جوانب احتیاط باید اعمال را در ذهن انجام ندهیمنقل قول:
سلام. فكر نمي كنم مردم به اين زودي ها به يك تازه كار اعتماد كنن. به نظر من امسال ريسك نكنيد و از كمك كساني كه تجربه دارن استفاده كنيد. اگه هم كيفيت آزمون ها بهتر باشن، تعداد شركت كنند هاش به كانون نمي رسه.نقل قول:
من از هر کی سوال میکنم میگه اول سنجش دوم گزینه دو...
اوه اوه .. خیلی زوره بگن سنجش بهترینه! :27:نقل قول:
من از هر کی سوال میکنم میگه اول سنجش دوم گزینه دو...
اول کانون بعد گزینه دو
یکی بگه چندم مهر ازمونهاش شروع میشه؟نقل قول:
من میخوام به شما یه پیشنهاد بکنم :نقل قول:
اگر از الان شروع کنید ضرر نکردید ولی در اینده ضرر میکنید ، حتما می پرسید چرا ؟
این کتاب ها رو شما در طول سال شاید 3-2 باری خوندیش ، توی تابستون هم میخونید ، این میشه 5-4 بار
حالا وقتی به کنکور رسیدید حالتون از کتاب درسی بهم میخوره برای همین سراغ کتاب نمیرید :46: خلاصه این که بی رمق میشید ، البته صلاح مملکت خویش خسروان داند :31:
برای محاسبه ی بدون ماشین حساب باید تمرین کنید ! اصلا سعی کنید توی این یک سال به هیچ وجه از ماشین حساب استفاده نکنید حتی سر امتحان اخر سال ! این طوری هم اعتماد به نفستون افزایش پیدا میکنه هم تسلطتون :27:نقل قول:
درباره ی هیجان زده شدنتون هم باید بگم طبیعیه ! تقریبا یه جورایی همه بار اول که تست میبینن این طوری میشن ، اگر یه چند روزی رو مدام تست بزنید ( البته قبلش مطالعه ) براتون عادی میشه
حمیدرضا ؟ ::21:نقل قول:
یا اونی هست که من میگم یا مشاورت هست :31:
كانون خيلي برنامش نزديك بهمه وتند تند امتحان و اگه نرسي ديگه روحيتو از دست ميدي،در ضمن تو بايد تابع برنامش باشي و ديگه خودت نميتوني برنامه واسه خودت بريزي،راستي:
-آيا واقعا رتبه هاي برتر به كانون ميرن يا فقط يك نوع تبليغ و سود جوييه؟
-چرا هميشه عادت كردين تعصبي رفتار كنيد؟
-چرا امسالو ريسك نكنيد؟
-آيا انتخاب هاي بهتري نميتونيم داشته باشيم؟
و چرا كانون؟؟؟؟؟؟
نه اتفاقا من ازوناییم که عاشق درس خوندنم . ولی از تکلیف بدم میاد فقط :دینقل قول:
من میخوام به شما یه پیشنهاد بکنم :
اگر از الان شروع کنید ضرر نکردید ولی در اینده ضرر میکنید ، حتما می پرسید چرا ؟
این کتاب ها رو شما در طول سال شاید 3-2 باری خوندیش ، توی تابستون هم میخونید ، این میشه 5-4 بار
حالا وقتی به کنکور رسیدید حالتون از کتاب درسی بهم میخوره برای همین سراغ کتاب نمیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خلاصه این که بی رمق میشید ، البته صلاح مملکت خویش خسروان داند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم . برای اینکه میخوام بعدا از خارج از کشور پذیرش بگیرم باید حتما معدلات و رتبات و مدارکم در بالاترین و بهترین سطح باشن .
برای همین فقط شریف ...
:دینقل قول:
حمیدرضا ؟ :
یا اونی هست که من میگم یا مشاورت هست
همونیه که تو میگی...
این عجب آدم باحالیه ها..
من باهاش کلاس گرفتم..درس دادنش هم عالیه:دی
کلا خیلی باهاش حال میکنم!
اولین آزمون مهر یادم نیس متاسفانه یا 17 مهر یا 24 مهر
کسی میدونه؟
مال کانون اولین آزمون 10 مهر ...گزینه 2 رو نمی دونم:5:نقل قول:
نقل قول:
- واقعا در بين شاگرداي كانون كساني هستند كه با رتبه ي خوب قبول ميشن شوند.
