720*480 که میشه d1 اما در حالت NTSC 16.9
720*480 که میشه d1 اما در حالت NTSC 16.9
در مقایسه با c905 کدوم بهتره ؟
با توجه به قیمت یکسان
100% ایننقل قول:
.........
نقل قول:
چه ربطی به جت داشت ؟
فک کردم تاپیک جتهنقل قول:
اس8300 از سی905 بهتره
جتم از هر دوتاشون بهتره
دوستان عزیز می خواستم بدونم چجوری میشه GPS این گوشی رو فعال کرد.
نقل قول:
من هم بین این مورد ها موندم !
بر چه اساسی می گید جت بهتره؟ دوربینش هم پایین تره
واقعا یک گوشی جاوا به پردازنده ی 800 نیاز داره یا جنبه تبلیغاتی داره؟
با سلام به برو بچ منم میخواستم این گوشی رو بخرم ولی خیلی جاها از باطریش شکایت کردم میخواستم ببینم چجوریاست چند روز باطری نگه میداره راستی صداش چطوره ؟ ممنون
دوست عزیز .. باطری این گوشی متوسطه ... اگر با گوشی زیاد کار میکنید .. دنبال یه گوشی مثل جت با باتری قدرتمند برید وگرنه این گوشی اگر معمولی باهاش کار بشه .. 2 روز جواب میده ...
ضمن نکه ممنون میشم بچه ها در مورد بلندی و کیفیت صدای این گوشی برام توضیح بدن مثلا در مقابل n78 چطوره
میشه بهم بگید این باطری هایی که ظرفیتشون زیاده واسه این گوشی تو ایران پیدا میشه مثلا این باطری اگه باشه خیلی خوب میشه
s8300 1760 MAH
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه معمولی کار نکنیم چی؟در استفاده زیاد چقدر دوام میاره؟
سلام منم ای گوشی رئ گرفتم در کل گوشی خوبیه فقط الان به یه مشکل خوردم اگه میشه کمک کنید
تو موزیک player یه all tracksداره که اصلا به درد نمیخوره تو قسمت play list هم که می خوای اهنگ add کنی 2تا گزینه میده
1-tracks که باید از all tracks ادد کنی
2-play list که باید از play listهای پیش فرض ادد کنی که اینم در واقع بدرد نخوره
حالا میخوام بدونم میشه کاری کرذ که بشه مستقیم از file ها add کنی اگه نه برنامه ای هست که بشه؟
شما میتونی یا بری روی خود موزیک داخل my file ...یاهمون فایلهای شخصی و موزیک رو انتخاب کنی ... یا اینکه از داخل همون all track
ya album که اینجوری راحتره ...یا هنرمندان مثلا اگه اهنگاتون اسم هنرمند رو داشته باشه میتونی بری تو قسمت هنرمندان فقط موزیک های همون خواننده رو گوش کنید ...
یا اینکه در نهایت بشینید خودتون البوم رو بسازید و برای خودتون اهنگارو مرتب کنید ..
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
دوست من بستگی به استفاده داره مثلا شما اگه فیلم ببینی .. این گوشی بدیلیل مصرف کم صفحه نمایشش علاوه بر کیفیت بالاش عمر نسبتا زیادی داره یعنی 4 ساعتو 30 تا 5 ساعت میتونی فیلم یه سره نگاه کنید ...البته بستگی به کیفیت فیلم هم داه اما 2 الی 3 فیلم رو با خیال راحت بشینید نگاه کنیدنقل قول:
اما مثلا تو اینترنت برید .. زود باتری تموم میکنه ...شاید 2 ساعت تا 3 ساعت بیشتر جواب نده ...
کلا باتریش متوسطه .. شما باتریشو متوسط فرض کن ..
ببخشید جواب منو ندادید از این باطری ها با امپراژ بالا براش پیدا میشه
نقل قول:
سلام ... نه دوست عزیز باطری همینه و اگر هم با ظرفیت بالاتری موجود باشه بهش نمیخوره
دوستان عزیز می خواستم بدونم gpsاین گوشی چجوری راه اندازی میشه.
نقل قول:
تو قسمت game رفته ... سپس برنامه google map رو اجرا کنید .. سعی کنید بار اول در محیط باز و در روز اینکارو انجام بدید مخصوصا بالای پشت بام ...
اگر وصل نشد از برنامه بیرون بیاید .. به قسمت مرورگ برید و یه سایتی رو به دلخواه وارد کنید تا اینترنت شما فعال بشه .. اگر اینترنت فعال نباشه کار نمیکنه ... رمانی که از اینترنت مطمئن شدید و کار کرد دوباره به google map رفته و صبر کنید تا موقعیت شما رو در نقشه نشون بده ..
دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون:11:
راستی نمیشه بدون رفتن تو اینترنت فعالش کرد؟
نقل قول:
نه عزیز نمیشه باید نقشه تهران جاوا رو روش امتحان کنی تا offline ببینی .. میدونم تا سال 87 بهش نخورده بچه ها 82 امتحان کردن خورده .. 88 معلوم نیست ..
یعنی فقط نقشه تهران رو میشه روش اجرا کرد ، نقشه های دیگه روش اجرا نمیشه چون ما تهران نیستیم که ودر ضمن تو N82نقشه کل ایران رو در حالت offlineنشون میده نقشه شهر های دیگه رو هم همینطور.
نقل قول:
باید امتحان کنی دوست عزیز ... احتمالا میخوره ...
اما شهرهای کوچیکتر که نیاز به نقشه افلاین ندارن ! همون انلاین خوبه ...
خیلی ممنون دوست عزیز
می خواستم بدونم شما نقشه کل ایران (راه های اصلی ایران) رو روش امتحان نکردید؟
راستی مگه از چه اینترنتی استفاده می کنید منظورم اینه که چه اپراتوری (اول یا ایرانسل)
پالپ 152 ممنون میشم اگه ممکنه روش آپدیت کردن رو آموزش بدین و یه فریمور که ازش راضی هستین بذاریننقل قول:
سپاسگزارم
اینقدر آفلاین آفلاین میگین من که نفهمیدم یعنی چه؟یه توضیح میدین چطوری از نقشه افلاین به کمک جی پی اس برای پیدا کردن موقعیت میشه استفاده کرد؟؟؟!!! من هنوز توی خماری جی پی اس این گوشی موندمنقل قول:
اول که مسئولیتشش با خودتونه ! ... نحوه اپدیت همینه اما اگر ب ه مشکلی خورد از قبیل خاموش شدن یا بد نصب کردن با خودتون هستش
وسایل مورد نیاز:
1. یک عدد گوشی S8300
2. فایل فلش گوشی که میتونید بهترین و جدیدترین فایل ها رو از لینک زیر دریافت کنید:
3.برنامه MultiDownloader 5.44 (در پست بعد به همراه فریموری که بنده استفاده میکنم قرار میدم )
4. کابل USB گوشی
5. درایور های گوشی (در CD پک گوشی موجود میباشد.)
6.یک عدد کامپیوتر سالم
برنامه MultiDownloader را باز کنید. گوشی را خاموش کنید. کلید های #,9 , Power را همزمان فشار دهید.
روی گوشی عبارت DOWNLOAD ظاهر میشود.
کابل USB را به گوشی وصل کنید و بر روز گزینه Port Search کلیک کنید. برنامه کام پورت مربوطه را شناسائی و نمایان میکند.(مطابق شکل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بخش Control گزینه MSM6275\MSM6280\MSM6290 را تیک بزنید.(مطابق شکل)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه Full Download را تیک بزنید.
فایل فریمور خود را از حالت فشرده خارج کنید.
در برنامه MultiDonloader گزینه Boot را انتخاب کرده و مسیر فولدر Boot که در فریمور موجود میباشد را انتخاب کنید.(مطابق شکل)
گزینه های Amss و Rc1 و Rc2 و Factory FS را نیز جداگانه انتخاب کرده و فایل های مربوطه را انتخاب کنید. (مطابق شکل)
روی گزینه Download کلیک کنید تا برنامه شروع به فلش گوشی کند. تا اتمام عملیات روی گوشی کابل را از گوشی جدا نکرده و به گوشی دست نزنید! انجام عملیات 3 الی 5 دقیقه طول میکشد.
به نقل از : مسعود سامسونگ
فریمور بنده
سایتی برای دانلود فریمورهای جدیدنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/283901056/Samsung-S8300_Ultra_Touch-firmware-S8300JPIC5-Generic_Open_Arabic.exe
نقل قول:
کد:http://www.rapidgsm.com/samsung/s8300-ultra-touch-software-free-download/
این هم multidownloader
نقل قول:
کد:http://up.--------.ir/6/1267698671.zip
آقا میشه یکی توضیح بده که چجوری فریمور ها رو نصب کنم؟؟؟
یا حداقل یه لینک بدید برم یاد بگیرم...
ممنون
عزیز الان اینا چیه ؟
با سلام به دوستان عزیز در مورد فیلمبرداری این ګوش یسوالی داشتم ایا فیلمبرداریش تیک داره اخه نمونه فیمبرداری شو از جی اس ام ګرفتم و با جت اودیو که باز میکنم تیک داره هر چند ثانیه یه بار
سلام دوست عزیز .. نمونه فیلمبرداریشو در صفحه اول همین تاپیک گذاشته شده .. jet audio توان پخش ویدئو هاشو نداره واسه همین تیک داره ! ... با یه نرم افزار قویتر باز کنید مثل bsplayer ..
