از هر سه استاندارد b/g/n اما انگار لبتاپ من n ندارهنقل قول:
Printable View
از هر سه استاندارد b/g/n اما انگار لبتاپ من n ندارهنقل قول:
مشکلی نداره و میتونید با لپتابتون ازش استفاده کنیدنقل قول:
سلام بچه ها
میگم این مودم ها که تنظیماتش در خود مودم هستش یعنی خودش اوتوماتیک کانکت میشه چطور می تونیم از یوزر شب رایگان شرکت ها استفاده کنیم روی این
من مودم قبلیم کانکشن میساخت بعد یوزر پس شبانه میدادم بهش با IDM تنظیم میکردم 2 خود به خود کانکش میشد دانلود می کرد ولی این تنظیماتش روی خود مودم هستش با IDM دسترسی ندارم بهش که بگم فلان ساعت با فلان user pass کانکت شو
یا باید برید به طور دستی تو تنظیمات مودم و یوزر پس رو هی تغییر بدیننقل قول:
یا اینکه یک کانکشن pppoe در ویندوز برای شبانه درست کنید و حالت مودم هم رو bridge بزارین
من این کار رو کردم ولی حالا ارور the selected authentication protocol is not permitted on the remote access server. با کد 691 رو بهم میده کانکشننقل قول:
مشکل از چیه ؟
یکی از دوستان Dlink 2230uگرفته تو راه اندازیش مونده
میشه کمکمون کنید؟
وقتی اینطوره دیگه کانکشن لازم نیست اون رو پاک کنید مودم رو که روشن کنید و چراغ net که روشن بشه به اینترنت وصل هستیننقل قول:
آی پی مودم رو وارد کنیدنقل قول:
فکر کنم آی پی 192.168.1.0 رو در آدرس بار مرورگر وارد کنید و یوزر و پس رو admin وارد کنید و وارد تنظیمات
مودم بشین و از تنظیمات اون عکس بزارین و بزارین اینجا
من دو هفته است كه مودم ايسوس وايرلس N10 خريدم.دو روز است كه مودم را كه روشن ميكنم توسط لپ تاپ شناسايي نميشه ولي از طريق كابل LAN كه به كامپيوتر دسكتاپم وصل است بدون هيچ مشكلي شناسايي ميشه و ميتونم وارد اينترنت بشم.بعد از چند بار خاموش روشن كردن و ور رفتن با تنظيمات مودم مشكل حل ميشه.اينو بگم كه لپ تاپ مشكلي نداره و ساير شبكه ها رو ميگيره.
با اين وضعيت مودم به راحتي سيگنال قوي ميفرسته و كار ميكنه.تا اينكه در روزهاي بعد به طور اتفاقي باز هم شناسايي نميشه.واين مشكل دو بار برام پيش اومده.
در ضمن 2 دفعه هم در عين داشتن سيگنال قوي از لپ تاپ وارد هيچ سايتي نميتوانستم بشم و هيچ ديتايي رد و بدل نميشد در حالي كه همان مودم به كامپيوتر دسكتاپم ديتا ارسال ميكرد.
واقعا موندم مشكل از كجاست.ميترسم خود مودم مشكل داشته باشه.
در ضمن مودم را ريست و يا آپديت كردم
سلام دوستان مودمي ميخاستم نهايتا 80 تومن قيمتش كه هم وايرلس داشته باشه هم adsl2
ترجيحا tp link باشه
ممنون ميشم چندتا با ذكر اسم معرفي كنين
برای نمونه : TD-W8961NDنقل قول:
مودم های 2 آنتنه ای دی اس ال وایرلس تی پی لینک همین حدودا هست.مدل های KIT که کارت شبکه وایرلس هم دارند کمی گرون ترن.
(اگه نتونستید وارد شوید با چیز پی ان یا نرم افزار آی پی تون رو تغییر بدید. - البته چک کردم دیگه به آی پی ایران گیر نمیده)کد:http://www.tplink.com/ir/products/?categoryid=203
TPLINK به نظر من به دليل كيفيت در كنار قيمت مناسب يكي از بهترين انتخاب ها تو ايران ميباشد .
