وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟
به همین خاطر مجبورم زمانهایی که استفاده نمیکنم از برق بکشمش.
Printable View
وقتی برق میره و دوباره برق میاد دستگاه خود به خود روشن میشه . میخوام نشه چکار باید کرد ؟ برای شما هم همینطوره ؟
به همین خاطر مجبورم زمانهایی که استفاده نمیکنم از برق بکشمش.
نقل قول:
برا منم همینطوره .. خودش روشن میشه باید از برق بکشمش همیشه .. وقتی هم که استندبای هست دستگاه به نظرم یه کم زیادی داغ میشه , برا همین وقتی کاری ندارم همیشه از برق می کشم !
:20::20:
دوست عزیز می تونی زحمت بکشی یه عکس از جعبه اون بگیری تا من ببینم مال من هم اصل هست یا نه؟
اون شماره که گذاشتم چطور؟ چه معنی میده؟ مشکلی نداره؟
مدل لایو پلاس منوی ترکی داره؟
نگران نباش چیزی نمیشه.لازم هم نیست از برق بکشی.من بیشتر از یه ساله از برق نکشیدمش.مشکلی هم پیش نیومده.تنها مشکلش گرم شدن دستگاه هست.نقل قول:
راستی مدل شما چیه؟خیلی وقت پیش یه جایی خونده بودم که قراره حل بشه.فکر کنم تو نسل 2 حل شده.(مال من نسل 1ه)
نقل قول:آره ظاهرا همشون اینطوره. توی این دو تاپیک زیر هم همین موضوع مطرح شده و کاربرها گفتن که در فیرمویر بعدی حداقل یک آپشن Enable/disable بزارن تا بشه Auto turn on رو غیر فعالش کرد ولی سرانجامی نداشته !نقل قول:
کد:http://community.wdc.com/t5/WD-TV-Live-Ideas/Ability-to-disable-auto-power-on-when-WDTV-LIVE-is-plugged-in/idi-p/4803
کد:http://community.wdc.com/t5/General-Discussions/Does-Live-Plus-Auto-Power-On/td-p/28149
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
اون شماره مشکلی نداره ، شما باید سریال نامبر رو چک کنی . (اونی که روی دستگاه و زیر بارکد برچسب روی جعبه و کارت گارانتی نوشته شده)نقل قول:
فعلا فرصت ندارم عکس بذارم. شما عکس جعبه ات رو بذار .
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نسل 1 و 2 اش رو از کجا باید تشخیص داد ؟نقل قول:
آخه اینجوری نمیشه که چون گاه و بیگاه برق میره و دوباره که میاد خود به خود روشن میشه و همینجوری ساعت ها الکی روشن میمونه و مستهلک میشه.:13:
با سلام به دوستان اخرین نرم افزار بتا مدل live قابلیت پخش rmvb رو داره یا نه؟
نقل قول:
نه .. همچین قابلیتی اضافه نشده بهش هنوز .....
مدل جدید پلیر وسترن آر ام وی بی رو هم ساپورت می کنه .. چند صفحه قبل توضیحاتشو نوشتم ..
WD ELEMENT PLAY
:20::20::20:
درود بر همگی
من یه PORTABLE DVD PLAYER خریداری کردم
می خواستم ببینم کار اصلی دستگاه HD Media Player چیه؟
آیا به تلویزیون، PORTABLE DVD PLAYER و کامپیوتر وصل می شه؟
البته از مشخصات PORTABLE DVD PLAYER
USB 1.1 Interface هست.
لطفا توضیح بدین، با تشکر و قدردانی.
