دوستان لطفا صفحات قبلی رو هم نگاه کنید تا از قافله جا نمونید.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان لطفا صفحات قبلی رو هم نگاه کنید تا از قافله جا نمونید.:5:
سلام امین جون ... خوبی ؟
این که galaxy apolo هست همون i5801
فک کنم i8520 رو باید فراموش کنیم
سلام دوستان:5:
این تبلت رو که یادتون هست. قرار هست با نام Samsung Galaxy Tape در ماه سپتامبر وارد بازار بشه:
خصوصیات:
Android 2.2
7inch Super AMOLED screen
A8 CPU at 1.2GHz
16GB of memory that is upgradable via memory cards to 48GB thanks to a microSD slot.
weigh 370g
battery: 4000mAh
eBook reading software
منبع:
کد:http://www.slashgear.com/samsung-7-inch-android-tablet-details-leak-1489624/
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
سلام اقا حسن.چطوری مرد.:10:نقل قول:
اگر دقت کنی اولا صفحه نمایش این گوشی بزرگتر از صفحه نمایش اپولو هست ثانیا کلید وسط این دو گوشی شکل متفاوتی با یکدیگر دارند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن اینکه این خبرو سایت زیر اعلام کرده:
کد:http://www.unwiredview.com/2010/06/14/samsung-ready-to-announce-wave-2-wave-2-pro-others-at-communicasia-2010-this-week/
سلام .
معمولا سامی توی CommunicAsia میترکونه .
تا ببینیم چی میشه . :دی
مخلصیم .
سلام امیر :دی
این دو 3 روز که ما امتحان داریم برعکس سامی میخاد بره نمایشگاه از اونور ساحل عاج بازی داره :دی اه :دی
خوب همونطور که گفتم خبرها حاکی از اینه که احتمالا سامسونگ یه ویندوز 7 ارایه بده همون امنیا پرو 4 هستش احتمالا
و اینکه موج دو :دی سیپیو وتراشه گرافیکیش همونه ولی یحتمل دوربین 8 میزارن روش
حالا یه چندین ساعت باید تحمل کنید تا ببینیم چی میشه :دی:46:
خصوصیات:
Android 2.2
7inch Super AMOLED screen
A8 CPU at 1.2GHz
16GB of memory that is upgradable via memory cards to 48GB thanks to a microSD slot.
weigh 370g
battery: 4000mAh
eBook reading software
سلام آقا امین
چه مشخصات جالبی داره!
رقیب جدی برای آیپد خواهد بود...
توی این عکس به نظر میرسه که بله I8520 هستنقل قول:
سلام دوستان:5:
Wave 2 (S5250) :
Wave 2 Pro (S5330):
امکانات هر دو مدل:
TouchWiz 3.0 UI
quad-band GPRS/EDGE (yup, no 3G)
802.11n WiFi
Bluetooth 2.1
3.2-inch TFT LCD
3 megapixel camera with video recorder
A-GPS
80MB of memory with up to 16GB of microSD expansion
قیمت دو گوشی فوق کمتر از سامسونگ ویو است و در ماه اگوست در رنگهای مشکی , سفید و صورتی در کشور روسیه و کشورهای جنوب شرقی اسیا عرضه میشوند.
Galaxy 3 (I5800):
Galaxy 5 (I5500 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو گوشی فوق در ماه جولای در اروپا و اسیا عرضه خواهند شد.
Galaxy Beam (I8520):
خبر خوب اینه که این گوشی در ماه جولای در کشور سنگاپور عرضه میشود.:8:(تقدیم به دوست خوبمون مهیار)
Omnia Pro 4 (B7350) :
Samsung Omnia Pro 5:
این دو گوشی با سیستم عامل ویندوز موبایل 6.5 هستند. گوشی Omnia Pro 4 در ماه جولای در اروپا و جنوب شرقی اسیا عرضه و گوشی Omnia Pro 5 در ماه اگوست در خاورمیانه , افریقا, هند , جنوب شرق اسیا و امریکای لاتین بفروش میرسد.
سلام .
چقدر شبیه استار هستن .
ولی باید ارزون باشه .
مرسی امین .
مخلصیم .
سلام امیر جاننقل قول:
اره شبیه گوشی استارند حتی نامگذاریشونم شبیه استاره:31:
شاید در واقع ورژن جدید گوشی پرفروش استار با سیستم عامل بادا هستند:31:
بابا ای ولللللللللللللللللللللللل للل
8520 هم داره میااااااااااااااااااااااا اااد
تنخا گوشی تاچی هست که من دوسش دارم
بی خیال سری ام
جولای چه ماهیه؟
منظورم شمسیه؟
با چه قیمتی؟
مشخصات ش تغییر که نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كيبورد خوبي داره ! خيلي خوب.کد:Wave 2 Pro (S5330):
من ازش راضيام :31:
ولي جدي ، اگه كيبوردش مثل همين عكس باشه مطمئنن جز بهترين qoww نميدونم چي چي ميشه :31:
چقدر باحالهههههههههههههه ... دي.کد:Samsung Omnia Pro 5:
بينم چرا اينا ويندوز 7 روي اينا نيست.؟!
جولای ماه دیگستنقل قول:
الان 15 ژوئنه ... 15 روز دیگه اول جولایه
پولاتو جمع کن حسام خان :31:
میگم این امنیا پروها چه ضدحالی بودن :2:
رسما با این دوگوشی ضعیف از bada فاتحه بادا در ساپورت بازی با گرافیک خوانده شد.اشتباه بدی بود
دوستان توجه داشته باشند که این دو گوشی بادای جدید جزئ گوشیهای low-range بازار طبقه بندی میشن و هدف از تولید اونها ارائه گوشیهای ارزان قیمت سیستم عامل دار هست نه یک گوشی های اند.:5:نقل قول:
سلام دوستان.:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Samsung I5800 Galaxy 3 at a glance:
- General: GSM 850/900/1800/1900 MHz, UMTS 1900/2100 MHz, HSDPA 3.6Mbps
- Form factor: Touchscreen bar
- Dimensions: 113.5 x 55 x 12.9 mm, 109.7g weight
- Display: 3.2" 16M-color TFT capacitive touchscreen of WQVGA resolution; multi-touch support
- Platform: Android OS 2.1 with Touch Wiz 3.0 UI
- Memory: 170MB internal memory, microSD card slot, 1GB card included
- Camera: 3.2-megapixel auto-focus camera, geotagging, smile detection
- Connectivity: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 with A2DP, standard microUSB port, GPS receiver with A-GPS, digital compass, 3.5mm audio jack
- Misc: Accelerometer for screen auto rotate, DivX/XviD support, FM radio with RDS, Swype text input, social networking integration, Layar Augmented Reality browser
- Battery: Li-Ion battery, 1500mAh
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-review-486.php
سلام .نقل قول:
میگم این امنیا پروها چه ضدحالی بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدائیش این خوشگله .
بقیه نه :دی
مخلصیم .
بله گوشی ارزان قیمت نیاز بازار ولی چه خوب میشد این اشتباه نمیکرد این تجربه ماکروسافت با ویندوز انجام داد که منجر به این شد هیچ وقت نتونه از لحاظ برنامه های گرافیکی به iphone برسه واسه همین الان cpu 1 شرط ویندوز 7 کرده به هر حال برنامه نویس باید بدونه واسه جه سخت افزاری می خواد برنامه بده .درکل گوشی اسمارت فون ارزون قیمت معنایی نداره اگه قرار باشه گوشی کند باشه با سیستم عامل ولی سخت افزار ضعیف.یهتر همون جاوا باشهنقل قول:
نقل قول:
درسته !
ولی مثلا اندروید الان magic داره یا i5500 مشکلی بوجود امده ؟ !
البته باید دید این گوشی های جدید بادا چه پردازنده هایی دارند .. اگر در حد 8910 یا 3GS باشند بازم خوبه ! و اگر هم پایینتر باشند بازم بستگی به نوع و قدرت ساپورت داره ...
Samsung B7350 Omnia PRO 4:
مشخصات:
Windows Mobile 6.5.3
2.6inch 320x320 pixel touchscreen
3.2 megapixel autofocus camera.
full QWERTY keyboards
3G connectivity with HSDPA
Wi-Fi, GPS with A-GPS support
FM radio, Bluetooth
200/220MB internal memory and microSD card slot.
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
Samsung B6520 Omnia Pro 5:
مشخصات:
Windows Mobile 6.5.3
2.4inch QVGA non-touch display
2 megapixel camera
3G connectivity with HSDPA
Wi-Fi, GPS with A-GPS support
FM radio, Bluetooth
200/220MB internal memory and microSD card slot.
نقل قول:
نگفتی قیمتش معلوم شده؟
آخه اندروید به غیر 2و3 مدل اولش که برای معرفی بود بقیه مدلاش سخت افزار قوی دارن به هر حال زود برای بحث ولی من فکر میکنم مثل ویندوز برنامه های کاربردی خوبی بیاد براش ولی از لحاظ برنامه گرافیکی به سر نوشت ویندوز دچار شهنقل قول:
نقل قول:
نه اتفاقا دوباره الان اندروید داره روی mid end هم میاد .. ..
فکر میکنم اگر بادا مشکلی هم قرار باشه داشته باشه .. بیشتر برنامه های کاربردی باشه تا برنامه های گرافیکی .. دقیقا بر عکس ویندوز ...
اینم تیر خلاص سامسونگ بر پیکر نیمه جان بادا :13:نقل قول:
این کار سامسونگ خیلی اشتباه بود ... سامسونگ باید دو چیزو تو گوشیهای بادا ثابت نگه میداشت که اینکارو نکرد
یکی رزولوشن صفحه و مولتی تاچ
دوم سی پی یو و رم
میتونست گوشیهای low end شو با دوربین ضعیفتر و بلوتوث 2 و بدون مموری داخلی و ال سی دی tft و این چیزا بزنه نه اینکه بیاد رزولوشنو تغییر بده
الان بازیی که میخاد برای بادا ساخته بشه باید به همه گوشیا بخوره و ضعیفترین گوشی تعیین کننده میشه :13:
فردا سی پی یوشم میگه arm11 ه و دیگه تموم
بای بای بادا :27:
همین i5801 میتونست به جای بلوتوث 3 بلوتوث 2 بزاره دوربینشم 2 بزنه به جا بیاد رزولوشنو 800x480 کنه ... اینجوری فروشش خیلی بالاتر میره
مثلاً نوکیا هرچی سیمبین تاچ میزنه رزولوشن ثابت داره از گوشی 160 تومنیش تا 500 600 تومنیش
اشتباه بزرگی بود ... انشاالله سیستم عامل بعدی این اشتباهو نمیکنه !
پس i5500 ماه بعد میاد؟!
البته کسی نگفت آندرویید واسه ایران به درد می خوره یا نه؟
در ضمن این Ram , Rom i5500 هم داره؟
سلام به همه! :20:
به به چه خبره شلوغش کردین؟
شاید اینجا جاش نباشه ولی اجازه بدین یه کمی راجع به حرفای دوستان اظهار نظر کنم .
آقایِ Dark.Life عزیز از شما بعید بود این حرفا! سامسونگ که قرار بوده از همون روز اول پلتفرم بادا رو در 2 رزولوشن WQVGA و WVGA ارائه بده. مگه چه اشکالی داره که گوشی های low-end رو با این رزولوشن بیرون بده؟ در عوض قیمت پایینی هم داره ! شما عکس گوشی آندرویدی I5800 رو توی سایت GSMArena نگاه کنین! چه تصویر خوبی داره! رزولوشن اون هم دقیقاً مثل Wave 2 هست با همون ابعاد صفحه! (TFT WQVGA و 3.2 اینچ)...
علی جون منظورم کیفیت صفحه نیستنقل قول:
ببین یکی میاد واسه بادا بازی بسازه با خودش فکر میکنه که این بازی که میخاد بسازه باید رو بیشترین تعداد ممکن گوشی جواب بده تا مشتریش بیشتر باشه و سود بیشتری بکنه در نتیجه میاد یه بازی میده که رو این گوشیهای low end هم قابل اجرا باشه و همین low end ها میشن تعیین کننده و دیگه انتظار بازی درست و حسابی نداشته باش
همین اشتباهو مایکروسافت تو ویندوز موبایل انجام داد و نتیجش این شد ... یه گوشی با سی پی یو200 یکی با سی پی یو 1 گیگا
حالا به خودش اومده و فهمیده اینجوری فایده نداره و یه حداقلهایی رو برای این سیستم عامل مثل سی پی یو 1 و رم 512 تصویب کرده
اگه آندرویدم این کارو میکرد با این ساپورتی که برندای بزرگ میکنن و قدرت خود گوگل دیگه الان همه سیستم عاملا تعطیل بودن ... همون کاری که آیفون کرد و الان نتیجشو میبینی
تنها امیدمون به ویندوز موبایل 7 ه ... که گوشیارو یک دست بکنه
البته بادا یک راه داره که بازیهاشو در دو نوع گرافیک بالا و پایین بزنه تا این مشکل پیش نیاد ... تا ببینیم چی میشه
راجع به رزولوشن بگم که سامسونگ میگه شرکتها و توسعه دهندگانی که برای بادا بازی می نویسند اگر از رزولوشن WVGA به عنوان پیشفرض برای نوشتن بازیها استفاده کنند بادا میتونه به طور خودکار کیفیت و گرافیک اون بازی رو به WQVGA تبدبل کنه (برای گوشی هایی که رزولوشن WQVGA دارند)نقل قول:
اما در مورد CPU و RAM فکر میکنم که حق با شما باشه و توی اون موردی که من الان بهش اشاره کردم هم تاثیر میذاره...
با اجازه از امین خان!
