نه واسه همه نمی ریزن شما هم همونطور که دوستان بارها در پستهای مختلف گفتن باید تاکید می کردین که هیچ برنامه ای نمیخواین روش نصب کنه کلا" این 45 تومن رو بیخود دادین خودتون تو همین فروم هر چی می خواستین میتونستین پیدا کنین...نقل قول:
Printable View
نه واسه همه نمی ریزن شما هم همونطور که دوستان بارها در پستهای مختلف گفتن باید تاکید می کردین که هیچ برنامه ای نمیخواین روش نصب کنه کلا" این 45 تومن رو بیخود دادین خودتون تو همین فروم هر چی می خواستین میتونستین پیدا کنین...نقل قول:
به نظر من گوشی رو فقط باید از نمایندگی بگیرید تا همه امکانات و وسایل جانبی رو بهتون بدن و هم گوشی اصل میخرید و هم گارانتی معتبر داره.
یک سوال وضعیت سرعت و هنگ کرن این گوشی چه طوره چون چیزای بدی شنیدم
چه چیز بدی شنیدی ؟نقل قول:
یک سوال وضعیت سرعت و هنگ کرن این گوشی چه طوره چون چیزای بدی شنیدم
این گوشی از نظر سرعت و پردازش عیچ مشکلی نداره
میخوام بخرم فقط شنیدم زیاد هنگ میکنه درسته؟؟؟
این یه شایعه هستش که هر کدوم از گوش های موفق نوکیا به بازار میآد براش درست میکنن.نقل قول:
ان91-95-97
فکر کن 95 هنگ کنه...!97 که جای خود داره.اگه 95 رو موفق شدم چند بار به ریست بندازم 97 هنوز زیر دست من آخ نگفته.
سلام امروز رفتم از یه مغازه ای که یکی از دوستان معرفی کرده بود بخرم به طرف گفتم کسی منو معرفی کره بعد طرف دید تقریبا آشنا هستم گفت چرا omnia hd ور نمیداری درصورتی که n97 هم داشت گفت این بهتره گفتم چرا گفت مثلا با n97 داری آهنگ گوش میدی بری بازی کنی یا آفیس و ببینی گوشی هنگ میکنه اونم به خاطر رم پایینش و cpu ضعیفش درسته این حرف؟؟؟؟
درضمن گفت کار با تاچ n97 سخته درصورتی که از هردو گوشی داشت درسته این حرفا....؟؟؟؟
من که اصلا با این حرفش موافق نیستم:41::5:نقل قول:
من با موزیک پلیر آهنگ گوش میدم و با N-gage بازی میکنم بدون مشکل:8:
تاچشم خیلی روونه بر خلاف اکثر تاچهای مقاومتی:31:
سلام.
دوستانی که ان97 دارین ایا ان97 قابلیت جداسازیه عکس هم داره یا مثل باقیه سیمبین ها همیشه یه قسمت برای نمایش کامل عکس ها داره؟منظوره من اینه که ایا میشه عکس ها را کاری کرد که مثلن برای هر تعداد یه پوشه درست کنیم و جدا سازی کنیم و دیگه هیچ پوشه ای هم برای نمایش کامل عکس ها وجود نداشته باشه؟
مثلن در ان96 میشه عکس ها را جدا کرد ولی بازم در یه قسمتی تمام عکس ها نمایش داده میشن من دوست دارم که این قسمت وجود نداشته باشه و عکس ها را به سلیقه ی خودم جدا سازی کنم.
با سلام و عرض خسته نباشید :
دوستان من یک n97 گرفتم اما نمیدونم که چرا وقتی یک sms برام میاد تو inbox اسم کانتکت فردو نمی نویسه و فقط شماره ی فرد نوشته میشود
ممنون میشم اگر کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم این مشکل رو داشتمنقل قول:
بعد فهمیدم به خاطر مشکلی بودش که با یه نرم افار نصب کرده بودم
نرم افزارم یه فلش اس ام اس بود
شما برید ببینید نرم افزاری برای اس ام اس نصب نکردین
اگه کردین پاکش کنید درست میشه
مال من اینطوری بودش
این مشکلو فقط با یه مخاطب خاص دارید یا هر کسی sms میده اسمش نوشته نمیشه ..؟؟؟نقل قول:
نه دوستان من هیچ برنامه ای برای SMS نصب نکردم
برای تمامه مخاطبا این موشکلو میده
سلام دوستان
ميشه لطف كنيد بگيد N97 الان با كدوم گارانتي توي كشور فروخته ميشه؟
salam
ye soal dashtam..... mikhastam beporsam paiihaie negahdarandeye LCD mohkame ya zood mishkan???e
به منوی Contacts بریدنقل قول:
گزینه Settings انتخاب کنید
گزینه Contacts to display روی Phone Memory تنظیم کنید:8::5:
کیفیت ساخت این گوشی در چه حدی هست؟ مثل 5800 که نیست؟!!!
در ضمن کسی میدونه N97 mini کی وارد بازار میشه؟
فلاش هنگام فیلمبرداری روشن میشه یا مثل N95 که ما رو گذاشت سر کار ... ؟
وضعیت نمایش LCD زیر نور آفتاب چطوریاس؟
میدونم شاید سوالاتم تکراری باشه ولی چون تا حالا از این گوشی بدم میومد! اصلا تاپیکشو نخوندم ولی یک شبه به این گوشی خیلی علاقه مند شدم!!! دی جالبه نه؟
مرسی
نه دوست عزیز اگه می خواست زود بشکنه که دیگه هیچی....اسلایدش واقعا خوب ساخته شده پایه ها هم مشکلی ندارن خیالت راحت:46:نقل قول:
از اول روش بودنقل قول:
سلام
دوستان من فریمور 12 رودانلود کردم و موبایلم از فریمور 10 به 12 ارتقا یافت اما هیییچ تغییری در موبایلم نمیبینم آیا اصلا قراره تغییری ایجاد بشه اگه نه پس یعنی کله 135mb که دانلود کردم هیچ بود ؟
ممنون اگه جواب بدید
سلام دوستان من میخواستم اگر میتونید سریع جوابه منو بدید.آیا N97 اصل زبان نوشتاری فارسی هم داره(من تمام مشخصاتشو چک کردم و درست بود فقط توی این شک دارم.هرکس میدونه کمکم کنه
Salam man kheili vaghte ke mikham n97 bekharam vali hamash miaim inja ye chizaie mikhoonam ke adamo mitarsoone mesle ooni ke gofte bood sharje gooshish yeho khali mishe...ya in ke vaghti barash sms miad shomare mobile ro neshoon mide na esm...nemidoonam chi kar konam mishe rahnamaie konid? ye soalam daram aslan ---- kardane gooshi yaani chi? chi kar mikone? (bebakhshid age soal akhari kheili mobtadi bood) dar zemn man ahvaz zendegi mikonam harchi migardam namayandegi peida nemikonam bayad az tehran bekharam mishe ye jaie ro moarefi konid ke garanti asl dashte bashe?
اگه هم نداشته باشهنقل قول:
سلام دوستان من میخواستم اگر میتونید سریع جوابه منو بدید.آیا N97 اصل زبان نوشتاری فارسی هم داره(من تمام مشخصاتشو چک کردم و درست بود فقط توی این شک دارم.هرکس میدونه کمکم کنه
مشه نصب کرد
---
دوستان یه سوال
ممیخواستم ببنم توی پیک n97 کلا چیه
چه اونایی که ور میدارن
چه اونایی که هستش
مرسی
راستش باطری رو نمیدونمنقل قول:
ولی اونایی که داشتن به من گفتن خوبه
و مشکلی نداشتن
مشکل اس ام اس هم دیدی که
برای 1 نفر بوده
اتفاقا رو n95 خود من هم این مشکل بود
پس نمیشه گفت همه گوشی ها اینطوریه به خاطر یه مسائلی اینطوری میشه
ok mer30. hala mishe javabe baghie soalamam bedid?نقل قول:
هک چیز خوبیه که میذاره برنامه ی ساین نشده نصب کنی.
از نمایندگی ها اگه بگیری حتما چینیشو بهت میدن.توصیه نمیکنم.
از دفعه ی بعد پارسی بنویس.اگه سیستمت پارسی نداره بگو یادت بدم نصب کنی.
