آقای بندری مدل ls مه شکن نداره؟؟؟؟؟.تو سایتش نشون میده که ندارهنقل قول:
ولی نمایندگی میگفت مدل ls فقط ایربگ نداره و بقیه آپشن هارو داره..
و میتونی بگی که کیفیت قطعات تیبا در مقایسه با پراید چه جوریاس؟؟؟؟
Printable View
آقای بندری مدل ls مه شکن نداره؟؟؟؟؟.تو سایتش نشون میده که ندارهنقل قول:
ولی نمایندگی میگفت مدل ls فقط ایربگ نداره و بقیه آپشن هارو داره..
و میتونی بگی که کیفیت قطعات تیبا در مقایسه با پراید چه جوریاس؟؟؟؟
تمامي پستهاي من پاك شود...................
سلام
آقای بندری ما یه تیبا پیش خرید کردیم تحویل تیر منتها کامل نمی دونیم میصرفه با این قیمت یا نه یعنی منظورم اینه که اگه مثل پراید باشه که خوب نیست با توجه به این اختلاف قیمت یه میلیونی که با ریو داره بنظرتون با ریو عوض کنیم بهتره یا اینکه نه این ماشین بکل با پراید قابل مقایسه نیست؟
از لحاظ فنی با قیمتش میخونه ؟ 11.5؟
سلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.
پولو واريز نكني يه دعوتنامه بعدا برات مياد با ايربگ .اگه با ايربگ بخواي تا خرداد بايد صبركني.دعوتنامه با ايربگ ارديبهشت مياد و خرداد تحويلت ميدننقل قول:
مطمئن باش از پرايد بهترهنقل قول:
من هم مثل شما گفتم اس ال نمی خوامنقل قول:
از نمایندگی سوال کردم درمورد سودگفتن شامل میشه ولی اگر زیر حرفشون بزنن کی می تونه ادعاشون رو ثابت کنه؟؟
خیلی خوب میشه من خیلی مشتاقم دستت درد نکنهنقل قول:
سلام دوستان
من حدود دوماهه كه يك تيبا خريدم و توي عيد هم يك سفر به شمال رفتم كلا ماشين بدي نيست ولي يكسري ايرادات كلي و جزئي داره كه شايد توي سري هاي بعدي رفع بشه و بهتر بشه ولي من چند تا مشكل دارم كه اميدوارم بعد از تعطيلات در نمايندگي به اونها رسيدگي بشه..... سعي ميكنم تا اونجايي كه بتونم تجربه استفاده از اين ماشين رو براتون بنويسم.
من یه سفری با پراید داشتم وقتی سرعت به حوالی 120 میرسید شدیدا تکون میخورد بعدا اینکه ادم میترسه داخلش بنظرم اصلا ماشین جاده نیست حالا میحواستم بدونم تو این زمینه ها تیبا چطوره ؟ برای جاده خوبه یا نه؟
خوبی هاش چیه ؟ ایراداتش چیه؟
ممنون
یکی از دوستانم این ماشینو بعد 2 سال و اندی تحویل گرفت: همه جاش بوی گند پلاستیک کهنه میده ، استارت میزد روشن نمیشد ماشین صفرش ، سوییچش صندوق پران نداره ، شیشه های عقبش دستی هستند و ..... .... . !
در کل در مورد این ماشین میشه گفت : a piece of shit
با سلامنقل قول:
اوه :31:
اينقد افتضاحه يعني؟ :18:
یکبار برید نمایندگی نگاهش کنید از نزدیک ، فقط داشبورد و فرمون هم کافیه ، حالتون بد میشه ازش !
جالبه این ماشین رو فروختش بنده خدا 11.200 پای خودش 8.500 در اومده بود! رفت درجا یه پژو TU5 تحویل فوری نوشت .... فقط بگم از زمین تا آسمون بینشون تفاوته !!
ببخشید شما کی ثبت نام کرده بودید ؟نقل قول:
خیلی از دوستان کم لطفی میکنن و درباره ی تیبا تبلیغ بد میکنن.
من خودم یه تیبا سفید رنگ دارم که ثبت نام بهمن 87 بوده و بهمن 89 بهم دادنش. الانم زیر پامه و خیلی ازش راضی هستم!
