نقل قول:
آره این دوستمون راه افتادن تو سرور های دیگه تبلیغ :)
البته اسمش چیزه دیگه هست ولی من میگم تبلیغ
موفق باشی دوسته من ولی با adsl سرور ران کردن مناسب نیست زحماتت حدر میره از من گفتن بود
Printable View
نقل قول:
آره این دوستمون راه افتادن تو سرور های دیگه تبلیغ :)
البته اسمش چیزه دیگه هست ولی من میگم تبلیغ
موفق باشی دوسته من ولی با adsl سرور ران کردن مناسب نیست زحماتت حدر میره از من گفتن بود
با سلام.
من میخوام آفلاین wow بازی کنم با پچ 3.1.3 ولی هر چی پست می دم میگن تاپیک های قبلی. شما آدرس دارید این آموزش ها رو تو یه فایل PDF جمع کنید و اریه بدید. این شکلی کلی هم دعاتون میکنیم.
اگه می خواهید یگید یرو پست های قبلی رو نگاه کن پست ندید . تاپیک پست بیخودت زیاد داره.
برای همینه ایرانی ها هنوز نتونستن یه سرور خفن بسازن که شلوغ باشه.
جواب بدبن به سوالاتم
سلام به همه دوستان
تا به اینجا تمام پست های این تاپیک استفاده از نسخه های Compile شده MaNGOS رو توضیح دادن من هم طریقه Compile کردن MaNGOS رو واستون قرار میدم امیدوارم که به دردتون بخوره
البته همینجا می گم که این کار بیشتر برای اون دسته از دوستانی به کار میاد که می خوان سرورشونو Online کنند
ابتدا یه برنامه Subversion احتیاج داریم من از یه نسخه Console استفاده میکنم که لینکشو واستون میذارم[php]http://subversion.tigris.org/files/documents/15/41686/svn-1.4.6-setup.exe][/php][php]http://subversion.tigris.org/files/documents/15/41686/svn-1.4.6-setup.exe[/php] بعد از نصب برنامه برای ساختن یک Folder واسه دریافت دستور زیر رو تو Command ، تایپ کنید
[php]cd \ && md SVN && cd svn[/php] شما در صورت تمایل میتونید از برنامههای دارای رابط گرافیکی مثلSVN Checkout استفاده کنید
همچنین به یه Compiler مثل Microsoft Visual C++ Express 2008 یا Microsoft Visual Studio 2008 یا نسخه های قدیمی تر احتیاج دارین
خوب واسه شروع بایدSVN Repository نسخه MaNGOS تون رو دانلود کنین واسه اینکار به روش زیر عمل کنین
[php]svn co http://mangos.svn.sourceforge.net/svnroot/mangos/trunk mangos
svn up C:\SVN\mangos
[/php] خوب حالا فایل C:\SVN\mangos\win\mangosdVC90.sln رو اجرا میکنیم ( در داخل پوشه win فایلهای دیگه ای مثل mangosdVC80.sln برای 2005 Microsoft Visual Studio و mangosdVC71.sln برای ورژن Microsoft Visual Studio 2003 وجود داره بسته به نوع Compiler فایل مورد نظر رو انتخاب کنین)
بعد از لود شدن Build Output رو روی Release قرار بدین بعد Clean Solution و Rebuild Solution کنید خروجی ما در آدرسC:\SVN\mangos\bin\win32_release قرار داره
اگه دوست دارین که Boss هاتون یه کم باهوش بشن اصطلاحاً Blizlike بشن باید ScriptDev2 رو به MaNGOS تون اضافه کنید
ScriptDev2 رو میتونین با دستور زیر دریافت کنین
[php]cd C:\SVN
svn co http://scriptdev2.svn.sourceforge.net/svnroot/scriptdev2 scriptdev2
svn up scriptdev2
[/php]خب به آدرس C:\SVN\mangos\src\bindings برید اونجا یه Folder به اسم scriptdev2 بسازین و فایلها رو به اونجا منتقل کنید داخل اون هم File های sln رو پیدا میکنین بقیه مراحل هم مثل Compile سورس MaNGOS می مونه
دوستانی که به من پیغامه خصوصی میدن توجه کنید عزیزان من با اینکه کاربره فعال هستم هنوز امکانه ارساله پیغامه خصوصی رو ندارم و این یکی از مشکلاتیه که در اکانتم بوجود اومده که با ارساله نامه به مدیریته محترم خواستاره رسیدگی به این موضوع شدم و تا جوابشون برای من ارسال بشه هرکدوم از دوستان که کاری دارن که نمیتونن اینجا بگن به ایمیل من پیغام بزارن من جوابشون رو میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولاً اولی رو بیشتر چک میکنم ولی به هرکدوم که ارسال کنین میخونم مطمئن باشین
سلام به دوستانی که سرور دارن اگه کسی نیاز به GM داره من متونم کمکش کنم البته سرورش باید واقعا سرور باشه انم شماره منه 09179273229
سلام دوستان میخواستم بپرسم که چطوری میشه به MANGOS آنتی چیت اضافه کرد البته من یک آنتی چیت دارم که Fly & Speed رو میگیره ولی نیاز دارم که Teleport هم بگیره اگر امکانش هست یک راهنمایی کنید .
