ممنون ميشم اگه لينكي چيزي از اين كرك داري بزاري.نقل قول:
من سرچ كردم فقط بايد كل بازي رو دوباره ميگيرفتم واسه اين كرك
Printable View
ممنون ميشم اگه لينكي چيزي از اين كرك داري بزاري.نقل قول:
من سرچ كردم فقط بايد كل بازي رو دوباره ميگيرفتم واسه اين كرك
میشه کرکش رو برای ما هم قرار بدید؟نقل قول:
ممنون
دوستان بالاخره كرك رازور رو پيدا كردم.
البته نمي دونم جواب ميده يا نه لطفا تست كنيد و جوابشو بگيد.
کد:http://rapidshare.com/files/385247906/Crack.rar.html
من کرک رو تست کردم عالی جواب دادنقل قول:
ممنون
من منظور شما رو دقیق نمیفهمم.....که باید چطور آدرس بدم.......من بازی رو توی مسیر پیش فرض خودش که درایو c بود دوباره نصب کردم بازم همین اخطارو میداد....یکم بیشتر توضیح بدین با یه مثال......ممنوووووووووووووننقل قول:
سلام ! اون قسمتی که باید تانکی که اون هلیکوپتره میکشه رو بزنید بندازید به کجای اون بست زرده باید زد !؟ من هرچی میزنم نمیشه !
اينم براي دوستان GTA باز.........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 تا بست زرد وصله به اون تانک که باید اون 4 تا رو دونه به دونه بزنی بعد تانک یه جا می افته و باید بپری از هلیکوپتر بری پیداش کنی و ... اگه روی خودش حدف بگیری نمیخوره چون در حال حرکته باید یکم دقت کنی و مثلا حدف رو جلو تر از بست بگیری بزنی تا بهش بخوره .نقل قول:
سلام دوستان
سیو این بازی کجا ذخیره میشه ؟ هر چی دنبالش گشتم پیدا نکردم ، آخه می خوام ویندوز رو عوض کنم .
به نظر من کنترل ماشینها خیلی قشنگ شده و دیگه بیشتر حال میده تو شهر ها چرخ بزنیم
C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames\user_e0000085c08f676bنقل قول:
الان به یه باگ عجیب بر خوردم !!
یه تاکسی گرفتم و وقتی به مقصد رسیدم و پیاده شدم دوربین با تاکسی رفت و منو ول کرد ! بعد راننده تاکسی هم غیب شد ! دوربین همینجوری با تاکسی 5 دقیقه ای رفت تا این که من از بازی اومدم بیرون ! هیچ کاری هم نمیشد کرد !
دو تا عکس هم گرفتم میزارم ! ( فیلم چند ثانیه ای هم گرفتم با پایین ترین رزولوشن که حجمش کم شه ولی بازم 88 مگ شد ! )
سلام
من می خوام این بازی رو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم : این بازی رو با بازی اصلی که IV بود به فروش می رسه درسته؟ نمیشه جدا خرید؟ برای اینکه dlc رو بازی کنم باید IV رو تموم کنم حتما؟ کلا dlc چند مرحله هست؟ انقدر طولانی هست که باهاش یه نسخه اصلی یا همون IV که 4 دی وی دی هست رو باهاش خرید؟
ممنون اگه جواب بدین
سلام
می بخشین نمیشه هیچوری درختای بازی رو عوض کرد؟(به نظرم خیلی ضایعن)
بعدش من تو سون 64 بیت طول نمی داد اصلا تا مثلا آسفالت هارو لود کنه اما تو 32 بیت 2 ثانیه حداقل باید صبر کنم تا آسفالت ها لود بشه...(بقیه چیز ها هم همینطور)
QUOTE=whitewolf;4929952]سلام
من می خوام این بازی رو بگیرم ولی چند تا سوال داشتم : این بازی رو با بازی اصلی که IV بود به فروش می رسه درسته؟ نمیشه جدا خرید؟ برای اینکه dlc رو بازی کنم باید IV رو تموم کنم حتما؟ کلا dlc چند مرحله هست؟ انقدر طولانی هست که باهاش یه نسخه اصلی یا همون IV که 4 دی وی دی هست رو باهاش خرید؟
ممنون اگه جواب بدین[/QUOTE]
مال من بدون آی وی بود...
5 تا دی وی دی بود که این تو 2پک رو داشت فقط .بدون خود آی وی
همچین چیزی نیست دوست مننقل قول:
به IV نیازی نیست
تو میری مغازه 5 دی وی دی میخری ،بعد از نصب و ران کردن 2 گزینه میاد
یکی lost و دیگری tony
اصلا به IV نیازی نیست خیالت راحت.خودش دو تا بازیه جداگانه است:20:
دوتاش مراحلش کمتر از IVه.روی هم رفته 50 تا میشه در صورتیکه IV 94 تا بود
با درود.
من مشکل سیو بازی رو دارم.همون microsoft live games میاد و اگه پروفایل درست کنم میگه product key بده که ندارم
چیکار کنم؟
مرسی
چه خبره 5 تا دی.وی.دی من کاملش رو از اینترنت دانلود کردم پک مخصوص خود رازیور بود فقط 2 تا دی.وی.دی هستشنقل قول:
باور نداری بیا از اینجا دانلودش بکن با لینک مستقیم هم هستش
کد:http://www.p30day.com/other/game/3905-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-GTA-IV-Episodes-From-Liberty-City-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%20-%DA%A9%D8%B1%DA%A9.html
کسی نیست بدونهنقل قول:
:41::41::41::41::41:
من دقیقا میدونم مشکلت چیه ولی نمیدونم چطوری توضیح میدم برا همین یه چیزی میگم گرفتی که گرفتی نگرفتی هم من خودمم نفهمیدم چی نوشتمنقل قول:
اون آخر یوزر درست کردن یه جاش هست که قوانین رو نوشته فکر کنم باید اسکرول رو بدی پایین اون جا یه لینک هست وقتی روش کلیک کنید میگه اسم اکانت رو بده و ادامه کار...