سلام دوستان،نقل قول:
پس از پیگیریهای تلفنی و مداوم ،با مسوولین سایت چاره و همچنین سازگار به این نتیجه رسیدند که خود شرکت سازگار اشتباه کرده و یک دستگاه wdtv را که هنوز گارانتی نکرده را داخل یک جعبه دیگه که شماره سریال آن گارانتی شده گذاشته.!!! البته مسوولین سایت چاره رفتار منطقی و مسوولانه ای از خود نشون دادن و گفتن که اگه می خواین دستگاه را بر گردونین تا یکی جدید براتون بفرستیم یا اینکه شماره سریال دستگاهتون را بدین تا براش کارت گارانتی سازگار را صادر کنیم که من هم برای راحتی گزینه دوم را انتخاب کردم. حالا تا ببینیم کی صادر میشه
در رابطه با ظاهر جعبه هم متوجه شدم که دستگاههای جدید کمی شکل جعبه تفاوت داره که مشکلی نیست.
و نکته دیگه که از تو انجمن سایت wdc پیدا کردم اینه که دستگاهی که شماره p/n آن با فرمت WDBAAN0000NBK هست مطمئناً دارای سرعت بوت بالاتری است در مقایسه با WDBAAP0000NBK و احتمالاً مشکلات مربوط به power هم نداره. البته این دو دستگاه از لحاظ سخت افزاری و فرمویری هیچ فرقی با هم ندارند. پس کسانی که هنوز نخریدن اگه بتونن WDBAAN0000NBK را گیر بیارن یه کوچولو بهتره که فکر نکنم هنوز اومده باشه.
در ضمن مدل لایو gen1 و gen2 نداره.
کلاً دستگاه توپیه.
مخلصیم.
كشف ؟!! داداش ما اينو تو كاتالوگ دستگاه خونديم !ببخشيدانقل قول:
داداش حالشو ببر.ما كه چند ماهي داريم استفاده ميكنيم و راضي هستيم.من دستگاه iomega هم دارم كه با اون ابهتش براي پخش فيلم فول اچ دي كم مياره !!نقل قول:
نقل قول:
والا کشف نه ازون لحاظ که شما به خودت گرفتی ...
مطمئنا تو ساعت اول که دستگاه به دستت میرسه , اول خودشو تست می کنی بعدا میری سراغ کاتالوگش ...
من دیگه سراغ کاتالوگ نرفته بودم و اومدم اینجا دیدم سوال خیلی از بچه ها همینه .. اگه نه ادعایی نیست
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
نقل قول:
خب ... 100 امتیاز به گروه چاره به خاطر حس مسئولیت و برخورد خوبشون ...
خوبه که نسبت به مشتریهاشون اینطور برخورد می کنن .. من با وجودیکه تاحالا ازشون خرید نکردم اما از الان می تونم اونو به همه معرفی کنم
ممنون از شما ...
دوستان به هیچ طریقی نمیشه زیرنویس فارسی SRT رو بصورت کامل دید؟ یعنی حتی با تغییر کدک فایل هم نمیشه؟ شنیدم تغییر رنگ و فونت و سایز هم نداره، درسته؟ :41:
چرا این مشکل زیرنویس فارسی رو حل نمیکنن آخه
این گارانتی سازگار چیکار میکنه آخه
سلام، برای من هم همین مشکل داغ شدن رو وقتی تو حالت standby هست داره. نسل دوم هم هست - WD TV Liveنقل قول:
کلا منم به این نتیجه رسیدم که وقتی باهاش کاری ندارم از برق بکشمش، یکی دیگه هم همین مشکلی که دوستان اشاره کردن وقتی که برق بره و بیاد خودش روشن میشه. به نظزم بهتره که همه همین کارو بکنیم، همون گرما باعث استهلاکش میشه...
نقل قول:
ببخشید .. یه قسمت فایل منیجمنت هست توی مدل لایو .. یعنی چیزی غیر ازین قراره اضافه بشه ؟
در فریمور جدید وسترن دی وی دی ایزو اضافه شده که دی وی دی رو همراه با منو نشون میده ..
من بلوری نداشتم تست کنم ...
من یه وسترن مدل لایو دارم حدود 6 ماهه و اصلا تا حالا از برق نکشیدمش و مشکلی هم نداشته به قول دوستان مثل بنز داره کار میکنه تقریبا این وسیله محبوب سبک فیلم دیدن و فیلم جمع کردن ادم رو تغیر میده و واقعا وسیله بی نظیری هستش
سلام.
