متاسفانه عکسی نمیبینمنقل قول:
عکس به این گندگی رو نمی بینی؟
Printable View
متاسفانه عکسی نمیبینمنقل قول:
عکس به این گندگی رو نمی بینی؟
مشکل از من نیست. الان من دارم می بینم.نقل قول:
مشگل صدای مکالمه تو سریای جدید حل شده؟ میخوام بخرمش ولی دوست ندارم این همه پول بدم بعد بیام خونه دل رودش بریزم بیرون بین w960 5800 موندم دوستانی که تازه خریدن کسی مشگل صدا داره؟
خب از دیشب تا به حال، یه آیکونه دیکشینری تو اپلیکیشن ظاهر شد و منم از خود نوکیا دیکشینری انگلیسی فارسی و یدونه دیگه رو داونلود کردم. هنوزم فکر می کنم نسبت به حجم 200 مگابایتی این فیرم ور و یه ساعت زمان آپ گرید کردن اون، چیز زیادی برای اکتشاف کردن وجود نداره ... :13:
اصلاح می کنم، 119.9 مگابایت. از طریق برنامه software updater داونلود کردم
نقل قول:خوب دوست من یونس جان که نوشته بود چه تغییری کرده! شما میتونستی اگه خوشت نیومد آپدیت نکنی!:13:نقل قول:
من الان دارم با Phoenix ورژن فارسی رو دانلود می کنم .
116 مگ فونیکس رو دان کردم تا الانم 105 مگ از فریمور رو.
خدا کنه به مشکلی بر نخورم:20:
مهدی جان به نظر من اگه فارسی خیلی به کارت نمیاد این کار رو نکن!نقل قول:
اکثر اونهایی که به مشکل برخوردن ورژن گوشیشون فارسی بوده!
جدی میگی؟ حالا که کلی دانلود کردم چی؟ آخه مسیج فارسی زدن واسم مهمه. با عربی هم که بعضی از منظورها رو نمیشه رسوند و بعضی وقتها باعث سوء تفاهم میشه.نقل قول:
هر جور میلته! ولی من که خیلی حال نمیکنم!نقل قول:
ولی کلا گفتم اکثرشون ولی بعضی ها هم بدون مشکل کار میکنه!
اصلا همون فریموری هم که دانلود کردم از بین رفت:31: دستم خورد به کنسل دوباره که دانلود رو زدم از صفر شروع کرد. مثل اینکه قسمت نبود گوشیمو فارسی کنم. الان با nsu میرم واسه آپدیت. راستی تو آپدیت کردی؟نقل قول:
براي 5800 SmartCom بهتره يا Garmin.
اصلا فرقشون چيه؟
از گارمین نمی تونی استفاده کنی چون تاچ گوشی عمل نمی کنه. البته یه آموزش یونس گذاشته بود که من نتونستم باهاش کار کنم. ولی با اسمارت کام می تونی کار کنی ولی بازم یه سری از امکانات رو از دست می دی.نقل قول:
نه بابا دو روزه وای فای ام قطع شده!نقل قول:
مگه با وای فای آپ می کردی؟ چه جوریه ؟ اکانت داری؟ هزینش چه قدره؟نقل قول:
بیا تو پخ بهت جواب بدم!نقل قول:
------------------------
دوستان یه نکته جالب! اگه رو گوشی رمز بذارید وقتی که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید تا زمانی که رمزتون رو نزنید گوشی کانکت نمیشه! اینو میگن ضریب امنیت بالا!:دی
میگن که تاچ صفحه ی 5800 زیاد حساس نیست!
راسته؟
بستگی داره با کدوم گوشی مقایسه کنی.نقل قول:
میگن که تاچ صفحه ی 5800 زیاد حساس نیست!
راسته؟
اگه با آیفون مقایسه کنی که حرفی برای گفتن نداره
از ال جی ویوتی خیلی بهتره
سلام دوستان
از اونجایی که جواد شدن گوشی برای من خیلی مهمه به نطر شما این گوشی در آینده زیاد و جواد میشه؟؟ مثل n95 و N73؟؟
الان داره تند وسریع مراحل خز شدن رو طی میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
از اونجایی که جواد شدن گوشی برای من خیلی مهمه به نطر شما این گوشی در آینده زیاد و جواد میشه؟؟ مثل n95 و N73؟؟
شما برو 8800art gold بخر دوست عزیزنقل قول:
البته1100 هم هست.الان دیگه همه 1200 دستشون هست و 1100 نایاب هست.شما که به امکانات کاری نداری و فکر خزیت هستی من این 2تا رو خیلی بهت پیشنهاد میکنم:40:
سلام.شما با گوشیت آپدیت کردی یا روش دیگه.میشه روش کارتو توضیح بدی؟نقل قول:
من حدود 1ماه دارم.از صداش کاملا راضیم،هم صدای مکالمه و هم صدای پخش موسیقی.اما دوربینش به نسبت ضعیفهنقل قول:
سلام دوستان من
کمی احترام همدیگه رو حفظ کنید
چه قدر باید تذکر داده بشه؟
همچنین جناب meghdaad دیگه بسه تبلیغات ال جی!
