سلام؛نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!
سلام؛نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!
Printable View
سلام؛نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا است نه PES! گزارش تخلف داده شد!
سلام؛نقل قول:
اینجا تاپیک فیفا10 است نه فیفا09! گزارش تخلف داده شد!
لطفا حذف شود...:11:
خب در مورده فیفا10 هم صحبت کرده که باید به اطلاعاتش اضاف کرد نه اینکه جنبه ی دعوا بدید دربره:31:نقل قول:
نه دوست من EA ضعف نکرده و کونامی هست که سالهاست خوابه ، شما کافیه یکبار فیفا رو روی کنسول بازی کنید ونه PC . همیشه تو این چند سال نمره ی فیفا از PES بالاتر بوده که میتونی به سایت های بزرگ رنک دهی هم نگاه کنی.
فیفا10 اتفاقآ هیچ صرو صدایی نکرده ، اون PES 2010 هست که تا حالا خیلی صدا داده ، اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.
سلام؛نقل قول:
و اونایی هم که کنسول ندارن از نسخه کنسول تعریف می کنن. در ضمن بخاطر این گزارش تخلف دادم که فاجعه های قبلی همین تاپیک و تاپیک فیفا09 تکرار نشن.
والا ما که چیزی ندیدیم ! کمتر کسایی تریلر جدید و یا گیم پلی های جدید 10 رو دانلود می کنه (اونایی که کنسول ندارن) !نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی بخار چیه؟! : دینقل قول:
اگر میبینی اینجا خیلی خبری نیست چون اینجا اکثرآ کنسول ندارن و یا اگر هم دارن بی بخارن و چیزی نمی گن، شما کافیه تریلر فیفا10 روی ماله گیمز کام ببینید.
منکه وقت نمی کنم اخبار بازی رو بزارم چون امسال سرم اصلا وقت این کار رو نداشتم!
یاد تاپیک 09 بخیر! با آرمین و احمد خوب جلو بردیمش!
نقل قول:
خوده من طرفدار PES ولی تعصبی نیستم و همین الان فیفا هم بازی میکنم. ولی باید اینو بگم که توی این چند ساله شرکت EA خیلی ضعیف شده و بازی های مسخره ای رو بر خلاف انتظار عرضه کرده. من احساس میکنم که فیفا 10 هم برخلاف سروصدایی که داره خوب از کار در نیاد. البته امیوارم که اینطور نشه و یک بازیه خوبی بشه.
اینهایی که شما گفتید رو من در مورد نسخه PC قبول دارم!نقل قول:
09 که افتضاح بود آدم رو pc شاخم که بازی می کرد اف فریم داشت دسته هم که خوب نمیشناخت فیفا افتضاح شد رفت
ولی چند سال هستش که فیفا بر روی PC و کنسول های PS3 و Xbox 360 دارای دو نسخه کاملا متفاوت هستش!
نسخه ای که مربوط به PS3 و Xbox 360 میشه نسخه Next-Gen بهش میگن که واقعا نسل بعد هستش!!
یعنی یه شبیه ساز فوتبال به تمام معنا هستش که سال به سال اون رو به واقعیت نزدیک کردن!
ولی نسخه PC رو بهش Current-Gen میگن که اصلا قابل مقایسه با نسخه Next-Gen نیست. ولی اونطور که سازنده ی نسخه PC گفته بود FIFA 2011 به احتمال خیلی قوی Next-Gen خواهد بود!
کلا بحث روی نسخه PC نیست چون به غیر منیجر مد جذاب و سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره.
البته نسخه PC فیفا 10 هم امسال به نظر میرسه که از نظر گیم پلی خیلی بهبود داده شده, البته طبق اون چیزی که سازنده ی بازی گفته!
میانگین نمراتی که همین نسخه Next-Gen فیفا 09 روی PS3 و Xbox 360 گرفته بود 8.7 از 10 بود ولی فیفا 09 روی PC این میانگین 6.9 بود که تفاوت فاحش این دو نسخه رو نشون میده!
