نینجا جان در رابطه با تایپ و sms و کیبورد مجازی و...این گوشی توضیح بده
چون تو یکی از ریویوها گفته بود که تایپ با امنیا برتر از تایپ با امنیا hd هست!!!!!!
نینجا جان در رابطه با تایپ و sms و کیبورد مجازی و...این گوشی توضیح بده
چون تو یکی از ریویوها گفته بود که تایپ با امنیا برتر از تایپ با امنیا hd هست!!!!!!
علی جان من گوشی رو آپدیت نکرده ام و بنابراین صدای ضبط شده همون تو فرمت amr هست و کیفیتش افتضاحه.اونطور که امیر جان هم گفت با آپدیت کیفیت صداش میشه aac.نقل قول:
به زودی آپدیتش میکنم و در مورد کیفیت صداش میگم.
من تو محیط خونه یک دقیقه فیلم با رزولیشن 720*1280 برداشتم .
بیت ریتش 7562kbit/s هستش و حجمش هم 56.5 مگابایت.
فیلمبرداری با کیفیت hd کلا پدر باطری رو در میاره.:31:
علی جان الان که اف ام ترنسمیتر نیست.نقل قول:
راستی درسته که با مستر ریست اف ام ترنسمیتر میاد.
اگه درسته کد مستر ریست تو گوشیهای سامسونگ چنده؟؟
سعید جان تایپش عین تایپ آیفونه و تو این زمینه باید هم بخاطر تاچش از وین موبایل بهتر باشه.در کل راحتی تو تایپ کردن عالیه.نقل قول:
نینجا جان بلندی و کیفیت صداش تو اسپیکر از 5800 بیشتره یا نه؟
دکیفیت عکس برداریش خوبه نسبت به i8510 ؟
مرسی...
کد مستر ریست 8تا 0 هست اگه هم منظورت اون کد مستر ریسته *#7370# هست از راست به چپ
حسن جان اون 7370 گوشی رو به تنظیمات کارخانه برمیگردونه.نقل قول:
حالا این 8 تا صفر چیکار میکنه؟؟
تو فرومهای دیگه با کدوم روش اف ام ترنسمیتر رو آورده بودند؟؟
ریست فکتوری که کانتکت هارو هم پاک نمیکنه ولی 7370 همه برنامه ها و کانتکت ها و.... رو پاک میکنه
وقتی میزنی ریست فکتوری ازت یه کد میخاد که 8 تا صفر هست
راستی شارژ شدنش چقدر طول کشید ؟
بعد شارژرش چند میلی آمپره و شارژر ان97 چند میلی آمپره ؟
يه سوال شما چرا با N97 مقايسه مي كنيننقل قول:
بعد شارژرش چند میلی آمپره و شارژر ان97 چند میلی آمپره ؟
مگه رقيب اين گوشي SATIO نيستش؟
SATIO کیه ؟نقل قول:
هنوز خیلی مونده تا satio بیاد
بعدشم من میخام ببینم چرا گوشیهای سامسونگ انقدر دیر شارژ میشن مشکل از شارژره یا باتری یا خود گوشی ؟
البته در دراز مدت همین دیر شارژ شدن یه مزیته اخه باتری سامسونگ 4 5 سال کار میکنن ولی باتریهای نوکیارو باید سالی یه بار عوض کنی
اصلاً زیر در باتریش از اون 4 تا پینا داره مثل ان78 ؟
اين كه دليل بر داشتن يا نداشتن فرستنده اف ام نميشهنقل قول:
اصلاً زیر در باتریش از اون 4 تا پینا داره مثل ان78 ؟
شايد انتن رو سامسونگ داخلي گذاشته باشه
نینجای عزیز جواب مارو نمیدی؟
روی شارژر سامسونگ نوشته:نقل قول:
INPUT:100-240V-50-60HZ 0.15A
OUTPUT:5.0V-0.7A
روی شارژر نوکیا هم نوشته:
INPUT:AC100-240V 50-60HZ 160MA
OUTPUT:DC 5.0V 1200MA
راستش حسن جان دقت نکردم شارژش چقثدر طول کشید این دفعه یه بار شارژ کنم میگم .
از اون شارژرهای اشانتیون نوکیا هم علاءالدین هست و قیمتش 50 الی 60 تومنه.
دوست عزیز من 5800 ندارم که صداش رو با اون تست کنم.نقل قول:
در کل صداش هم تو هدفون و هم تو اسپیکر 20:40:.