و در آخر هم چطوری میشه لول inc Onyxia رو بالا برد که لول 60-70 وارد نشوند و فقط 80 ها وارد بشن در دیتابیس گشتم ولی اسم Onyxia نبود .
تشکر .
سلام دوستان
من میخوام آیتمهایی که از npc دراپ میشه رو خودم تعیین کنم چه آیتمی باشه توی دیتا بیس npc گشتم چیزی پیدا نکردم
دمیج لول و..... چیزهای دیگه است ولی آیتم نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
باید برین تو تیبل creature_loot_templateنقل قول:
سایت wowhead پولی شده کسی سایت شبیح اون سراق داره ؟
از من که پول نخواست اما به هر حالنقل قول:
کد:http://thottbot.com/
سلام دوستان جواب ندادین که چطوری میشه در Mangos برای Boss ها spell اضافه کرد ؟
برای اینکار باید scriptdev2 رو خودت کامپایل کنی برای اضافه کردن spell هم توی پوشه سورس scriptdev2\scripts دنبال boss مورد نظرت بگردنقل قول:
AI تمام boss ها به صورت یک فایل cpp اینجا موجوده با ویرایش این فایل میتونی spell اضافه یا حذف کنی و بگی که مثلاٌ در کدوم فاز این magic توسط boss استفاده بشه به هر حال شما باید با syntax زبان c++ آشنایی داشته باشین
همونطوری که حسین جان بارها توی پست های قبلی این مطلب رو گفتن با استفاده از quice میتونین تقریباٌ هر کاری تو DataBase انجام بدین تصویر بخشی که توش می تونید اینکازو انجام بدین واستون قرار میدم موفق باشیدنقل قول:
سلام
آقا میشه کمکم کنین من server رو واسه game netam راه انداختم خیلی هم باحال شده الان می خوام server رو بین 2-3 تا gamenet دیگه راه بندازم یعنی game net های دیگه هم بتونن وارد server بشن باید چکار کنم ؟
البته یک چیزایی راجبش تو سایت ها خوندم ولی به جایی نرسیدم اگه میشه کمکم کنین.
سلام میشه روش نصب 2.4.3 رو توضیح بدین ؟نقل قول:
من 100 بار نصب کردم ولی موقع starte server erorr میده چکار کنم.
دباره سلام
پچ 2.4.3 اولی رو راحت نصب کردم مشکلی هم ندارو ولی این یکی erorrr میده.
plz help
این ERORR رو میده
DON'T FIND VMAP
کد:http://forum.ragezone.com/f436/release-mangos-amber-releases-2-4-x-393756/
اگر میخواین repack معرفی کنین حتما مأخذ رو هم ذکر کنین
سلام
دوستان به این تاپیک هم سر بزنید در صورت داشتن توانایی در زمینه های ذکر شده هر چه سریع تر به ما اعلام کنید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4369623#post4369623
سلام دوستان
کسی میدونه تو arcmue چطور میتونم object اضافه کنم؟
مثل این
خیلی اسون! :11::11::11::20::20::20::10::10::10::31::31::31:
باید شماره object رو با دستور
look object {name.