و میانگین نمرات Pro Evolution Soccer 2009 روی همین دو کنسول به ترتیب 7.4 و 7.9 بود که نسخه 2008 PES هم میانگین نمراتش خیلی به این دو عدد نزدیک بود که نشون میده این بازی دو سال پیش پیشرفتی رو حاصل نکرده بود ولی همین میانگین برا نسخه 2008 فیفا 8.1 بوه!
خلاصه از اینا که بگذریم متوجه میشیم که ساکر تو این چند ساله جلو نسخه Next-Gen حرفی واسه گفتن نداشته!
امسال هم هنوز این دو بازی منتشر نشدن تا بشه قشنگ مقایسه شون کرد! باید منتظر بود تا دموی بازی منتشر بشه تا تفاوت ها هم مشخص بشه!
البته من امسال میانگین نمراتی که نسخه Next-Gen فیف 10 از سایت ها و مجله ها میگیره رو بالای 9 از 10 پیش بینی میکنم!
سلام؛نقل قول:
من که همه رو دانلود کردم!:10:
مگه من چی گفتم آقای محترم. شمایی که تاپیک رو به دعوا میکشی. من نظرمو گفتم و هیچ دلیلی نیست که من این کارو نکنم. من هم Fifa بازی میکنم هم PES پس از هوادار های دوتاشون حساب میشم.نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارش تخلفتون به جایی نمیرسه.
شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا PC دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.نقل قول:
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.
جواب شما در بالا.نقل قول:
راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !
اكثر يوزر های اينجا PC دارن عزيز ...نقل قول:
شما که تا میبینید بحث کل کل پیش میاد سریع میگید که شما برو توی کنسول بازی کن در صورتی که افرادی که توی این تاپیک ها پست میدن و نظراتشون رو اظهار میکنن اکثرا کنسول دارن پس این حرف که برید روی کنسول تست کنید خیلی بیجا محسوب میشه.
در ضمن یک نگاهی به تاپیک های تاپیک های PES 2009 و Fifa 09 بنداز,میبینی که اینکه تاپیک فیفا توش پست کمی داده میشه به خاطر شرکت EA و بی سروصداییش نیست.
اين اين كه ميبينی اين تاپيك كم جلو رفته به خاطر اينه كه دوستان لطف ميكنن و كم اسپم ميدن
توی تاپيك PES رفتم يكی ميگفت به نظرتون كی ميتونه PES بر FIFA غلبه كنه به خاطر همين پست 6 صفحه تاپيك رفت جلو !!
به شما هم پيشنهاد ميكنم حداقل بری تريلر های گيم پلی FIFA 09 رو روی كنسول ببينی
پس يعنی هر چی سايت معتبر هست و داره از FIFA تعريف ميكنه داره خالی ميبنده ؟!نقل قول:
راستی اینم بگم که به نظر من سایت های بازی یه جورایی با فیفا ساز و کار دارن.مخصوصا گیم اسپات !
توجه: اون کلمه ای که در پست شماره 898 پررنگ کردم الان اصلاح شد. به جای PC نوشته بودم کنسول.
نگفتم کاربرای PES کلآ جالبآ !! هنوز هم مشتاق نظرات گوگولتون هستم(هستیم) !! حداقل یه سرگرمیه:31: حالا خودمونیم جلو کسی این حرفا رو نزنیا !! :31:نقل قول:
عجب !! یعنی : Gamespy , Ign ,GameSpot و... همه دارن فیفا رو الکی بالا می برن ؟؟ خوب که گفتی!! من تا الان داشتم گول می خوردم، عجب ناکسایی هستن!! باید به کاربر های این سایت ها هم اخطار بدیم که دیگه اونجا نرن چون داره الکی طرفداری فیفا می کنه، بیان اینجا نظرای توپه شما رو بخونن (خودم براشون ترجمه می کنم).
به نظرت فکر خوبیه ؟؟ نه ؟
:11:
بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.نقل قول:
به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟
اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.
بحث رو به مسخره بازی نکشون خواهشاً. من اصلا قصد ندارم تا باز کل کل بشه بعد باز بخوان بن کنن یا اخطار بدن. اگر میخواید نظری بدید از لحن تمسخر نگید تا مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
فقط میدونم که این پست شما جز ایجاد سفسته چیزه دیگه ای نبود.
