نمی دونید ماتریکس سرعتش چطوری؟
Printable View
دقیقا طبق همون قرارد داد هستنقل قول:
128 = 19
256 =37
512 = 55 تا 150 :31:
سرعت شبانه که اصلاٌ دست خودش نیست یعنی معلوم نیست مثلا شما 512 ببندی شب ممکنه با 30 دانلود کنید . که در جواب ما گفتن : همینی که هستنقل قول:
بعد من اصلا قبولش ندارم این ها دارن یک کاری می کنند ( هنوز هم وقت نکردم پیگیری کنم )
ببینید شما اگه یک اکانت 512 بگیری باید راحت بتونی mp3 128 ya 320 و ..... رو گوش کنی ولی وقتی می خواهی همون 128 رو هم گوش کنی 4 - 5 با بافر می کنه . توی youtube و همه سایت ها این جوری هست
و این در صورتی هست که من قبلا 256 جای دیگه داشتم و هیچ مشکلی نبود
کلا با buffer آنلاین مشکل داره .
از لحاظ قطعی چطور؟
قطع میشه؟
من مصرف دانلودم بیشتر شباست.
مهمترین چیز برام این هست که قطع نشه و سرعتش خوب باشه.
از این لحاظ ها چطوره؟
قطعیش هم کم نیست ...نقل قول:
در کل خیلی پیشنهاد نمیشه
پینگ هم بالاست
نقل قول:
شاتل تو منطقه امیرکبیر پورت خالی نداره.
پس از کجا بگیرم؟
من الان 7 ماهه سرویس دارم سر کلا 1 روز کامل قطع نشده و هر مشکلی هم بوده همگانی بودهنقل قول:
شبانش هم خوبه
سرعتش هم همون سرعت سرویسی هست که میگیری و ثابت هم هست سرعتت
کدوم سرویسش گرفتی؟نقل قول:
شما یکم اغراق می کنید ... اصلا داتک هست و قطعی ...نقل قول:
من الان 7 ماهه سرویس دارم سر کلا 1 روز کامل قطع نشده و هر مشکلی هم بوده همگانی بوده
دقیقا همین دو هقته پیش بود که از عصر ساعت 6 تا 12 ظهر فرداش اینترنت قطع بود ، بعد شما چطور می فرمایید قطعی در کل یک روز نمیشه
سلامنقل قول:
بنده برای چی باید اغراق کنم ؟
من کلا زیاد تبلیغ نمیکنم چون هر چی کاربر بیشتر باشه کیفیت سرویس من میاد پایین
پس کلا دلیلی برای اغراق نمیبینم
در ضمن من گفتم قطعی دارم ولی توی این مدت همش رو بزاری روی هم یک روز نمیشه در کل !!
دقیقا توی جریان همین اتفاقات همه مشکل داشتن یا سرعتشون کم بود یا قطع بودن ولی برای من که داتک داشتم اصلا مشکلی نبود
حتی افت سرعت هم نداشتم
با سلام این بسیار حرف منطقی هست . قانون دوم نیوتن در مورد ایران میگه هر جا که مشتری زیاد بشه خدمات پاین میاد ( هر عملی عکس العملی هست در راستا ..................... )نقل قول:
من کلا زیاد تبلیغ نمیکنم چون هر چی کاربر بیشتر باشه کیفیت سرویس من میاد پایین
البته یک چیز هم بگم بستگی به مخابرات منطقه هم داره . اما بنده نوی 3 مخابرات ( ولیعصر . حافظ . امیرکبیر ) تست شده . در مورد قطعی هم باید بگم من تا حالا مثلا قطعی ساعتی نداشتم اما در روز 3 -4 بار دیسکانتکت میشه و دوباره وصل میشه همون موقع
ببینید موضوع اصلی که من زیاد با این حال نمی کنم این هست که چرا بافر و کارهای آنلاین این جوری هست ( اینها یک مشکلی دارن 100 % . )
برو لاوان ببین اگه اونجا سرویس میده بگیر ( لایزر ) . من قبلاٌ اونجا بودم نه قطعی داشت و سرعت واقعی و ثابت بود .نقل قول:
شاتل تو منطقه امیرکبیر پورت خالی نداره.
