دوستان b650 , ریسپانس تایمش چنده؟
دوستان b650 , ریسپانس تایمش چنده؟
نقل قول:
الان كلي تي وي فول اچ دي داره ساخته ميشه ولي كيفيت تصوير خيلي متفاوتي نسبت به هم دارن. منظورم اينه كه تنها فاكتور كيفيت تصوير كه فول اچ دي بودن يا نبودن نيست عواملي مثل كنتراست و بلك لِول و... هم تاثير زيادي دارن.
در كل به نظر من كسي كه استفاده HD از تي وي نداره الان بايد يه تي وي معمولي تر و البته ارزونتر بخره و پولش رو براي آينده و تكنلوژي هاي جديدتر ذخيره كنه. من اگه جاي شما بودم اينقدر پول اضافه تر بابت V10 نميدادم. تازه S10 در تصاوير HD هم خيلي خوبه ولي نه به اندازه ي v10.
4 ميلي ثانيهنقل قول:
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-ln40b650/4507-6482_7-33560261.html?tag=mncolBtm;rnav[/HTML]
با سلامنقل قول:
با هزینه ارسال از بانه به ساری جمعاً شد 3 تومن
نه چیزی به اسم DVD Player توش نبود !!! باید میبود ؟!!!! یعنی یه چیزی کم فرستادن ؟
TV قبلیم LCD سامسونگ 32 اینچ و سری 6 بود (همونی که طرح کریستاله و هاله قرمز رنگ دورشه) که 2 سال پیش خریدم 1.200 آب خورد واسم !
ازش خیلی راضی بودم و حرف نداشت ولی متاسفانه کوچیک بود و اونطور که میخواستم نمیتونستم باهاش حال کنم.
به یکی از فامیل هام فروختم 550 تومن ! البته هنوز نیومده ببردش ولی همین روزا میاد، دلم واسش تنگ میشه همدم خوبی بود !
نه شعيب جان منظور امير خان در مورد با گارانتي هاست فكر كنمنقل قول:
نگران نباش مباركه به اين عادت ميكني جاش پر ميشه :46:
ممنونم ابی جان
یه سوال میپرسم ولی نزنین منو! C650 سایز 32 چه قیمتیه؟ (بدون گارانتی)
میخوام ببینم اختلاف قیمتش با B650 چقدره و اینکه آبا اختلاف قیمتش می ارزه یا همون B650 رو بگیرم؟
یه چیز دیگه هم اینه که LG LH70 وضعیت ساپورت فرمتهای ویدوئویی اش چقدر با B650 فرق داره؟ با توجه به قیمتی که داره می ارزه یا نه؟کد:http://banehlcd.com/index.php?route=product/product&path=53_55&product_id=111
یه چیز جالبی که یادم رفت در مورد C7000 بهش اشاره کنم ساپورت قوی فرمت های مختلف تصویری بود
یه لحظه کُپ کردم وقتی یه فایل به فرمت FLV رو تونست پخش کنه !
البته نمیدونم چرا تو بعضی از فایل های FLV صدا رو نمیتونه ساپورت کنه
بقیه فرمت های تصویری رو هم به غیر از WMV به راحتی پخش میکنه حتی فرمت MKV !!!
ولی هر کاری کردم نتونستم اتصال به اینترنتش رو فعال کنم، یا شاید هم بلد نیستم !
یکی از ویژگی های خیلی خوبش همین اتصال به اینترنت و وبگردی هست و کلی هم Gadget های مختلف داره برای کار با اینترنت
آپگرید نرم افزاری TV هم یکی دیگه از ویژگی های خوب این مدل هست که خودم دیروز آخرین ورژن Firmware اش رو از سایتش گرفتم (حجمش 100 مگ بود) و Firmware اش رو ارتقاء دادم !
چرا بزنيم؟:46:نقل قول:
بدون گارانتي 32B650 تقريبا 600 احتمالا بايد 40 توماين اختلاف داشته باشه
گزينه خوبيه ديزاينش متفاوت اختلاف كمي داره اره ميارزه جفتشون انتخاب هاي خوبي هستند
نه مشابه B650 نيست از نظر ساپورت USB
سليقه اي هست ديگه خودت تصميم بگير :46:
من امروز کل 79 صفحه تاپیک در مورد B650 رو خوندم! اطلاعات واقعاً مفیدی دستم اومد (از جمله اینکه فهمیدم که شما چرا اینقدر روی این تلویزیون تاکید دارید و خیالم از این بابت راحت شد!) در مورد ساپورت فارسی و تلتکست هم یه خورده نگرانی داشتم که خب اونم برطرف شد. (خودم واسم مهم نیست ولی خب اهل خونه براشون مهمه!)نقل قول:
اگه C650 فقط 40 تومن گرونتر باشه و چیزی کمتر از B650 نداشته باشه به نظرم می ارزه که بگیرمش ولی از طرف دیگه LG حدود 100 تومن ارزونتر در میاد، منم زیاد اهل فیلم دیدن نیستم، تازه یه لپتاپ هم دارم که فوقش بخوام ماهی یه بار فیلم ببینم اونو وصل میکنم به TV! الان تنها نگرانی که از LG دارم اینه که ساپورت فارسی نداشته باشه!