- سعي مي كنم تعصبي در كار نباشه. ولي مهم ترين ويژگي كانون برگزاري آزمون به صورت 2 هفته يكباره كه بسيار بسيار موثره. من شاگرداني رو ديدم با سطح علمي يكسان ولي يكي به دليل اينكه آزمون زياد نمي داده در كنكور با كمبود وقت مواجه شده. حتي كساني هم كه ماهي يكبار آزمون مي دن معمولا به اين مشكل بر مي خورن.
-براي اينكه امسال اصلا وقتي نيست كه بخواي همه چيز رو خودت امتحان كني. ممكنه الان زياد به نظرت مهم نياد اما نزديكاي آخر سال حتما پشيمون مي شي.
-به نظر من بهترين انتخاب كانونه. به دلايل بالا و ....
دلیل اول منطقی نیستنقل قول:
در همه امتحانای معروف و اموزشگاه ها این رتبه ها هست:(به کتاب انرزی اتمی مراجعه کنید)
دو هفته یک بار به نظر من کمه 3 هفته بهتره
کمبود وقت رو باید بعد عید جبران کنی
اونجاست که باید ازمون های کنکورو خودت روز در میون بزنی الان باید ÷ایه بخونی که سرعتت بره بالا
بهترین انتخاب رو جیبت تعیین می کنه دی
من قول میدم تو وسط سال همه اینا که کانون نمیرن فوق العاده پشیمون میشن خیلی جوه کانون مهمه و خیلی کمکتون میکنه
من اگه از آذر و اون موقع ها برم کانون به نظرتون چقدر پول باید بدم؟!
دوستان در حال حاضر دارم خفه میشم :دی روزی 4 تا کلاس :دی
دارم نظرمو عوض میکنم ... حسابشو که میکنم میبینم اگه از بچگی میرفتم نون خشکه میفروختم الان شعبه های زنجیره ای نون خشکه ای رو راه انداخته و کلی دکتر و مهندسم استخدام میکردم زیر دستم بودن :دی
میگم یه سوال اونورم کردم هنوز جواب ندادن .
برای کامپیوتر و آیتی شریف میانگین رتبشو کسی داره ؟ برقشو که میگن طرفای 60-70 . درسته ؟
بعد من نمیدونم کدوم ناحیم :دی از کجا میشه فهمید ؟ فرقی هم دارن ؟ :دی
راستی یکی در مورد این سهمیه ها هم توضیح بده .
تو کدوم اموزشگاه درس میده ؟ :21:نقل قول:
برقش رو میدونم که رتبه صد و خورده ای ( خورده منظورم زیر 10 هست ) هم پذیرش داشته ، اما شما زیر 100 حساب کن دیگهنقل قول:
ناحیه میگویند که اگر 1 باشه بهتره این که چرا بهتره رو نمیدونم ! شما شهرت رو بگو تا من بگم کدوم ناحیه هستی
IT شریف برای منطقه دو میدونم 153 میخوادنقل قول:
برای کامپیوتر و آیتی شریف میانگین رتبشو کسی داره ؟ برقشو که میگن طرفای 60-70 . درسته ؟
میانگین ترازش هم 7224
تو هم میخوای بری آی تی؟
من خیلی دوس دارم برم IT
100 درصد هم رشته ای به جز اونو نمیرم:دی
خیلی ممنوننقل قول:
برقش رو میدونم که رتبه صد و خورده ای ( خورده منظورم زیر 10 هست ) هم پذیرش داشته ، اما شما زیر 100 حساب کن دیگه
ناحیه میگویند که اگر 1 باشه بهتره این که چرا بهتره رو نمیدونم ! شما شهرت رو بگو تا من بگم کدوم ناحیه هستی
من کرمانشاه هستم ولی احتمالا تا اونموقع تهرانیم . حالا همین کرمانشاه چه ناحیه ایه ؟
رشته ی خوبیه ولی اولویت اولم نیستنقل قول:
IT شریف برای منطقه دو میدونم 153 میخواد
میانگین ترازش هم 7224
تو هم میخوای بری آی تی؟
من خیلی دوس دارم برم IT
100 درصد هم رشته ای به جز اونو نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قصد دارم ترجیحا برم رشته ی برق .
یا سایر رشته های خیلی سخت و مدرن . احتمالا برق میرم و وارد شاخه ی نانو میشم چون خیلی علاقه دارم .
