سلام.
نقل قول:نقل قول:آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!نقل قول:
Printable View
سلام.
نقل قول:نقل قول:آقا چرا اختلاف قیمت زیاد هست ؟! آدم شک میکنه !! . غیر از برچسب یشت دسته دیگه به چی باید حواسم باشه ؟!نقل قول:
من اینایی که تو توپخونه هست رو ندیدم.
نمیدونم بسته بندیش چه طوریه و آیا اصله یا نه
ولی اونی که تو هایپر دیدم دقیقاً همون بسته بندی اصلی رو داره که تو اینترنت هم میتونید ببینید.
دوستان کسی نمیدونه این پلاستیک ها رو کجا دارن یا اینکه این تعمیرگاهی که اون دوستمون گفتن چیه؟مثلا تعمیر لوازم خانگیه چیه؟
با سلام
یکی از رفقام یه دسته فراسو مدل fgp -545 خریده و یه مشکل بزرگ داره اونم اینه که تو بعضی از بازی ها مثل فیفا 10 کار نمیکنه و چندتا بازی دیگه.من تونستم دسته اش رو تو 4 تا بازی راه بندازم و درست عمل کنه ولی تو بقیه نشد که نشد.راستی تو ویندوز درست نصب شده(ویندوز xp ) چون همه دکمه ها درست کار میکنه وهمه چیز درسته.
اگه راه حلی داره که این دسته تو فیفا درست کار کنه لطفا بگید.و اگه بشه یه برنامه ای چیزی معرفی کنید که بشه با این دسته هم اون حرکات نمایشی تو فیفا 10 رو انجام داد ممنون میشم.
پیشاپیش سپاسگذارم.
سلام .
منم امروز رفتم و گیم ید 360 رو به قیمت 35 چوق خریدم :8: . قیمتشم چنتا مغازه ای که سوال کردم یا دیدم فیکس همین 35 تومن بود . توی این بسته بندی :
برای دسته ی سایبورگ هم مغازه های بر تویخونه و لباف رو گشتم ولی چون دیگه جونی برای نمونده بود سراغ طبقه های بالا نرفتم . سایبورگ رو فقط یه نفر حدود 45 قیمت داد .
فقط بعد از یه نموره بازی کردن با گیم ید یه سئوال بنیادی/فلسفی برام ییش اومده. اونم اینکه ، ملت چجوری با گیم ید بازی میکنن آخه ؟ همش انگشتام تو هم گره میخوره :31:
.
قمیت خوبی خریدینقل قول:
مبارک باشه
خوب همونطور که گفتم دسته های 360 باید بهش عادت کرد اولش برا همه یکم غیرعادیه برای همین اونهایی که با دسته های PS بازی میکردن کلا ازش ناراضی ان چون با سبک PS کار کردن و به اون عادت کردن
موفق باشی
آقا دسته ی ps3 رو نمیشه وصل کرد؟؟؟
اون خیلی بهتره
اگه بشه باید رسیورشو گیر بیاری اونم ساخت سونی نیست و کاره شخصی هست تو ایران به احتمال 90% پیدا نمیشه و اطمینانی بهش نیست و مشکل اصلی هم اینه که پشتیبانی ازش نمیشه و سازنده های بازی بزرگ معمولا دسته های اینجوری تو بازیشون شناخته نمیشه و تقریبا میشه مثله همین دسته 2 3 تومانی ها !!نقل قول:
ولی الان خوشبختانه یا متاسفانه چون XBOX 360 ماله مایکروسافته و ویندوز هم، بنابراین پشتیبانی از چیپست XBOX میشه
PS3 دسته اش از بلوتوث استفاده نمیکنه (به احتمال قوی چون چیزی دربارش تو اینترنت نیست)
موفق باشید
دوستان محبت کنین جواب بدیننقل قول:
آخه وی موت که برای وی هست سیگنال بلوتوث میفرسته و کامپیوتر هم به عنوان گیم پد اونو مشناسه میخواستم بپرسم کسی دسته ی ps3 رو تست نکرده؟؟نقل قول:
با سلام من یه دسته بازی مدل pu401-usb از اونایی که شبیهه پلی استیشنه خریدم وراحت میتونم باهاش بازی کنم ولی نمیدونم چطور باید ویبرشو فعال کنم حتی اون سی دی کوچک که همراش بود رو تمام برنامه هاشو نصب کردم ولی هرکاری میکنم شوکش کارنمیکنه حتی تویcontrol panelبه بخش گیم کنترل رفتم ولی اصلا گزینه ای به نام vibration وجودنداره که بتونم فعالش کنم خواهشن منو راهنمایی کنید.