دلیل اینکه یه خورده زیادی وسواس به خرج میدم واسه اینه که بالاخره یه ماه حقوقم رو میخوام بذارم سر خریدن LCD. تازه اول زندگی هم هستیم و خرج زیاده و از این حرفها! دیگه ببخشید که زیادی پرس و جو میکنم. :43:
ميدوني مهدي جان بحث تاكيد يا طرف داري از برندي نيستنقل قول:
من با توجه به نيازهام وپولي كه داشتم اين بهترين گزينه بود برام اگه پولي بيشتر يا شرايط ديگه داشتم شايد گزينه اي قطعا بهتري بر ميداشتم :46:
با اين حال من به شما همين b650 يا c650 رو توصيه ميكنم وبه نظر خودم ارزش اين اختلاف 100 توماني رو داره واقعا
اميدوارم تصميم خوبي بگيريد وان شاا... نهايت لذتش رو ببرين
بحث همينه كه با پولي كه داريم بهترين رو انتخاب كنيو وهنر اينجاست نه اينكه بهترين توي بازار كدومه :46::10:
مصرف برق پلاسمای G10 به هیچ وجه 450 وات نیست دوست عزیز 450 وات ماکسیمم توانایی پاور نصب شده برای این پنل هست همونطور که شما روی کامپیوتر شخصیتون ممکنه پاور 500 وات داشته باشین ولی فقط زمانی که CPU Usage و GPU Usage شما و سایر قطعات مشابه 100 درصد باشه و همزمان دی وی دی درایو شما هم با ماکسیمم سرعت کار کنه ممکنه از رقمی نزدیک به تمام توان پاورتون برای چند دقیقه استفاده کنید یعنی اینکه توان مصرفی کامپیوتر شما متغیر هست.نقل قول:
مصرف برق پلاسما ها هم بر خلاف LCD ـها متغیر هست چون بر خلاف LCD از نور بک لایت استفاده نمیکنه این پاور 450 وات بر روی G10 برای مواقعی طراحی شده که شما یک صفحه کاملا سفید با کنتراست 100 درصد و برایتنس 100 درصد نمایش بدین و همزمان همه قابلیتهای TV در مدار قرار گرفته باشه که در حالت پیک واقع میشه پس این قضیه اساس علمی داره.
صحبت کردن راجب قیمت و پیشنهاد خرید از شخص یا فروشگاه خاص و مطالب پیرامون اون در این تاپیک ممنوع هست پستهایی که در این رابطه داده بشه پاک میشه.
نقل قول:
آره راست ميگي اين طوري منشور سازمان ملل هم ايراد پيدا ميكنه خوب شد سوال من رو پاك كردي
جناب رئيس سازمان ملل:41::41::41::41::41::41::41:
اي كاش آدمهايي مثل تو داخل سايت نبودن
سوال شما راجب نحوه خرید کردن از آقای رستمی هست به نظرت به موضوع تاپیک ربطی داره؟
این پست اخر شما رو پاک نکردم تا دلیل پاک شدن پستتو بدونی دفعه بعد اصلا دلیلی نداره که بهت توضح بدم.
کسی جواب من رو نمیده؟نقل قول:
x450a 40راستی اینج تو بانه چنده؟
چه اينچي لازم دارين؟نقل قول:
توي سام ميتونه C650 يا b7000 باشه
توي سوني ميتونه ex500 باشه يا w550 ,...
باز اگه بدون گارانتي باشه متفاوت اينچ هاي بالاتري ميتونيد بگيريد
قيمت اطلاعي ندارم
با دو میلیون گزینه های زیادی برای خرید هست بهترین انتخاب به نظر من B690 سامسونگ هست.نقل قول:
راجب قیمت لطفا فقط تو این تاپیک صحبت کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز سلام به همه دوستان ببخشید من قصد اذیت کردن ندارم . ببخشید که هی سوال می کنم :31:
می خواستم بدونم نظرتون در مورد ال ای دی و ال سی دی های سری جدید سونی چیه مخصوصا در مورد مدلهای NX500 و EX700 و
EX500 و ایا کسی از دوستان این مدلها رو از نزدیک دیده اگر دیده نظرش در مورد :
1) کیفیت تصویر 2) امکانات 3) کیفیت صدا هایشان چیه .