دوستان ظاهراً گوشی های Wave 2 و Wave 2 Pro دارای صفحه نمایش خازنی و خروجی صوتی 3.5 میلیمتری هستند و هر دو باتری 1200 میلی آمپری دارند.
واقعا ممنون از این همه راهنمایی
جالبه اینجا فقط همه حرف خودشون رو می زنن و به بقیه کاری ندارن
به حسین تازه به نتیجه حرفی که من روز اولی که بادا اومد زدم رسیدی!نقل قول:
علی جون منظورم کیفیت صفحه نیست
ببین یکی میاد واسه بادا بازی بسازه با خودش فکر میکنه که این بازی که میخاد بسازه باید رو بیشترین تعداد ممکن گوشی جواب بده تا مشتریش بیشتر باشه و سود بیشتری بکنه در نتیجه میاد یه بازی میده که رو این گوشیهای low end هم قابل اجرا باشه و همین low end ها میشن تعیین کننده و دیگه انتظار بازی درست و حسابی نداشته باش
همین اشتباهو مایکروسافت تو ویندوز موبایل انجام داد و نتیجش این شد ... یه گوشی با سی پی یو200 یکی با سی پی یو 1 گیگا
حالا به خودش اومده و فهمیده اینجوری فایده نداره و یه حداقلهایی رو برای این سیستم عامل مثل سی پی یو 1 و رم 512 تصویب کرده
اگه آندرویدم این کارو میکرد با این ساپورتی که برندای بزرگ میکنن و قدرت خود گوگل دیگه الان همه سیستم عاملا تعطیل بودن ... همون کاری که آیفون کرد و الان نتیجشو میبینی
البته بادا یک راه داره که بازیهاشو در دو نوع گرافیک بالا و پایین بزنه تا این مشکل پیش نیاد ... تا ببینیم چی میشه
اگه بادای جدید (low end) مالتی تاچ نباشه رسما فاتحش خوندست
---------- Post added at 11:08 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
به حسین تازه به نتیجه حرفی که من روز اولی که بادا اومد زدم رسیدی!نقل قول:
علی جون منظورم کیفیت صفحه نیست
پس واسه بازی wave بی خیال شیم؟
ولی شاید مثل نوکیا که Ngage داره سامسونگ هم همچین کاری کنه.
راستی اگه ویندوز موبایل 7 بیاد واسه بازی بهتر از همه میشه؟
گوشی با ویندوز 7 کی میاد؟
حسین کیه ؟ :27:نقل قول:
به حسین تازه به نتیجه حرفی که من روز اولی که بادا اومد زدم رسیدی!
اتفاقاً مولتی تاچ نیست
سلام دوست عزیز.:5:نقل قول:
احتمالا کسی از بچه های این تایپیک جواب سوالتونو نمیدونه.
از کسانی که گوشی اندروید دارند بپرسین یا تو کلوپ خودش سوالتونو بپرسین.
سلام دوستان.:5:
این تبلت قرار هست در کوارتر سوم امسال وارد بازار شود:
کد:http://www.samsunghub.com/2010/06/16/galaxy-tab-leaked-on-video/
سلام امین جان! آقا شرمنده اگه من حرفایی خارج از موضوع تاپیک زدم اینجا...نقل قول:
پس بالاخره اسمش همون Galaxy Tab شد نه؟ از Galaxy Tape که خیلی بهتره.
سلام دوست من.:5:نقل قول:
من اینجا مگر کاره ایی هستم دوست من.:31:
ضمن اینکه شما که همش حرفای مفیدی میزنی که همه ما استفاده میکنیم.:20:
بله دوست من. رییس سامسونگ موبایل این اسم رو تایید کرده.
البته اسم مهم نیست . مهم ویژگیهای بی نظیری که داره.:31:
يكي بياد ترجمه كنه :31:
صفحه dail براي چيه ديگه.؟! :31:
سلام اقا رضا.:5:نقل قول:
چطوری دوست من.:11:
ببین این بدردت میخوره:
There’s still the same 7-inch Super AMOLED display, however, together with some version of Samsung’s TouchWiz UI and even a huge dialler screen which suggests the Galaxy Tab will function as a phone for voice calls in addition to using its cellular connection for data purposes. Ports are unconfirmed, bar what looks like a proprietary docking connector running along the bottom of the tablet.
فدات !
ولي آخه 7 اينچ ! چطور ميخواي بزاريش دمه گوشت بگي الوووووووووووووووووو :31:
اين سامسونگ هم كارايي ميكنه ها ! فردا روي wave3 بخار شو ميزاره :31:
ممنون بازم یکی پیدا شد!نقل قول:
آخه کلوب خودش که کسی نیست
آندرویید هم پیدا نکردم جایی که دربارش نوشته باشن