سلام من تمام مراحل مربوط به نصب تم رو انجام دادم ولی موقع زدن دکمه c اتفاقی نمیفته
کمک کنید :46:
سلام من تمام مراحل مربوط به نصب تم رو انجام دادم ولی موقع زدن دکمه c اتفاقی نمیفته
کمک کنید :46:
نقل قول:سلامنقل قول:
من خودم ویوتی ندارم... امیدوارم که دوستان بیان راهنمایی کنن :10:
شاد باشین :دی
سلامنقل قول:
2بار پشت سرهم باید دکمه C رو بزنی
:11:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
خوب تو که ویوتی نداری واسه چی پست میدی :دی :21:نقل قول:
البته خودمم ویوتی ندارم :27:
ممنون ولي بازم نشد من كه بي خيال اين تم ها شدم ميخوام تم جديد كه كذاشته شده كه ساختار كلي گوشي رو تغيير ميدن رو امتحان كنمنقل قول:
خيلي ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11:
salam man moshkale ghatea seda daram moghe film bardrari
help me
با سلام به همه دوستان
من حدودا 50 تا تم رو گوشیم نصب کردم واقعا هم عالی هستش اگه کسی خواست هم روش نصب و هم تمها را قرار می دهم
تم خود گوشی خیلی بهتره تمای دیگه که نصب میشه رو بعضی صفحه ها بر میگرده به حالت اولش:19:
کسی نبود دست مارو بگیره...نقل قول:
:41:
سلام
من گوشی ke990 دارم
این تم رو چطوری روش بزارم:-؟
كسي نيست يه راهنمايي بكنه مارو :13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
:19::13::31::46::5::19:نقل قول:
سلام
من یک رم 2گیگابایتی ترنسند رو گوشی دارم ولی موقع فیلمبرداری با کیفیت بالا تصویر تند تند مکث میکند من مجبور شدم یک رم دیگر با مارک سندیسک رو گوشی استفاده بکنم ولی باز ان مشکل راداشتم لطفا راهنمایی کنید رم با چه مارک ومشخصاتی استفاده کنم.
با تشکر
راستش زمانی که اپل آیفونو به دست بگیری دیگه هیچ کدام اینها نه کیفیتی جلوی چشمت دارند و نه راندمانی من دوسهتا از دوستانم از همین ویوتی داشتند ولی الان 3gs گرفتند و دنبال مشتریهستند که از شر ویوتی راحت بشن
هرچي پول بدي همونقد اش ميخوري. اينج جاي اين حرفا نيست.:41:نقل قول:
شرمند قصد حالگیری نداشتم اگه باعث دلخوری شدم میبخشید ولی منظور من فقط مقایسهٔ مبایلها بود دوست عزیز نه چیز دیگه بازم میگم شرمنده:11:
سلام رفیق من یه رم داره با مارک micro sd Runeng که هیچ وقت گیر نمیکنه ولی رمش 2 است منم میخوام بگیرمنقل قول:
سلام . من بكاپ از اين گوشي مي خوام جايي هست دانلود كنم ؟ ال سي ديم زرد و زار شده :31: .
طريقه درست كردنشم بگين ممنون ميشم :46:
بسم الله الرحمان الرحیم... :دینقل قول:
خدا بخیر بگذرونه... این نقل قول حالا یعنی چی؟
:دی راستی تازه وارد ها به تالار ما خوش اومدین :31:10: انشالله مدیر شدنتون رو می بینیم:11::27:
شما از رم کلاس 6 بهره بگیر مشکل برطرف می شهنقل قول:
:13:نقل قول:
چی چی این دوتا به هم شبیهه که با هم مقایسه اش می کنی؟
ویوتی سیستم عامل داره؟
آیفون دوربین 5 مگا داره؟
یا...؟
خوبه این آیفون حالا چیزی هم نداره که اینقدر سنگش رو به سینه می زنین!!!! :13:
من درخواست دادم... اما انگار همه بر و بچ فعال کلوپ رفتن! :19:نقل قول:
salam in ghaziyeye ghabeliyate tashkhise chehre chiye ???:25: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :5:
يعني تا سه چهره رو شناسايي ميكنه و به طور خودكار روشون فوكوس ميكنهنقل قول:
لطفا فیلتر شکن برام بفرست ممنون میشم
yeki raveshe kamele nasbe tem ro bezare age mishe amozesh ba ax bashe ke adam bedone chikar kone. man hamaye gofteha ro khondam kheiliya ba nasb kardane tem moshkel peyda kardan khaheshan yeki raveshe kamelesho bege akhe dost nadaram :11:goshim kharab beshe:41: mamnon misham har chi zodtar in karo bokonin
سلام من بک آپ گوشیمو گرفتم حالا میخوام برگردونم به گوشیم باید چیکار کنم تورو خدا کمک کنید گوشیمم ke990:11:
با عرض سلام. آيا كسي ميتونه يراي من اين تم هايي كه توي سايت گذاشته شده رو نصب كنه؟ هزينه اش رو هم ... در خدمتيم. ممنون ميشم جواب بديد.
