قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشهنقل قول:
کد:http://www.bama.ir/%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88/?ac113482-2/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%85%D9%86%D8%AF
Printable View
قیمتش حدود 20 تومن هست مثلا یکی که میفروشهنقل قول:
کد:http://www.bama.ir/%D8%AE%D8%B1%D9%8A%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88/?ac113482-2/%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%85%D9%86%D8%AF
نقل قول:
دوست من سریر رو بیخیال شو.ایران خودرو فکر کرد میتونه لیموزین بزنه که اشتباه فکر کرده.
اصلا ارزش خرید نداره.آپشن هایی که داره رو خودتم میتونی نصب کنی روش.چیز خاصی نداره.
آره منم از یکی شنیدم که چون شاسی ماشین رو کشیدن خیلی مشکلات دیگه هم اعم از سر و صدا زیاد دارهنقل قول:
شاسی ماشین که بماند.نقل قول:
سریر مثلا لیموزین ایران خودرو هست اما تنها گزینه ای که به لیموزین میخوره اینکه 2 تا مانیتور گذاشتن پشت بالشتک صندلی هاش و تودوزیشو با کیفیت تر کردن.
اما امکانات پایین ترین لیموزین ها هم بیشتره.
ما از خودروسازامون انتظار رولرزرویس نداریم اما نه دیگه به این معمولی.
آیا سیستم کروز کنترل روی مدل های قدیمی می شه نصب کرد چه قدر هزینه داره؟
باید صبر کنید تا بیاد به بازار بعد به صورت جدا هم میشه نصب کرد.نقل قول:
نقل قول:کد:http://opco.co.ir/?part=product&inc=product&id=291
با سلام به همه دوستان
من یه سمند ال ایکس دارم یه سری مشکلات داره میخواستم مطرح کنم با اجازه دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن یا یه چند جایی واسه تعمیرات بهم معرفی کنن چون من تقریبا متاسفانه از ماشین هیچی حالیم نمیشه و اصلا نمیدونم چی به چی ربط داره ودو سه بارم نمایندگی تو قلهک بردم گفت ما وقت نداریم تست کنیم نمیشه کاریش کرد هر دفعه یه جوری پیچوند میخوام یه چند جا معرفی کنید که واقعا بفهمه مشکل ماشین چیه نه اینکه مثل این نمایندگی انتظار داشته باشه من بگم فلان قطعه رو عوض کن بعد بره عوض کنه آخه من که نمیدونم علت مشکلات چیه باید خودشون تشخیص بدن که متاسفانه این کارو نمیکنن. و حالا مشکلات ماشین...
1- اوایل ماشین خوب بود ولی الان چند وقتیه ،که اصلا خوب شتاب نمیگیره صدای موتو خیلی زیاد میشه ولی راه نمیره! گازو که فشار میدی یه نیم ساعتی طول میکشه ماشین دور ورداره! سربالایی که راه نمیره یعنی صدای موتور در میاد دور موتورم بالا میره ولی ژیان ازش جلو میزنه! کافیه جاده یه خورده شیب داشته باشه حتما مجبور میشی بزاری دنده یک(دو و سه که اصلا هیچی) بازم تازه به زور شتاب میگیره البته انتظار ندارم مثل بنز بره ولی قبلا خیلی بهتر بود الان اینطوری شده --- یه موضوع دیگم هست که فکر میکنم به هم ربط داشته باشه اونم اینه که موفع دنده عوض کردن هر چقدرم آروم کلاج رو ول کنی بازم یهو ماشین یه تکون میخوره مثل این میمونه کلاجو یهو ول کرده باشی. نیم کلاجم راحت نمیشه موند باهاش یعنی یا راه میافته یا عقبی میره(نا گفته نمونه من ماشینو بردم نمایندگی اینا رو گفتم و گفتم سیستم کالج رو یه چک کنید اونام گفتن کلاج سالمه ولی فکر میکنم اصلا چک هم نکردن!!)
2- ترمزش اصلا خوب اولش نمیگیره یعنی به نظر آزاده اوایلش ولی یهو که تا ته بگیری خوب ترمز میکنه ولی اصلا نمیشه نیش ترمز زد . به هرکی گفتم گفت ای بی اسه . . گفتم بابا ای بی اس میدونم چیه . چند تا پرشیا رو هم امتحان کردم همشون خوب بودن فقط این سمنده اینطوریه هر کسی ام نشت پشتش گفت ترمزش مشکل داره. ( نا گفته نمونه بردم نمایندگی اینارو گفتم گفت چک کردم هیچ مشکلی نداره ای بی اس اینطوریه!!!!)