برای اوندسته از وسایلی که معمولا" تو خونه ساعات زیادی استفاده میشن (مثل تلویزیون) بندرت پیش میاد که از برق بکشیم ولی برای وسایلی که هر از گاهی استفاده میکنیم بهتره از برق بکشیم چون هم عمر دستگاه بیشتر میشه و هم در صورت اتصالی احتمالی در شبکه آسیب نمیبینن.
با عرض سلام میخواستم بدونم مشکل دیدن سریالهای چند قسمتی که تو یک dvd بود به همراه زیرنویس فارسی حل شده یا هنوز بدون زیر نویس باید دید؟ ممنون
نقل قول:
مشکل پخش چند قسمتی دی وی دی حل شده , زیرنویس دی وی دی رو هم بدون نقص نشون میده ...حتی زیر نویس فارسی اونو ..
اما مشکل زیرنویس اس آر تی هنوز هست !
:41::41:
سلام اساتید عزیز
می خوام هر چیز دیگه برای شبکه وایرلس نیاز هست تهیه کنم. با شبکه و وایرلس آشنایی مختصری ولی نه زیاد دارم. الان لپ تاپم وایرلس داره و کارت شبکه. مودمم هم اکسترنال هست و وایرلس داره از نوع G و نه N . و usb هم داره. مارکش ip-link و مدلش Adsl2+ Router-TW263R4-A2 هست. معروف نیست ولی بد هم نیست. و در حال حاضر با این مودم، اینترنت adsl وایرلس کار می کنم. در نهایت می خوام از طریق وایرلس لپ تاپ به WDTV وصل بشم و فایلهای share کرده ام را ببینم و اگه خدا بخواد مثل دوستان از کیفیت لذت ببرم. صفحات قبلی را خوندم ولی نمی دونم با امکانات موجودم نیازی هست که تجهیز دیگه ای بخرم؟ یا کافیست؟ ممنونم.
سلام من سوال دارم!
ما کلاً هیچ دستگاه دی وی دی پلیری نداریم! منم فیلم زیاد می بینم البته رو پی سی. حالا دنبال یه دی وی دی پلیر بودم که هم بتونه دی وی دی بگیره و هم بتونه فایل هایی مثل mkv رو اجرا کنه. فقط یه مدل LG تو ایران پیدا کردم که اونم ته امکاناته و 370 تومن هست که خیلی گرونه. حالا می خوام ببینم این دستگاهی که شما در موردش صحبت می کنید دقیقاً چیه؟ مدلاش چه فرقی با هم می کنند. تا اونجا که من می دونم اصلاً جایی برای دی وی دی یا VCD اینا نداره. فقط می تونه فلش بخوره. درست می گم؟ حالا هر فلشی می خوره یا فقط فلش های اکسترنال خودشو؟ کلاً یه توضیح همراه با قیمت بدید ببینم می ارزه بخرم یا نه؟ آقا پیشاپیش ممنون
یکی از دوستان میخاست بخره ازم پرسید که منو و ساپورت زیرنویس ترکی داره یا نه.منم یکی 2 جا سرچ کردم تو یکیش 5 تا زبان نوشته بود که ترکی داشت ولی یکیش هم 6 تا نوشته بود که ترکی جزوشون نبود.نقل قول:
این دستگاه برای مناطق مختلف فیرم ویرهای متفاوت داره یا همشون یکین؟
داداش صفحه اول اين تاپيكو بخوني جواب سوالاتو ميگيري !نقل قول:
دوست من بيخيال زيرنويس srt بشو.با نرم افزار ظرف چند دقيقه نا قابل تبديلشون كن به idx و هر تغييري هم ميتوني اعمال كني و حالشو ببري !نقل قول:
در ضمن گارانتي مربوط به دستگاه وسخت افزاري اون ميشه و در صورت اشكال دستگاه رو تعويض يا تعمير ميكنند.