آقا دمت گرم
پس شارژر خودش 700 میلی آمپره و شارژر ان97 1200 میلی آمپر
ما 10 سال پیش یه e700 خریدیم شارژرش 700 میلی آمپر بود هنوزم شارژراش 700 میلی آمپره واسه همینه که شارژ شدنش انقدر طول میکشه
به نظرم شارژر خودشو بنداز دور و از شارژر ان97 استفاده کن
اون شارژرا چند بار شارژرش میکنن ؟ یعنی ارزش داره 60 تومن بدم واسش ؟
امروز یه سر میرم ببینم اینجا گیر میاد
مطمئنی ضرر نداره ؟ ؟؟نقل قول:
اون شارژرها در اصل خودشون هم باطری هستند که شارژ میشند و دو تا سیم دارند که یکی سرش به نوکیاهای قدیم میخوره(اونهایی که با میکرو USB شارژنمیشند) و یکی هم به جدید ها (اونهایی که با میکرو USB شارژ میشند).نقل قول:
اونا هم فکر کنم مثل باطریهای شارژ شدنی بتونن راحت 1000 یا 2000 بار جواب بدن.
نه بابا واسه چی ضرر داشته باشه ؟ فقط یکم زودتر شارژ میشهنقل قول:
مطمئنی ضرر نداره ؟ ؟؟
باتری دوتاشون که 1500 میلی آمپره پس مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
اون شارژرها در اصل خودشون هم باطری هستند که شارژ میشند و دو تا سیم دارند که یکی سرش به نوکیاهای قدیم میخوره(اونهایی که با میکرو USB شارژنمیشند) و یکی هم به جدید ها (اونهایی که با میکرو USB شارژ میشند).
اونا هم فکر کنم مثل باطریهای شارژ شدنی بتونن راحت 1000 یا 2000 بار جواب بدن
اینو میدونم منظورم این بود که با یه بار شارژ شدن چند بار میشه باهاش گوشیرو شارژ کرد ؟
آقا نرین تو امضا این دوستمون سر کاریه:31:نقل قول:
حق با شماست 97 و 8910 نه از لحاظ کاربردی تو یه کلاس هستن نه از لحاظ قیمتی
97 شده 595 تومن !!
ساتیو 28 سپتامیر ریلیز میشهنقل قول:
والا ما عمریه نوکیا بازیم تا حالا باتری هیچکدوم ایراد
و بگیر نگیر نداشتن!!!!
ضمنا عمرشون هم 1 سال نیست بهتره راجع به گوشی هایی که نداشتیم نظر ندیم !
مشکل دیر شارژ شدن گوشی های سامسونگ هم به پایین تر بودن تکنولوژِ اون ها برمیگرده
والا به عقلشون میرسه یه شارژر با توان بالاتر بزارن رو گوشی
یا حداقل از شارژر های نوکیا استفاده کنن واسه محصولاتشون:31:
والا همین سوال رو اون زمان موقع خرید N97 از خود نمایندگی پرسیدم ولی گفتند دقیقا خبر نداریم.منم بیخیالش شدم.:13:نقل قول:
والا بابام یه e700 داشت هر روز تو شارژ بود چون خیلی ازش استفاده میکرد یه 4 سالی داشتش تا روز اخر که دستش بود باتریش مثل روز اول بودنقل قول:
والا ما عمریه نوکیا بازیم تا حالا باتری هیچکدوم ایراد
و بگیر نگیر نداشتن!!!!
ضمنا عمرشون هم 1 سال نیست بهتره راجع به گوشی هایی که نداشتیم نظر ندیم !
بعد یه 6600 داشت که کمتر ازش استفاده میکرد ولی سر یه سال باتریش خراب شد
یه 2600 داشتیم 3 سال ازش استفاده کردیم 3 تا باتری واسش گرفتیم البته یکیشون تقلبی بود
داییم یه ان73 داره و یه ان95 8گیگ سر یه سال برای هر کدوم یه باتری خریده و.....
یه گوشی خیلی قدیمی سامسونگم داشتیم اون موقع که نوکیا 3310 میزد این سامسونگه کلی امکاناتش بیشتر بود نور صفحش عوض میشد ابی داشت سبز داشت : دی تا همین الان باتریش هنوز یه روز جواب میده فکر کنم مدلش n620 بود
تازه باتریهای نوکیا خطر انفجارم دارن
سلام
آقا عیب بیخود نزارین رو باتری نوکیا.
والا من یه 1100 تو خونه داریم که اتفاقا تا به امروزم (حدود 7 سال هست) باهاش کار می کنیم و باتری هم همون باتری فابریکشه.البته مسلما مثل روز اول نیست باتریش ولی هنوز خوبه.
ابه هیچ وجه از شارژر n97 استفاده نکنید چون : q=i.t
q ظرفیت باتری گوشی هست که همیشه ثابته درنتیجه t که مدت زمان لازم برای شارژ هست وقتی کم میشه که جریان بره بالا
یعنی با استفاده ار شارژر n97 گوشی جریان زیادی میکشه و خراب میشه
همیشه توی دفترچه گوشیها هم مینویسن که این کارو نکنید
سلام
باطری ان 73 ی ما دو سال کار کرد و خیلی ازش راضی بودم (دو سال در شرایط سخت و پرکار).