سلام و درود بر همه اساتید
من یه مودم خوب برای خونه می خوام... توی خونه یه کامپیوتر دسکتاپ دارم و یه لپ تاپ.... الان چند ساعتی هست که توی اینترنت دنبال یه مارک خوب می گردم، اما یه مرجع کامل و جامع وجود نداره...
فعلا اینترنت مخابرات، 256 دارم با مودم تی پی لینک... الان یه لپ تاب خریدم و یه مودم چند پورت با قابلیت اتصال کابلی و وایرلس به طور هم زمان می خوام ... اول می خواستم linksys WAG160N بخرم، دیدم توی معرفی مودم ها در سایت مخابرات زده که لینک سیس، محصولات جدیدش multi-pvc رو ساپورت نمی کنه ... سرچ کردم، درست بود، اما آخرش هم نفهمیدم، این قابلیت رو اگر نداشته باشه یعنی چی؟
20 صفحه اخیر این تاپیک رو خوندم شاید بتونم یه مدلی رو انتخاب کنم که به کارم بیاد، گیج تر شدم، مواردی مطرح شده که کامل نیست:
مورد اول: مودمی که می تونیم سیستم رو خاموش کنیم، خودش دانلود کنه... چه جوری قبل از خرید بفهمیم مدلی رو که انتخاب کردیم این قابلیت رو هم داره یا نه؟
مورد دوم یه یوزری گفته: مودمی خریده که سرعت 300mbps داره و می خواد با سرعت انتقال فایلش حال کنه ... این، یعنی چی؟ در چه مواردی کاربرد داره و سرعت انتقال فایل از کجا به کجا؟ بعد در توضیح مشخصات لینک سیس ننوشته سرعت چقدره، چطور باید فهمید؟
linksys بهتره یا SMC؟
همون TPLINK بگير
خیلی ممنون از توجهتون .... می شه بگین چه مدلی از همه بهتره؟ بعد این مدل مواردی رو که نوشتم، ساپورت می کنه؟ مثلا قابلیت دانلود بدون روشن بودن سیستم رو داره؟نقل قول:
ممنون
نه این قابلیت رو من تو مودم های tplink تا حالا ندیدمنقل قول:
مدل 8901g هست حدود 45 تومن
آقا مهرداد، اولین پستم رو خوندین؟ نظر شما هم همون تی پی لینکه ؟ یعنی سراغ لینکسیس یا اس ام سی نرم؟ ایسوز چطوره؟ یکی از بچه ها دو مدل رو از ایسوز معرفی کرده بود که قابلیت دانلود و استورج رو دارن، درست گفتن؟...نقل قول:
آرهنقل قول:
یه تعداد از مدل های ایسوس هست که این قابلیت رو دارن
من نظرم رو smc هست
سلام دوستان،
من تازه دارم پارس آنلاین میگیرم که مودم فعلی منو ساپورت نمیکنه......میتونید راهنمایی کنید که بین asus و talent و zyxel کدوم رو انتخاب کنم ؟ (SMC رو تو لیست ساپورتش نداشت)
وایرلس نمیخوام اما هم به pc و هم به PS3 باید وصل بشه(هم USB هم LAN)....و اینکه اگر بخوام با لپتاپ هم وصل بشم میتونم بعدا فرستنده WIFI وصل کنم ؟(اینجوری حتما دو تا پورت LAN میخواد دیگه) کیفیتش با اینکه مودم از اول وایرلس باشه چقدر فرق میکنه ؟
مودم 4 پورت وایرلس بگیرید zyxel انتخاب خوبیه
ممنون از پاسختون...الان شما بین این مدلها کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟ اگر میشه دلیلش رو هم بگید لطفانقل قول:
ASUS AM 604
ASUS G31
D-Link DSL-2730U
Zyxel 660 HW
فقط برای خودم یه سوال پیش اومد که چرا همه مدلهایی که پارس آنلاین زده ساپورت میکنیم قدیمین و مثلا مدلای جدید d-link رو ندارن...اصلا نمیشه استفاده کرد از اونها یا اینکه لیستشون به روز نیست ؟
با تشکر
اینا بیشتر جنبه تبلیغات بریا فروش یک سری محصولات هستنقل قول:
شما هر مدل زیکسل رو بگیرید مشکلی نداره
خواستم تجربه خودم رو بگم چون مودم سيستم 24 ساعته روشن .