سلام ایامدل پلاس ذرایران هست؟کی میاد یابرای امریکاست
مذل لایوiso dvd,iso bluray,mvi را ساپورت میکنه
آخه میدونی وقتی لب تاپم رو به HDTVوصل میکنم و فیلمها رو با srt نگاه میکنم خیلی خوشگلو زیباست اما وقتی با برنامه به sub/idx تبدیل میکنم و با دستگاه نگاه میکنم اونجوری نمیشه که srt میشه! بالاخره این گرافیک اون متنی خب فرق دارن. منظورم از گارانتی این بود که شرکت سازگار با شرکت وسترن مکاتبه کنه بگه به احترام مشتری های ایرانی فونت فارسی رو اصلاح کنن.نقل قول:
و در پایان بگم بعد از ماهها تحقیق و پرس و جو و خوندن فرومها بالاخره دل به دریا زدم و این دستگاه رو سفارش دادم که تا 2روز دیگه دستم میاد :46:
دیگه قید زیرنویس srt رو هم زدم گفتم به قول شما تبدیل کنیم دیگه
:27: همینکه اجازه دادن وارد ایران بشه خدا رو شکر کن.نقل قول:
با این وضعیتها تحریمها تا همینجاش هم لطف کردن .
کسی از آخرین قیمت این دستگاه و همچنین محل فروش تو تهران خبر داره؟
سلام دوستان:
من wd live رو با pc شير كردم و تونستم تصوير درايو شير شده رو با wd ببينم منتها هر دفعه كه از منوي اصلي خارج ميشم دوباره نميتونم شير كنم
يعني گاه گير داره بعضي وقت ها شير ميشه اكثرا هم نميشه
اينترنت adsl با مودم اكسترنال دارم و اينترنت هم كامل برقرار
چكار بايد بكنم؟
يا علي- اديب
دوست عزیز من امروز قیمت کردم 135 هزار تومن تو بازار کامپیوتر رضا میتونی پیداش کنینقل قول:
.
.
.
.
.
.
اساتید محترم ممنون میشم به این سوالات من جواب بدید من تصمیم دارم که این دستگاه رو بخرم فقط 2 سوال
اول اینکه تا جائی که خوندم این دستگاه srt عربی رو ساپورت میکنه میخواستم بدونم آیا میشه در هنگام پخش سایز و یا رنگ و یا محل قرار گیری زیرنویس srt رو تو فیلم تغییر داد چون دستگاهای رو دیدم که این قابلیت رو دارند
2. ایا این دستگاه توانائی پخش فایل ایزو به همراه زیرنویس رو داره اگر روی یه دیسکت چند قسمت سریال ضبط بشه و بخواهیم ایمیج این فایل رو با دستگاه تماشا کنیم آیا قابلیت پخش زیرنویسهای پارتهای مختلف ایمیج رو داره
ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدهید
در هنگام پخش نه ولی در منو داره که سایز را بزرگ کنی ولی رنگ نه نمیشه عوض کرد ---- زیرنویس فارسی srt را باید به sub/idx تبدیل کنی چون در srt حروف جدا از هم نشون داده میشه تبدیل هم که بکنی مشکلی ایجاد نمیشه به خوبی همان srt هست اگه خیلی سخت گیر نباشی -------------------- این مدل live فایل های iso رو نمیخونه تنها مدل جدید که فکر نکنم تو ایران اومده باشه iso میخونه مدل wd player plus هست باید زنگ بزنی بپرسی از سازگار که گارانتی میکنه این محصول رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من پیشنهاد میکنم حتما این دستگاه رو بخر من خودم چند هفته است خریدم حرف نداره WD player Live
دوستان من یه کابل نوری برای این دستگاه خریدم که دو سرش هم نوری هست ولی من میخوام یک سرش به باند هام وصل بشه که مادرش دارای 5 ورودی است (چون باندها 5 تیکه است) ولی ورودی نوری نداره و باید 5 فیشه بهش وصل بشه حالا باید چیکار کنم ؟؟
آیا تبدیل نوری به 5 خروجه هست ؟؟ (کیفیتش بد نمیشه ؟؟)
دوست عزیز این موضوع به طور کامل اینجا مورد بحث قرار گرفتهنقل قول:
اگر حوصله خوندنشو ندارید به طور خلاصه بگم که چنین کابلی وجود نداره در ضمن شما با این سیستم به هر حال قادر به شنیدن صدای دیجیتال نیستید چون دکودرشو ندارید-کد:http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/5/51878.html
بهترین راه حل برای شما اینه که از خروجی استریو دستگاه استفاده کنید ولی از اکولایزر ProLogic surround به عنوان شبیه ساز صدای دیجیتال استفاده کنید
دوست عزیز اگه من بخوام بهترین صدا رو از وسترن داشته باشم باید از چه کابلی استفاده کنم و چه نوع سیستم صوتی بخرم؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.