چون اينجا اكثرا PC دارن پس بحث روی PC هست پس يعنی كنسول باز ها برن .... !!نقل قول:
بحث نگاه کردن رو کنسول رو کنار بزار چون یک بار گفتم وقتی کاربرای اینجا اکثراً PC کار میکنند پس بحث اصلیه ما رو Pc هست نه کنسول.
به نظر شما سایتی مثل گیم اسپات ار بین رو غوله فوتبال سازه جهان از اونی که توی آمریکاست حمایت میکنه یا اونکه توی آسیاست ؟؟؟
اصلا غیر قابل انکار پذیره که بخوای بگی این سایت های جانبدارانه امتیاز نمیدن.
خوب حالا ميگيم همين گيم اسپات اينطوريه ... بقيه سايت ها چی؟
ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت :46:نقل قول:
همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.
برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.
نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9
نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
v
v
نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8
نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9
این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !
اینم از گیم اسپات !!!
خب دوست عزیز دیگه تو GS فکر نمیکنم همه pc gamer باشن پس من نمرات کنسول رو هم میذارم !
Fifa 09
GS : 8.5
User : 8.8 با با 1590 Vote !
PES 2009
GS : 7.0
User : 7.5 با 381 Vote !
چیزی که مسلمه اینه که فیفا کنسول فوق العاده از PES سرتره ! تو آمار هم مشخص هستش که کنسول گیمر ها خیلی کم طرف pes میرن !
در ضمن شما به آمار GS دقت کنی میبینی که فیفا پی سی با 837 رای شده 7.4 اما Pes با 83 رای شده 7.9 از نظر User ها .
نقل قول:
من الان برای چندمین بار هست که میگم بحث کنسول رو وارد نکنید.
چیزی که مسلمه اینه که در PC ساکر از فیفا خیلی سر تره !!!!
در مورد تعداد رای من عرض کردم که متاسفانه گیم اسپات هنوز PES رو TBA زده. یعنی خودتون نفهمیدید ؟؟؟
شما نمره ی منقدان رو در نظر نمیگیرید؟ گیم اسپاتی که اینقد بهش تکیه مینکنید اینجوریه !
اتفاقا دیگه همه اینجا متوجه شدن که من اصلا به هیچ سایتی کاری ندارم و به امتیازاشون توجهی نمیکنم.هر بازی رو که بخوام میگیرم و بازی میکنم حالا چه 10 بگیره چه 1.0 ! شما GS رو مثال زدی منم اون پست رو دادم !
موفق باشید .
یک خواهش از همه دوستان گل دیگه اسم نمیبرم چون خودشون می دونن این بحث همین جا بهتره تموم بشه دوست خوبمون جناب مصطفی عزیز هم یک خواهش دارم از ایشون نمی گم نیا توی این تاپیک چون حق این کار رو ندارم و ایشون هر جا بخوان می تونن برن و محدودیتی هم براشون نیست فقط توصیه و پیشنهاد می کنم که تا حد امکان بیخیال بشن چون ایشون که از فیفا متنفر هستند. دیگه دلیلی نداره بحث کنن شما مصطفی می فرماید که بحثش روی PC این دو بازی هست پس باید بدون فیفا برای PC اصلا جزو بازیها محسوب نمیشه یعنی من یکی به رسمیت نمیشناسمش. در حال حاضر هم به خاطر لجبازی EA تحریمش کردم. و این مسئله هم شخصی هست و به خودم مربوطه. و خیر و شرش واسه خودمه. حالا جناب مصطفی عزیز بازی به اون خوبی خوشکلی باحالی که قبولش هم داری چرا ولش کردی اومدی با این فیفا خودت رو درگیر کردی. وقتی به نظرت فیفا به درد نمی خوره پس دلیلی نداره بیای اینجا بحثی رو بکنی که به قول خودت بعضی ها به تمسخر بکشن یا بخوان ادامه بدن و بزرگش کنن. اگه صحبت همین جا بین چند نفر میشد بازم یه چیز مشکل اینجاست تعداد زیادی از کاربران عشق کل کل تو تاپیک رو دارن این سوژه ها عین بوی کباب می ره می رسه به دماغشون اونوقته که دیدی 60 نفر اینجا یارکشی کردن دعوای PES Vs Fifa راه انداختن با هم دیگه. پس اگه من دارم میگم بیخیال شو از من ناراحت نشو من قبول دارم که شما می خوای یه بحث منطقی کنی ولی صحبت اینه که پشت بند این صحبت ها کلی کاربر غیر منطقی داریم که منتظر این فرصت ها هستند تا بیان اینجا اسپم بازار راه بندازن. شکر خدا به اون حدی نرسیدیم که جنبه این صحبت ها رو داشته باشیم. از یه چیز تا حالا خیلی خوشحالم اونم اینکه تاپیکی که من شروع کردم تبدیل به اسپم بازار نشده شکر خدا مثل همسایه بغلیش
شما باز هم رفتی سراغ نسخه PC فیفا!نقل قول:
ما که نباید وقتمون رو بزارمون واسه یک چیزه اقلیت
همین گیم اسپات رو اصلا بیایم برسی کنیم.