پست 23 لینک زیر را نگاه کنید توضیح داده شده است:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913&page=3
نقل قول:
دوست عزیز احتیاج به هزینه کردن نیست, من تمامی نکات ریز برای نصب تم را دو لینک زیر همراه با شکل توضیح داده ام, فکر کنم اگر بخونین خودتون هم بدون مشکل بتونین اینکارو انجام بدین:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=331913&page=2
مخلص همه بروبچ ويوتي باز.يه درخواست دارم.آيا كسي ميتونه براي من تم هاي ويوتي رو نصب كنه:41::41:؟ ممنون ميشم اگه كسي بتونه اين لطف رو در حقم بكنه:10:.لطفا بهم اطلاع بديد:19:.البته هيچ زحمتي بي اجر نميمونه!مطمئناً:46::11:. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
thanks!:31:
اگه كسي تم جديد پيدا كرده بزاره يعني هيچ چيز جديدي نيومده؟!!!!
سلام دوستان
یک هشدار:در تم هاسعی کنید زیاد از تم lgاون مدلی که از همه طر ف مچرخه استفاده نکنید ایراد داره گوشی من را سوزوند
ولی گارانتی داشت بردم درستش کردم
من که دیگه از تم استفاده نمکنم
من در حال نصب کردن تم بودم امت ارور26 میده باید چیکار کنم؟؟
كسي ميدونه چطوري ميشه روي اين گوشي محل خودمونو مثل gps پيدا كنيم (با گوگل مپ)
no such file or directory
من یه مشکل بر خوردم
اومدم dial pad
عوض کردم اما این مشکل داشت بعد دیگه نمیدونم چی شد یه هویی!!!
قاط زد دایل پد حالا دایل پد هم کار نمیکنه و گوشی رو
که وصل میکنم
نرم افزار efs medida
این پیامو میده
no such file or directory
یه عکس هم گرفتم ازش ممکن کمکم کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.irupload.ir/images/9oe5jtf0kscohmnub.jpg
کمک کنین خواهش:41:
سلام من تمارو نصب کردم گوشیم تغییر کرده اما وقتی میرم تو نصاویر و... بر میگرده به تم نقره ای راهی هست که کل گوشی تغییر کنه؟؟؟
kesi nemikhad javabe soale mano0 bede?/???:41:
من صدای ویوتی رو تقویت کردم چجوری میشه به حالت اولیه برش گردوند؟
لطفا جواب بدین.
سلام خسته نباشید ، من گوشی lg ke990 خودمو فلش کردم حالا دیگه زبان فارسی نداره !! میشه کمکم کنین ؟:41:
سلام
می دونم توانایی این رو داره که با استفاده از GPRS این کار رو بکنه. اما متاسفانه هزینه بر هست اون هم به شکل خفن!!! :18:نقل قول:
یه بار ریست کنین به تنظیمات کارخونه. در مسیر تنظیمات دنبالش بگردیننقل قول:
شرمنده! انوم نمی دونم...! :31: اهل فن باید بهت بگننقل قول:
:31:نقل قول:
پاسخ شما داده شدهنقل قول:
دوباره فلش کنین. این بار به فلش فارسی و ایرانینقل قول:
شاد باشین :27:
شرمنده اگه ميتونيد تمها رو رو 4shared آپلود كنيد ممنون ميشم.
با تشكر
با سلام لطفا بگوييد چطور ميتوان با استفاده از اينترنت گوشي ويوتي و با اتصال به كامپيوتر (با برنامه پي سي سوئيت خودش)در كامپيوتر به اينترنت وصل شد من هر كاري كردم نشد يعني برنامه يكسري اطلاعات مثل شماره اتصال و اينجور چيزها ميخواد كه موجود نيست (در قسمت تعريف پروفايل جديد) لطفا راهنمايي كنيد .
نوع اتصال رو به gprs تغيير ميدي و توي قسمت شماره گيري ستاره 98 مربع رو وارد ميكني. البته نميدونم ايرانسل با همراه اول فرق ميكنه يا نه. ماله من ايرانسله.