اگر بخوایم اینها رو با هم مقایسه کنیم شما به ترتیب به اینها چه نمره ای از 10 می دید . مثال :
ایا کیفیت رنگشان خوبه در چه حدی ( عالی . خوب .متوسط . .............. )
امکانتشان در چه حدی است مثل ال سی دی مدل B650 یا همون B690 خوبه (خوب یا عالی یا ............... )
کیفیت صداهایشان در چه حدی این بیشتر بخاطر مدل EX700 می پرسم چون ال ای دی است و بیشتر دوستان هم گفتند که کیفیت
صدای ال ای دی ها خوب نیست ایا خیلی بد ولی دو مدل دیگر هم برام مهمه .
( عالی . خوب .متوسط . .............. )
دوست من میخواد بدونه این مدلهایی که معرفی کرده از برند سونی ایا مثل کشورهای اروپایی و ........... 32 انچهایشان هنوز وارد ایران
( تهران ) شده یا نه
و خودم هم سعی می کنم برم جمهوری و این مدلها رو از نزدیک بررسی کنم . :20:
1-كيفيت تصوير كاملا راضي كننده اي دارند در سري هاي NX صفحه بازتاب داره و رفلكس اگه مشكلي ندارين باهاش ميتونه گزينه بهتري باشه منتها با افزايش قيمتي چند قابلنقل قول:
2-در مورد امكانات اگه منظورتون ----T هست و WI-FI و DLNA و USB بايد بگم
هيچ كدوم USB سام B650 رو نداره
اما WI-FI در سري هاي NXموجوده البته ورژن هاي اروپايي
----T هم موجود منتها بايد ديد در چه اينچ هايي در هر دو مدل NX و EX
در مورد DLNA دارند ولي WIRELESS رو به گمانم در NX داريم
اين كاملا سليقه اي هست والبته نگاهايي كه سايت ها كردند بهشون
نظر من اينه
NX700 اگه قيمت مناسب بود بهترين گزينه بود
بعدم خوب EX700 و EX500
در مورد رنگ شك نكنيد كيفيت خيلي خوبي دارين من از نزديك ديدم خودتون هم ببينيد توي نمايندگي ها موجوده
در مورد صدا هم كلا برند سوني بهتر كار ميكنه توي LED و LCD ها با توجه به بلند گوهاي NECOM ي داره
ميشه گفت متوسط و قابل قبول :46:
سلام .
بین اینا کدوم بهتره؟
UA-40 B7000WR
40C6900
C650
B690
w550
ex700
سری c سامسونگ چه مزیت بهتری دارن ؟
من 40 اینچ مدنظرمه.
اگه تو محدوده 2 میلیون تومن مدل بهتری هم هست لطف کنید بگید.
سلام مجدد
سامسونگ یه مدل جدید پلاسما 50C550 وارد بازار کرده .
کسی از دوستان از مشخصات دقیقش و همچنین مقایسه اون یا s10 وv10 سامسونگ خبر و اطلاعاتی داره؟
سري C افزايش كنتراست .ديزاين جديد.قابليت انتخاب 16:9 در پخش از usbنقل قول:
والا انتخاب اين ها سليقه اي تا حدودي
تقريبا همه مدل هايي كه انتخاب كردين جز بهترين ها هستند در ledو lcd هاي بازار با توجه به قيمتشون
اگه سوني ميپسندين شايد ex700 بخاطر اپديت بودن
اگه سام ال سي دي c650 يا b تفاوت فاحشي ندارند
اگه led سام من b7000 رو بيشتر ميپسندم :46:
600 هرتزنقل قول:
0.001 ميلي ثانيه
----t
dlna
[HTML]http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-pn50c550/4507-6482_7-34005787.html?tag=rnav[/HTML]
[HTML]http://www.novatech.co.uk/novatech/prods/AudioVisual/PlasmaTVs/Samsung/PS50C550G1.html[/HTML]
در مورد مقايسه بهتر خودتون يك سرچ بزنيد و تصميم بگيرين :46:
سلام دوستان.لطفا یه تلویزیون full hd و با تکنولوژی live colour و باریک و زیبا در اندازه ی 32 اینچ یا 40 یا 52 به من معرفی کنه؟؟؟
قیمت هم در حد 1500 تا 2000
ممنون.اصلا تلویزیونی در این قیمت هست که این قابلیت ها رو داشته باشه.ترجیحا sony نشد lg نبود jvc نبود samsung.
