اینو دیگه مطمئن نیستم...! باید از کساییکه آپدیت کردن بپرسی.نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
اینو دیگه مطمئن نیستم...! باید از کساییکه آپدیت کردن بپرسی.نقل قول:
سلام من گوشيم 5320 هستش واين برنامه hello oxكه تو صفحه اول بود ساين كردم ولي جواب نداد و ارور داد
aplication accsess not granted
من تواين زمينه زياد وارد نيستم ميشه ازبيخ وبن يه راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
Cert رو از کجا گرفتی دوست من؟ دوباره درخواست بده...
legend جان من هر وقت گوشي رو ميهكيدم! تمام درايوهاي مخفي رو نشون ميداد ، ولي حالا كه گوشي رو ريست كردم ، نمياد !! موردي كه نيست !! براي اين كه هك كامل شه اينام بايد بيان ؟
اصلا يونس خان ميشه علائم هك شدگي گوشي رو كامل بگيد ؟! (سر درد و سرفه و ... :دي)
درایو مخفی منظظرت D و Z هست؟نقل قول:
با سوییچ تو حالت هک میتونی بری تو C:/SYS و ...نقل قول:
يونس جان من Hello0x
5 روn78 نصب ميكنم موقع نصب Root Cer به همون حالت ميمونه ديگه هيج كاري نميكنه.
ورزن 3 hello0x رو هم نصب كردم Rom patcher رو نصب مكنه ولي بازخ Error Certificate ميده هم Master reset كردم هم تاريخ رو سيخ كردم بازم نشد.مشكل از كجاس؟:5::8:
يعني apply patch ميكنم ولي ......
کنسل کردی و با ریست دوباره سعی کنی؟نقل قول:
کسی میدونه چجوری سیو بازی یا اطلاعات ذخیره شده برای یک نرم افزار رو چجوری میشه پیدا کرد؟ که بعد ازفرمت کردن گوشی دوباره برگردونیم سر جاش و کار کنه؟ مسلما گوشی باید هک باشه ولی مشکل پیدا کردن محل ذخیره هستش!
برنامه رو باز کن...بعد از تو jbak taskman برو UID رو ببین...تو پریویت دنبال همون اسم بگرد...!نقل قول:
نه منظورم Z و D نيست كه ! اينا خوب پيشفرض هستن . اون درايوهايي رو ميگم كه از A B C D گرفته تا X W Z :31:نقل قول:
راستشو بخواي من گوشيمو ريست كردم و الان هنوز هك نكردم ، ولي داخل اين پوشه ميره كه فايلهايي مثه Bin هست !!!
مشكل چيه ؟ يعني گوشي تو حالت هك مونده ؟ آخه ميخوام آپديتش كنم و از پريدن هك ميترسم !
اونا که باید بعد از هک بره...مگه واسه تو مونده؟:31:نقل قول:
نه يونس جان ، كلا نيومده كه بره ! :31:نقل قول:
نميدونم والااا . حالا اگه فايل sys وا شه يعني هكيده شده حتما ؟:13:
سلام یونس جان
آقا من امروز گوشیم رو هارد ریست کردم و الان با HelloOX 1.05 روم پچر رو هم نصب کردم ولی الان توش دو تا پچی که در پست اول گفتی , خودشون اومدن ( یعنی قبلا با HelloOX 1.03 نبودن ) جریان چیه؟ و اینکه این دوتا پچ اصلا چه کار میکنن؟
مرسی
چي ! hellox 1.05 !! بابا اين hellox 1.03 هم كه هست تازه هستش ! نكنه از همون اديت شده هاست ؟نقل قول:
سلام یونس جان
آقا من امروز گوشیم رو هارد ریست کردم و الان با HelloOX 1.05 روم پچر رو هم نصب کردم ولی الان توش دو تا پچی که در پست اول گفتی , خودشون اومدن ( یعنی قبلا با HelloOX 1.03 نبودن ) جریان چیه؟ و اینکه این دوتا پچ اصلا چه کار میکنن؟
نقل قول:
نه باور کن فایل ضمیمه پست اول 1.05 هست :31:
چیزی که UIDنشون میده دقیقا سیوها هستش؟ سیوها که احتمالا نمیتونن پراکنده بشن تو فولدرهای مختلف؟ یعنی از هر نرم افزار و بازی همون UIDرو بکشم بیرون بسه دیگه؟نقل قول:
البته حتما" باید از نسخه رسمی X-Plore استفاده کنی...وگرنه نسخه های کرک بدون هک هم اون فولدر رو نشون میدند!نقل قول:
تو فقط پچ open رو احتیاج داری...اونا واسه FP2 هست...پاکشون کن..!نقل قول:
آره ریپک شده..!نقل قول:
من خودم واسه 1-2 تا بازی رو گرفتم درست دراومده...! یحتمل همینه...نقل قول:
شاد باشید:40:
يونس جان از كجا بدونم نسخه اصلي هستش ؟ من از نسخه 1.30 كه قبل شما زحمتشرو كشيده بوديد ، استفاده مي كنم !نقل قول:
البته حتما" باید از نسخه رسمی X-Plore استفاده کنی...وگرنه نسخه های کرک بدون هک هم اون فولدر رو نشون میدند!