نقل قول:
قیمت رو خوب گرفتی
مبارکت باشه
این از همون دسته های اصلی با بسته بندی ارجینال هستش که گفتم
سلام دوستان من یه دسته VI-911 ویرا گرفتم و هیچ نیازی به نصب هم نداره منتها تو بازی pes2010 نمی تونم تنظیمش کنم تو رو خدا کمک کنید ، به قسمت تنظیمات هم توی بازی میرم ولی باز تنظیم نمیشه چیکار کنم ؟؟؟
ویندوزم هم 7 هست
دوستان من با یه تبدیل از دسته های ps2 داخل پی سی استفاده میکنم ... قبلا که xp داشتم با نصب درایور هاش که داخل یه mini cd بودش . ویبرش کار میکرد . اما الان تو سون ... هیچ مشکلی نداره . فقط ویبره نمیزنه و تویcontrol panelبه بخش گیم کنترلر هم رفتم ولی اصلا گزینه ای به نام vibration وجودنداره . موضوع چیه ؟ قابل حل هست ؟
سلام دوستان یه مدل ارزون و خوب سراغ ندارین؟حدود ده تومن.مرسی
آقا امروز 2 تا دسته ارجینال پک دار خریدم دونه ای 30 تومن خیلی باحاله.
کسایی که با جوی استیک پلی استیشن عادت دارن هم میتونن با این بازی کنن
دوستان من هنوز منتظرم.کسی نیست بدونه این پلاستیک های زیر دسته رو کجا میشه پیدا کرد؟از چندتا فروشنده که گیم پد داشتن نداشتن.اگه کسی میدونه لطف کنه بگه.
نقل قول:
اینایی که فروشنده Game Pad هستن ندارن.
قاعدتاً تعمیراتی ها باید داشته باشن. ولی اونم بعید میدونم.
از خیرش بگذر و یه دسته تو همون رنج قیمت بخر
کسی نیست که بتونه مشکل ماروحل کنه من هم تو ویندوزxpامتحان کردم هم تو7 هیچ کدومش جواب نمیده.
با سلامنقل قول:
کسی از دوستان جواب من رو نداره که بده چون این دوستمون خیلی لنگه و حسابی از خریدش هم پشیمونه.
تو فیفا فکر کنم باید تنظیمات رو خودت بسازی واسه دسته که کار کنه...نقل قول:
کاربر krauser اطلاعاتش تو این زمینه کامله...ازش بپرس
سلامنقل قول:
منم این دسته رو گرفتم و پشیمونم.من pes بازی میکنم و کار میکنه.آنالوگ هاش هم کار میکنه.تو چند صفحه قبل یکی از دوستان یه برنامه گذاشته دانلود کن ببین به دردت میخوره.غیر از این راه من پیشنهاد میکنم بری سایت فراسو شماره شرکتشو پیدا کن.البته فکر کنم باید بری قسمت پشتیبانی سریال دسته رو بزنی تا شماره شرکت و اعتبار گارانتی رو بده دقیق یادم نیست.درکل یه سر بزن به سایتش بعد زنگ بزن ببین چی میگن.
سلام به همه دوستان
ميخواستم در رابطه نرم افزار xpadder راهنماييم كنيد
چطور ميتونم ايميج دستهها رو پيدا كنم ؛ اگر كسي ايميج دسته PS2 رو داره به منم بده
با تشكر
سلام دوستان.