تیبای رفیق اون دوستمون که ارش ایراد گرفته بود از شانس بدش بوده که ماشینش بد در اومده! چون من هر چی توی ماشین خودم سرک میکشم، مشکلی توش نمیبینم! نسبت به 8 سوپاپ بودنش هم وحشتناک شتابش خوبه!
چند خریدی؟نقل قول:
زیاد گرون نگرفتی چون برای شما 6میلیونیهنقل قول:
اونایی که 5 تومن دادن برای بدون ایربگ باید 3600 واریز کنن با دوایربگ 400 تومن بیشتر میگیرن
برای مدل ex بالای 1.5 میلیون اختلاف داره
بیمه هم پول نمیخواد کارت نارنجی 6ستاره داره که 500 تومن ارزش داره
دوستان عزیز حواستون باشه که اگه از نمایندگی زنگ زدن و گفتن تیبای بدون ایربگ داریم و اگه میخواین، بیاین تحویل بگیرین، خام نشین. ذوق ماشین کورتون نکنه. بگین ما فقط با ایربگش رو میخوایم!
این برای خیلی ها پیش اومده و قبول کردن و اون چیزی نبوده که از تیبا میخواستن! یعنی انتظارشونو براورده نکرده!
چه مشكلي داره؟؟نقل قول:
با سلام *************** توجه کنید *********************** ..
من یک عدد تیبا دارم که 1000 کیلومتر باهاش روندم
حال تیبای من یک مشکل پیدا کرده ...
اونم اینه که توی جاده خاکی ها و توی زمین هایی که ماشین تکون داره یه صدای تق تق از بدنش می آد
یعنی انگار ماشین جاییش وله و یا پیچی چیزی شله !!!!!!!
همه جاش رو بررسی کردم چیزی ندیدم ... نمایندگی هنوز نبردم ..... سرویس اولیه هم هنوز نبردم
=========================
از شما دوستان کسی هست راهنمایی کنه ؟
کی باید بهتون تحویل میدادن ؟نقل قول:
ببخشید ولی فکر کنم شما چون ودیعه 6 میلیونی داشتید برای همین سه ماه آخر 88 موعد تحویلتون بوده .نقل قول:
اقا شما قرار بود اطلاعات جامعي از اين خودرو برامون بذارين. اين لطف رو از ما تيبايي ها دريغ نكنيد.شما كه 1000تا روندين ديگه بايد از چند و چون اين خودرو اگاهي كامل داشته باشين .صداي موتور و نرمي يا خشكي ماشين ، صداي اسپيكرها ، رواني فرمون، شتاب و سرعت تيباو........ممنون ميشم اگه بزرگواري بكنين .نقل قول:
با سلام
لیست شرح معایب و عملکرد تیبا پس از راندن 1000 کیلومتر
=============================================
فرمان و دندش بسیار نرم تر از قبل شده و حالا می شه اسم فرمانش رو هیدرولیک گذاشت
* بنزین بیشتر از اونی که گفته بودن مصرف می کنه در شهر صدی 11 لیتر و در بیرون شهر صدی 8 لیتر
ایستاییش توی جاده و توی پیچ بسیار بسیار عالی است مثل پراید توی سرعت بالا اصلا تکون نداره
کمکاش عالیه و توی جاده خاکی خیلی خودش رو نرم نشون می ده
واقعا می شه بهش اعتماد کرد و سرعت 120 رو با ضمانت روند ( منظورم اینه که چشم بسته راحت می شه )
فرمون رو راحت میشه کنترل کرد توی سرعت بالا فرمون اصلا لرزش نداره
* فقط ترمزش یه خورده بگی نگی انگار نفس داره که البته میشه درستش کرد
*** فقط مال من توی بدنش تلق تلق افتاد و توی خاکی بدنش در اتاق صداش می آد ( چیزی لق لق می کنه یا شله )
نور دهی خوبی داره
اسپیکرش خوبه و در حد پراید یه کم بالاتره ولی مسلما با یک سیستم نمی شه مقایسش کرد
** صدای بوقش کاملا آبروریزی است ( پیشنهاد می کنم مثل من بوق 206 روش بزارین )
درها جفت گیری نیستن - موقع تحویل امکان داره بعضی از شیشه ها بالابرشون کار نده
