مجموعه کلیدهای محصولات کسپرسکی در پست 832 قرار گرفته اندنقل قول:
اصلا دانلود کردید؟
Printable View
مجموعه کلیدهای محصولات کسپرسکی در پست 832 قرار گرفته اندنقل قول:
اصلا دانلود کردید؟
برای کسپراسکای آنتی ویروس 2010 ورژن 9.0.0.133
سریالی وجود داره؟؟
از طریق سریال اکتیو میشه
نه وجود نداره. beta license رو براش فعال کنید یا سریال های 2009 رو روش امتحان کنید.اگر نسخه آزمایشی 2010 رو میخواید لا اقل از آخرین Build هاش که در تاپیک زیر گذاشته میشه استفاده کنید.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=212062
ین لینک خدمت شما:نقل قول:
Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.372 Beta with Trial Ressetter
کد:http://www.easy-share.com/1905030307
کلید های فعال کاسپراسکای
KIS / KAV
1. قبل از وارد کردن کلید جدید ، کلید بلک لیست شده قبلی رو از کاسپر حذف کنید.کد:http://www.4shared.com/file/97238927/e74d984a/Kasper.html
2. از کلید های Kis و Kav به جای هم استفاده نکنید. kis=Kaspersky internet security kav=Kaspersky anti virus
3.بالای 90 درصد کلید ها برای ورژن 7 و 8 و 9 یکسانند اگرکلیدی مختص یکی از ورژن های 7 یا 8 باشه با ارور مواجه میشید که کافیه اون کلید رو حذف و از بقیه کلید ها استفاده کنید.
4.در ورژن 2010 هم بر خلاف ظاهر برنامه میشه از کلید استفاده کرد. به این پست رجوع کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3820449&postcount=892
5. کلیه آموزش ها و بقیه موارد مهم در صفحه اول همین تاپیک موجود هستند.
6. فقط سوالات و مشکلات در خصوص کرک و سریال کاسپراسکای رو در این تاپیک بپرسید و هر گونه بحث دیگری رو در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای انجام بدید.
سلام.
توی پست اول روشی برای دریافت کی های 6 ماهه برای آنتی ویروس کسپر اراعه شده بود! اما گویا دیگه جواب نمیده!
ممکنه راهنمایی کنید؟
ممنون.
آيا مشكل خاصي با اين روش داشتيد يا پيغام خاصي داد؟نقل قول:
در نسخه 2010 فعلا محلی برا وارد کردن کلید نیست، فقط کد رو میشه وارد کرد . راهی برا تبدیل key file به activation code نیست ؟نقل قول:
نقل قول:
کلا وارد سایت نمیشه!!
چه با پروکـسی! چه بدونه پروکـسی!
نمیتونم برم فرم رو پر کنم تا برام سریال ارسال بشه!!
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
فعلا بايد صبر كرد تا حداقل نسخه RC منتشر بشه.نسخه هاي بتا چنين قابليتي را ندارند.براي تبديل Key به Activation Code نيز راهكاري سراغ ندارم و بعيد ميدونم بشه كاري كرد(ولي عكس اين كار امكان پذير ميباشه).براي نسخه هاي بتا توصيه ميشه همون قسمت Activation Beta را انتخاب و فعال كنيد.نقل قول:
مشكلي نداره و براحتي وارد سايت ميشه.اين سايت IP هاي ايران را اجازه ورود نميده.نقل قول:
تست كردم و وارد سايت شدم.اينهم تصويري از محيط صفحه مربوطه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وارد سایت مذکور شدم ولی بعد از سه هفته هنوز هیچ کلیدی برام ارسال نشده!
مطمئنید بقیه اطلاعات غیر از ایمیل نباید خاص باشه؟
براي برخي از دوستانم و خودم ظرف 3-4 روز فرستادند و براي بقيه دوستانم اصلا نفرستادند.ظاهرا قرعه كشي ميكنند يا تعداد محدودي كليد دارند و براي همه نميفرستند.تقريبا ميشه گفت شانسيه.نقل قول:
به نظر من بهترین و در عین حال راحت ترین روش استفاده از Trial Reset هست چون راحت 1 ماه کار میکنه بعد از اونم 2 دقیقه کارشه و حل میشه اینقدر گیر بلک لیست و اینام نیستید.
سلامم..چجوري ريست ميكنيش؟؟:18:نقل قول:
جديدترين روش كسب سريال 6 ماهه قانوني براي محصول Kaspersky Antivirus در پست اول قرار گرفت.