برای همین منظور, بد نیست این مقایسه ها رو از نظر امتیاز دهی ببینی تا بازم ببینی که توی حتی گیم اسپات هم نمرات PES به مراتب بیشتره.
نمره FIFA 08 از دید منقدان: 7.8 ___ از دید کاربران: 6.9
نمره FIFA 09 از دید منقدان: 7.7 ___ از دید کاربران: 7.4
v
v
نمره PES 2008 از دید منقدان: 8 ___ از دید کاربران: 8
نمره PES 2009 از دید منقدان: 8.1 ___ از دید کاربران: 7.9
این رو هم باید در نظر بگیرید که سایت گیم اسپات زمان عرضه PES 2009 رو هنوز TBA زده !
در ضمن گیم اسپات نسخه PC فیفا 09 رو نقد نکرده!!
شما وقتی میگی فیفا باید پلتفورمش رو ه مشخص کنی چون نسخه های یکی نیستن!
از این آدرس تمام امتیازات 09 PES رو X360 رو می تونی ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تمام امتیازات فیفا 09 روی X360:
در ضمن این امتیازات به کنار!!
همین فیفا 09 نسخه کنسولی تا دو ماه پیش همشه جز 5 بازی پر فروش تو جدول UK بود ولی از OES خبری نبود!!
تا دسامبر 2008 این بازی 7.8 میلیون نسخه فروش داشته!!
این نشون میده که اقبال جهانی به سمت فیفا هستش و اگه میبینی که تو ایران رفداراش زیادن واسه اینکه کمتر کسی اینجا کنسول داره. من همون اول هم گفتم اصلا بحث سر فیفا نسخه PC نیست چون چیزی واسه بحث نداره. ولی شما دارین یه چیزی رو که ندیدین انکارش میکنی. اول برو یه گیم پلی از فیفا 09 نسخه x360 ببین یا اینکه الان ما شاالله همه جا یه گیم سنتری چیزی باز شده که x360 و PS3 دارن. برو اونجا یه دست بازی بعد میفهمی فوتبال چیه!
نقل قول:
فکر کتم تو عشق گزارش تخلفی
اولا که همونطوری که در همه تاپیک های گیم بحث نسخه های پیشین بازیها هم میشه اینجا می تونه بشه و این موضوع به شما ربطی نداره اگر خلاف باشه مدیران سایت باید چیزی بگن نه شما این ازاین!!!
2 اینکه بنده هم به خاطر برخورد بی ادبانه شما گزارش تخلف دادم تا یاد بگیری تو سایت به نظر دیگران احترام بگذاریو تو هر چیزی دخالت نکنی !!!
من هیچ وقت از فیفا منتفر نبودم. همونجر هم که گفتم من هنوز گاهی اوقات فیفا بازی میکنم ولی PES خیلی زیباتره.(اینو قبلا گفته بودم)نقل قول:
چی عجب, بلاخره یک صحبت منطقی دیدیم !
من همینجا اعلام میکنم که قصد هیچ گونه اسپم رو ندارم و فقط میخوام خودم و سایر دوستان به یک نتیجه کلی برسیم.
