میشه توضیح بدی؟ پوشه گاد رو درگ کنم تو محیط horizon ؟نقل قول:
Printable View
میشه توضیح بدی؟ پوشه گاد رو درگ کنم تو محیط horizon ؟نقل قول:
شما فلش رو کانفیگ میکنی بعد که زدی به پی سی horizon رو باز میکنی
برنامه فلش رو میشناسه بعد ...
با مثال توضیح میدم
الان این آدرس یه بازی گاد هست تو سیستم من
F:\games\C&C 3 Tiberium Wars\4541080E\00007000\575F178A654A395DD9B5.data
اگه برم به این آدرس
F:\games\C&C 3 Tiberium Wars\4541080E\00007000
یعنی یه فولدر قبل از فولدری که فایلهای بازی اونجاست یه تک فایل دارم : 575F178A654A395DD9B5
خوب حالا من تو horizon این فایل رو با درگ&دراپ یا گزینه ای که خودش داره (inject file) میریزم تو فلش و بعد بازی کپی میشه تو فلش
اکثرا که ایمیچ رو به گاد تبدیل میکنم همچین حالتی پیش میاد یعنی فایلهای بازی میره تو اون فولدر آخری و یه تک فایل به اسم فولدر قبلش میمونه که همون رو انتقال بدی کل فایلهای بازی میره
اگر هم این طوری نبود شما برو تو پوشه ای که فایلها هست و اولین فایل رو بریز رو فلش
بعدش که میزنی به کنسول و وقتی شناخت میری تو فلشت و بازی رو move میکنی (برای من کپی نمیشه حالا شاید برای شما شد) رو هارد و بدون نیاز به دیسک یا فلش بازی اجرا میشه
آقا من جای دیگه ای پیدا نکردم برای سوالم . قسمت سوالات عمومی هم بسته شده !!
سوال من اینه : بازی کرایسیس 3 رو تا پریشب بدون مشکل بازی کردم . دیشب کنسول رو باروشن کردم سی دی بازی هم همیشه تو کنسول هست ، اما موقعی که اومدم بازی کنم همش پیغام میداد دیسک کثیفه یا مشکل داره . دیسک رو تمیز کن یا کنسول رو ریستارت کن . چند بار اینکارو کردم بلاخره رفت تو بازی . تا امروز که همون اتفاق بازم افتاد ولی دیگه تو بازی نمیره !! :n04:
قبل از اینکه تو بازی بره هم باید طبق گفته دوستان موزیک رو پلی میکردم که همیشه اینکارو میکنم ولی امشب با وجود موزیک هم نرفت دیگه !!!!!!!!!!!!! بقیه بازیها این مشکل رو ندارن !
ایراد از کجاست ؟؟؟؟
دستگاه رو که بیشتر از یک ساله دادم ال تی 3 ریختن .
بازیهای دیگه رو امتحان کردم مشکلی نداشت !
با آپدیت داشبورد درست میشه ؟؟؟؟
ظاهر سی دی که نسبت به دوروز قبل فرقی نکرده ! پس مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salam عزیزنقل قول:
گویا یه همچین مشکلی هم با بازی farcry 2 داشتی.نه؟
احتمالا دیسکهایی که تهیه میکنی نامرغوبن-یا اینکه لنز دستگاهت داره خراب میشه
آخه بازی میکنم و روی بعضی از بازیه مثل همین crysis 3 اونم بعد از چند مرحله و الان که دیگه آخرای بازی رسیده این مشکل پیش اومده !!!!!!!!farcry هم از نوع رایت بازی بوده ظاهرا . اما مشکل این واقعا برام عجیبه !!!!
یه Xbox fat 250 jasper داره که -- Jtag کرده گویا از سر مجبوری و دستگاش به هیچ صراطی مستقیم نبوده...از اولش که مشکل عمومی Jtag دیر Boot شدن هستش رو داشت و دستگاش بعد مدت 2-3 دقیقه روشن میشد...اما ظاهرا امشب از ساعت 8 روشن کرده و بالا نمیاد تا اندازه ای که دستگاش خودبخود خاموش میشه....زیادم استفاده نمیکنه شاید هفته ای سر جمع 7ساعت...اگر کسی چیزی میدونه لطفا دریغ نکنید تا مشکل این دوستمون حل بشه...با تشکر از همگی
یکی نیست جواب جواب منو بدهنقل قول:
از اساتید یکی میتونه فرق بین lt3 و jtag رو کامل توضیح بده؟
اگر lt3 باشه دستگاه ، نمیشه بازی ها رو روی هاردش نصب کرد؟ حتما بازی باید نوع خاصی باشه که کار کنه ؟ و ...