شرمنده زیاد شد بازم هست اصلیاش اینا بود . در ضمن ماشین ال ایکس مدل 88 هستش 24000 تا کارکرد داره لطفا دوستانی که از ماشین سر در میارن بگن من چیکار کنم هم تا حالا چند تا نمایندگی بردم همه از من میپرسن چی شو عوض کنم!!!!
یه سوال آیا سمند ال ایکس مدل 84یا85ترمز absدارند یا نه؟
سلام دوست گرامینقل قول:
دوست عزیز سرویس های دوره ای ماشین رو انجام دادی؟
فیلتر هوا ! شمع! فیلتر بنزین! در صورت نیاز چک کردم کوییل و وایر شمع ها!
دوست عزیز ترمز دستیت وضعیتش چطوره؟ چند درجه بالا میاد تا کامل تایرهای عقب قفل کنه؟ نسبت به اوایل خیلی بالاتر قفل میکنه؟
میتونی صفحه کلاچتو تست کنی ببینم وضعیتش چطوره؟
نقل قول:ممنون از پاسخنقل قول:
بله سرویس های دوره ای کامل انجام شده تا حالا. شمع و کوییل رو نمیدونم ولی بقیه چیزا رو گفتن چک کردن. ترمز دستیشم تقریبا همینطور که شما میگین بله به نسبت اوایل فکر کنم بالاتر قفل میکنه. صفحه کلاج رو چطوری تست کنم؟؟ تعمیر گاه درست و حسابی چیزی که قابل اطمینان باشه ترجیحا حول و حوش قلهک سراغ ندارین؟؟
بعد از سرویس دوره ای فرق کرده؟نقل قول:
ممنون از پاسخ
بله سرویس های دوره ای کامل انجام شده تا حالا. شمع و کوییل رو نمیدونم ولی بقیه چیزا رو گفتن چک کردن. ترمز دستیشم تقریبا همینطور که شما میگین بله به نسبت اوایل فکر کنم بالاتر قفل میکنه. صفحه کلاج رو چطوری تست کنم؟؟ تعمیر گاه درست و حسابی چیزی که قابل اطمینان باشه ترجیحا حول و حوش قلهک سراغ ندارین؟؟
2کار میتونین بکنین!
ترمز دستی رو تا آخر آخر بکشین بالا! بعد بزنید دنده یک و حرکت کنید! اگه ماشین تونست چرخ های عقب رو بکشه که صفحه کلاچ مشکلی نداره! یکار دیگه هم میشه! شما ماشین رو بزنید دنده 5 و شروع به حرکت کنید! به مقدار زیاد گاز بدین و با کلاچ هم بازی کنید و آروم بالا بیارید اگر با تلاش هم باز خاموش کرد صفحه ایراد نداره اما اگه تونستید حرکت کنید و ادامه بدین صفحه مورد داره!
راستی ترمز عقبتون رو ببرین ریگلاژ کنن! ترمز عقب کاسه ای هست؟ ببرین ریگلاژ کنن جوری که حداکثر با بالا اومدن 3 دندونه تایرها ها کاملا قفل بشه ! بعد ترمز پاییتون بهتر میشه!
راستی لنت ترمز هارم بدین چک کنن چقدر گوشت داره تا اگه نیاز داره تعویض بشه البته با نمونه اصلی که مارکش جورید هست!
راستی من تهران نیستم اما تو پیغامتون چک کنین راهنماییتون میکنم1
خیلی ممنون دوست خوب از راهنماییتون. من اینارو چک میکنم خبرشو میدم. پیغامتونم رو هم گرفتم. تشکر فراواننقل قول:
یه سوال آیا سمند ال ایک مدل84یا 85ترمز abs داره یا نه؟
نقل قول:
بله دوست من ترمز ABS دارن
من حدود 6 ماه كه سمند LX مدل 87 خودم وقتي بعضي وقتها خلاص ميكردم خاموشميشد.اين اواخر جوري شده بود كه حتي وقتي ميخواستم دنده عوش كنم و از دنده از خلاص رد ميشد سريع خاموش ميشد ولي با يه نيش استارت روشن ميشد.از هر كي پرسيدم گفت استپ موتور است.عوض كردم ولي مشكل رفع نشد.