================================
-------------------------- اگه موردی بود بگین
بطور کلی من از موارد زیر خوشم می آد
نرمی فرمونش
نرمی دندش
***** ایستایی عالیش توی پیچ ها یعنی ماشین هل هله خم نمی شه *****
شتابش هم خوبه و در حد ریو است و البته صدای ماشین که توی اتاق می آمد کمتر شده !!!! شاید مال اینه که آب بندی نشده بود
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
نقل قول:
=============
بچه ها لطفا کسی اگه می تونه مسئلم رو بررسی کنه جواب بده
سپاس فراوان.اطلاعات كامل و قابل تامل بود . با اين تواصيف من هم (البته بعد از تحويل) رو نگه داشتنش فكر ميكنم. تاكنون هيچ جا اطلاعاتي به اين دقيقي در مورد تيبا نديده بودم. ممنون
در مورد مشكل لقي هم بهترين راه ،رگلاژ سرويس اوليه خودرو هستش. در كل اكثر ماشينها اين مشكل اوليه رو دارند.ايشااله حل ميشه
ممنون ولی منظورم موعد تحویل طبق دعوت نامه نیست. وقتی شما ثبت نام کردید برای شما یک دوره سه ماهه جهت تحویل در نظر میگیرن . مثلا سه ماهه اول سال 89 ( فروردین،اردیبهشت،خرداد) یا سه ماهه آخر سال 88( دی ،بهمن و اسفند) .نقل قول:
میخواستم بدونم به شما قرار بود که کدوم از این دوره ها تحویل بدن ؟
سه ماهه اول 89 یا سه ماهه آخر 88 ؟
اگر در سایت سایپا برید شماره پذیرش رو وارد کنید بهتون نشون میده
آخه اين مصرف كه افتضاحه . مگه نميگند يورو 3 داره ؟ مگه نگفتند از پرايد مصرفش كمتره ؟نقل قول:
پرايد من بيرون شهر 5 ميسوزنه
رامین جان تیبای من هم که الان باهاش 6 هزار تا رفتم همین مشکل رو داشت. ببر گارانتی و سرویس اولیه کن و بهشون بگو که صدا میده.نقل قول:
فقط مال من توی بدنش تلق تلق افتاد و توی خاکی بدنش در اتاق صداش می آد ( چیزی لق لق می کنه یا شله )
احتمال میدم صدا از نزدیک چرخ جلو جنب راننده باشه! چون مال من اونجاش صدا میداد. یه پیچ شل بود و صدا میداد.
فقط دوست من عاجزانه ازت درخواست دارم که روغنش رو توی سرویس اولیه عوض نکنی. خودت برو آزاد عوضش کن. اگر میخوای ماشینت سر سیلندرش داغون نشه، سرویس اولیه روغن رو آزاد عوض کن:20:
تیبای من تو شهر صدی 9 و بیرون شهر صدی 7 مصرف میکنه !!!!نقل قول:
بنزین بیشتر از اونی که گفته بودن مصرف می کنه در شهر صدی 11 لیتر و در بیرون شهر صدی 8 لیتر
با این توضیحاتی که رامین عزیز داد در جمع ماشین خوبی باید باشه
و ایراداش جزئی هست و اصل مطلب که نرمی دنده و کلاج و ثبات ماشین و فرمون هست خیلی خوبه..نصبت به قیمتش تو ایران خوبه
تیبا هم شده مثل لیفان هرکی نداره همش بد میگه ولی اونایی که دارن 80درصد راضین
در مورد صدا حتما ببر نمایندگی
مصرف سوختت بالاست رفتی نمایندگی تنطیم موتور کن
بالای 5000 تا یه کارایی هست اگه بکنی مصرفت زیر8 میشه
شما برو یه پژو بگیر بعد با تیبا مقایسه کن اونوقت ببین از کدام راضی هستی :31:نقل قول:
عجب..... برگه قرارداد رو که داری . تو اونجا که دیگه حتما نوشته.نقل قول:
با سلام
بچه ها ممنون از لطفتون
راستی مشکل تق تق رو حل کردم
جهت اطلاع مشکل از لقی دو کمک جلو ماشین بود پیچشون رو سفت کردم دیگه صدا تق تق رفت
مرسی