نحوه آپدیت فریم ور WD HD Media Player چه جوریه؟ میشه به صورت گام به گام توضیح بدید؟ با تشکر
دوست عزیز این سوال خیلی کلیه و به هزینه ای که شما می خواین پرداخت کنین- نوع صدایی که می خواین- دکور خونتون و . . . بستگی دارهنقل قول:
شما اول بفرمایید تا چه حد می خواین واسه ای سیستم هزینه کنید
برای مدل لایو دو راه وجود داره:نقل قول:
1-استفاده از کابل ethernet و آپدیت به صورت Online
2-استفاده از فلش یا هارد اکسترنال
برای مدل معمولی بدیهی که راه دوم فقط ممکنه
من راه دوم رو توضیح میدم:
اول: به لینک انتهای پست رفته و آخرین فرمور رو دانلود کنین
دوم: 3 فایل (BIN, .VER, and .FFF files)رو در ریشه اصلی هارد یا فلشتون اکسترکت کنین(یعنی فایلها توی فولدر نباشن بلکه توی قسمت اصلی فلش با شن)
سوم: دکمه home رو روی کنترل بزنین و گزینه setting رو انتخاب کنین
چهارم: ایکون firmware upgrade رو انتخاب کرده و enter بزنید
پنجم:از شما سوال می شود آیا مایل به آپگرید فرمور هستید
ششم: پس از پایان آپگرید اینتر را بزنید و منتظر باشید دستگاه restart شود
لینک آخرین فرومور مدل لایو :
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live
مدل معمولی:
http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_hd
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان دستت درد نکنه
من خونه ندارم هنوز خرابیم تو خونه بابا!نقل قول:
همه چیم تو اتاقمه که فقط خودم مجازک بیام تو پس واسه دکور و اینا نمیخوام هنوز هم وسترن دستم نرسیده الان لب تاپم رو وصا میکنم به LCDTV فیلم میبینم. سیستم صوتی هم دارم یه ظبط JVC با 4400وات قدرت که البته سیستم CD ضعیفی داره من فقط از قدرت باندهاش استفاده میکنم. اگه تا فردا وسترن برسه دستم خب با خروجی صدای معمولی وصلش میکنم به همین اما دوست دارم یه سیستم صوتی جمع و جور 5بانده یا حالا 7بانده بخرم بذارم دور تا دور اتاقم که سینمای شخصیم کامل بشه! فقط اصلا از سیستم صوتی سردرنمیارم باید چی بخرم و از چه خروجی صدا نتیجه بهتری دارم؟ دیجیتال یا آنالوگ؟ اینم بگم سینمای خانگی نمیخوام ها. یعنی فقط باند میخوام مثل اسپیکر کامپیوتر یا حالا مثل اون
الان سترن به دستم رسید. داشتم باهاش کار میکردم که یه سوال واسم پیش اومد. اگه بخوایم زیرنویس رو عقب و جلو کنیم راهی نداره؟ مثلا 10 ثانیه بیاریم عقب یا جلو؟