ديروز بردم نمايندگي مركزي شماره 1.ظاهرا با دانلود برنامه اي-سي-يو و احتمالا آپگريد برنامه مشكل تا الان رفع شده .(متاسفانه تعميرگاه هاي مركزي اطلاعات بيشتري به صاحب ماشين نميدن)
حالا سئوال من اين است كه واقعا برنامه مشكل داشته؟ چرا توي دو سال اين اتفاق نيافتاد؟
سلام
کیسه هوای سورن چقدر حساسه ؟
برای تو شهر بهتره خاموشش کنم یا نه؟
نقل قول:
دوست من اصلا نیازی نیست کیسه هوا رو خاموش کنید.
چون به این راحتی باز نمیشن.در ضمن کیسه هوا برای ایمنی جان شماست و بهتره بزارید باز باشه.
نمیدونم چه دلیلی داره بعضی از دوستان اقدام به خاموش کردن کیسه های هوا میکنن کاره اشتباهی هست.
چند روزی هست وقتی دور موتور به 3500 یا بالاتر میرسه صدای موتور زیاد میشه و باید دنده رو عوض کنم ولی قبلا این اتفاق تو دور موتور 4000 می افتاد..
کلاج هم تو دور موتور بالا زیر پام میلرزه..
سلام بجه ها یه سوال؟
lx بهتره یا سورن یا پرشیا؟ لطفا کامل واسم توضیح بدید:31:
بهتربود تو انجمن مشاوره می نوشتی...نقل قول:
بهتره یا سورن یا پرشیا؟ لطفا کامل واسم توضیح بدی
ولی ببین lx فقط از نظر موتری و سوخت کمتر نسبت به سورن سرتره ولی از نظر زیبای و امکانات سورن بهتره ..پژو پارس هم امکاناتش در حد دوران ناصر الدین شاه است ولی پارس سال باز بهتره..
در کل اگر سوخت کم می خواهی ((البته منظور استافده از گاز هست چون تو بنزین یکی هستند))lx
در مورد سورن و پارس هر دو به نحوی زیبا هستند و به سلیقه بر می گرده
پیشنهاد می کنم قبل از خرید حتما حتما با هر دوشون یک دوری بزن خیلی تاثیر داره
موفق باشی....
نقل قول:
سلام دوست من.
سورن:
سورن هم یکی از فیس لیفت های نا موفق ایران خودرو بود دچار تغییراتی در جلو و چراغ های عقب شد
همچنین ایربگ هم بهش اضافه شد که این از یک فیس لیفت خیلی دور بود.
دیر تحویل دادن سری اول این خودرو باعث نارضایتی مشتریا شد و بدتر از همه اینکه بر خلاف نظر
مدیران فروش ایران خودرو اصلا نتونست بازار خوبی داشته باشه و هم اکنون هر کس سورن داره میناله.
پژو پارس:
پژو پارس با اینکه دچار تغییراتی در طراحی داخل خودرو همچنین اضافه شدن چند آپشن که یک چیز پیش پا افتاده بود شرکت قیمت این خودرو رو بالا نگهداشت که اشتباهی بزرگ بود.
قیمت بالای پارس و کیفیت پایین ساخت و ادوات داخل خودرو باعث نارضایتی مردم شد.
پارس هنوز هم به دلیل طراحی ضعیف داخلی که از 405 به ارث برد نسبت به سایر رقیب ها عقب هست.
سمند LX :
سمند LX برای اولین بار در سال 84 رونمایی شد و در سال 85 آخرین تغییرات روش انجام شد و
به سمند LX سال معروف شد.
به نظر من ایران خودرو در این مورد بد عمل نکرد و تونست سمند معمولی رو به خوبی تبدیل به LX کنه.
الان سمند LX خودرویی محبوب بین محصولات ایران خودرو هست
از بازار خرید و فروش خوبی هم برخورداره.
سمند LX معمولی-پارس و سورن هر 3 از یک موتور استفاده میکنن.
تقریبا از نظر فنی شبیه به هم هستن.
البته سمند با موتور TU5 و EF7 هم عرضه شد.
از چیش میناله؟نقل قول:
و هم اکنون هر کس سورن داره میناله.
از بازار بسیار ضعیف خرید و فروش همچنین با قیمت بالای خودش نتونست سمند LX رو کنار بزنه.نقل قول:
شرکت هم مجبور شد یه تغییر اساسی به سورن بده که
سورن ELX رو به بازار معرفی کرد که داخلش به طور کلی تغییر کرده زیبا تر و شیک تر شده و خیلی بهتر از سورن معمولی سابق شد.
نقل قول:
LX خواستی بگیری به نظر من EF7 بگیر که خیلی سر تر از سایر مدل ها هست
به نظر شما سمند SE چجور سمندیه؟ هم ایربگ داره هم ABS. اما EBD و فرمون تلسکوپی و کمربند پیش کشنده نمی دونم داره یا نه!
آیا خرید این سمند 13600 به صرفه هست یا سمند ال ایکس 15200 یا سمند EF7 بنزینی 15600؟ آپشن هاشون ارزش این تفاوت قیمت رو داره؟
دیگه اینکه کیفیت تولیدشون فرق داره؟ کدوم سمند با کیفیت تر تولید میشه؟
و سوال آخر اینه EF7 بنزینی کپسول گاز که نداره صندوق عقب رو کوچیک کنه؟ داره؟
سمند SE همون سمتد های سری اول هستند با امکاتاب بیشتر و تغییرات جدید مثل:نقل قول:
1. بهبود عملکرد شیشه بالابرهای برقی
2.مکانیزم جدید قفل درب ها
3.استفاده از کلیدهای برقی جدید
4.تغییر سیستم آبپاش شیشه شور و رفع امکان یخ زدگی
5.تنظیم پشتی صندلی های جلو به صورت اهرمی
6.بهبود عملکرد کلیدهای تنظیم بخاری
ضعف سمند SE تغییرات چراغ های عقب و قاب نمره جدیدش هست که زیاد دلنشین و زیبا مثل سمند LX نیست همچنین موتور این خودرو که همون XU7 یا 1800 CC سابقه.
مطمئنا سمند LX EF7 خریدش به صرفه تره اما خوب حدود 3 میلیون تومان گرونتر درمیاد که این بستگی به بودجه شما داره.
کیفیت تولید سمندها مثل هم هستن و فاصله ای باهم ندارن.
سمند LX EF7 بنزینی کپسول نداره و فضای صندوق عقبش مثل سمندهای معمولیه جادار و خوب.
با تشکر آقای محمد
من چند جا خوندم که یه سری چیزا رو مثل نسبت به سمند های سری اول حذف کردند شیشه بالابر های عقب، چراغ مطالعه سقف و ..
آیا SE ترمز هاش مثل LX هست؟ چهار کاناله EBD؟
کمربند SE , LX پیش کشنده هست یا مثل سری اول سمند ها؟
و اینکه توی Lx و SE این ایربگ که میگذارند فرمونم تلسکوپی میکنند؟
اگه واقعا تو قسمت ایمنی و کیفیت فرقی نداشته باشند فکر کنم SE ارزش خرید رو داشته باشه بخصوص برای افرادی با بودجه کم .
ممنون راهنمایی میکنید
درست میگین دوست من.نقل قول:
ترمزها مثل سمند LX هست و EBD چهار کاناله.
کمربندهاش هم پیشکشنده هستن.
کلا شعار ایران خودرو برای سمند SE تو نمایشگاه که آورده بودن این بود:
نسلی جدید از خودرویی ایمن
امیدوارم سر حرفشون بوده باشن.دوست من فقط در صورتی سمد SE رو خریداری کنید که بودجتون به
سمند LX EF7 نرسه.چون سمند EF7 با موتور جدیدش خیلی به صرفه تر شده.
اما اگر میخواین در حد همون 13500000 تومان هزینه کنید سمند SE هم گزینه خوبیه.
سمند EF7 صفر رو بگیریم ببریم آپکو تقاطع یادگار امام و خیابون آزادی اونجا برامون آپشن میزاره روش ؟
مثلا چند نمونه عرض کنم خدتتون :
1- گیربکس اتومات
2- کروز کنترل
3- دیسکی کردن چرخ های عقب
4- سانروف
--
اگر این امکانش هست برآورد هزینه تقریبا برای هریک از موارد فوق چقدر میشه ؟
نقل قول:
سلام دوست من.
چون موتور خودروی شما EF7 هست فکر نکنم اتوماتیک بشه.