از علائم ديگه بگيد ؟! :دي
با این نسخه امتحان کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب من این اسمی که UID میده رو سرچ که میکنم 4تا مورد میاد:
یک فولدر توی private هست
یک فولدر دیگه توی sys---->unistall
یک فولدر دیگه هم توی sys---->install---->10202dce
یک فایل سیس هم هست که اینجاست: Private--->10202dce
کدومش رو باید کپی بگیرم؟ فقط نگو همش رو چون جایگزینی این همه خیلی دردسر داره
تو Private ...(همون اولی) مثه همون بک آپ انگیج میشه دیگه...!نقل قول:
برای من انجام شد ولی کلی درایو به گوشیم اضافه شده. چکار کنم؟ گوشیم هم 5800XM هستش.
ورژن گوشیت چنده دوست من؟ یه بار مستر ریست کن و دوباره تست کن...نقل قول:
نقل قول:کد:v 20.0.012
با این نسخه هم تست کن دوست من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من گوشی n96وn85رو با این روش هک کردم ولی فقط فایلهای sis روی گوشی نصب نمی شوند وفایلهای jar نصب میشوند.در ضمن من HelloOX[1].1.03 رو نصب کردم.ایا به غیر از نصب برنامه کار دیگه ای هم باید انجام داد؟
چه میده؟ فایل کاراپتد؟ باید پچ changeSW .... رو غیر فعال کنی...نقل قول:
سلام
میگم من که گوشیمو با روش deltfox هک کردم و hellox ندارم میتونم از این پچ ها استفاده کنم ؟ چجوری ؟ باید rom patcher بنصبم ؟
ممنون .
آره...یه بار HelloOX رو نصب کن..خودش همرو درست میکنه..نقل قول:
سلام .لطفا راهنماییم کنید.من n-gage ام حذف شده .اصلا فایل شو ندارم ...تو هیچ درایوی باید چکار کنم؟n81 هشت گیگ دارم
HelloOX 2 در پست اول قرار گرفت و کلیه گوشی ها رو به راحتی و با یک گام هک میکنه...
شاد باشید:40:
مرسی دوست عزیز این یکی دیگه رو 5630 من هم بدون هیچ مشکلی نصب شد.ولی حالا یه مشکل دیگه هست...
توی rompatcher وقتی apply رو می زنم از نرم افزار می پره بیرون .وقتی هم دوباره بازش می کنم همچنان آیکونش آبیه...
گویا یه مرحله پیشرفت داشته...: دینقل قول:
رو 5630 ندیدم کسی تست کنه...! شما یه کاری کن...ROMPathcer 96 رو از صفحه اول...پست 3 فکر کنم.تست کن ببین نصب میشه؟ اگه نشد باید بازم منتظر آپدیت باشی:46:
دوست عزیز روی 5800 جواب میده؟
یونس جان رو 97 ورژن 11 قسمت Unpacking files می مونه و هیچ کاری انجام نمیده.
سلام
من 6220رو با این روش هک کردم اما باز هم برنامه ها باید ساین بشن . به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون
آره جواب میده..!نقل قول:
ریست و کنسل و ... زدی؟ 100٪ جواب داده...!نقل قول:
پچ installserver ىو فعال کردی؟نقل قول:
سلام
من 6220رو با این روش هک کردم اما باز هم برنامه ها باید ساین بشن . به نظر شما مشکل از چیه؟
ممنون
دویتان رو e63 هم رو unpacking میمونه!!!ورژن 200!
ریست و کنسل هم زدم!
رو E63 فریمور 200 هم جواب داده...یه بار مستر ریست کن..نقل قول: