خوب ما تا ژانویه چه غلطی بکنیم؟نقل قول:
خوب ما تا ژانویه چه غلطی بکنیم؟نقل قول:
البته ایشون خودش ltplus رو مثه اینکه اماده کرده ولی منتشر نمی کنه ....... .نقل قول:
فعلا اوضاع درهم برهم شده هر کی یه چیزی میگه.....بهترین راه کمی صبر دوست من......هر لحظه ممکنه اتفاقی بیفته.....:31:
ینفر فقط اینو بگه مشکل همه حله!
بازی های قدیمی و بازی های جدید پچ شده روی این داشبورد جدیده میاد؟
پاک شود!!! ببخشید! نمیدونم چرا 2 تا شد!!!! من 1بار زدم فقط:41:
نقل قول:
نفر فقط اینو بگه مشکل همه حله!
بازی های قدیمی و بازی های جدید پچ شده روی این داشبورد جدیده میاد؟
بله . وقتی شما به LT plus اپدیت کنید دیگه همه بازی ها رو میخونه
الان نسخه داشبورد من 2.0.9199.0 هست. برای این که acb بیاد روی کنسولم باید آپدیت جدید رو نصب کنم؟ بعدش چی؟ بعد از این که آپدیت جدید رو نصب کردم کار دیگه ای نباید کنم؟
سلام.نقل قول:
الان نسخه داشبورد من 2.0.9199.0 هست. برای این که acb بیاد روی کنسولم باید آپدیت جدید رو نصب کنم؟ بعدش چی؟ بعد از این که آپدیت جدید رو نصب کردم کار دیگه ای نباید کنم؟
بله باید اپدیت داشبورد رو انجام بدید. . صبر کنید تا فریم جدید بیاد
فرم ور جدید (LT+) فقط برای اسلیمه یا برا الیت هم هست؟
دوستان اگه ما این دشبورد جدیدرو بریزیم و نخواهیم لایو بازی کنیم میتونیم همه بازیهای چدید رو بازی کنیم من درایوم لایتون هست و داستان این lt+ چیه بگین ما هم بدونیم
سلام.نقل قول:
دوستان اگه ما این دشبورد جدیدرو بریزیم و نخواهیم لایو بازی کنیم میتونیم همه بازیهای چدید رو بازی کنیم من درایوم لایتون هست و داستان این lt+ چیه بگین ما هم بدونیم
دوست عزیز شما چه اپدیت کنید چه نکنید نمیتونید بازی ها جدید رو بازی کنید مثل NFS رو بازی کنید.
ال تی پلاس هم یه فریم ور هست
اگه آپدیت کنیم چه مشکلاتی ایجاد میشه؟ دقیقا مشکلاتش رو بگید تغییراتش رو نه... ممنونم ازت میثم جان که راهنمایی می کنی:10:نقل قول:
این ال تی + کی میاد خب؟ اگه الان آپدیت کنم مشکلی که پیش نمیاد؟ فقط سودی نداره دیگه! تا اومدن فریمورد+ . آره؟
هیچ مشکلی نداره فقط بازی های مثل فیبل ۳نقل قول:
اگه آپدیت کنیم چه مشکلاتی ایجاد میشه؟ دقیقا مشکلاتش رو بگید تغییراتش رو نه... ممنونم ازت میثم جان که راهنمایی می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسسین کرید
یا NFS رو تو دستگاه نزارید چون فلگ میشید.
خب کینکت رو ساپورت میکنه و محیطشک یه مقدار تغییر کرده
معلوم نیست. نه مشکلی پیش نمیاد ولی در عمل هیچ سودی ندارهنقل قول:
این ال تی + کی میاد خب؟ اگه الان آپدیت کنم مشکلی که پیش نمیاد؟ فقط سودی نداره دیگه! تا اومدن فریمورد+ . آره؟
میثم جون ما زیر دیپلم حرف بزن ببینیم:31: فلگ دیگه چیه یعنی اگه فلگ بشم چه اتفاقی می افته؟ راستی یه سوال دیگه دقیقا از کجا بدونیم بازی هایی که جدیدا ریلیز میشن مثل NFC و AC و فیبل 3 عمل می کنن مثلا اگه فردا برم بازی جدید هری پاتر که سه شنبه ریلیز شده (دقیقا همزمان با این NFS) بخرم اونم نمی تونم بذارم توی دستگاه؟نقل قول:
ویرایش...
جواب سوال اول رو گرفتم از اون یکی تاپیک... بحثش بود ما هم فهمیدیم.. امیدوارم هری پاتر اونطوری نباشه فقط
خب.نقل قول:
میثم جون ما زیر دیپلم حرف بزن ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فلگ دیگه چیه یعنی اگه فلگ بشم چه اتفاقی می افته؟ راستی یه سوال دیگه دقیقا از کجا بدونیم بازی هایی که جدیدا ریلیز میشن مثل NFC و AC و فیبل 3 عمل می کنن مثلا اگه فردا برم بازی جدید هری پاتر که سه شنبه ریلیز شده (دقیقا همزمان با این NFS) بخرم اونم نمی تونم بذارم توی دستگاه؟
فلگ یعنی علامت گذاری میکنن دستگاتونو و زمانی که به لایو وصل بشید سریع بن میشید. اگه مثل nfs یا اسسین باشه که کلا اجرا نمیشه. وقتی بازی میاد سریع خبرش میاد که چی چی هست
دوستان اپدیت ها رو باید دونه دونه بگیرم یا از اول اخریو بگیرم حله؟!.... بعد با این اپدیت اخریه pes 11 را میشه بازی کرد دیگه؟! بعد راجبه کپی کردن بازی هم اگه میشه برام بگید که تو اپدیت اخری شدنیه؟! اگر اره چطوری؟! Call of duty call ops هم میتونم بازی کنم یه نه؟!
اصلا نیاز نیاز آپدیت کنی برای این بازی ها که گفتی... همیشه هم آخرین آپدیت بهترین نیست... آپدیت که داشبورد هست هر داشبورد رو بزنی روی قبلی جایگزین میشه... مثلا این داشبورد کینکت برای ما کار خاصی انجام نمیده فقط می تونه منجر به مشکل دار شدن بشه... البته با این آخری که داشبورد کینکت هست می تونی هر جفت اینایی که گفتی رو بازی کنی... منظورت رو از کپی نمی فهمم این کپی خور بودن دستگاه اصلا به داشبورد ربطی نداره... شما می تونی آپدیت کنی و بازی کپی هم بذاری تو دستگاه و بازی کنی... چه آپدیت جدید رو بزنی چه نزنی... چون به فریمور دایورت ربط داره نه داشبوردنقل قول:
احتمالا تا دی ماه عرضه میشه..نقل قول:
سلام به برو بچک آقا ما این nfs:hp رو توی دستگاه گذاشتیم گفت باید از روی خود dvd بازی برات آپدیت کنم((به اینترنت وصل نبود)) منم ok دادم آپدیت کرد ولی بازی اجرا نشد؟!:41:
قضیه چیه؟
راستی فریمم هم LT هستش
منظورم کپی کردن بازی روی هارد و اجراش از روی هارد بود....نقل قول:
در مورد اجرا شدن بازی هم بگم که دستگاه من از اون سری اولیاست که هی 3 چراغه میشد بعد فنه جاسپر انداختم درست شد... بازم نیاز به اپدیت نیست؟
میشه کینکت خرید و بازی هاش(کپی) رو اجرا کرد؟..دستگاهم ال تیه
آپدیت جدید از روی بازی asasins creed brother
دوستان من تو تاپیک بازی asassins creed brothers هم اینو گفتم ولی خیلی به درد اینجا میخوره.
من بازی رو برای x360 خریدم و play و که زدم گفت نیاز به آپدیت داره ولی خودش از روی dvd بازی کنسول رو آپدیت کرد
و تمام منوها و تم x360 جدید شد و تویه قسمت welcome درباره دوربین x360 کینکت هم توضیحاتی اومد و کلا از اول
که x360 رو روشن می کنی همه چیز عوض شده حتی لوگوی روشن شدن و تم سبزش شده طوسی سفید مانند.
خیلی جالبه!
Flag هم شدید یحتمل :31:نقل قول:
منظورتونو متوجه نمیشم دوست عزیز؟نقل قول:
flag یعنی من اسپم دادم؟
این عکسها رو انداختم...البته کیفیتش پایینه با وبکم ولی مشخصه..
عکس اول خود بازی..عکس دوم تغییرات داشبورد و عکس سوم هم تغییرات داشبورد..
محتوای مخفی: عکس 1
محتوای مخفی: عکس 2
محتوای مخفی: عکس 3
منظور از flag اینه که مایکروسافت کنسولتو علامت گذاری میکنه و به محض اینکه وصل شی لایو بن میشی و خداحافظ
مودبانه یعنی کنسول به فنا رفت اگه لایو باز هستید حسابی گند زدید با این کار چون به محض اینکه لایو برید بدون اونکه بن ویوی در کار باشه بن میشید... اونی که DVD بازی رو به شما داده نگفت نباید این کار رو بکنید؟نقل قول:
منظورتونو متوجه نمیشم دوست عزیز؟
flag یعنی من اسپم دادم؟
این عکسها رو انداختم...البته کیفیتش پایینه با وبکم ولی مشخصه..
عکس اول خود بازی..عکس دوم تغییرات داشبورد و عکس سوم هم تغییرات داشبورد..
البته یک چیزی هم هست همه حرفهای ما زمانی صادق هست که کنسول شما کپی خور باشه اگه و این بازیتون که گرفتید کپی باشه شما اگه هم دستگاهت LT نشده و هم بازیت اورجیناله هیچ مشکلی وجود نداره و این کار شما کاملا صحیح هست البته از نظر مایکی جون:31: ولی بعید می دونم که شما دستگاهتون اورجینال باشه و همینطور DVD بازیتون
نقل قول:
بله...............کینکت و بازیهاش ap 2.5 ندارن و میتونید راحت کپی بازی کنید...... .