هر وقت دوستان دیگه هم تموم کنن من حرفی ندارم. از نظر من که بحث رو الان تمومش کنیم.
خودتون دارید حرف منو میزنید.منم دقیقا میخوام بگم که فیفا در PC واقعا ضعیف تر از PES هست ولی در کنسول قضیه فرق داره !نقل قول:
در ضمن یک صحبت جالب از krauser عزیز این بود که وقتی فیفا روی نسخه ی PC کار نمیکنه و به قول معروف PC دار هارو آدم حساب نمنیکنه نباید اینو جزو بازی ها به حساب آورد.
بحث اصلی این تاپیک هم بیشتر و بیشتر و بیشتر روی PC هست ولی شما همش بحثو میبرید روی کنسول تا بلکه از PC چشم پوشی بشه.
اگر مایلید بحث تموم بشه !
چقدر شما میخواین این بحث هایه بی خود رو که مسعود جان دفعه ی 30م هست دارن میگن رو ادامه بدین....
آخه ول کنین دیگه! میبینن تاپیک PES اسپم بارانه میان فیفا رو هم خراب میکنن و میگن چرا اینجا اینقدر خلوته.... چون شما ها دوست دارین همینطور بحث هایه الکی و 33333333 بار گفته شده رو بکنین......
کی می خواین ول کنین معلوم نیست.... بابا ول کنید تاپیک ما رو ول کنین!!!!!!!! نظر میخواین بدین؟ تو رو خدا ندین :دی چون 5 صفحه تاپیک الکی میره جلو!
کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره
من نمیدونم چرا بعضی ها جک میگن
اصلا جک میگی در سطح تیم ملی
اینکه گیم اسپات تو آمریکا هست هوای EA رو بیشتر داره ؟ :))
آخه مرده مومن دیگه همه میدونن که نسخه کنسول این بازی PES رو اصلا از رقابت خارج کرد شما برو نمره های این بازی در نسخه کنسولی ببین بد حرف بزن
گیر دادی به نسخه PC ؟ چون تو نسخه PC داری ؟ خوب تو اخبار PC رو دنبال کن ما هم کنسولیش رو دنبال میکنیم
برداشتی الکی معلوم نیست از کجا نمره گزاشتی که مثلا چیرو خراب کنی
شما برو IGN رو ببین نمره PES تو کنسول 7.2 هست بعد FIFA که تو PC خودت داری میگی چیه اونم 7.2 گرفته
البته اشکالی نداره شما شاید دوست داری فوتبالی بازی کنی که عین مرغابی میدون ما هم دوست داریم فوتبالی بازی کنیم که بازیکناش مثل آدم میدون
اینکه اشکالی نداره
کاملا هم مشخص هست شما طرفدار چه بازی هستید الکی دارید بحث PC رو میکشید وسط که تاپیک رو به بیراهه ببری
چرا اطلاعات زیادی منتشر شده!نقل قول:
کسی اطلاعات جدید از فیفا 10 پی سی نداره
انشا الله تا آخر هفته همو ترجمه میکنم و بصروت کامل میزارم!
امروز قرار بوده که اطلاعات و تصاویری جدیدی از نسخه PC منتشر بشه!
البته گفته بودن یکشنبه ولی نگفته بودن که همین یکشنبه : دی
+
مثه اینکه بحث بار فنی نداره!
لطفا بی خیال بشین!
ممنون!
دوستان عزیز چرا با هر چی که دارین حال نمی کنین وقتی دارین وقتتون و با کنسول یا pc میگذرونین به فکر این باشین که چی از بازی میخواهین که تو این بحث فوتبال بازی کردنه حالا یکی میگه رو کنسول بهتره یکی میگه رو pc من خودم یک کاربر حرفه ای فوتبال هستم هم pesبازی میکنم هم fifa از نظر من fifa 2009 روی کنسول خیلی بهتر از pc ولی یک افکتایی روی pes هست که روی fifa نیست و بلعکس بنابراین انقدر نگین gamespot یا هر سایت دیگه نظرشون در مورد بازی ها چیه و چه نمره ای میدن بلکه خود طرف باید خوشش بیاد آق جان باز یهای کامپیوتری کاملاً سلیقه ای هستند :18:نقل قول:
جزئیات دموی FIFA 10 مشخص شد!