اين روش كسب سريال 6 ماهه فقط براي كاربران لهستاني مجله PCWorld اختصاص يافته و قابل استفاده براي كاربران ساير كشورها نميباشه.اما با ترفندي كه به شما در پست اول دادم قادر به دريافت سريال 6 ماهه خواهيد بود.
در اين روش دردسر مربوط به تايپ حروف لهستاني نيز وجود نخواهد داشت.
سلام
یه رفیقی دارم دنباله راه هایی واسه اپدیت کسپرش می گرده چی کار کنه تا مشکلش حل بشه از فایرفاکس هم استفاده نمی کنه...؟کاسپرش 2009
ببخشید بقیه صفحه ها رو باز نمی کرد این اینترنتمون...
سلام.نقل قول:
در پست اول فایل موجود در آدرس زیر کرک زمانی کاسپر رو دانلود کن یه نت هست طبق اون عمل کن سریع کارت راه میوفته.
اون ثبت نام کد 6 ماه لهستان هم تموم شد!
Registration is now complete. You are welcome to participate in our activities in the future
جواب من رو نمیدید؟
با توجه به پايان يافتن كليدهايي كه به روش روز گذسته قرار دادم امروز براي دوستان روش جديدي براي كسب سريال 6 ماهه قانوني براي محصول Kaspersky Antivirus قرار دادم.روش انجام كار بطور كامل در پست اول توضيح داده شده است.نقل قول:
دوستاني كه از محصول آنتي ويروس كاسپر استفاده ميكنند هرچه سريعتر و قبل از اتمام سريالها نسبت به دريافت سريال اقدام نمايند.
دوست عزيز متوجه منظور شما نشدم.براي آپديت كاسپر نيازي به مرورگر فايرفاكس نيست.در صورت امكان دقيقتر مشكل دوست خود را توضيح دهيد.نقل قول:
می خواد کاسپرش(2009 )رو اپدیت کن حالا از چه طریقی میتونه اپدیت کنه ر احت تره؟
لطفا در مورد نصب پلاگین و فایل دومی که معرفی کردید برای فایرفوکس یه توضیحی بدهید.
آپدیت اولیه بعد از نصب کاسپر رو چون حجمش بالا هست میشه به وسیله برنامه kaspersky updater دریافت کرد بعد به طور دستی یا آفلاین وارد کاسپر کرد. بعد هم همون پوشه رو به عنوان پشتیبان به کاسپر معرفی میکنیم تا به همراه آپدیت های روزانه هم که بعد از این انجام میشند در دفعات بعدی نصب کاسپر استفاده بشند. برای آپدیت روزانه هم هیچ راهی به جز از طریق خود کاسپر نیست و بهترین و راحت ترین راه اینه که هر روز آپدیت انجام بشه تا ضمن حفظ امنیت لازم از انباشته شدن حجم آپدیت جلوگیری بشه. برنامه ای که گفتم و روش تهیه فایل پشتیبان همهنقل قول:
در پست اول تاپیک اختصاصی کاسپراسکای موجود هستند و اگر سوال دیگه ای بود همونجا پرسیده بشه بهتر هست.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
كار خاصي نداره.ابتدا افزونه يا Add-on اولي را كه معرفي كردم را دانلود كرده و روي آن دوبار كليك ميكنيد يا با فايرفاكس آنرا باز ميكنيد كه شروع به نصب كرده و يكبار فايرفاكس را restart ميكنيد.آدرس فايل دوم را در فايرفاكس وارد ميكنيد.از شما در خصوص نصب آن اجازه ميخواد كه شما اجازه داده و آنرا install ميكنيد.نقل قول:
هزینه فعال کردن یکساله ( قانونی ) چقدره ؟
هزينه خريد اكانت 1 ساله محصولات كاسپر در سايت نمايندگي كاسپر در ايران:نقل قول:
کد:http://www.athenaco.com/ir/security/kaspersky_products/kaspersky_home/kaspersky_home.asp
برای گرفتن سریال 6 ماهه تمام کارهایی که گفتید انجام دادم ولی
صفحه دریافت همچنان به زبان لهستانیه/ ضمن اینکه کیبورد را هم
به زبان لهستانی تغییر دادم و حروف تصویر نوشتم ولی هر بار که
زدم حروف تصوبر را قبول نمیکنه.