من از یه جای معتبر میخوام بخرم اما فقط lt3 داره . برای همین میخوام بدونم از همون بگیرم یا برم از جای دیگه Jtag بگیرم.
لطفا یه راهنمایی کنید ممنونتون میشم.
Jtag در حقیقت نه دستکاری فرمور درایو بلکه دستکاری سیستم عامل خود کنسول هست + یک سری دستکاری های سخت افزاری که باعث میشه سیستم امنیتی کنسول دور زده بشه و شخص بتونه برنامه های ساین نشده رو روی کنسولش اجرا کنه .نقل قول:
Lt3 ولی داستانش فرق میکنه و خود کنسول و سیستم عاملش دستکاری نمیشه بلکه فقط و فقط فرمور درایو کنسول عوض میشه تا هر دیسکی رو به جای دیسک اورجینال به خورد کنسول بده .
برای همینه که شما با Lt3 میتونید آنلاین شید ولی با Jtag نه .
اگر آنلاین بازی کردن براتون مهمه بدون شک Lt3 باید باشه کنسول ولی اگر نه میخواید از این برنامه های چیت و HomeBrew و ... روی کنسول اجرا کنید و بخشهای آنلاین کنسول براتون مهم نیستند Jtag .
از اونجایی که هر دوتاش برای من مهم هستند من یک کنسول قدیمی Jtag شده دارم و یک کنسول دستکاری نشده با بازی های اوریج .
سلام.
میخوام یه ایکس باکس 250 گیگ بخرم ولی اینقدر تو این چند روز هرکسی بهم رسید یه چیزی گفت دارم دیگه پشیمون میشم! یکی میگه LT یکی میگه فقط j-tag موندم دیگه! کلی مارک درایو و برد و... :n02:
توی lt وقتی بازی رو میخوای اجرا کنی چجوریه؟ یکی میگفت قبلش باید آهنگ پلی کنی و کلی ترفند/ آره؟ دردسر داره؟
توی LT دیسک بازی رو میذارید تو و میشینید بازی میکنید ! همین .نقل قول:
اگر دنبال آنلاین بازی کردن هستید LT اگر دنبال رمز و ترینر و برنامه های دستساز هستید JTag .
سلام
xbox فایل ها تصویری رو پخش میکنه؟
اگه آره چه فرمتهایی؟
با سلام خدمت اساتید من دستگاه بیش از 1 سال و نیم پیش lt3 کردم گیمهای body count -crysis3-sniper2-tombrader6-tintim-deadrising2-resident evil 5-survivsal-fifa13-gun-spacemarine-army of two-most wanted را تمام کردم حالا جدیدا هرگیمی میخرم یا اجرا نمیشه یا مثل callofduty black 2 - assasin تا نصفه رفته و هنگ میکنه وسط بازی هر جا شروع کنم به همون قسمت که میرسه هنگ میکنه و مثلا farcry 3 یا bioshok با وجود رایت 100% اصلا ازهمون اول تا میخواد بره تو بازی هنگ میکنه ..... حالا اگه ممکنه بفرمایید مشکل کجاست آیا باید آپدیت شه ؟؟؟؟ یا ممکنه lt3خوب نباشه باید دوباره بریزم ؟؟؟؟ چرا اینطوریه؟؟ الان هم dark رو گرفتم که اوایلشه و اجرا میکنه نمیدونم چی میشه !!! خیلی دوست دارم farcry 3 رو اجرا کنم
دوستان من فن پی اس هستم و از ایکس باکس جیزی نمیدونم
امروز واسه برادرم یه 360 250 اسلیم گرفتم
میخوام جیتگ کنم تا راحت با هارد بازی کنه و مشکلی هم نداشته باشه با بازی های جدید!
ممنون میشم بهم لینک و راهنمایی های لازم رو بکنید خیلی بازیهای جدید مثل جی تی ای 5 مهمه
در ضمن جیتگ کنم با اجرای بازی مشکلی ندارم!؟
و اینکه از کجا باید شروع کنم میخوام خودم این کارو انجام بدم
در ضمن در خارج از کشور هستم
با سپاس
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون
اشتباهی فرستادم پاک شد
سلامنقل قول:
با سلام
من می خوام slim 250 gb رو نرم افزاری ه/ک کنم میشه آموزش کامل فارسیش رو بزارین یا لینکش رو بدین
ممنون
اینجارو ببینید مطمئنا پیدا میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مرسی ولی آدرس کامل نیستش
سلام !