پس از کجا بگیرم؟
ولی در کل تحول نزدیکه مخابرات داره میاد با چه سرعت هایی و چه قیمت هایی ( روی کلیه isp رو کم کنه )
نقل قول:
سلام
اره یکم قبول دارم این مورد رو :11:
لاوان سایت داره؟نقل قول:
تعرفه هاش رو دارید؟
اره...نقل قول:
loveon.ir
شاتل نگفت چقدر باید صبر کنی تا ظرفیت تو اون منطقه افزایش پیدا کنه؟ اگه تا 1 ماه هم باشه ارزش داره صبر کنی. البته به مصرفت هم بستگی داره. اگه زیاد دانلود نداری لاوان خوبه. مشکل اصلی لاوان اینه که ترافیک شبانه رایگانش فقط روی سروسیهای Gold هست که اونم مینیمم قیمتش Gold-128 با 7 گیگ ترافیک در ماه 26000 تومن هست.:21:نقل قول:
که برای من و خیلی از دوستان به صرفه نیست.:13:
ولی اگه دانلود آنچنانی نداری میتونی Silver-128 با 3 گیگ ترافیک در ماه بگیری که 16500 تومن هست یا Bronze-128 سه ماهه با 5 گیگ ترافیک در 3 ماه که 31000 تومنه.(البته اگه خواستی Bronze-128 بگیری بهتره که Bronze-256 بگیری، چون قیمتش زیاد تفاوت نداره).
موفق باشی :20:
بچه ها لاوان که شبانه اصلا رایگان نداره،بجز سرویس گلد که 128 ماهی 26 تومان هست.
ولی ماتریکس 128 میده ماهی 4 گیگ،دانلود هم شب ها مجانی ماهی 18800
ماتریکس بنظر من بهتر هست،نظر شما چیه؟
من می خوام شنبه بگیرم،دیگه نظرای آخر بدید بچه ها :D
اره! فقط سرویسهای گلد شبانه رایگان داره که قیمتش بالاستنقل قول:
همون ماتریکس بگیر!
اگه 128 می خواهی بگیر . مشکلی نداره
لاوان نمایندگی لایزر هست ؟؟!!!نقل قول:
برو لاوان ببین اگه اونجا سرویس میده بگیر ( لایزر ) . من قبلاٌ اونجا بودم نه قطعی داشت و سرعت واقعی و ثابت بود .
--------------
کسی اطلاعات بیشتری از ADSL مخابرات کسب نکرد؟
اره لاوان نمایندگی لایزر هست!نقل قول:
کد:http://www.laser.ir/new_Theme.aspx?p=about_namayande
سلام خدمت دوستان
لطفا اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم .......
یکی از دوستام تلفنشون با پیش شماره ی 752 هست و میخاد adsl برداره رفته بود صبانت گفته بودن با این پیش شماره سرویس نمیدن و یک جای دیگه هم رفته بود که اسمش رو نمیدونست و تو همون ساختمان صبانت بود گفته بودن 15 نفر با همین پیش شماره جلوتون هستن...
خیلی شدید به اینترنت نیاز داره میخوام بدونم کجا تو شیراز میتونه بره تا کارش راه بیفته سرعت و این جور چیزا مهم نیست فقط یه جا باشه که این پیش شماره رو ساپورت کنه و زود کارشو راه بندازه چون میخواد بره وایرلس بگیره بهش گفتم کمی صبر کنه..
ممنون........
امین نت فکر کنم ساپورت کنه اونجا را...نقل قول:
اگه ادرسش هم بديد ممنون ميشم..........
توی سایتش فقط زده 750 را ساپورت میکنه ولی باید زنگ بزنی بپرسی!نقل قول:
ولی درپیت ترین شرکت adsl شیرازه ...:31::27:
کد:www.kara-amin.com
نقل قول:
fا توجه بر اینکه یکسال از لاوان می گیری و راضی هم هستی از سرویسهای گلدشون استفاده کن 256 با 20G در میاد 44500 تومان شبانه از ساعت 1 تا 7 رایگان و پنچ شنبه و جمعه ها هم رایگان هست
نقل قول:
با توجه بر اینکه یکساله مشترک لاوانی و از کیفیت هم راضی هستی می تونی سرویس 256 با 20G با شبانه از ساعت 1 تا 7 و سرویس پنچ شنبه و جمعه ها رایگان استفاده کنی
البته تا اونجایی که من در جریان هستم برای مشترکای قدیمی با همون تعرفه قبلی محاسبه می کنند .