ای کاش قبل این که dvd بازی رو بگیرید میومدین و یکd دو صفحه اخر رو میخووندین.......شما حالا flag شدین......نرید live......... .نقل قول:
.
ببینید سه تا بازی هست که اگر کنسولتون کپی خور باشه و آپدیت کنید و اون بازی ها رو بذارید ، مایکروسافت شناساییتون میکنه و بعدش بنتون میکنه ، این بازی ها عبارتند از :نقل قول:
1. Fable 3
2. Assassin’s Creed: Brotherhood
3. Need For Speed: Hot Pursuit (2010)
و متاسفانه شما دقیقا یکی از اون بازی ها رو گذاشتید و آپدیت کردید و ...
البته اگر کنسولتون کپی خور نیست و بازی اورجینال مشکلی پیش نمیاد .
یه سوال:
اسپوف یعنی چی؟
اینم آخرین خبر:
کد:http://team-xecuter.com/testing-lt-video/
اینام که همش یا حرف میزنن یا ویدئو نمایش میدن!!نقل قول:
اگه این فرمور کوفتی رو ساختین و داره بهتون جواب میده خب پس خبرتون بدین بیرون دیگه!!:31:
راستی :
فریب دادن ( یا در اصطلاح عامیانه خر کردن!):31:نقل قول:
اسپوف یعنی چی؟
یه چزه دیگه بگم و اون اینکه Flag به این معنا نیست که $M کنسول را علامت گذاری میکنه و بعد بنش میکنه! بلکه به این معنیه که به $M اعلام میکنه که این کنسول درش از بازی کپی استفاده شده! در اصل معنی Flag علامت دادن (البته در این مورد) از طرف کنسول هست و نه علامت زدن از طرف $M !
با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟نقل قول:
فلگ بشید دیگه شدید :41:نقل قول:
با آپدیتهای جدید فلگ از بین نمیره؟؟
مثل اینکه تو انجمن بازی سنتر کسانی موفق به اجرای بازی ac nfs fable شدن
تنها مشکل اینه که برای اینکه این بازی ها اجرا شه نباید ورژن داشبوردتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون روش جواب نمیده یعنی کسایی که اپدیت کینکتو از سایت xbox یا لایو گرفتند بای بیخیال بشن:41:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=35893
من نگا کردم اونجا فقط اخباری گذاشته بودن در مورد نحوه پیشرفت کار اون گروهی که دارن روی LT+ کار می کنن اونها هم گفته بودن کارا داره خوب پیش میره روش جدیدی نذاشتن یا حداقل من که ندیدم... LT+ جدید بیاد دیگه نونمون تو روغنه
من متجه فرمایشاتتون نمیشم دوست عزیزنقل قول:
ببینید شما خودتون میگید برای اجرا بازیهای پردردسر اساسین کرد و ان اف اس و فیبل ...
فرمودین ورژن داشبود باید بالاتر از 2.91 باشه....
خوب وقتی بالاتر از این باشه آپدیت کینکت هم همراهشه !!
پس چه طور میشه هم آهرین آپدیت که 1.126 رو بکنی ولی آپدیت کینکنت نشه خوب اون هم جزئی از آپدیته
من که خودم گیج میزنم :41:
دوستان کمک کنید:10::11:
حذف ، شرمنده . سوال تکراری .
من منظورم اینه که شما نباید ورژن دستگاهتون بالاتر از 2.0.9199.0 باشه چون این روش جواب گو نیست. یعنی اگر از لایو یا از سایت xbox اخرین اپدیت را گرفتید (2.0.12611.0 ) این روش جواب نمیده ولی اگه اپدیت شما همون اولی که گفتم باشه(2.0.9199.0) این روش روی دستگاه شما عملی میشه.نقل قول:
اگر تونستید این کارو بکنید یه دعایی هم برا من بکنید که این lt+ زودتر بیاد چون من همین دیروز ورژنمو ارتقا دادم و حالا مثل ... تو گل گیر کردم.
الان شما هم ورژن داشبوردتون 1.26 شده؟؟نقل قول:
برای چی گیر کردید؟؟
ماله من هم 1.26 شده و تمام بازیها رو دارم میکنم و فقط همون 3 بازی که هیچکی نتونسته بکنه من و شما هم نمیتونیم
خوب!
فرقش چیه؟ برای چی گیر کردی؟
من یه زره متوجه نمیشم بهتر توضیح میدید؟:11:
خوب من اگه ارتقا نمیدادم میتونستم از اون طریق این سه بازی رو اجرا کنم و اینقدر تو کف نمیموندم حالا که اپدیت کردم باید واسم تا lt بیاد وچون این روش روی 1.26 اجرا نمیشه.:41:نقل قول:
دقیقا متجه شدم..نقل قول:
اینم لینک اجرا شدن nfs رویه داشبورد 1.26 ...بزودی میاد بیرون!
[PHP] http://www.youtube.com/watch?v=4I5zGCgJQcc&feature=player_embedded [/PHP]