کروز کنترل OK قیمت 210000 تومان
چرخ های عقب رو دیسکی نمیکنن.
سانروف رو هم انجام نمیدن.
نقل قول:
ممنون محمد جان
فقط چند تا مسئله که نیاز به توضیحات تکمیلی داره
علت چیه که اتومات نمیشه ؟
چرخ های عقب چرا دیسکی نمیشه کرد ؟
سانروف رو چرا انجام نمیدن ؟
نقل قول:
گیربکس اتوماتیک باید با موتور خودرو هم همخونی داشته باشه تا جایی که من میدونم
تو محصولات ایران خودرو فقط گیربکس اتوماتیک با موتور TU5 عرضه میشه.
مثل 206 های تیپ 6 و SD V9
پژو پارس اتوماتیک
سمند LX اتوماتیک ( در آینده عرضه میشه)
همون طور که میدونی گیربکس اتوماتیک با 206 تیپ 6 تو ایران خودرو شروع شد و اصلشم که طرح فرانسه هست.
و خودروساز ایرانی چون اسرار بر تولید خودروهای اتوماتیک داره مجبوره فعلا از موتور و گیربکس TU5
استفاده کنه.
هنوز برای موتور ملی EF7 گیربکس اتوماتیک درنظر گرفته نشده و مطمئن باش وقتی عملی بشه این کار
تو تمام سایت ها و رسانه ها اعلام میشه.
سانروف نمیشه چون تا الان شرکت به صورت فابریک برای قالب سمند سانروف تعبیه نکرده
و این باعث میشه تو معاینه فنی دچار مشکل بشی.
در مورد چرخ های عقب اطلاعی ندارم شاید دوستان خبر داشته باشن.
نقل قول:
محمد جان ممنون از اطلاعات خوبت
من بررسی کردم از خود سایت آپکو به این شرح
سانروف میزاره 745 هزار تومان + 80 هزار تومان هزینه نصب و در مورد معاینه فنی که هم گویا یک نامه میدن که برای معاینه فنی به مشکل نخوری
کروز کنترل رو هم گفتند نصب میکنیم 235 تومن
در مورد اتومات و دیسکی کردن چرخ های عقب هم چیزی دستگیرم نشد فعلا
ولی این کروز کنترل خیلی ارزش داره چون تو مسافرت های بین شهری آدم ارزشش رو میفهمه چیه
این هم نمونه عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این اپکو می تونن اینه های سورن را برقی کنن مثلا لکسس یا بی ام که سوچو بر می داری خودش جمع میشه؟؟
نقل قول:
موردی که شما میگین الان روی سمند LX سفارشی هست.
وقتی از خودرو پیاده میشین و درب خودرو رو قفل میکنید آینه ها خودکار جمع میشن.
3 سال پیش رو یک سری پارس سفارشی هم شرکت گذاست.
رو سمند سریر هم هست.
برای سورن هم میتونید سفارش بدین و قیمتش حدود 150000 تومان
نقل قول:
هیوندا آزرا دکمه داره بغل در راننده و اونجا میزنی آینه ها جمع میشه حالا لکسوس رو شما میگی خاموش میکنی خودش جمع میشه ، فکرش رو نمیکردم اتوماتیک جمع بشه و فکر میکردم مثل هیوندا آزرا کلید داشته باشه
میگما بچه ها در باره موتور های سمند توضیح میدید؟:10:
xu7 ef7 tu5
ef7 که از پایه گاز سوزه با بنزین مشکلی نداره؟؟؟(آخره سوال بودا آخه چرت و پرت زیاد شنیدم :13:)
tu5 همون موتور 206 110 اسب بخار قدرت! این مدل خیلی وقته دیگه تولید نمیشه!نقل قول:
ef7 موتور ملی 113 اسب با بنزین و 103 اسب با گاز! پایه گازسوزه و مشکلی هم با بنزین نداره!
ما هر وقت سمند مدل 85 دوگانه سوز رو شمع هاشو عوض میکنیم (بوش 2 الکترود) تا 1 ماه خوبه اما به علت مصرف زیاد گاز ...موتور به ریپ زدن میوفته و هر بار که تمیز میکنیم ...مدت کمتری بهتر میشه.....استپر رو هم موقع تمیز کردن شمع تمیز میکنم....ولی تا ثیر چندانی نداره....
راه حل مناسب چیه؟؟؟؟