زنگ بزن ازشون بپرس
فکر نکنم شرکتي اجازه گرون کردن داشته باشه مخابرات ولي عصر تماس بگير پيگيري کن نمي تونند قيمت رو افزايش بدهندنقل قول:
بايد کاهش بدهند نه افزايش
با سلام اگه یوزر قدیمی هستی . می تونی 256 رو با همون 38.000 تومان تمدید کنی . من تا 1 ماه پیش که لاوان بودم همین جوری بود
سلام
از بچه ها کسی می دونه چطوری باید وارد قسمت تنظیمات
linksys (cisco
وارد شد
این بالایی که میزنم پسورد میخادکد:http://192.168.1.1/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم یوز وpass هر دو admin باشهنقل قول:
بهترین سرویس دهنده (از لحاظ کیفیت سرعت و قیمت) تو مرکز دستغیب چه شرکتی هست؟
با تشکر
بهترین نداریم ... همشون یه مشکلی دارن:31:نقل قول:
شاتل خوبه که فکر کنم ظرفیت مرکز دستغیبش پره و باید چند ماه منتظر بمونید.
لاوان بد نیست اما قیمت هاش یکم بالاست.
ماتریکس هم به نسبه خوبه اما یکم قطعی داره ...
نقل قول:تایید میشه البته از بین بد و بدتر باید بهتر را انتخاب کرد!:31::27:نقل قول:
خودش از شاتل داره فکر کنم ولی احتمالا به خاطر ترافیک بالای اون مرکز هست که...
اره لاوان قیمتش بالاست و شبانه رایگان فقط سرویس های گلد داره که قیمتش خیلی بالاست!
به نظر ماتریکس را یه تست بکن...
دوستان امروز يه برگه ديدم كه تعرفه هاي يه شركت بود به نام ديتانت .كسي چيزي در مورد اين شركت ميدونه؟؟؟
سلام.می خواستم بگم کسی از دوستان دعوت نامه شاتل داره؟که بتونم تخفیف بگیرم؟من می خوام تا 10 15 روز دیگه از شاتل بگیرم.اگه زحمتی نیست یه دعوت نامه بدید که یه مقدار خرجم بیاد پایین تر.
(البته پیغامه خصوصی بفرستید).با تشکر
دعوت نامه فرستادم پیغام خصوصیت را چک کن!نقل قول:
راستی هر ساله همین موقع ها نمایشگاه هست که شاتل توی اون نمایشگاه غرفه داره و در اون مدت نمایشگاه که یک ماه فکر کنم باشه یک ماه اینترنت رایگان میدن اگه در اون مدت ثبت نام کنی! و 10 هزار تومان هم که با اون دعوت نامه میگیری !
زنگ بزن شرکت بپرس نمایشگاه از کی شروع میشه و تا کی هست!
بپرس ببین پورت خالی داشته باشن !
دیتانت همون شرکته هست که اینترنت هوشمنده میده ... ندیدم کسی ازش سرویس گرفته باشهنقل قول:
با سلام . خودش نماینده یک شرکت دیگه هست که اون هم تو شیراز هست و فکر کنم که سرویس های فن آوا رو میفروشننقل قول:
سلام دوستان
من داشتم چند صفحه اول و آخر تاپیک رو میخوندم به این نتیجه رسیدم که با اینکه هیچ حرفی از شرکت امین نت نیست و به قول دوستمون آقای ahriman323 در پیت ترین شرکت شیرازه (البته داخل رفع اشکال مودم هم اینو گفتید) ولی حداقل برا من عالی بوده (نصبت به توصیفات دوستان از شرکتهای دیگه)
1- موقعی که درخواست دادم درست یادم نیست اما بیشتر از 1هفته طول نکشید
2- این یه سالی که من دارم استفاده میکنم شاید 2-3 بار در حد نصف روز قطع شده !
3- با سرویس 128که من استفاده میکنم سرعت دانلودم بین 30-35 هست .
4- از ساعت 2-7 صبح بدون منت رایگان هست (مثل شاتل نیست که 1ساعتی یکبار disconnect بشه)
5- هزینش هم بد نیست .
***عید امسال هم یه 25 روز از دستشون در رفت سرعت دانلودم تا 200 میرسد کلی حال کردم اما بعدش فهمیدن خرابش کردن !:ِ
از ماه بعد هم میخوام سرویس 256 رو بگیرم که سرعت دانلودش به گفته یکی از دوستام حدود 50 هست .
البته اینایی رو که گفتم توی منطقه مخابراتی ابوذر ، وصال و سمت ستارخان و بلوار امیر کبیر (اسم مرکزاشو نمیدونم) امتحان شدس . جاهای دیگه رو نمیدونم.
پ.ن : راستی آقای ahriman323 از راهنماییتون داخل تاپیک رفع اشکال مودم ممنونم ، هر چی میخواستم جواب بدم نمیزاشت و منوشت باید پیغام توسط مدیر چک شود !
من از شاتل گرفتم
خیلی توپه
امین نت تک وتوک خوب در میاد