دوستان از کجا می شه مطمن شد یه بازی برنر مکسه ؟ ( هاردم منهدم شده :دي )
اگه به اینترنت وصل بشم بازی کنم اگه برنر مکس نباشه چی می شه ؟
منظور از اینکه کنسول لاک می شه چییه ؟ و ایا می شه انلاکش کرد ؟ :n02:
مرسی ..
سلام دوست مننقل قول:
از خط رایت خود دیسک میشه فهمید-با برنامه abgx360 هم میشه
اگه بازی برنر نباشه ممکنه بن شی
لاک همون بن شدنه و نمیتونی دیگه به لایو وصل شی-آره بردو عوض میکنن دوباره آن بن میشی و میری لایو
خواهش :)
با سلام
من یک ایکس باکس اسلیم با تاریخ تولید 12-04-2012 که فکر میکنم مادربورد آن فالکون باشد .. دارای درایور لایتون DG- 16D5S با ورژن 11.75 خریدم میخواستم بدونم بهترین روش برای آنلاک کردن این دستگاه چیه ...البته چند جا پرسیدم که جیتگ کردن و تعویض کردن برد درایور و LTU رو بهم گفتن یک نفر هم سوراخ کردن آی سی درایور رو پیشنهاد داد لطفا راهنمایی کنید بهترین روش کدام است و به چه علت ....
ممنون:n01:
برد فالکون برای سری های قدیمی هست . مدل اسلیم از این برد استفاده نمیکنه ... مگه اینکه کنسول باز شده باشه و برد تعویض .نقل قول:
بله اشتباه از من بود برد کورونا ورژن 3 می باشد برای این برد با درایور لایتون DG-15D5S با ورژن 11.75 RGH2 بهتره یا تعویض برد داریورنقل قول:
ممنون
سلام دوستان من یک اسلیم jtag شده دارم که حدود ۵۰ تا بازی داخل هارد داخلی خودش داره برای دریافت عکسهای بازیه با اینکه مودم را شناخته و شبکه را میشناسد اعلام no conection found را میدهد درضمن اینترنت را از مبین نت و ۱ مگ سرعت گرفتم و با آیپد و لپتاپ راحت استفاده میکنم میخواستم بدونم آیا راه دیگری هست که با لپتاپ عکسها را دانلود کرده به xbox منتقل کنم ممنون
سلام
خواهشا به این سوالم جواب بدید خیلی برام مهمه
من xbox 60 دارم چند وقتی بود که بازیها رو اجرا نمیکرد و بردمش تعمیر
امروز که رفتم گفت لنزش رو تعویض کرده و گرفتم آوردم
من save بازیهام رو با برنامه Horizon که باز میکردم جلوی console ID عددی بود اما الان که از تعمیرگاه آوردم save بازیها در برنامه Horizon دارای عدد Console ID متفاوتی هست....
حالا سوالم اینه که مگه امکان داره با تعویض لنز عدد کنسول آی دی سیوها در برنامه هوریزون تغییر کنه؟
اصلا در چه صورتی میتونه این اتفاق بیفته؟
من خیلی شک دارم به اینکه کلا ایکس باکس رو اشتباهی بهم داده باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید تا زودتر برم حالی ازش بگیرم
سلام دوستان
یه xbox 360 slim E 250GB آکبند از خارج آوردم ولی کپی خور نیست
میخواستم بدونم چه راهایی واسه کپی خور کردنش هست و اینکه چه راه هایی واسه تشخیص برد و درایوش هست
ورژن داشبورد هم 2.0.16203.0
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنبن آخه تازه گرفتم زیاد سر در نمیارم ازش
دوستان ایا دستگاه هایnew slimرو میشه به روش j-tagهک کرد?
سلام
من یک دستگاه از دوستم گرفتم slim 4GB هست حالا از کجا بدونم LT3 هست ؟ خودش نمیدونه من هم تا حالا کنسول نداشتم و وارد نیستم. از طرفی ۲ تا بازی هم دیروز واسش گرفتم FIFA14 و NSF Rivals که هر دو رو Dics Unreadable داد.
داشبورد فریمور رو هم چک کردم 2.0.16756 هست.
میشه من رو راهنمایی کنید ؟
مرسی
بازی ها رو هم با نرم افزار abgx360 چک کردم و ۱۰۰٪ بودن !نقل قول:
مشکل از کجا میتونه باشه ؟!
از طرفی مطمئنم کپی خور هست چون بازی های COD MW3 و NFS Run رو بهم داده راحت اجرا میشن و اوریج هم نیستن !