1-زايكسل يك محصول متوسط كه زود به مشكل ميخوره گارانتي مزخرف
2-d-link يك زماني با همه سرويس دهنده بي مشكل كار ميكرد . ولي الان چنگي به دل نميزنه
asus مثلا مدل am 602 عالي بود ولي يكسري جديد 4 پورت به لعنت خدا نميارزه مشكلات زيادي داره كانفيك با دردسر زياد
tp-link محبوب من كانفيگ راحت بي دردسر . الان 6 ماهه روشنه آخ نگفته فقط جنس بدنش بهتر بود مخصوصا تو سري 8811 خيلي بهتر بود تو واير لس هم روي خيلي از بزرگان رو كم كرده كانفيگ ساده بدون دردسر
واقعا اين برند رو دوست دارم . شايد يك مدل وايرلسش رو خريدم
بچه ها بین این مدل ها کدوم و پیشنهاد میدید..نظر خودم linksys-wag160n هست .ولی اگر asus n16 واقعا چیز شاخی باشه و امکاناتش با ارزش باشه..asus n16 روتر (الان یه am 602 دارم برای adsl)
.فقط اگه سریع تر کمکم کنید ممنون میشم..مرسی
linksys wag54g2
Linksys WAG200G
Prestige 660HW
asus DSL-N11
linksys-wag120n
linksys-wag160n
ASUS N16
دو تا مونده به آخری خوبه linksys 120n
همین مدل رو با قیمت 83 ت خریدم ولی پشیمونم ..تقریبا هر 2 ساعت led dsl خاموش میشه و دوباره کانکت میشه..نقل قول:
خیلی ممنون... چه مدلی از smc رو معرفی می کنین، پولش مهم نیست، می خوام توی خونه بهترین کیفیت رو داشته باشم، سرعت و همه چیز اوکی باشه.... کامپیوتر معمولیم و لپ تاپ به طور هم زمان و یا جداگانه به اینترنت وصل بشن، یعنی اگر یکی رو خاموش می کنم دیگری مشکلی در اتصال به اینترنت نداشته باشه ...نقل قول:
یعنی شما بین مدل های زیر اس ام سی رو توصیه می کنین؟ اگر مارک دیگری رو بهترین می دونین، مدل پیشنهادیتون رو هم بگین ....
Asus
Tp-Link
Linksys
D-link
Nexus
Zyxel
باز هم تشکر می کنم
خوب این علت های مختلفی دارهنقل قول:
خاموش شدن چراغ adsl فقط از مودم نیست میتونه از خطوط تلفن و حتی isp هم باشه
شما با یک مودم دیگه تست کردین ببییند با اون هم همینطور میشه ؟
مدل 7904wbras -n هستنقل قول:
میدونم بالا نوشتم تا الان asus am602 داشتم..قطعی نداشت.. عیب اینم فهمیدم چی بوده ..سیم تلفنی که بهش وصل بود اتصالی داشت.عوضش کردم از دیروز یک بارم dc نشده..عجب مودمیه ..خیلی ممنونم برای پیشنهادتون.نقل قول:
با سلام به همگی دوستانم ..من یک مودم عالی میخوام که 1- چراغهای مودم پرنور باشه برای شبها که ببینم داره استفاده میشه ....2- حتما حتما کلید روشن و خاموش وایرلس داشته باشه بصورت سخت افزاری نه نرم افزاری دکمه ای باشه 3- چهار پورت هم باشه قدرت وای فای هم تا 200 متر باشه ... من نظرم روی اسوس ان 10 و .... لینک سیس مدل 160 هست ..مهم قیمتشون نیست فقط با کیفیت بودن برام مهمه و کارایی بالاش
دوستان من امروز اسوس n10 خریدم .فقط نمیدونم چرا داغ خیلی میکنه ؟ بعدش اموزش تنظیم و نصب کاملش رو هم میخواستم بصورت فارسی ..ممنون میشم راهنماییم کنید .......با تشکر از همگی