والا من اصلا تجربه ای تر خرید تلویزیون های lcd یا led نداشتم.لطفا راهنمایی کنید کلاه سرم نره.تو نیشابورکه محل سکونت ماست یکی از مراکز سونی هست و مطمئنه.ترجیح میدم از اون خرید کنم.ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
اگر كيفيت رنگ ها براتون مهمهبه نظر من يه فول ال اي دي بگير.
فول ال اي دي الان در 3 برند موجوده.
1- ال جي كره
2- شارپ ژاپن
3- فيليپس ژاپن
من خودم شارپ رو خيلي ميپسندم. بهتره رنگاشو ببيني
بعد از اون بهت فيليپس رو پيشنهاد ميدم و بعد ال جي رو.. سري هاي فول ال اي دي از نظر كيفيت رنگ جدا عالينکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/TV/TVDetails.asp?Height=1050&ID=74#
به نظر من با توجه به اينكه از برند سوني خوشتون مياد و نمايندگي اشنايي هم داريننقل قول:
40ex500 سوني ميتونه گزينه خيلي خوبي باشه با توجه به بودجتون :46:
دوست عزیزم شارپ علیرغم قیمت بسیار خوب و طراحی بسیار زیبایی که داره و ضمن اینکه فول ال ای دی هم هست ولی متاسفانه رنگاش اصلا طبیعی نیست . همه چی به آبی متمایل به بنفش میزنه . حتی تو بهترین تنظیماتش .
ضمنا فیلیپس هلندیه و تو مجارستان مونتاژ میشه .
:10:
حالا نميشه شما هم يه راهنمايي كني و نظرت رو بگي كه ماهم استفاده بكنيمنقل قول:
نقل قول:
متاسفانه من اين مدل جديد پلاسماي سام رو نديدم قطعي صحبت كنم
ولي V10 پانا گزينه بهتري حتما با توجه به كاراي خوب پانا در پلاسما :46:
یه سؤال داشتم :
نوع ال ای دی های بکار رفته تو فیلیپس مدل 9704 که فول ال ای دی هم هست از نوع RGB-LED هستش یا W-LED
دوستانی که اطلاع دارند و مطمئن هستن لطفا جواب بدن . اگه از نوع RGB باشه دیگه اصلا تو خریدش شک نمیکنم .
سپاس :10:
امير خان تا جايي كه من ميدونم اين تكنولوژي رو فقط سوني استفاده ميكنه و انحصاري البته مطمئن نيستم كتك نزني مارو :46:نقل قول:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/LED-backlit_LCD_television[/HTML]
شما اينقدر اين تكنولوژي رو دوست دارين چرا به X450 فكر نميكنيد ؟:10:
اولا اینکه ما مخلص شمائیم و دوما هم اینکه ما خودمون کتک خورمون ملس .نقل قول:
با X450 اصلا حال نمیکنم .
ضمنا فکر کنم توی شارپ هم از این تکنولوژی استفاده شده ، ولی فیلیپس رو نمیدونم هر کی فهمید به ما هم بگه . ثواب داره
قربونت برم سرور مايي اون ميشه ديگه (QuadPixel technology)RGBY :46:نقل قول:
در ضمن به زندگي ما توهين كرديا يكي باشه طلبت :46::10:
تنها تلویزیونی که از تکنولوژِی RGB LED استفاده کرده سونی X450 بود و سونی هم این تکنولوژی رو Discontinue کرده چون هیچ مزیتی نسبت به W-LED نداره.
این عکس از کنفرانس سونی :
ممنون از شما و persiantoolsbaz دوستان عزیز.والا من که از شارپ هیچ تجربه و شناختی ندارم پس من به این اعتماد میکنم(40ex500).اگه میشه یه عکس ازش بذارین و بیشتر از مشخصات و قابلیت هاش بگین.ممنون.نقل قول:
نقل قول:
اينجا رو بخونيد كامل مشخصاتش هست:
[HTML]http://www.sony-mea.com/product/klv-46ex500[/HTML]
[HTML]http://www.sony-mea.com/product/klv-46ex500[/HTML]
ببخشید خیلی سوال میپرسم.قیمت دقیقش چنده؟؟؟؟
lord عزيز حسب الامر فررمايش اساتيد در اين تاپيك در مورد قيمت نبايد صحبت كنيمنقل قول:
در اينجا مطرح كنيد ومدل دقيق خودتون رو بگين تا دوستان قيمت رو بگن ممنون برادر :
[HTML]http://forum.p30world.net/showthread.php?t=417276&page=8[/HTML]
سلام دوستان.
میشه لطفا یه توضیح کوچولو در مورد DLNA بدین؟