میانگین تراز برق رو هم بگی ممنون میشم
سلام
دوستان من یه مشکلی دارم تو درس خوندن :
از قبل برنامه میریزم مثلا سه شنبه اول 9 صبح تا 11 هندسه بخونم و از 11.5 تا 1.5 عربی بخونم و ...
حالا وقتی هندسه رو شروع میکنم غرق درس میشم و اصلا یادم میره زمان بگیرم ، تازه بعد از 3 یا 4 ساعت که درسو خوب فهمیدم و خسته شدم تازه یادم میفته که باید الان عربی میخوندم . دست خودم هم نیست .
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
اتفاقا اصل اين برنامه ريزي غلطه چون هيچ موقع اجرا نميشه .من قبلا همينجوري برنامه ريخته بودم و عملي نشد!نقل قول:
بنابراين پيشنهاد ميكنم "دفتر برنامه ريزي به روش قلمچي" رو تهيه كني و اطلاعات دقيقتر و اينكه چرا اينجور برنامه ها عملي نميشه رو تو اون مطالعه كني!مطمئن باش نتيجه ميگيري.
نقل قول:
انقدر میگن برنامه ریزی به روش قلم چی به خدا من 2 ساله دارم کانون میرم و هر دو سال هم این دفتر برنامه ریزیو پر میکردم چیزی جز نحوه مرور درس و وارد کردن اطلاعات به دفتر و یه سری اطلاعات برای انتخاب رشته توش نبود اصل دفتر اون جدولش هست که اونم خودم درست می کردم و اعداد واقعیمو توش می نوشتم و یه سری چرندیات می دادم به پشتیبانه که مبادا شب زنگ بزنه خونه با بابام بگه بچت درس نخونده .
خواهشی که دارم اینه که الکی جو درست نکنید نه کانون خبری هست و نه سنجش و هیچ کس برای آدم معجزه نمی کنه .اینا مثل اتومبیل هایی هستن که ادمو به مقصد میرسونه و گرنه اگه کسی بخواد با دویدن هم می تونه از اتومبیل ایستاده جلو بزنه .
خب مسلمه كه ايندنقل قول:
دفتر اصلا مختص داوطلبان كنكوره نه دانش آموزان!
بعدش اون موقع هدف مشخصي نداشتيم و همينجوري از سر اينكه جو ما رو ميگرفت ميرفتيم كانون(البته شما رو نميدونم)
حالا هر كي دوست نداره نره!
مهم اينه كه اون انتظاري كه از خودت داري رو برآورده كني.من اصلا با كانون موافق نيستم و نظر اكثر دبيرامون هم همين بود ولي اين شيوه برنامه ريزي واسه كسي كه با برنامه درس ميخونه مناسبه
واسه دانشگاه شریف : 7568نقل قول:
میانگین تراز برق رو هم بگی ممنون میشم
سلام ، این دفتر رو از کجا باید تهیه کنم ؟نقل قول:
اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟
[QUOTE اصلا به نظر شما اشکالی نداره هر روز یک درس فقط بخونم ؟ مشکلی که نداره ، داره ؟ ][/QUOTE]
خیلی خیلی مشکل داره
یادآوری: اول دفتر برنامه ریزی قلم چی نوشته افراد جدی که واقعا همه ی برنامه ها رو درست اجرا می کنن موفق می شن با این دفتر ...من اینو در 6 سال گذشته کاملا تجربه کردم ...سالایی که واقعا با قلم چی همراه شدم و آزمونا و توصیه های پشتیبانارو جدی گرفتم نتیجه ی خوبی گرفتم آخر سال ولی وقتایی که سرسری فقط دفترو نوشتم و رفتم آزمون دادم نتیجه ای نگرفتم...
من به شما قول می دم هر آزمونی که می رین اگه برنامه هاشو درست اجرا کنین حتما نتیجه می گیرین و در غیر این صورت هیچ آزمون و مشاوری به دردتون نمی خوره
اگرم خواستی کتاب خودم میتوانم انتشارات خیلی سبز نوشته ی بهروز فمی تفرشی (پیروز) رو بگیر اونم یه دفتر برنامه ریزی خوبنقل قول:
سلام ، این دفتر رو از کجا باید تهیه کنم ؟
داره/
اینم لینک دانلود یه قسمت از کتاب
کد:http://kheiliii.com/downloads/Khoddam%20mitavanam-%5Bwww.kheiliii.com%5D.zip
دوستان در این که برنامه ریزی واقعا تاثیر داره که شک نکنید .