من n97 خریدم تو صفحه های قبلی گفتید به adsl وصل میشه ولی من نمیفهمم چطوری؟ کلا به من بگید چی کارش کنم ؟اینترنتش خیلی برام مهمه
با ADSL شیر میشه !نقل قول:
من n97 خریدم تو صفحه های قبلی گفتید به adsl وصل میشه ولی من نمیفهمم چطوری؟ کلا به من بگید چی کارش کنم ؟اینترنتش خیلی برام مهمه
از طریق WiFi هم وصل میشه !
معمولانقل قول:
با استفاده از وای فای مودم ای دی اس ال یه هموم نت درست میکنن
با استفاده از وای فای گوشی وصل میشن نت
دقیقا کاری که من میکنم:46:
دوستان چند تا عکس هم از دوربین گوشی تو تاپیک عکسها بذارین ببینیم کیفیتشون چطوریاس؟
من کلا نفهميدم چي ميگيد!نقل قول:
ميشه واسه يه مبتدي توضيح بديد؟
يه سوال ديگه هم دارم من چندتا کليپ با فرمت svi , asf و ts ريختم روش ولي نميخونه چه فرمتاي ويديويي رو ميخونه؟
يه سوال ديگه...الان بايد گوشيو ارتقا بدم؟ هکش کنم؟ چي کارش کنم؟
حرف نداره.....نقل قول:
با سلام
به نظر شما خرید این گوشی به صرفه تره یا n96 .
باتشکر MAFR07
اگه ميشه کامل توضيح ديد چطوري ميشه با wifi به adsl وصل شد و اينکه اگه بخوامم يه برنامه رو n97 بريزم دقيقا بايد چي کار کنم (خييييييييييييييييلي ميتدي و کامل لطفا توضيح بديد)
خييييييلي سوالم سخت بود؟
شما باید دارای این امکانات باشیدنقل قول:
سرویس adsl
مودم دارای w lan
بوسیله مودمتون یه شبکه وایرلس درست میکنید با گوشی وصل میشین نت
نقل قول:بستگی به خواسته های شما داره ولی به نظر من 97 در اکثر زمینه ها(بجز دی وی بی -----) کاملا سر ترهنقل قول:
این فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت میکنهنقل قول:
- MP3/WMA/WAV/eAAC+ music player
- WMV/RealVideo/MP4 video player
اگه فایل های شما جزو این سری نیست باید با برنامه کانورتو اون ها روبه این فرمت ها کانورت(تبدیل ) کنین
تا گوشیتون بتونه بخونه
البته با نصب برنامه های پلیر هم مهیشه چند تا فرمت دیگه اضافه کرد به لیست بالا
اگه گوشیتون مشکلی نداره لازم نیست آپ دیتش کنید
و اگه برنامه خاصی رو هم نمیخواد نصب کنید لازم نیست هکش کنین
کسانی هک میکنن که بخوان یه سری برنامه رو بدون ساین کردن نصب کنن
ممنون از توضيحتون چه برنامه ي پليري(مثلا vlc که اکثر فرمتا رو ساپورت ميکنه؟ ) و چه جوري بريزمش رو موبايل؟نقل قول:
چون 97 ندارم نمی تونم بگم که کدوم پلیر روش خوب جواب میدهنقل قول:
از بچه ها 97 دار و کاربران فعال بخش برنامه ها باید بپرسی
اما در مورد نصب برنامه
شما باید فایل برنامه رو که بصورت sis jar sisx
هستش با کالا یا بلوتوث یا.. بریزین رو گوشیتون
بعدا بوسیله فایل منجر به آدرس اون فایل بریرن
روش کلیک کنین یا آپشن ...اپن رو بزنین یه سری سوال از شما میپرسه که یس و کانتنیو رو انتخاب میکنن
بعد برنامه نصب میشن
تو فولدر اپلیکیشن ایکونش ظاهر میشه و از اونجا میتونین ازش استفاده کنین
سلام
دوستم N97 گرفته چندتا سئوال داشت:
1-made by nokia manufuctured in china یعنی چی؟گوشی چینیه؟
2-made in nokia با made in china چه فرقی داره؟