EA کرد که دموی قابل بازی FIFA 10 برای PS3 بر روی PlayStation Store , برای بر روی Xbox 360 و برای PC بر روی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تاریخ 10 سپتامبر در اروپا و 17 سپتامبر در آمریکای شمالی منتشر خواهد شد!
در این دمو شما می تونید با تیم های Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Munich, Marseille و Chicago Fire ( از لیگ MLS) بازی کنید! همچنین گفته شده که لمپارد و رونی بر روی تمام کاور های بازی حضور خواهند داشت!
نسخه کامل FIFA 10 در 2 اکتبر PS3, 360, Wii, DS, PSP, PC و PS2 منتشر خواهد شد!
دستت درد نکنه مسعود عالی بود. ولی ای کاش به جای چلسی از منچستر یونایتد استفاده می کرد. ولی خوب تیم های جالبی انتخاب شده
منم هم نظر با این دوستمون هستم...نقل قول:
هرکی با هرچی که حال میکنه بذارید بکنه...:46:
من خودم با کامپیوتر بازی میکنم و اصلا" از کنسول خوشم نمیاد و دوست دارم با کیبرد بازی کنم چون اینطوری بهم بیشتر حال میده...حالا این نظره منه شاید کله دنیا بهش بخندند..:20:
در مورده pes و fifa هم من قبلا" طرفداره پرپا قرصه فیفا بودم ولی از وقتی که pes08 رو بازی کردم دیگه طرفه فیفا نرفتم و حاظر نشدم حتی فیفا رو برم بخرم و روسیستمم بازی کنم ببینم چطوریه!:20:
بازی ها سلیقه ای هستند...مثلا" بازی کرایسیس که انقدر سایت ها ازش بخوبی یاد کردند و امتیازهای بالا بهش دادن که فکر میکنم گیم اسپات بهش 9 داده باشه...من وقتی این بازی رو رو سیستم نصب کردم بلافاصله پاکش کردم!:31:
چون به دلم نشست!
پس میبینید که امره سلیقه خیلی مهم هست...
خواهشا" دیگه با هم کل کل بی خود نکنید که این کل کل ها به هیچ نتیجه ای نخواهد رسید!:46:
اگرم که ادامه دادید مدیران محترم میفرستندتون همونجایی که نادر رفت!:27::27::31:
بدرود.:11:
*درکل قابلیت هایی که در این یکی دو ماه گذشته از EA برای FIFA 10 pc خارج شده حاکی از تغییر اساسی در گیم پلی بازی بوده که خبری کهنه برای طرفداران فیفا است.
*** اما در یک سایت روسی نوشته بودند که قراره خبری غیر از این برای فیفا بازان PC درج نشه ولی در سایت TV باشگاه چلسی که در بازی قبلی در تمام بازی این تیم عبارت یا شعار LET s FIFA 10 از کنار LED های تبلیغاتی دور زمین می گذشت نوشته شده که بمب گرافیکی شبه نکست برای PC بازان در راهه پس امیدی هست***
ولی در 2 پست قبلی یکی از دوستان گفت وقتی تصاویر و اطلاعات مختلفی داده شده امکان تغییر نیست.
ولی من امید به تغییر گرافیکی دارم.
1.فیفا برای PC چرا مثل نسخه ی کنسولی( PS3 و XBOX360 ) نیست؟
2. چرا Konami سیاست دیگه ای داره و نسخه ی PC و کنسول ها ( XBOX360 و PS3 ) یکی هستند؟
3. چه موانعی وجود داره که نسخه ی PC فیفا مثل نسخه ی کنسولش نیست؟ یا چرا EA این سیاست رو در پیش گرفته؟
4. آیا پیش بینی می کنید روزی برسه که نسخه ی کنسولی فیفا با نسخه ی PC فرق نکنه و اون روز کی خواهد بود؟
1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.نقل قول:
2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.
اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.
در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره
ممنون از پاسختون. ولی بیشتر شبیه نفرین نامه بود. ( شوخی )نقل قول:
1. برای اینکه EA از مایکروسافت حقوق می گیره تا با این کارش ملت رو وسوسه کنه که XBOX360 بخرن PS3 گرون هست و مردم بیشتر به XBOX360 متمایل میشن.
