من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
من یک سوال داشتم!
این گوشی به راحتی از جاوا پشتیبانی می کنه؟
یعنی برنامه های مخصوصی داره؟
کسانی که خریدن مشکلی با این گوشی پیدا نکردن؟
صداش چطوره؟
جاوا را خوب پشتيباني نميكنه...بالاي يه حجمي ديگه جاوا را نميشناسه...گوشي خيلي خوبيه و تو رنج خودش يكي از بهترين هاست...صداش خيلي عاليه...از 5800 بهتره...نقل قول:
سلام و خسته نباشید به همه و تشکر از بابت اطلاعات خوبی که اینجا قرار داده شده.
من تا چند وقت پیش ویوتی داشتم ولی به دلایلی فروختمش حالا چشمم که به کوکی افتاد خیلی ازش خوشم اومد. اول دو دل بودم که بگیرم یا نه. از این بابت که میترسیدم مشکلات ویوتی رو داشته باشه (حساسیت کم صفحه نمایش لمسی، کیفیت صدای نه چندان خوب و ...) اما خوب یه کم تحقیق کردم و فرتی رفتم خریدمش. خوشبختانه مشکلاتی مثل کیفیت صدا و الالخصوص حساسیت کم صفحه نمایش مرتفع شده و من خیلی راضی هستم.
حالا یه سوال از دوستان دارم آیا کسی میدونه کجا میشه تبدیل هدفون برای این گوشی (حالا کلا این تیپ از الجی) گیر آورد. آخه هدفون خودشو دوس ندارم تو گوش نمیره. اگه مثل ویوتی هدفونش دو تیکه بود خوب میشد.
یه سوال
کوکی هایی که با ضمانت هستند , یعنی توسط نمایندگی ال جی در ایران وارد می شوند دارای تایپ وتشخیص دست خط فارسی هستند ؟ یا کوکی های بدون ضمانت هم که به صورت قاچاق وارد می شوند دارای این قابلیت هستند؟
بله دارند. قاچاقی هاشو نمی دونم!نقل قول:
یه سوال
کوکی هایی که با ضمانت هستند , یعنی توسط نمایندگی ال جی در ایران وارد می شوند دارای تایپ وتشخیص دست خط فارسی هستند ؟ یا کوکی های بدون ضمانت هم که به صورت قاچاق وارد می شوند دارای این قابلیت هستند؟
اگه من یه کوکی بدون ضمانت بگیرم , تایپ فارسی و تشخیص دست خط فارسی داره ؟ اگه نداشت برنامه فارسی ساز برای این گوشی موجوده؟
یه سوال دیگه : منظور از اینترفیس و فریمور چیه ؟
با فریمور عربی میشه اضافه کردش ولی گ چ پ ژ نداره!نقل قول:
اگه من یه کوکی بدون ضمانت بگیرم , تایپ فارسی و تشخیص دست خط فارسی داره ؟ اگه نداشت برنامه فارسی ساز برای این گوشی موجوده؟
درباره اینفرس به نوع رابط کاربری گفته میشه مثلا HTC برای خودش TOUCH FLO داره یا سامسونگ تاچ ویز!
فریمور هم چجوری بگم !
یه نوع فایل هستش که وقتی ورژن جدیدش رو به گوشی میریزی باگ های گوشی از بین میره یا یه چیزایی اضافه میشه به گوشی!
دوست عزیز اگه گوشیه بدون ضمانت بغل جعبش کلمه irn نوشته بود فارسی داره و هیچ مشکلیم نداره.من یه گوشیه ال جی خریدم ضمانت نداشت و این کلمرو نوشته بود فارسیش کامل بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت راهنماییتون ممنون .(دیگه ببخشید , دکمه تشکر برای من فعال نیست)
فریمور رو دونستم چی بود , یه چیزی تو مایه های آپگرید و آپدید.
اینترفیس هم یعنی همون شکل ظاهری منوهای گوشی و نوع کاربری آن که در گوشیهای مختلف متفاوته.درسته؟
یه سوال دیگه داشتم : کوکی ها همشون یکی هستند یا اصلی و تقلبی دارند ؟ اگه دارند تفاوتشون برای تشخیص از همدیگه چیه؟
آیا MADE IN KOREA هستند یا بازار مشترک ؟ در کل این مدل از ال جی مشکل سخت افزاری زیاد پیدا میکنند یا نه ؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
تقلبی نداره! فقط یه مدل چین زد که الان تو ایران نیست! تو خود چین هست. همشون کره ای هستند. مشکل سخت افزاری که نه، نمی دونم منظور شما کدوم قطعست؟!نقل قول:
یه سوال دیگه داشتم : کوکی ها همشون یکی هستند یا اصلی و تقلبی دارند ؟ اگه دارند تفاوتشون برای تشخیص از همدیگه چیه؟
آیا MADE IN KOREA هستند یا بازار مشترک ؟ در کل این مدل از ال جی مشکل سخت افزاری زیاد پیدا میکنند یا نه ؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
برادران افسانه ای از جلو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برادران افسانه ای از گوشه:دی
اینو ببینین کوکی قویتر از رنوار هستش
خوب ... بنده 86 ضفحه رو خوندم ... این آخرا داشتم سکته می کردم وقتی سامسونگ 5233 استار اومد و شنیدم که صفحه کوکی زرتی می شکنه ... داشتم می مردم که یعنی من این همه زحمت کشیدم و چیز و میز دانلود کردم از قبل و 70 صفحه رو خوندم که آخرش بفهمم صفحه اش می شکنه ؟
البته بعدش یه خورده امیدوار تر شدم ... حالا در کل دو عدد سوال :
1. اینکه بالاخره صفحه اش زرتی می شکنه یا نه ؟
2.فایل بالای 3 مگ روش نصب میشه یا نه ؟ یکی گفت 6 مگ هم نصب کرده ... بعضیا گفتن نمیشه و ...
تا الان تو همین تاپیک 5-6 نفری خریدن!نقل قول:
هیچکس درباره شکستن صفحش حزفی نزده!
من نمیدونم اینو از کجا میرن!
اونی هم که گفته شکسته فکر کنم باهاش کشتی می گرفته:دی
تا جایی که میدونم 3 مگ به بالا نمی نصبه(اصلا جاوای بالای 3 مگ چند تا هستش؟!)نقل قول:
2.فایل بالای 3 مگ روش نصب میشه یا نه ؟ یکی گفت 6 مگ هم نصب کرده ... بعضیا گفتن نمیشه و ...
ولی جالبه یه سری نصب کردن!
شاید سری های جدید مشکلی نداشته باشن:دی
منيه هفته بيشتره كه كوكي گرفتم و نسبت به ويووتي كه قبلا داشتم خيلي بهتر شده (البته دوربين ويووتي يه چيز ديگه بود مخصوصا فيلم برداريش.نقل قول:
حساسيت تاچش عاليه. موزيك پليرش مثل ويووتي اذيت كن نيست و ...
اما جواب سوالاي دوستان
اما جواب سوال دوستمون:
1- مال منكه زرتي نشكسته خدا رو شكر فكر ميكن اگه باهاش كشتي نگيرم به همين راحتي نشكنه
2- برنامه بالاي 3 مگ هم من روش نصب كردم به راحتي مثل آب خوردن نصب ميشه از جمله نقشه تهران 87 و لغتنامه كمبريج كه حدود 5.5 مگ بود. بالاتر از اون حجم فعلا برنامه اي ندارم كه نصب كنم ببينم ميشه يا نه ولي هرچي برنامه و بازي سنگين جاوا داشتم بدون مشكل نصب شد
راستي در مورد ساپورت فارسي براي گوشي هاي بدون گارانتي هم بايد بگم مال من بدون گارانتي هست فارسي رو ساپورت ميكنه دست خط رو هم تشخيص ميده تازه دفترچه فارسي هم تو جعبه داشت ولي نگاه نكردم ببينم روي جعبه چيزي راجع به فارسي نوشته يا نه
محافظ صفحه که در بسته هست ، تا چه حد حساسیت گوشی نسبت به لمس رو پایین میاره ؟
چند وقتیه gw520 هم معرفی شده!
تقریبا همون کوکی هستش +کیبرد کامل+اسپیکر جدا!
واقعا چیز زیبایی هستش:)
من که تا این جدیده بیاد تو بازار بعدش برسه به ولایت ما پیر میشم ! ببینم اگه شد امروز برم بگردم ببینم تو ولایت ما این کوکی یافت میشود یا نه ...