یک سوال :
این آیتیه
7224
اینم برق
7568
یعنی فرق ترازشون 300 تاست . حالا این تراز 300 یعنی واقعا اینقدر ایجاد فرق میکنه ؟ بعد حداکثر تراز چند هست ؟
سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
باید خودت تشخیص بدی...گاهی اوقات بد جلوی بدترو می گیره ...اگه عادت نداری در روز درسای مختلفو بخونی و احساس می کنی این کار برات فایده ای نداره می تونی با روش خودت درس بخونی اما اگه از برنامه ریزی کردن و سخت بودن این کار فرار می کنی ، بهتره بیشتر تلاش کنی و تمرین کنی تا به روش جدید عادت کنی:20:نقل قول:
دفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم:46:
متوجه نشدمنقل قول:
دفتر برنامه ریزی قلم چی به قیمت 3700 تومان تو همه ی نمایندگی هاش فروخته می شه...شخصا سال سوم دبیرستان استفاده از این دفترو کنار گذاشتم و به جاش از دفتر برنامه ریزی سمپاد استفاده کردم و البته چوبشم خوردم
یعنی شما توصیه نمیکنی ؟
والا دوست عزیز از لحاظ علمی که بخوای باید بگم خوندن چند تا درس بهترین راه برای استراحت ذهن هستنقل قول:
یعنی اگه از ریاضی خسته شدی بجای اینکه بری تو هال خیار بخوری (:دی) میتونی بری زبان بخونی باعث میشه مغزت بهتر کار کنه
متوجه نشدم منظورتون کدوم یکیشه ولی من شخصا دفتر قلم چی رو به دفتر سمپاد ترجیح می دم...واقعا دفتر برنامه ریزی قلم چی بهتر بود (و هست ) :20:نقل قول:
نقل قول:
یه توصیه هم به شما می کنم که برای موفقیت در کنکور لازم نیست از سال اول دبیرستان شب و روز به کنکور فکر کنی یا اخبار و شیوه های برنامه ریزی کنکورو پیگیری کنی و فکر هم نکنم نفر اول کنکور از بدو تولدش آرزوی شریفو داشته چون تا کنکور فقط خودت میرسی نه مغزت چون تجزیه شده تا اون موقع
با یه برنامه متوسط و با خیال راحت اگه شروع کنی خیلی بهتره به نظر من فعلاَ یکی دوسالی از فکر تراز شریف بیا بیرون بعد از این که انشاا.. توی کنکور رتبتو گرفتی و موفق شدی 2 هفته وقت داری صبح تا شب فکر رشته باشی و...
این توصیه رو بهت کردم چون من که از سال سوم رفتم توی نخ این چیزا خیلی ضرر کردم .
به قول شاعر من آنچه شرط بلاغ بود با تو گفتم خواه پند گیر خواه ملال ( یه همچین چیزی ):31:
خزایی که خیلی فازش بالاس ( منظور نقدینگی هست )نقل قول:
ولی فریدنی و سازش ( دبیرای امام صادق و باقر ) خوب هستن .
خیلی خیلی مشکل داره[/QUOTE]نقل قول:
مشکلش چیه مگه ؟ لازم به ذکره که درسو خوب میفهمم نه اینکه 4 ساعت یه درس بخونم و هیچی نفهمم !
برنامهی آزموناش به نظر من خیلی فشرده هست .نقل قول:
ممنون دوست خوبم :10:نقل قول:
نقل قول:به نظر شما با دفتر برنامه ریزی و بدون شرکت در آزمون میشه به نتیجه رسید یا حتما آزمونارو برم ؟نقل قول:
خیار :31: . زبان هم به نوع خودش ذهن رو خسته میکنه .نقل قول:
همین خزائی هست فقط من که عمرا کلاس میگرفتم دوستام گرفتن اما هیچی خوشخوان نمیشهنقل قول:
سلام كسي آقاي خزائي(دبير هندسه و گسسته )را ميشناسه؟كلا دبير گسسته توپ تو اصفهان كسي سراغ نداره؟
میگم این خوشخوان که شما میگین ، تسته یا آموزش ؟نقل قول:
اینیکه که تو سایت خودشه چی ؟ تسته یا آموزش ؟
چون تو مشهد گیر نیاوردم میخوام از سایتش سفارش بدم .مرسی