اینجا که جای تبلیغات نیست دوست من
توی چند تا کلوپ این تاپیک رو تبلیغ میکنید؟
5800
n79
85
6120
73
79
دیگه خواهشا تکرار نشه
ممنون از همه دوستانی که همکاری میکنن تا انجمن نظم خودش رو حفظ کنه
پستهای اضافی پاک شد
قربون همتون
حسین
ye soal
akhar in 5800 aslish kojaeiye
yeki mige majar yeki mige fand land
kheyliyam migan hamash chine leybel khorde
in moshkelo ba N 96 ham daram
پروداکت کد 0574324 که معرفی شده برای رنگ قرمز هست یا آبی؟
یا اینکه فرقی با هم ندارن؟
بچه ها درمورد سنسور رنگی کنار گوشی کسی اطلاع داره؟همین نوار آبی وقرمز رو میگم
نه با گوشی نشد، یعنی می گفت آپدیتی واسه گوشی وجود نداره. منم رفتم اولش سراغ گوگل که ببینم این قضیه تا چه حد جدیه، اخه 2-3 روز قبلش توی پست های gsmarena خبرشو دیده بودم ولی اونجا انعکاسی نداشت و می شد فکر کرد سرکاریه. به هر حال، وقتی تو کامنتهای سایتهای دیگه هم نشون داد، این بار رفتم سراغ برنامه آپدیت خود نوکیا که از روی مینی دی-وی-دی ریخته بودم تو کامپیوتر. اونم سرچ کرد و گفت ورژن گوشی الآن 11 هست، ورژن 20 رو آماده داریم :20:. توصیه اکید اینه که سارژ گوشی بالا باشه، البته خود برنامه میزان شارز رو detect می کنه و هشدار می ده. دیگه این که گوشی رو اصلاً و ابداً disconnect که ممکنه گرون تموم شه (اینو اونجا نوشته). خلاصه، بک اپ هم رو کارت حافظه یا جای دیگه بگیرید.
اون سنسور نیست و فقط یه نوار رنگیه! بعضی فروشنده ها واسه اینکه گوشی رو بفروشن دست به چه کارهایی که نمیزنن!نقل قول:
من شنیدم یکیشون داشت به مشتری میگفت این نوار دورش رو اگه کنار یه چیز رنگی بذاری رنگ همون رو میگیره!!!!!
تا اونجایی که من توی عکسا دیدم، رنگ مشکیش یه نوار سقید دورش داره. به هر حال، این نوار شبرنگ دور بدنه گوشی، به نظر من (تأکید می کنم: به نظر من) از بی ارزشترین و گولزنک ترین آیتمهایی هست که می شه در مورد بدنه 5800، مورد توجه قرار داد. مثلاً اگه از شامپو Pantene تا حالا استفاده کرده باشین (اصلاً لازم هم نیست استفاده کنین، فقط اگه توجه کرده باشین) روی درش، دورتادور یه نوار این جوری داره که به همین قِ شنگی بهتون چشمک می زنه. از صحبتهای اون آقای فروشنده محترم که بگذریم ...
والا به من گفتن اما به اون صورت چیزی ندیدم.نمیدونم خطای چشمه یا ... وقتی گوشی نزدیک رنگهای تیره میزارم رنگ آبی دورش تیره تر میشه و وقتی نزدیک رنگای روشن میزارم رنگ آبی دورش فقط روشنتر میشه.البته همون آبی هست فقط تیره و روشن میشه .شماها هم امتحان کنید و نتیجشو بگیدنقل قول:
منم زیاد اطلاع ندارم اما یکم که دقت کردم یه چیزی دیدم که نمی دونم خطای چشمه یا...نقل قول:
وقتی گوشی نزدیک رنگای تیره هست بعد از یک مدت رنگش آبیش تیره تر میشه اما همون آبی هست و و قتی نزدیک رنگهای روشن میذارم رنگ آبیش روشنتر میشه اما همون آبی میمونه .شما هم امتحان کنید چیزی متوجه میشید یا نه
سلام.نقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید اینو من نمی گم قوانین فروم میگه.
به نظر من که همشون لیبل خورده ان. البته یه زمزمه هایی مبنی بر مجار بودن هم هست. ولی به نظر من اینو هم خود موبایل فروشها در میارن از خودشون. شما همون Made in china شو بگیر خیالت تخت. هیچ عیب و ایرادی نداره. هر چی شد من اینجام:46:
دوست عزیز شما خیلی خوشمزه بودی.ممنون از راهنمایی شیرینی که کردی!!!!نقل قول:
وقتی من این سوال رو میکنم میدونم که اکثر گوشی ها همین مشکل را دارن.میخوام بدونم زیاد شدنش در چه حدیه..
متوجه شدی؟؟
دوستان آخرين قيمت خبري دارين؟؟
راستي ماكس مموري كه ساپورت ميكنه همين 8 هست يا بيشرم ميشه روش انداخت؟؟؟
نقل قول:
من دیشب علاءالدین بودم، طبقه سوم یکی 355 هزار تومن می داد، رنگ قرمز. از گارانتی نپرسیدم.
می گم قیمت این گوشی همین طور داره می ره پایین، چه دیدی شاید بعد از عید بشه با حتی 280-290 تومن گرفت. ولی فکر نکنم اونجورا بخواد خز شه، چون به نظر نمی آد هر تیپ آدمی با تاچ اسکرین حال کنه، به خاطر ظرافت و پیچیدگیهاش. شاید واسه خدا واسه برو بچسِ تحصیلکرده و باذوق نگرش داره :27:. کسی ایده ای داره ؟
کارت 16 گیگ هم هست، که بعضیا دارن. نمی دونم تو بازار ما پیدا می شه یا نه.
تا 32 رو ساپورت میکنه...
32:18:نقل قول:
خيلي زياده . از رو سايت نوكيا ميگي؟؟؟ كسي رو ديدي بيشتر از 8 بندازه روش؟؟
عکس ساپورت 16 گیگش تو رویوسایت موبایل رویو از 5800 هستنقل قول:
می خوای تا عکسشو بزارم
ضمنا گوشی های جدید نوکیا از سیمبین 9.2 به بعد شامل 9.3 و 9.4 محدودیت بابت ساپورت مموری ندارن!
همین الان پوریا روش 16 داره گمانم...32 هم من ضمانت میکنم میخوره...:46:نقل قول: