من از آقا احمد خواهش میکنم بیاد جواب ایشون رو بدن.بنده خدا منتظره.نقل قول:
حالا شما منتظر بشین اگه جواب نداد خودم جوابتون رو شاید دادم.
Printable View
من از آقا احمد خواهش میکنم بیاد جواب ایشون رو بدن.بنده خدا منتظره.نقل قول:
حالا شما منتظر بشین اگه جواب نداد خودم جوابتون رو شاید دادم.
نه خودت جواب بده چون من نمیدونم جواب چیو باید بدم . :)
سلام.
یک سری نقشه آفلاین تو خود گوشی هست که واسه عربستان و دبی و ... فعاله.می خواستم بدونم نقشه ایران رو نداره؟؟ یا نمیشه گیر آورد؟؟؟
آقا هیچ راهی برای مارک کردن فایل ها تو این گوشی نیست به جز رفتن به منوی آپشن و .....
آخه اگه آدم بخواد چنتا فایل رو بفرسته که ........ میشه
لطفا اگه کسی بلده راهنمایی کنه
نه نيست دوست عزيز
این گوشی هم بهترینه، هم بدترین
من خیلی ازش خوشم آمد ولی تنها چیزیش که حسابی عصابم رو بهم میریزه این باطریشه
جالبه من گوشی رو قفل میکنم میزارم میرم، نه اس ام اسی میاد نه تلفنی، 100% تو 28 ساعت خالی میکنه
اونوقت یه K610i سونی اریکسون دارم، کامل یه هفته روشن میمونه
شما بايستي Nokia OVI maps رو بگيري ... نقشه تهران و راههاي اصلي کشور رو داره ...نقل قول:
مراجعه کن به انجمن سيمبين سري 60
عزیز باتریت مشکل داره.صد در صد شکم نکن اگه تو 28 ساعت خالی میشه راستی ممکنه هم از برنامه ای چیزی باشه ولی اگر عیب از برنامه نباشه صد در صد خرابه باتری.نقل قول:
اون مشکل مارک کردن به نظرم بزرگترین مشکل این گوشی هست.
مال من نمیدونم چرا این مشکلاتی که میگید رو نداره شارژ میکنم میره تا دو روز بعدش!شاید من کم استفاده میکنم و شاید شما زیاد استفاده میکنید
من اصلا استفاده نمیکنم که بخواد کم بشه، میزارم میرم 2 روز بعد میام میبینم خاموشه!نقل قول:
برنامه ای هم روش نصب نکردم که بخواد اون باطری بکشه
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم ولی باهاش یه مشکل دارم:
وقتی اهنگ با هندزفری گوش میدم صدای خواننده تقریبا قطع میشه و اهنگ بدون کیفیت اصلیش پخش میشه و وقتی دکمه ی روی هندزفری رو نگه میدارم اونوقت درست میشه .ایا مربوط به تنظیمات هست؟؟ ضمنا باهندزفری های دیگه هم امتحان کردم فایده ای نداره:41: لطفا سریعتر راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عکس هایی با پسوند gif رو چرا نمیشه برای پس زمینه گذاشت؟ (منظورم اینه که وقتی برای پس زمینه می گذاریم دیگه تکون نمی خورند؟)
کسی مستر ریست 5530 رو میدونه؟:8:
منم اول این مشکل رو داشتم.بعد از چند روز فهمیدم مشکلش چیه.نقل قول:
مشکلش این بود که هندزفری کاملا وارد گوشی نشده بود.همین.:hmm:
شما هم هندزفری رو بیشتر فشار بده احتمالا مشکلت حل میشه.اگه نشد با یک هندزفری دیگه امتحان کن تا بفهمی مشکل از گوشیه یا هندزفری
سلام دوستان کد ریست 5530 چیه؟
نقل قول:
هندزفری کاملا داخل گوشیه ولی باز هم همونطوریه.:41: (توی سوالم گفته بودم که با هندزفری های دیگه هم امتحان کردم ولی فایده ای نداره)
سلام دوست عزیزنقل قول:
این مشکل وقتی پیش می یاد همه کانکتور هایی که باید به فیش وصل بشن وصل نشده باشن. حالا یا اشکال از فیشه با پورت هندزفری گوشی. شما یه چک بکن شاید چیزی واردش شده باشه.
مستر ریست:نقل قول:کد:*#7370#
نگاه کردم چیزی واردش نشده:41:
راستی چه جوری میشه عکس هایی با پسوند gif رو برای پس زمینه گذاشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان میشه یه برنامه خوب معرفی کنید که بشه فایل های pdf را باهاش اجرا کرد .
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
من امروز گوشیم از دو متری افتاد روی سرامیک خاموش شد در باتریش هم باز شد و باتریش افتاد بیرون.دو دستی زدم تو سرم!ولی هیچیش نشد.شانس آوردم.
هیچ کس نیست یه برنامه معرفی کنه بشه فایل های pdf را باهاش اجرا کرد ؟
نقل قول:
زياد خيالت تخت نباشه .. مطمئن باش در آينده متوجه ميشي گوشيت هنگ ميره يا يه مشكلايي پيش مياد ! اليته خيلي مشكلات حساسي به وجود نمياد !
Quickoffice.Adobe.Reader.LE s60v5نقل قول:
اين رو سرچ كن.