من اگر دسته ی سیم دار ه ایکس باکس که جعبش سبز رنگ ه رو بخرم میتونم با دانلود و نصب درایورش روی PC هم بازی کنم ؟؟ میخوام بدونم با اون پد ی که جعبش قرمز ه از نظر سازگاری با بازی ها تفاوتی نداره ؟
بله میتونید ولی اگه بیسیمشو بخرید نمیتونید.نقل قول:
نه فرقی نداره.
سلام به همه دوستان.
می خواستم بدونم با xbox-360 controller wired میشه PES 10 رو به خوبی باری کرد؟
با تشکر.
سلام به همگی
من چند وقتیه یه دسته گرفتم از این چینی ها دبل شوک هم هست درایورشم نصب کردم ولی توی بازی فیفا 10 همون اولش که بازی اجرا میکنی شوک میده ولی دیگه توی خود بازی شوک نمیده
توی ستینگ هم هر چی اون گزینه Vibration و on میکنم خودش Off میشه
باشد چی کار کنم؟
سلام چند خریدی؟ذخیره میکنی یا نه؟نقل قول:
سلام به همه دوستان.
می خواستم بدونم xbox-360 controller wired با PES 10 مشکل compatiblity نداره؟
با تشکر.
نقل قول:
آره میتونید. تازه 10 تومن هم ارزونتره. به نفعت
نقل قول:
آره هیچ مشکلی نداره
اصلاً تو تنظیمات بازی، عکس دسته های Xbox رو کشیده
10 تومن :20:نقل قول:
خوب وقتی از منو بر میگردم خودش باید سیو بشه دیگه
دوست عزیزpc-center گیر می یاد؟نقل قول:
سلام به همگی من یه گیم پد وایرلس میخوام که خیلی هم گرون نباشه . حدود 30 تومن . پیشنهادتون چیه؟ گیم پد farassoo FGP-666 RF چطوریه؟ آیا 2 تا گیم پد وایرلس با هم میشه استفاده کرد؟
نقل قول:
جوابش خیلی سخته ؟:19:
نقل قول:
سلام به همگی
من چند وقتیه یه دسته گرفتم از این چینی ها دبل شوک هم هست درایورشم نصب کردم ولی توی بازی فیفا 10 همون اولش که بازی اجرا میکنی شوک میده ولی دیگه توی خود بازی شوک نمیده
توی ستینگ هم هر چی اون گزینه Vibration و on میکنم خودش Off میشه
باید چی کار کنم؟
نقل قول:مشکل من حل میشه؟نقل قول:
10 تومن :20:
خوب وقتی از منو بر میگردم خودش باید سیو بشه دیگه
سلام
دوستان من یه دسته بازی خریدم ، وقتی تو بازیها ازش استفاده میکنم شوک نداره.از کنترل پنل همه چی رو چک کردم مشکلی نداشت .
مثلا تو بازی شاهزاده ی پارس 2 تست کردم همه چیش درسته به غیر از شوک.
مشکل از کجاست ؟
کسی نیست کمک کنه؟نقل قول:
بعضی بازی ها شوک رو ساپورت نمی کنه مثلا یادمه توی فیفا 06 نسخه دموش وقتی تیرک دروازه رو نشونه می رفتی شروع می کرد به ویبرهنقل قول:
سلام. من یه نوتبوک 10 اینچ دارم. تو ویندوز فقط 2 رزولوشن 600*800 و 600* 1024 داره. مشکل اینجاست که برخی از نرم افزارا و صفحات وب رو که باز می کنم مفداری از صفحه پایینتر از محدوده نمایش LCD قرار میگیره و هرچقدر هم که پنجره را بالا میبرم بازم پایینش غیر قابل دسترسه.
کمککککککککککک کنید .:2:
سلام
من دنبال یه Racing Wheel هستم که یه دنده جدا داشته باشه قیمتش گرونم نباشه!
ممنون