بدست بیاری
با بد با دستور
go spawn {ID.
اون رو ظاهر کنی و اگر میخوای که همیشه بمن و پاک نشه یک عدد ۱ هم بده دستور بنویس مثل این
go spawn 15461 1.
har noo komaki khasti bahaam tamas begir!
سلام دوستان
ممنون از تشویقت :20:
راستش کمک که زیاد میخوام ولی فعلا که yahoo خرابه در اولین فرصت حتما باهاتون تماس میگیرم بازم بابت کمکت ممنون
سرور 100% رایگان که رو پتچ 3.1.3 راه اندازی شده:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
راستی همه پلیر ها تو این سرور دوناته هستن
باید سرور رو آنلاین کنی ، داخله Realmlist آی پی ADSL گیم نتتو بزار به بقیه هم بگو به جای ریلم لیست تو wow همونو استفاده کنننقل قول:
امیدوارم موفق باشی
برو توی Mangosd.config اینو پیدا کن vmap.enableHeight و vmap.enableLOS هر دوتاشونو جلوش بنویس 0 درست میشهنقل قول:
نقل قول:کد:www.thottbot.com
کد:www.wowdbd.com
سلام دوستان یک سوال داشتم
کسی بلد هست که یک Mount رو کاری کنیم که فقط توی یک Instance خاص use بشه ؟ مثل mount که در instance Ahn'qiraj هست .
سوال بعدی اینکه راهی وجود نداره اسم Boss رو تغییر داد با Quice هم انجام دادم ولی...
cussed با MaNGOS یا ArcEmu ؟ با ArcEmu کاری نداره یک سکریپت کوچیک و تمام اما با Mangos دقیق در جریان نیستم
کدوم emu از همش بهتره مهم سالم بودن باس ها و دراپ هست برام
جوابش رو پیدا کردم :)نقل قول:
برای اولی باید رفت توی spell_area
برای دومی هم باید بعد از عوض کردن اسم Boss پوشه موجود در wow / Cache / WDB / enGB رو خالی کنید .
باید Cache خالی بشه :)
البته برای MANGOS
خدانگهدار.
به نظره من منگوسنقل قول:
Mangos جواب میده .نقل قول:
خوب هر کسی نظر خودشو داره اما ArcEmu به نظر من هم قوی تره هم بهتر!
برای مثل میتونی Emu تمام سرورهای بزرگ رو نگاه کنی که بس همه Ascent یا جدیدش همون ArcEmu اعئه
مثل : Scape Gaming ..... WoWbeez ..... Toxic ..... و کلی دیگه!
بهترین repack کدومه واسه این؟نقل قول:
از نظر من این سوال که شما کردی باعث می شه که شما از این شاخه به اون شاخه بشی و کلی هم وقت با ارزشت گرفته می شه شما یک Emu انتخاب کن و بچسب به همون .نقل قول:
ArcEmu فیکس کردنش راحت تر از بقیه هست ولی فعلا خیلی Bug داره و اگر وارد نباشی نمی تونی کاری از پیش ببری
برایش شروع Mangos خوب هست .
ولی اگه یک repack خوب برای ArcEmu پیدا کردی حتما arc استفاده کن .
موفق باشی .
خوب اگه میخوای خودت شروع به کار کنی و سرور online فعال کنی با ArcEmu کار سختی داری اما واسه اینکه امتحانش کنی من این Repack رو بهت معرفی میکنم!
بلدی رپکک رو ران کنی؟ کاری نداره پوشه سرور فایل MySQL.bat بعدشم برو پوشه ArcEmu اونجا Logon و world .exe !
راستی نگفتی که چه patchای میخوای ! بگو من بلافاصله Repack میزارم وسعت!
راستی cussed خیلی با محل سکونت ات حال میکنم!!