الان مهمترین بحث در مورد I8910 Omnia HD به نظر بنده، باطری اون هستش و بی صبرانه منتظر اعلام نتیجه از طرف نینجای عزیز هستیم. البته در مورد فیلمبرداری گفتند که پدر ِ باطری رو در میاره و مصرفش زیاده و این مسأله کمی نگران کننده است
بجای بحث رو باطریهای نوکیا از 8910 بگید! اولش فکر کردم تاپیک را اشتباهی اومدم!!
دوست عزیز در اولین فرصت باطری تست میشه و جواب نهایی رو اعلام میکنم.نقل قول:
فقط عجله نکنید چون عمر باطری خودشو تو عرض یک روز معلوم نمیکنه.
راستی دوستان الان داشتم از دوربین گوشی عکس برمیداشتم کیفت عکساش فوق العاده هستش تو محیط خونه هم کیفیت عکساش غوغا میکنه.:40:
کیفیت فیلیمبرداری هم که 20.:40:فقط صداش افتضاحه که اونم با آپدیت درست میشه.
به زودی مقایسه عکسها و نمونه فیلم گرفته شده.:10:
موفق باشید.
اگه میشه قضیه این transmiter را هم معلوم کنید که داره یا نه؟؟ من واسه یه جایی دارم مطلب مینویسم و بایستی از این مطمئن بشم
یه نکته در باره شارژر بگم اونم اینه که جریان اگه زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد
چون به طور مثال الان هر کدوم از پریز های برق توی خونه تا 15 آمپر ( یعنی به اندازه ای که فیوز کنتور اجازه میده) میتونن بدن ولی این خود وسایل هستن که مقدار مصرفشون رو میگیرن مثلا یه یخچال 1.5 تا 2 امپر نیاز داره و مثلال رادیو 100 میلی امپر ...پس جریان تویاین قضیه تاثیری نداره ولی اگه ولتاژ کم وزیاد بشه باعث میشه که به او وسیله صدمه بخوره مثلا اگه ولتاژ 220 بشه 240 کاملا اسیب رسونه
پس نتیجه میگیریم جریان هر چقدر هم زیا بشه ضرری نداره چون هر وسیله به مقدار نیازش استفاده میکنه ولی ولتاژ کم و زیاد باعث اسیب دیدن اون وسیله میشه و از اون جائیکه خروجی دو تا شارژر یکیه و فقط مقدار جریان دهیشون فرق میکنه پس شارژر ان 97 واسه آی 8910 مشکلی درست نمیکنه...
پاینده باشید.....
120% تایید میشهنقل قول:
منم میخاستم همینو بگم
آقا نینجا وقتی کارت حافظه 16 گیگا بایتی روش گذاشتی ، نمیدونی میشه چند دقیقه باهاش فیلم برداری کرد و چند تا میشه عکس گرفت؟
یه عکس هم تو شب بنداز ببینیم چطوره؟
دوستان قيمت اين گوشي هم داره به مرور مياد پايين
- با گارانتي مايكروتل 860000 تومان
- بدون گارانتي 790000
قيمت امروز -- علائدين همكف
مطمعنی با گارارنتی مایکروتل بود ؟ اخه مایکروتل گفته اول آگوست میاره
دوست عزیز 1 دقیقه فیلم حجمش 56.5 مگابایت هستش حالا یک ساعت حجمش میشه تقریبا حدود 3.4 گیگابایت.نقل قول:
خب حالا روی مموری کارت 16 گیگ هم میشه تقریبا 4 الی 4.30 ساعت فیلمبرداری کرد.
در ضمن عکس هم بزودی آپلود میشه.
حسن جان اون گارانتی که الان میفروشند گارانتی ماکروتل هست نه پارس مایکروتل.نقل قول:
طبق گفته مسولا مایکروتل تا 1 یا دو هفته دیگه وارد بازار میشه. :20:
از این خبر های خوشحال کننده بزاریننقل قول:
ای ول :8:
این 2 هفته معروف مایکروتل هم داره جوکی میشهنقل قول:
2 ماهه دارن میگن 2 هفته دیگه!!
خدا این قاچاقچیان عزیر رو از ما نگیره !
علی جاننقل قول:
پس چرا خود سامسونگ از شارژر قوی تر استفاده نکرده ؟؟؟؟
(بی احترامی نشه یه وقت ولی به نظرت اگه ضرر نداشت خودشون به عقلشون نمیرسید ؟؟؟؟:31:)
قیمت DigiKala :
قيمت :925000 تومان - خدمات طلايي 18 ماهه پارسهکد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=MO-Sam-i8910-Omnia
مخلصیم .