فکر نکنم مشکلی پیش بیادنقل قول:
راستش ميدوني واس چي ميگم خودم گوشيم 2 بار بد خورد زمين و از اون موقع كاملا يه جاهايي بد قاطي ميكنه.. البته احتمال اينكه برنامه و ... هم باشه هست ولي از اون موقع اينطوري شد.. شايد خيلي هم حرفم منطقي نباشه
سلامنقل قول:
مشکل من و یکی دیگه از دوستام هم همینه :31: چطور میشه تنظیم اش کرد ؟
البته چند بار همینجور اتفاقی که گوش می دادم خودش درست بود .
اما پس کار اون دکمه وسط چیه ؟ اصلا چرا اونو گذاشتن ؟ پس مشکل از هدست نیست یه تنظیمی چیزی باید داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
الان برا 5530 قیمت گرفتم با گارانتی اصلی میگن 228 ،ساخت چین ،جاهای دیگه میگن made in hungray رو جنسشونه.راجع به مموری هم 4 هم میگن 2 هم میگن:23: ... دوستانی که دارن راهنمایی می کنن؟
راستی ، راضی هستین دیگه،نه؟
من همین 2 , 3 روز پیش خریدم .نقل قول:
241 سفید - صورتی اش (باز نگین دخترونه است که عصبانی میشم :31: )
فقط روی جعبه ی سفید صورتی اش یک بند و یک کیف و یک قلم نوری سفید (کیف طرح دار) داره
گارانتی اصلی , ساخت چین
ساخت hungray هم سفید آبی اش رو دیدم 231(بدون گارانتی) اما اصلا اطمینانی نیست بهش . خود صنف موبایل فروش ها اطلاعیه زده بود که از به کار بردن ساخت مجارستان استفاده نکنید چون دروغه و ...
یه فروشنده هم بهم گفت که هرکی میگه ساخت به غیر از چین داره دروغ میگه
مموری هم حتما باید 4 روش باشه
یه قیمت دیگه هم دارم واسه سیاه قرمز اش 225 بدون گارانتی و اینو بگم که اینا همش ماله مشهد هست
من که چند روزه بیشتر نخریدم فعلا راضی هستم . باید بقیه نظر بدن
مجارها همشون چینیه ولیبل تقلبیهنقل قول:
اکنون همه قطعات این گوشی ها ساخت فنلاند و مونتاژشون در چین ( تحت لیسانسه ). با گارانتی هم بخر اطمینانش بیشتره...
مبارکه ! چرخش برات بچرخه 120 سال!نقل قول:
ولی من بعد از خوندن بحث صفحه 73 و 74 همین تاپیک یه سر رفتم تاپیک 5800 و از آنجا هم ... بای بای گوشی تاچ (البته باز دلم اینوره) ! همون 6120 و 6124 و ... خوبه .بخوامم بیشتر خرج کنم میرم سراغ N79 .(اینا رو گفتم بحث داغ بشه ها،و الا هر گوشی محاسن و معایب خودشو داره،دختر هم که نیستی بهت بر بخوره تو ذوقت ! -جمله رو داشتی؟!-) :31::31::31:
بازم مبارکه ! :31:
پول بالای گوشی دادن اونم تاچ پول دور ریختنه.
من نظرم بر عكسه.. :)
صفحه 73 , 74 رو دیدم فقط یک سری معایب و مزایا رو گفتن دیگه .نقل قول:
یا شاید شک داری که 5800 رو انتخاب کنی یا 5530 ؟
اگه شک داری بدون که 5530 واسه ایران خیلی بهتره . چون gps و 3g که تو ایران استفاده ای به اون صورت نمیشه(3g که اصلا استفاده نمیشه) , فقط یک خروجی tv فرق بزرگشون هست که فکر می کنم بشه راحت باهاش کنار اومد. تاچ 5530 هم که بهتره
حالا اگه بین تاچ و غیر تاچ موندی بحث دیگه هست :31: اما به امتحان کردنش می ارزه
اگه انگلیسی ات خوبه اینجا رو هم بخون به من خیلی کمک کرد
کد:http://www.gsmarena.com/nokia_5530_xpressmusic-reviews-2832.php
کسی نبود جواب من رو بده ؟؟؟؟نقل قول:
دوستان من تا حالا گوشیم را آپدیت نکردم . میشه یه توضیح در باره آپ دیت کردن و مزایا و معایب آن بهم بگید .
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز ممکنه بگین شما فریمور چند رو گوشیتونه؟ 10 یا 11 یا 20؟
آخریش 20 هست که میشه گفت خوبه.ولی اگه 11 هست ماله شما واقعا باید بگم شما صبر عیوب دارین:31:
بابا 11 همش ریست میکرد.
حتما به 20 آپدیت کن.هیچ عیبی هم ندارهآپدیت معمولا همش مزیته.:31:
همه راضی هستند از این گوشی؟
تاحالا برای کسی تاچش از بین نرفته؟
بعد چرا میگن دوربینش ضعیفه؟
فریمور من 10 هست . خوبه یا نه ؟نقل قول:
بچه ها فریمور جدید اومده واسه این گوشی؟؟؟؟
اینو یه نگاهی بندازین:
کد:http://www.a2phone.com/nokia-5530-xpressmusic-rm-504-mea-20-0-101-v4-0
سلام دوستان خسته نباشید.
من مدتیه که با برنامه های ساین نشده مشکل دارم.
اگه مقدوره یکی از اساتید این گوشی مارو ساین کنه.
مرسی.
imei: 358253033811525
model: 5530xp
سلام
ببخشید میشه یه player خوب معرفی کنید ؟!! چون من این گوشی رو تازه گرفتم و الان میخوام فیلم هایی رو با فرمت MKV اجرا کنم نمیشه !! میخواستم بدونم اگه یه پلیر برای اجرای این فرمت هست معرفی کنید ممنون میشم ؟!!!