2. کونامی از رقیبش عقب هست از خیلی جهات بنابراین برای جبرانش نیاز داره تا گیمر ها رو به سمت خوش جذب کنه. تعداد زیادی گیمر بازی ها رو روی PC انجام می دن کونامی اونها رو می خواد از آن خودش کنه و در این راه موفق هست. تعداد تشکر های پست اول تعداد باز دیدها و تعاد جواب های دو تاپیک رو مقایسه کنید می بینید توی جامعه کوچیکی مثل فروم P30world بازی PSE پرطرفدارطره. این همون هدف تحقق یافته کونامی هست.
3. این سوال شما ورژن دیگه سوال اولتون هست پس جوابش همون شماره 1 هست. و مانعی وجود نداره فقط یه مسخره بازیه ساده هست که EA در پیش گرفته. به ما PC باز ها توهین می کنه دست آخر دودش به چشم خودش می ره ببین کی این حرف رو زدم.
4. بله احتمالش هست و اون روز وقتی هست که عین بدبخت ها افتاده زیر پای کونامی دست و پا می زنه. شک نکنید این عاقبت تلخ انتظار EA رو می کشه. دنیا همیشه اینطور نمی مونه.
اما چیزی که هست اینه که فیفا فعلا موفق تر هست. ولی این موفقیت در اثر سیاست های خودخواهانه EA داره تهدید میشه. من بازیه فیفا رو خیلی بیشتر پسند می کنم. ولی همیشه امیدوارم که PES و کونامی در آینده بتونن درس عبرت خوبی به EA بدن. و ثابت کنن موفقیت در سایه خدمت هست نه خیانت.
در پایان باید بگم که EA اگه خودش رو دوست داره و نمی خواد که در آینده برتریش رو از دست نده باید دست از لجبازی برداره
EA دیگه تمایلی به PC نداره. بازیهای معروفش مثل NBA و NFL و جدیدا NHL رو برای PC نمی زنه.
به نظرم بیشتر مسئله مربوط میشه به درآمد FIFA PC . اگه FIFA ی nex-gen برای PC زده شه، کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده.
حالا ایران رو می ذاریم کنار...ولی توی کشورهای خارجی بیشتر pc گیمرها از سیستم قدرتمندی برخوردار هستن
فکر نکنم اونطوری که ea میگه سیستم های خانگی کاربران ضعیف باشه و یا قدرت سیستم ها اینقدر پایین باشه که فیفا روی اونها جواب نده....
سلام؛نقل قول:
بله همینطوره، من یه مدت سوئد هم بودم پس از اوضاع گیمر هاشون خبر دارم. سیستم ها اکثرا قوی هستند.
ایران رو بذاریم کنار (البته Already کنار هست) این کاربران اکثرا به شغل شریف گدایی می پردازن و فرصتی برای گیم بازی کردن ندارن متاسفانه.نقل قول:
کاربرانی که سیستم نسبتا ضعیفی دارند از بازار EA خارج می شند و EA این رو نمی پسنده
آخه عزیزم یه حرف مزخرف و عوام فریبانه زده EA از شما بعیده دیگه باور کنی. یعنی بازی هایی مثل کرایزس , CoD MW , COJ BiB , Farcry2 , PES , GTA اینا که NG هستند و سیستم قوی دارن با مشکل فروش مواجه شدن؟
آقا این این حرف رو از گوشتون در بیارید کنار. ... شر ترین حرفی هست که تاحالا من شنیدم این حرف. این کمال پر رویی EA رو می رسونه. رسما به PC بازها فحش میده با این حرفش. مستقیم الاغ خطاب می کنه. من موندم تو کارش بابا واقعیت رو بگو دیگه. واسه PC نکست نمی زنی نزن دیگه چرا فحش می دی چرا الاغ خطاب می کنی طرفدارانت رو. فیفا همونطور که گفتم تا الان موفق بوده و هست ولی با این کارها تیشه به ریشه خودش داره می زنه از دست دادن خیل عظیم PC باز ها چیز کمی نیست. اینکه طرفدارا قبل رونمایی بازی می گن ما فیفا 10 رو برای PC نکست می خواهیم و بعد نا امیدی از این مسئله میان شعار می زنن که ما نمی تونیم فیفا 10 رو برای PC نکست بخواهیم. این چیز کمی هست؟ باور کن کم نیستن طرفدارای دو آتیشه ای که PC باز هستن و برای فیفا بازی کردن حاضرن به هر قیمتی اورجینالش رو بخرن. به خاطرش سیستم آپ کنن.
در هر صورت به قول شما بهتره این بحث هم خاتمه پیدا کنه چه یه مدل از انواع اعصاب خورد کنی هست. بازی فیفا 10 برای PC نکست نشد. که چیز عذاب آور برای جامعه PC خورها. محرومیت از یک فوتبال تکاملی و حرفه ای و زیبا. که دارای تمامی خصوصیات شبیه سازی شده دنبای واقعی فوتبال هست. خوش به حال کسانی که عاشق کنسول هستند و کنسول رو برای بازی کردن ترجیح می دن من هم اگه این طرز فکر و داشتم می خریدم و خودم رو از این مخمصه و عذاب رهایی می دادم. همیشه دارم به مدیران اصلی برنامه های بازی فیفا لعنت می فرستم منی که تا همین 2 سال پیش تعصب فیفا و EA Sports رو به هیچ چی نمی دادم الان می خوام صد سال سیاه تعصب نداشته باشم و براشون ارزشی قائل نیستم چون تحقیرم کردند چون نشون دادن جوابی به عنوان تشکر به این طرفداریه من نمی دن.
از سیستم اروپایی ها که بگذریم بازار هدف EA جاهای دیگه ای مثل آمریکای جنوبی هم هست که مثل اینکه میانگین سیستم کاربرا پایین تر از اون چیزیه که بتونه FIFA ی نکست رو درست و حسابی اجرا کنه.
در ضمن شما نباید بازی های nex-Gen رو با هم مقایسه کنید. چون فلان بازی رو PC بازها تونستن اجرا کنن دلیل نمی شه فیفا رو هم بتونن اجرا کنن.
در نهایت غول بزرگی مثل EA اینقدر احمق نیست که به خاطر مسائل پیش پا افتاده FIFA ِی نکست رو برای PC نزنه.این شرکت مطمئنا از بهترین بازاریاب ها و کارشناسان اقتصادی بهره می بره و باید دنبال علت های منطقی تری گشت که بنظرم همون فروش و پوله.
ایکاش EA نسخه ی fifa ی PC رو در 2 نسخه ارائه می کرد. یکی نسخه ی کارنت و دیگری نکست.
اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !
هر چیزی که اسپم و بیهوده نیست. چرا صحبت کردن در مورد اینکه چرا نسخه ی PC فیفا نکست جن نیست، بیهوده است؟نقل قول:
اینجا رو هم کردید اسپم خونه !!! آخر این بحثا به کسی چیزی نمیریسه و آخرش هم هر کی حرف خودش رو میزنه ، الان 1 صفحه کاملآ اسپم پر شده {البته ببخشید اینجوری می گم} . دیگه هیچکس ادامه نده !
چرا پیدا کردن دلایل این سیاست EA اسپم و بیهوده است؟
هر چیزی که شما بهش علاقه ای ندارید = اسپم ؟
1- شما هر چقدر هم بگید ، فیفا 10 نکست نمیشه، ولی احتمال نکست شدن فیفا 11 زیاده.قبلآ هم خیلی بحث شده شما نبودی، آخرش هم هیچ نتیجه ای جز اینکه تاپیک رو خراب کنه نداشت.نقل قول:
2-عزیز اینجا تاپیک پیدا کردن سیاست های EA نیست.
3-نخیر ، اسم انجمن : اخبار بازیهاست ، و اینجا هم باید آخرین اخبار در باره ی فیفا باشه ، این قدر این بحث ها که به هیچ جایی هم نرسیده .
دیگه ادامه ندید ا!!
نه عزیز دل !!! میخوام مثه تاپیک PES اسپم بارون نشه !! این حرفه شما هم جواب داره ، ولی نمیگم !!!نقل قول: