دنیا pes6 اونم با pc
Printable View
دنیا pes6 اونم با pc
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:به به جوانان فوتبال دوست و با نشاط شیرازی....نقل قول:
خدا قوت
حالا کیا پایه هستن بریم فوتبال بزنیم با ps2 من خودم همیشه با کامیپوتر بازی میکنم ولی متاسفانه هیچ گیم نتی این بازی رو نداره برای همین گفتم بریم تو کلوپ بازی کنیم
خوره فوتبال نیستم :26: ولی همچین بدم هم نمیاد :38: (یکمم خوشم میاد :blink:). شما چطور؟نقل قول:
نه بابا تا حالا توپ فوتبال از نزدیک ندیده:21:نقل قول:
بیا ببین ولم نمیکنن بابا جون کسی برای قرار نمیاد توی کلوپ بازی کنه که..نقل قول:
من که نه اصلا همونطور که اردلان گفت ..نقل قول:
ای گفتی شیطون تازه یادت میاد من تو رو هم اغفال کردم و از ورزش فوتبال جدات کردم :21::21:نقل قول:
1- واقعا اهل فوتبال نیستی؟ حتی تماشای بازیهای خارجی؟نقل قول:
البته منم مدتی کنار گذاشته بودم ولی وقتی رونالدینهو شروع به هنرنمایی کرد دوباره علاقه مند شدم.
2- یعنی اردلان هم الان ... :19:
3- تو ذوق اون دوستمون نزن. می خواهد مهارتشو نشون بده. :10:
البته من منظورم به دوران مدرسه بود که زنگ ورزش فوتبال رو ول میکردیم و میرفتیم بیرون....نقل قول:
nw_nk حالا توی قرار بعدی بیاین تا مفصلا بحث فوتبال کنیم !
سلام
در صورتي كه موافق باشين
قرار ملاقات بعدي
شنبه 10 شهريور ساعت 4:45 باغ ارم
موافقين اعلام كنند
موفق باشيد
محسن
اولیش خودم موافقم !
من نیستم
بد قول
اگر اون روز اتفاق خاصی نیوفته, هستم (99 درصد).نقل قول:
دوستان لطفا کم لطفی نکنید و تشریف بیارید.
سلام...
امروز 30 ام هست...من احتمالا مشکلی نخواهم داشت ولی برای اینکه بدقولی نشه وقتی 100% اعلام می کنم...مشتاق دیدار.
به به مسعود خان این حالا 2 بار
تا سه نشه بازی نیست
یک بار دیگه جا دارم
1- اردلان تو چی؟ اونروز قرار مدار نزار تا بتونی بیای. :10:
2- چرا 4:5 میزارید, نمیشه دیرتر؟ باغ ارم تا چند بازه؟
نقل قول:
به به آقا تسلیم ما که هر چی میگیم شما یه چیزی میگی ؟
یه بار میرین بوشهر برای کیس !
اینبارم که ....
اردلان دیگه تا 3 نشه بازی نشه نداره !نقل قول:
قرار قبلی نیومد اینو مطمینم حتما میاد !!:21::21::21:
خوب منم احتمالا میام
فعلا که کاری ندارم اون زمان
90% اوکی
___________________________________-
راستی کجای محوطه؟ دم در؟نقل قول:
سلام بر تمام بچه های خوب شیراز:10:
ببخشید من یه سوالی داشتم....میگم شما توی باغ ارم با هم چیا میگید (تو و فاصله به هم چیا میگید...):31:یعنی بحث هاتون راجع به forum یا نه واسه عشق و حال میرید!!!!!! :8:
امیدوارم واسه زا به راه کردن دخترای توی باغ نرید!!! :5:
اگه جواب بدید شاید منم بتونم بیام....
میدونییییییییییی(4 خونه!!!)بستگی داره...
نه مارمولک جان...با این تفاسیر فکر کنم نیای بهتر...
آقا ما هم هستیم
من میدونم این مارمولک کیه
همین مسعود خودمون که با یوزر جدید اومده میخاد دنبال کیس جدید بگرده :دی
نه بابا من با يك يوزر بيشتر نمي يام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه دنبال مارمولك مي گردم دمش را بكنم
اگر بياي كارمو راحت كردي
جات خالی الان یکی کشتمنقل قول:
دمش هم کنده شد:31:
وا چه حرفا میزنی جای این کارا جلوی ستاره یا ملاصدرا یا معالی آبد هست نه توی محیط فرهنگی !نقل قول:
منم همینطور فکر میکنم !نقل قول:
چه عجب !نقل قول:
بابا مسعود خان این همه زحمت یوزر جدید ساختن که نمیخواد بیا خودمون برات آستین بالا میزنیم :21::21::21:نقل قول:
میخوای دمش بکنی ؟؟نقل قول:
مارمولک نیا برای سلامتیت ضرر داره !!
نقل قول:
شیر و گاو و گوسفند هم میکشی ؟؟!!
آقای مارمولک ناراحت نشینا قرار همگانی هست اما بحثش بیشتر در مورد هر چی باشه در مئرد اونی که شما گفتی نیست - خلاصه این حرفها رو زدیم تاراحت نشین اگر پستهای قبلی رو بخونین بچه ها و بزرگان با هم زیاد شوخی میکنند - شما به دل نگیر !!:10::10::10::40:
1- نگفتید کجا بایستیم؟
2- حداکثر نفراتی که تا حالا اومدن سر قرار چند نفر بوده؟
3- نمیشه ساعتش دیرتر باشه؟ البته مهم نیست.
همون جلوی در باغنقل قول:
در مورد سوال دوم هم من چند تا عکس از قرار های قبلی دیدم فکر کنم 7 یا 8 نفری باشند ولی توی قرارهایی که خودم بودم 5 نفر
با سلام به برو بچ با حال خودمون :
آقا اول از همه بگم من خودمم نه هیچ کسه دیگه....( من خودمم نه پنجره...{خوانندشو نمیشناسم..!!1):31:
راستی از ابراز محبت و تحویلات زیاد lord_theonre هم بسیار ممنونم ... فکر کنم همون نیام بهتره....:18:
ولی یه سوال دیگه واسم پیش اومده میگم تو گروهتون دختر هم پیدا میشه؟؟؟:31:
میدونییییییییی به این هم بستگی داره....
(بین خودمون بمونه...:43:
آقا به خدا منم دنبال محیط فرهنگی ام اما ارم یه خورده غیر فرهنگیه اینجوری نیس جون داداش؟؟؟
چی کار کنم میبینید ادم (ببخشید مارمولک را) به چه کارهایی مجبور میکنید....:36: :31:من نبودما...:31: )
راستی اگه میشه عکساتون رو نشون منم میدید ....باشه..... منم میخوام ببینم ....جون مارمولک حاضرم دمم رو در اختیارتون بذارم واسه کندن....اینم واسه راحت تر شدن کار lord .....
1 - پیدا نمیشه. :46:نقل قول:
2- عکسها توی همین تاپیک هست. صفحات قبل رو مرور کن.
مارمولک جان...:8:
اگه کسیم میومد دیگه نمیاد(!!!) اخه مارمولک یه کمی فقط یه کمی چندش آور...:21:
محیط باغ ارم کاملا فرهنگیه که بعضی ها غیر فرهنگیش کردن...نه؟!:5:
البته داش مسعود ما(همون Lord) خیلی دل رحم تر از این حرفاست که بخواد بلایی سر مارمولک بیچاره بیاره...تا مارمولک ببینه...:31:
منم هیچی نمی گم که به قول اقا محمد ارزشم زیاد شه!!:)
مامولک جاننقل قول:
توی بچه های شیراز دختر هم زیاد هست اما :
اولا که حاظر نمیشن که با 5 -6 تا پسر غریبه هر چند هم که محیط فرهنگی باشه بیا بیرون
دوما که حالا با وجود شما اصلا دیگه نمیان :27::27::27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان, شما بیا شاید خوش گذشت.
ساعتش هم ظاهرا فیکس شده و نمیشه کاریش کرد. عیبی نداره.
سلام به برو بچه های عزیز شیراز و گلم :
از این که ازتون اینهمه سوال و جواب کردم معذرت میخوام بابا باشه من نمی آم ...:37:حالا که به قول خودتون ساعت هم فیکس شده .....:whistle:تازه بعضی هام که از من چندششون میشه ....:puke:.بعضی هام که میخوان بکشنم .....:devil:
تازه مهمتر از همه که دختر ها هم به خاطر وجود نازنینم نمی آن...!!!:31:
اما 2 تا نکته دیگه یکی این که به Mr.k2 بگین حاضر بودن با (ز ظ ض ذ) دسته دار نیست....یه دوره بیاد پیش خودم باهاش املا کار کنم:27:
از داداش مسعود هم واسه این که قبل از کندن دممون می خواد سرمون رو بکنه کمال تشکر را دارم...
و این که از داشتن این همه پسر خوب توی p30 و شهر عزیزم شیراز خیلی خوشحالم و امیدوارم داداش های گلم ما رو هم از اطلاعات خوبشون محروم نکنن .....خوشحالم که شما محیط ارم را غیر فرهنگی نمیکنید.....
دوستدار شما خواهر کوچکتان نازنین !!! :43::11:
داداش های گلم یادم رفت که بگم از این که اغلب بچه های شیراز این همه فعال هستن و توی p30 این همه مهم هستن خیلی خوشحالم و به همتون افتخار میکنم .....
ماشالله همتون پست های مهم p30 رو که ( اینجا رو شما به من املا بگید...اگه غلطه نمره کم کنید) قرق کردید
مدیر انجمن آموزش های الکتریکی : همکار انجمن ماهواره : آخر فروم باز :همکار انجمن سخت افزار:و.... نگاه من نکنید من زیاد نمیتونم on بشم فقط گاهی که اونم به گرفتن اطلاعات از شما میگذره .....
راستی امیدوارم از شوخیم ناراحت نشده باشید ...و بهتون توی ارم خوش بگذره....
فعلآ خداحافظ ....
داداش های گلم یادم رفت که بگم از این که اغلب بچه های شیراز این همه فعال هستن و توی p30 این همه مهم هستن خیلی خوشحالم و به همتون افتخار میکنم .....
ماشالله همتون پست های مهم p30 رو که ( اینجا رو شما به من املا بگید...اگه غلطه نمره کم کنید) قرق کردید...!!!(ایول)
مدیر انجمن آموزش های الکتریکی : همکار انجمن ماهواره : آخر فروم باز :همکار انجمن سخت افزار:و.... نگاه من نکنید من زیاد نمیتونم on بشم فقط گاهی که اونم به گرفتن اطلاعات از شما میگذره .....
راستی امیدوارم از شوخیم ناراحت نشده باشید ..لو دادن خودم واسه خاطر قولی که داده بودم تا دمم رو در اختیار داداش مسعود بذارم به خاطر عکس ها (ما که ندیدیم توی کدوم صفحه بود...)
و بهتون توی ارم خوش بگذره....
فعلآ خداحافظ ....
دیدم دیدم ...توی صفحه 78 بود ولی داداش اساسی ها نبودن ...(داداش مسعود و داداش محمد) فکر کنم سرشون
خیلی شلوغ بوده واسه p30 آخه ناسلامتی مدیر و همکار فعالن...
راستی من خیلی از شما عقب افتادم
همتون ماشالله جوونید و این همه اطلاعات دارید(البته من چون مارمولکم عمرم نسبت به مارمولک ها زیاده ها) 20 سالمه اما شما اطلاعاتتون 100 برابر منه....واسه این داداشام خیلی خوشحالم و آرزوی موفقیت های بیشتر رو دارم...