اگه نفهمیدی بگو یکی دیگه توضیح بده
ممنون :19:
منم تعجب کردم ولی زیر همون لینک شما دو نفر نظر دادن :نقل قول:
کد:آیا این نسخه اصله و مشکلی نداره؟
سایزش کم نیست؟ من شنیدم 15 یا 16 گیگ باید باشه
ولی مرسی بابت لینک. ما که نمی تونیم دانلود کنیم..... بر باعث بانیش....کد:این نسخه کامل هست و مشکلی نداره.
علت کم حجم بودن آن فشرده سازی فیلم و ویدیو های بازی می باشد
خوب بازی خیلی وقته واسه 360 اومده ولی من تازه گرفتمش ( به علت مشغله ) حالا میخوام بازی کنم.به نظرتون چجوریاست؟ داستان و گرافیک خوب هست؟
به به محمد عزیز دل... خیلی وقت بود نبودی جیگر...نقل قول:
عزیزم اولا حتما باید گیم پد طرح XBOX360 داشته باشی فراسو های مدل 660 , 666 مناسب هست قیمتشون.
اگه داری بگو دوما اش رو هم بگم.یه دو سه تا فایل 1 کیلو بایتی هم هست که باید توی مسیر های مشخص بریزی. والسلام مهم اینه که گیم پد طرح ایکس باکس داشته باشی فایل های devdata ش رو من دارم. میدم بهت
عالیه سینا من که عاشق GTA هستم دیوونه لوئیز لوپز شدم بعد بازی کردن BoGTنقل قول:
دوستان اولای بازی صحنه که نداره؟ چون خانواده نشسته میگم یه دفه چیز نشیم.
ممنون
نه اولاش نه
برای اطمینان از lost & damned شروع کن :دی
خیلی می گفتن این بازی اله بله در حالیکه کلا 2 تا مورد داشت یکیش توی TLAD بود مرحله Politics که دیگه زده بود به سیم آخر و نمی دونم چرا اون صحنه رو نشون داد. و هدفش چی بود. توی بازی TBOGT هم که یه صحنه داشت که اصلا چیزی معلوم نبود فقط یه فوتبال دو نفره ساده بود:31: حالا چون چیزی معلوم نبود میشه گذشت کرد ولی خوب اون صحنه عجیب غریب مرحله Politics واقعا توی یه بازی کامپیوتری واقعا سابقه نداشت
عکس مرحله ی politics با کمی سانسور:
محتوای مخفی: +18
اره عزیزم دارم لینک آدرسش رو میدی :10:نقل قول:
قربونش :10:
سلام ایا این بازی برای پی سی هم اومده یا نه اگه اومده چند تا دی وی دیه؟ گرافیکش مثل gti iv هست یا نه؟ :46:
بله خیلی وقته اومدنقل قول:
برای من 5 دی وی دی بود
گرافیکش از IV بهتر شده و روونتر:20:
نقل قول:
سلام البته TBOGT دو تا صحنه داره یکی تو کلوپ تونی و بعدی تو کلوپ رقیب .
داداش این صحنه دیگه یکم زیادی صحنست.اون تو کدوم قسمت DLC هست؟ منظورم تو LOST هست یا TONY ؟نقل قول:
توی lost:41::18:نقل قول:
دوستان من دارم رو 360 بازی میکنم ولی این لود شدن دیر تصاویر واقعا رو اعصابه.راهی هست سر عقل بیاد؟:20:
رو هارد نصب کنی درست میشهنقل قول:
دوستان من دارم رو 360 بازی میکنم ولی این لود شدن دیر تصاویر واقعا رو اعصابه.راهی هست سر عقل بیاد؟
بهداد جون هارد نوداریم.فلش میشه؟نقل قول:
رو هارد نصب کنی درست میشه
مرسی
عذر میخوام دوستان اطلاع دارین که این بازی از gamespot چه نمره ای گرفته؟
آخه خودم میخواستم یه سر به سایتش بزنم ببینم چه امتیازی داده ولیبا کمال تعجب دیدم که سایت GameSpot فیلتر شده! :41::18:
آخه واقعا به چه انگیزه و دلیلی؟!!!!!!!!!!:2: :19:
فکر نکنم !نقل قول:
فلش 8 یا 16 میخواد اگرم بشه
نمی دونم حجم دقیقش چه قدره نگاه می کنم بهت میگم
بله قبل از ف ی ل ت ر ش دیده بودم.8.5 از 10 گرفته:5:نقل قول:
اره متاسفانه نمیدونم چرا سایت farsisubtitle - IGN و چند تا سایت دیگه رو هم که نه س.ی.ا.س.ی.ه و نه v.p.n میده رو چرا ف.ی.ل.ت.ر کردن اصلا معلوم نیست چه خبره :2:نقل قول:
ولی اگه بخواهی میتونه از این سایت هم استفاده بکنی این هم خوبه
کد:http://www.eurogamer.net/pc/
سلام بازی موقع اجرا این پیغامو میده
من بازیو فقط یه دفه نصب کردم مگه دوبار نصبی نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم
دایرکس خودش رو هم نصب کردم