ویرایش شد..............:31:(از دست حسن :eh:)
بچه ها دوربین این بهتره یا پیکسون؟فیلمبرداری چطور؟
برنامه ی دیکشنری و ir-daroo رو به راحتی باز میکنه؟فونتش چطوره؟فول صفحه نشون میده؟
یه دست دو گیر آوردم 200 میگه نظرتون چیه؟؟؟؟؟آیا مشکل خاصی که نداره نه؟
نقل قول:
]فیلمبرداریش عالیه اما نمیدونم کدوم بهترن
من مجیور شدم دیکشنری رو عوض کنم چپ به راست مینوشت
ایران دارو را برعکس میکنه
جی پی اسش فورمالیته است
نرم افزار نقشه تهران اجرا نمیشه
حتی بسیاری نرم افزارای جاوا که منطبق بر تاچ اند روش نصب نمیشه
نکته مثبتش فیلمبرداریشه عالی در حد اچ دی
اما عکساش راضیم نکرده ضد لرزش آنچنان قوی نیست مثلا اگر سوژه کمی حرکت داشته باشه مات میشه
در نور زیاد بسیار عالی عکس میگیره اما من هنوز نتونستم از بچه عکس درست حسابی بگیرم بچه حالیش نمیشه حرکت نکنه این دوربینم حالیش نمیشه سریعتر عکسو بگیره یا حرکت شی رو نشون نده
همین دیگه
همین
اگه خریدی مبارکت باشه
نکات منفی ومثبت را با هم جمع بزنی گوشی بدی نیست
فلش رو خاموش کن از بچه عکس بگیر ... ببین عکست خوب میشه یا نه مهدی جان .. چون فلش اگه بزنه سرعت شاتر میاد پایین و لرزشگیر هم خاموش میشه ... .. شما امتحان کن خبرشو بده ...
در مورد نرم افزار هم عزیزم باید نرم افزاری باشه که از لحاظ سایز تصویر هم باهاش همخونی داشته باشه اکثر سایزهای 320*240 رو جواب میده اما بیشتر نخوندن نرم افزارها یا دلیلش بر اینه که مخصوص چند مدل خاص ساخته شده یا اینکه با رزولوشن تصویر مشکل داره .. وگرنه نباید مشکلی داشته باشه ...
اما گوشیهای ال جی مثل رنوار و کوکی مشکلی از لحاظ فونت نداشتند.به نظرتون اس 7350 هم همچین مشکلی داره؟
نمیدونم نرم افزار مهدی جان چی بوده ولی دیکشنری که من استفاده کردم pmd v1 و pmd v 2 ... هر 2 تا بدون مشکل استفاده کردم و میکنم ...
کوکی و رنوار ومگه محدودیت حجم برنامه ندارند ؟ ... s7350 باید مثل همین باشه ولی cpu ضعیفتری داره
بدون فلاش یه کم بهتره باز اما کیفیت اون عکسی که در نور محیط بیرون میگیری نمیشه
آدم دلش میسوزه از تمام پتانسیل گوشی نمیشه استفاده کرد
دیکشنری سارا کار میکنه اما قبلی اسمش یادم نیست(ای ان ...)*نصب نشد
پالپ جان شاید شجاع بشم یه روز فریمور شما رو نصب کنم ببینم چی میشه.به نظرت روش فکر کنم؟
نقل قول:
خوب مهدی جان معلومه نباید کیفیت عکس بیرون رو داشته باشه ... یکی از ضعفهای همه گوشیهای موبایل همینه ... دلیلشم بر میگرده به لنزاشون ...
گفتی ورژنت چیه ؟
من مي خوام اين گوشي رو بخرم فقط چند تا سوال دارم
قفل صفحه كليدش مثل نوكياست يعني مي شه براش پسورد گذاشت؟
كتابهاي موبايل مثل پرنيان يا fbook مشكل چپ به راست رو نداره؟
چطوري مي تونم فریمور گوشي رو ببينم؟
بهترين فریمور اين گوشي براي دوربين كدومه؟
نقل قول:
تقریبا در تمامی قسمت هااعم از گالری عکس .. مسینجر .. تماس ها و .. دونه دونه امکان گذاشتن پسورد هست .. اما نمیدونم منظور اصلی شما چیه؟ اگه منظورت اینه که برای باز شدن صفحه نیاز به پسورد داشته باشه امتحان نکردم ... اما میتونید تمام قسمت های لازم رو که دوست ندارید ببندید و قسمت هایی که ایراد نداره رو باز بزارید ...
معمولا که با فارسی مشکل نداره .. اما یه نمونه امتحان شده در مورد یه نرم افزار چپ به راست شده ...
الان یادم نیست .. ولی اگه گرفتید بگید کد مربوطه رو براتون بزارم ...
نمیدونم .. بنده از jpic5 استفاده میکنم از دوربین هم راضی هستم