:19: سلام عزیزمنقل قول:
آقا ما هر کاری کردیم نتونستیم Key شش ماهه رو بگیریم. خواهش می کنم کمی بیشتر در مورد روشت توضیح بده .
مثلا اینکه برنامه U94 که برای دانلود گذاشتی به چه دردی می خوره و چطور کار می کنه.
بسیار متشکرم:40:
سلام ما ایمیل رو میزنیم اسمم وارد می کنیم ولی بقیه رو خودش پر نمی کنه
Kaspersky New Keys /23 May 2009
Milad Zahraei Exclusive(پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید)
کد:http://www.4shared.com/file/107234462/3c6ea827/Kaspersky_New_Keys__23_May_2009_.html
فایلی که miladzahraei گذاشتن رو بر روی kis 8 نصب کردم،فعلا که ردیفه.بازم ممنونم milad
با سلام
دوستان من می روم کافی نت و اپدیت کاسپرسکی را از سایت خودش دانلود میکنم بعد همون جا یک قسمت از کافی نت برای یکی از دوستانم هست و ائنجا کاسپرسکی فایل ها را میگیره و خودش را اپدیت میکنه(از روش دستی)
بعد من فایل ها را که میبرم خونه تا انتی ویروس خودم را اپدیت کنم تا 6 درصد که رفت یک ارور میده که انتی ویروس اپدیت نشده.در ضمن دوستان کی انتی ویروس هم فعاله یعنی اکتیو.
لطفا کمک کنید.
دوستان یک چیز دیگه هم میخواستم بدونم بعضی از این سایت های دانلود در ایران این اپدیت کاسپرسکی را برای دانلود گذاشتن ولی وقتی که دانلود میکنی داخلش 3 تا پوشه است
1.اتو پچیز
2.فکر کنم اپدیت
3.نمیدونم یادم نیست
دوستان داخل پوشه اپدیت که میشی مانند اون فایلی که از کاسپراسکی میگیری نیست و فایل ها داخل پوشه های مختلفی هستند خوب این ها را چه جوری باید اپدیت کرد.
با تشکر
سلام.نقل قول:
غیر از کرک و سریال بقیه موارد در تاپیک اختصاصی کاسپراسکای مطرح میشند. ممنون.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416
نقل قول:
سلام.
آموزش این روش رو برداشتین؟؟
نیستش دیگه!!
مهلت استفاده از آن روش تموم شده.اگر روش جديدي پيدا كنم حتما براي استفاده دوستان قرار ميدم.نقل قول:
فروش اورجینال کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2009فروش لایسنس اصلی کسپراسکای
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =20000 toman
یک سال برای سه کاربر
-----------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
---------------------------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY Anti virus 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
دریافت اکتیو کد و ثبت اون در سایت رسمی کسپر و دریافت کد اکتیو 1 ساله برای سه کامپیوتر یا یک کامپیوتر
پ. خ نمایید
با سلام به دوستان
من دیروز ورژن KASPERSKY Internet security 2010 RC رو نصب کردم اما مثل اینکه دیگه با کی اکتیو نمیشه کسپرسکی؟
آیا اینطوریه یعنی دیگه نمیشه با کی فعال کرد کسپرسکی رو؟
ممنون
استفاده از کلید برای فعال کردن ورژن 2010
به احتمال زیاد بعد از انتشار نسخه Final مجددا قسمت مربوطه برای وارد کردن کلید در صفحه اصلی رو قرار بدند. اما همین الان هم میشه این کار رو کرد.
بعد از تمام شدن یک ماه trial license یا در صورت تمایل به حذف کلید تریال ، مجددا قسمت activate trial license رو انتخاب کنید. اما کلید next رو نزنید. ارتباط رو با اینترنت کاملا قطع کنید. بعد next رو بزنید. حالا بعد از دقایقی تلاش برای ارتباط با سرور کاسپراسکای، ارور مرتبط نبودن با اینترنت رو میده. ارور رو ok کنید. درپنجره ای که باز میشه میتونید از کلید برای فعال کردن استفاده کنید.
سلام
در روش اول برای اکتیو 6 ماهه
در قسمت setting ، در کدوم یک ، باید ادرس و سریال رو وارد کرد ؟HTTP PROXYیا SLL PROXY یا ... یا همه ؟
من یار اولی و یه بار هم همه رو وارد کردم ، اما دیگه هیچ ادرسی رو باز نمیکنه !!!مشکل چیه ؟
و
دانلود u94 برای چیه ؟