راستی گارانتی اصلی ال جی تو ایران کامتل هست ؟ سایت داره ؟ اگه توی سایتش برم می گه نمایندگی هاشون تو چه شهر هایی هست ؟
آره کامتله. این سایتش:
کد:http://parscomtel.com/lg/fa/services.aspx
یافتم !
مطمئن ترین جا مطمئنا همینه ...نقل قول:
ستیاتل
تلفن تماس : 5558010 - 912790030
آدرس : ابتداي بلوار دانشجو روبروي دفترخدمات پستي سلام
رفتی بپرس این ارینا کوشش؟!
2 میلیون فروش رفته هنوز ایران نیومده:دی!
این جومونگ هم که با خودش یه 2-3 تا ارینا نیاوردش ببینیمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه لینک گذاشته بودید 160 تا بازی جاوا ... پسورد می خواد ...
راستی دوستان فکر می کنین خوشگل ترین کوکی چیه؟!
من نظرم روی سفیدشه!
یکی از دخملان فامیل طلایی ترجیح داده بودش(به جان خودم فامیل بودش فکر بد نکنین:دی)
اميررضا كم اسپم بده...:31:
ماشالا چيزي كه زياد داره رنگه...ولي من سفيد و خاكستريش را ترجيح ميدم...
آخ دمت گرم که حرف دل مارو زدی!نقل قول:
اميررضا كم اسپم بده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا چيزي كه زياد داره رنگه...ولي من سفيد و خاكستريش را ترجيح ميدم...
منم رنگ سیاه و و بعدش سفید رو دوست دارم.
رنگ انتخاب کردن واقعا سخت هست .... من بدم نمیاد برم یارو بگه یه رنگ بیشتر نداره من با خیال راحت بگیرم ... البته به این دلیل که گوشی سیاه تو خانواده زیاد هست ، پس خوشبختانه یه رنگ حذف میشه ، طلایی هم دوست نمیدارم حذف میشه ... چه رنگایی میمونه ؟ راستی ال جی گفته بود که به دلیل فروش بسیار فراوان این گوشی می خواد 4 رنگ دیگه هم اضافه بکنه به این گوشی ...
امیررضا ، این 160 تا بازی کار خودت بود ... زود تند سریع پسوردش رو پیدا کن بهم بده !نقل قول:
من انگلیسیم خوب نی!نقل قول:
امیررضا ، این 160 تا بازی کار خودت بود ... زود تند سریع پسوردش رو پیدا کن بهم بده !
ببین چیزی از ضست اصلی میابی:دی!
نقل قول:
go on this. download thisکد:http://rapidshare.com/files/174742844/celularestactiles.rar
then extract the files with this password elcampechano now when thats dun you can put them on ur fone. !!!کد:http://www.rarlab.com/download.htm
راستی یه مدت من به فروم کوکی سر نزدم!
بازی های خیلی زیادی براش اومدن!
داره از سیمبین جلو میزنه:دی
کد:http://www.mylgcookie.com/index.php/topic,3369.0.html
نقل قول:
امیررضا ، این 160 تا بازی کار خودت بود ... زود تند سریع پسوردش رو پیدا کن بهم بده !
اینم از پسوردش! :دینقل قول:
then extract the files with this password elcampechano now when thats dun you can put them on ur fone. !!!
دستت درد نکنه ... راستی چه خبر از انجمن زبان ؟ من از وقتی C. Breezy بن شد دیگه حوصله نداشتم بیام انجمن ... هم اینکه دیگه از محیط اونجا خوشم نمیاد ...
آره من این تاپیک رو پیدا کرده بودم ، خیلی بازی داره ...
راستی امروز رفتم دنبال اون نمایندگی ، هر چی گشتم پیدا نکردم ... باید دوباره برم آدرسش رو نگاه بکنم .
اینم چند تا وال پیپیر برای دو تا دسکتاپ ، بنده خودم عاشخ اینجور والپیپر های کوکی هستم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این بالایی خیلی خوشم میاد ... خیلی شاد هست
...
و همچنین از این اژدهاهه هم خوشم میاد .
این دو تا هم مطمئن نیستم با هم دیگه باشند ، یه خورده فرق دارند ، ولی در عوض خیلی هم شبیه به هم هستند ... ولی حالا میزارم دوستان مستفیض بشوند :دي