در جواب key maker: .سریع بوت میشه-بازی های جدید که فرمتش xgd3 هستش رو به راحتی اجرای میکنه و اینکه برای شروع بازی باید دیسک روش باشه . . .تشکر یادت نره
سلام به همگی.خواهش میکنم من راهنمایی کنید چون میخوام تو پشت شهرداری ایکس باکس بگیرم و کپی خور کنم .خواهشا با عکس برام توضیح بدید.خیلی نیازدارم خیلی.مرسی
سلام دوستان. آقا یه سوال با ایکس باکس LT3 میشه لایو بازی کرد؟ کلا مشکلی مثل بن شدن و اینا نداره ؟
در صورت تست بازی توسط نرم افزار abgx360 خیر مشکلی پیش نمیاد یا اینکه از فروشنده معتبر بازی رو تهیه کنید .نقل قول:
پرونده ی کنسول بسته شده و دیگه آپدیت های امنیتی براش لحاظ نمیشه.
برای وصل شدن به لایو xbox باید سرعت اینترنت چقدر باشه؟ مثلا یا سرعت 1 مگ میشه بدون لگ بازی کرد؟ سوال دیگه اینکه اینترنتش با wifi هست با با کایل؟
سلام دوستان عزیز من ایکس باکس خودم را به مانیتور وصل کردم از کابل اچ دی استفاده کنید و یک تبدیل به دی وی آی پشت مانیتور وصل کنیدوبرای صدا لبه اضافه سوکت کامپنت را ببرید بعد به دو سر خروجی های صدا دوتا مادگی که به اسپیکر بخوره را وصل کنید حالا تصویر را با کابل اچ دی داریم و صدا را از طریق دوتا فیش که برای اسپیکر وصل کردیم. من انجام دادم و دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم. تبدیل و فیشها کلا هشت هزار و پانصد تومان است. در صورتی که کابل وی جای ای به اچ دی را پرسیدم با خروجی صدا حدود نود هزار تومان است. موفق باشید.
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست
سلام دوستان من یه ایکس باکس خریدم آرکید هستش فروشنده بهم گفت آپدیتش lt3هستش من از کجا بفهمم هستش؟ و سوال اصلیم اینه که سی دی برنرمکس رو میخوام نصب کنم ارورو میده دیسک کثیفه 6 تا دیسکه تمیز رو امتحان کردم تا 45 درصد میان همشون ارور میده از رو سی دی هم که بازی. میکنم میگه دیسک کثیفه و میاد بیرون فقط روی دیسکهای برنر مکس اینجوریه؟ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل. کجاست
سلام دوست عزیز ، اینکه بازی های کپی رو اجرا میکنه یعنی کپی خوره ولی برای دیدن نسخه ی داشبورد شما برو تو قسمت تنظیمات و اطلاعات نرم افزاری شماره داشبورد رو زدهنقل قول:
دلیل کپی نشدن بازیتم اینکه بازیت برنرمکس نیست به همین راحتی ^_^
با سلام.
دوستان من یک مشکلی با xbox جیتگ شدم دارم و خیلی رو مخمه، ممنون میشم کمکم کنید.
بیشتر وقت ها وقتی دستگاه رو روشن میکنم و بازی رو اجرا میکنم (کپی رو هارد - دیسک خالی - آرکید .. هرچی) پس از چند ثانیه تا چند دقیقه دستگاه به کلی هنگ میکنه! و فقط صدای بازی بصورت رگبار تکرار میشه و تنها راه چاره اش خاموش کردن دستگاه با دکمه روی خود دستتگاهه.
پس از ریست هم به احتمال 90 درصد درست میشه.
(وقتی تو بازی هستم مشخصه میخواد هنگ کنه (بازی لگ زیاد داره)، اگر قبل از هنگ بیام داشبورد جلوی هنگ گرفته میشه (تو داشبورد اصلا هنگ نمیکنه.)
بدون هارد هم تست کردم. دستگاه معمولی روشن میشه (دیر روشن نمیشه،فقط بعضی وقتها یکم دیرتر روشن میشه، که اونطوری دیگه مشکلی نداره - خودم فکر میکنم مال این باشه)
دستگاه رو از مغازه دار گرفتم.
مدلش Arkade - 120gig - و آبدیت 2.0.16747.0 هست.
بسیار ممنون.
سلام، این داستان درسته که میگن بعد نصب هک جدید دیگه بازی های قدیمی رو ایکس باکس اجرا نمیشه؟؟؟