سلام دوستان
چند تا سوال داشتم که اگر اساتید جواب بد هند خیلی ممنون میشوم
من در حال حاضر اینیرنت 256 adsl دارم ومی خواستم مود م 8901gTPLINK را بگیرم نظر تون در مورد این مودم چی هست ؟
1.برد این مودم چقدر هست ؟
2. من یک سیتم دیگه دارم که فاصلش با سیستم اصلیم 200 متر هست ایا وایر لس این مودم جوابگو هست؟ چون تو مشخصات این مودم زده تا 6000 هزار متر درست یا بازه تیلغات این شرکت هاست؟
3. برای این که سیستم دوم به ان وصل کنم باید کارت شبکه وایراس بخرم با چیز دیگری هم هست؟
4. این مودم خودم بخرم یا از شرکتی که اینترنم میگیرم؟
چه خبره 6000 هزار کیلومتر :31: منظورت متره فکر کنم
برد این مودم در فضای باز در بهترین حالت 125 متره و بیشتر بشه ترنسفر ریت وایرلس کم میشه خیلی بیشتر بشه قطع میشه
این مودم از استاندارد سری g با فرکانس 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه
قابلیت تعویض آنتن با dbi بالاتر هم داره
خودتون میتونید این مودم رو خریداری کنید کانفیگشم خیلی راحته
سیستم دومی که میخواین با وایرلس وصل بشه باید یک گیرنده وایرلس داشته مثل کارت وایرلس و فلش های گیرندهی وایرلس
که به یو اس بی میخورن و میتونید باهاش شبکه های ad hoc درست کنید
دوستان من مودو tp link kit lw54 دارم و ازش راضیم میخواستم بدونم برای استفاده در لپ تاپ مناسبه خواهشن همین امشب بنده رو راهنمائی کنید چون صبح باید بخرم
یا سلام خدمت اساتید محترم
من یک ساله از صبانت استفاده میکنم.
میخوام یه مودم وایرلس بگیرم.
اگه میشه تا70000تومن یه مودم خوب راهنمایی کنید.بردش برام مهمه.
راستی میشه وقتی کامپیوتر خاموشه با گوشیم(نوکیاE7) کانکت بشم.
ببخشیدا یکم تازه واردم تو این ضمینه.
با احترام فراوان.
باید بری سراغ smc سری nنقل قول:
wbras -n فکر کنم مدلش باشه حدود 65 تومن هست با ترنسفریت 300mbps و فرکانس 2.4 ghz
خیلی لطف کردی داداشم
فقط یه سوال :
آیا باید آی پی استاتیک هم بگیرم از صبانت؟
با احترام.
بله صبانت آی استاتیک هست باید آی پیشو بگیری تو local aera network ست کنینقل قول:
192.168.1.100
255.255.255.0
192.168.1.1
dns
192.9.9.3
4.2.2.4
تنظیمات دستی D-Link DSL-2730U رو از کجا میتونم راهنماش رو ببینم ؟
هرچی سرچ کردم فقط مدل 2640u هست ، اما 2730 فرق میکنه یکم
سلام دوستان
من تا آخر هفته قصد خرید یه مودم وایرلس واسه خط adslام دارم. منتهی زیاد به بحث مودم های وایرلس وارد نیستم. به خاطر همین خواستم از راهنمایی شما استفاده کنم. در ضمن الان دارم از d link 2520u استفاده میکنم که تا الان مشکلی نداشته. یه مودم میخوام که بتونم واسه وبگردی رو گوشی و تبلت هم ازش استفاده کنم. در حد 50 تومن قیمتش باشه. در ضمن از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و لب تاپم وایرلس n رو ساپورت نمیکنه.
ممنون میشم در مورد مدل های موجود راهنمایی کنید.