نقل قول:
البته ديجي كالا اولا خيلي گرونفروشه ! و دوما خيلي بروز رسانيش كنده !
مخلصيم از نوع اميري :27:
سلام دوستان. بچه هایی که گوشی سیمبین دارند معمولا با این برنامه اشنایی کافی دارند::5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه علاوه بر داشتن میانبرها و شورت کاتها اطلاعات و اخبار مربوط به اب و هوا که به روز است و همچنین قرار ملاقاتها را نشان میدهد.
این برنامه را میتوان از سایت زیر دانلود نمود:
کد:http://samsung.hdblog.it/2009/07/20/omnia-hd-app-handy-shell/
نقل قول:
علی جون این دیگه به سیاست کارخونه برمیگرده ...مثلا چرا فلان گوشی هدفونش بده... خب شاید از نظر سازنده گوشی هدفونش خوبه ... اینم همینه شاید سامسونگ فکر میکنه این شارژر واسش کافیه ...و در ضمن اینم یه نکته داره که اینه هرچی باطری آرومتر شارژ بشه عمر مفیدش بیشتر میشه...
نقل قول:
قرار بود بحث سیاسی نباشه.....
در جمع دوستان، یه نامحرم وجود داره!
نقل قول:نقل قول:شکل مدار شارژ بصورت مثبت به مثبت و منفی به منفی است مثل وقتی که میخواهید به یک اتوموبیل برق بدیدنقل قول:
Ali_BlueBoy عزیز روی هر شارژر موبایل یک ولتاژ و یک امپراژ نوشته شده و ولتاژ که خوب معلومه همیشه ثابته (در این مثال 5 ولت) ولی در مورد جریان باید بگم که جریان نوشته شده روی شارژر از تقسیم ولتاژ نوشته شده به مقاومت داخلی شارژر بدست میاد یعنی:
v/r=i -----> r=v/i که با توجه به اینکه مقدار i (جریان) نوشته شده برای شارژر n97 بیشتر از i8910 هست یعنی اینکه :مقاومت داخلی شارژر n97 کمتر از i8910 هست یعنی:
r مقاومت داخلی شارژر نوکیا < r مقاومت داخلی شارژر سامسونگ
بنابراین اگر مداری متشکل از شارژر نوکیا و باطری سامسونگ ببندید به علت کمتر بودن مقاومت شارژر نوکیا نسبت به حالتی که از شارژر سامسونگ استفاده شود جریان مدار بالاتر است و با توجه به رابطه q=i.t که در پستهای قبل گفتم چون q ثابت است و i بالا رفته در نتیجه حتما t کم خواهد شد یعنی با شارژر نوکیا باطری سامسونگ زودتر شارژ میشود اما جریان بیشتری در مدار شارژ برقرار است که باطری سامسونگ یا خود گوشی سامسونگ اسیب خواهد دید اما برعکس اگه نوکیا رو با شارژر سامسونگ شارژ کنید مشکلی برای باطری یا گوشی بوجود نمیاد فقط دیرتر شارژ میشه
Ali_BlueBoy عزیز حرف شما در مورد وسایل خانگی که با برق شهر کار میکنند درسته (که هر وسیله ای به اندازه خودش جریان میکشه) اما این موضوع در مورد شارژر مصداق نداره چون با تعویض شارژر(با تعویض منبع تغذیه مقاومت داخلی ان تغییر میکند) مثل این میماند که در برق شهر دستکاری کرده باشند و ولتاژی بیش از 220 ولت داشته باشیم که باعث سوختن وسایل خواهد شد
این رو هم بگم که در محاسبات برق شهر چیزی بنام مقاومت داخلی وجود نداره و این فقط برای بهتر فهمیدن موضوع گفته شد
در مورد اینکه گفتی اگر باطری ارومتر شارژ بشه که ترجمه اش به زبان الکترونیک میشه با جریان کمتر چون تا به حال چیزی در موردش نخوندم نمیتونم نظری بدم
در ضمن خدای نکرده هدف من از دادن این پست کل کل و این حرفها نیست فقط خواستم یه اگاهی در مورد قضیه شارژرهای مختلف باشه تا بلایی سر گوشی دوستان نیاد
:11:
نینجا جان ما منتظر توضیح شما در مورد کیفیت دوربین عکاسی و فیلمبرداری این گوشی هستیم.
زود بیا که پیر شدیم.:31:
ممنون.:11:
نقل قول:
حرف شما درسته
فقط دقت کنید که باتریها از نظر ظرفیت یکی هستن از نظر ولتاژ هم که یکی هستن پس مقاومتشونم یکیه پس اگه امنیا اچ دی با شارژر ان97 شارژ بشه مشکلی ایجاد نمیشه