الان اهواز 380 دارن می فروشن ! کجا نیومده پایین ؟
Printable View
الان اهواز 380 دارن می فروشن ! کجا نیومده پایین ؟
الان كرج 400 تا 430 می فروشن !!
هنوز گرونه!!! نمي تونم بخرم
دوستان منتظر پایین اومدن قیمت گوشی باشین ....
.
من دیروز علاالدین بودم فروشندگانی که جنسشون رو قبلاً گرفتن قیمتهاشون گرونه ... ولی کسانی که توی این 3 4 روزه جنس خریدن یا وارد کردن قیمتاشون پایین اومده ...
مثلاً دیروز n82 توی بیشتر مغازه ها 340 بود ولی طبقه 5 6 علاالدین 305 میدادن ... چرا ..؟ چون بارشون تازه رسیده و به قیمت جدید خریدن ... برای همین اگه یک هفته صبر کنید قیمت گوشیها پایین میاد
قیمتش با ورود گوشی های جدید پایین تر میاد ولی نه اینکه انتظار داشته باشید بشه 300 !! فوقش بشه 370 مثلا
در ضمن اگه دقت کرده باشید قیمت گوشی مثه n95 8g چند وقته تا حدودی تثبیت شده و اون بالاها مونده . بلاخره قیمت گوشی تا یجایی میاد پایین و بلاخره لااقل قطعاتش یه ارزشی دارن ! به نظر من زیر 380 به این زودی ها عمرن بیاد
سلام من میخوام از اونهایی که این گوشی را دارن برام بگن این گوشی چطوری است و چه معایب و مزایایی داره کیفیت عکس - ریل گوشی - هنگ کردن گوشی - سرعت - و...
سلام
قبل از اینکه گوشیمو فرمت کنم موقع تماس عکس تماس گیرنده به صورت تمام صفحه نمایش داده میشد اما بعد از فرمت کردن عکس به صورت کوچک نمایش داده میشه
چیکار کنم که به حالت اول برگرده؟
اگه از بکاپ contact استفاده میکونید ، تصاویر انتخابی را پاک و دوباره انتخاب کنید . درضمن اگرم خود عکس از گوشیتون حذف بشه ، عکس کوچک نشون داده میشهنقل قول:
لطفا یک دیکشنری که روی این گوشی جواب میده معرفی کنید.
چه طوری باید نقشه شهرها رو روی گوشی بریزم . یه سی دی گرفتم همه نقشه ها رو داره دو تا برنامه هم روش هست
garmin & smart com .
هر کدوم از این برنامه توی بخش برنامه ها (سیمبین سری 60 ویرایش 3) تاپیک جداگانه دارند .نقل قول:
از اونجا میتونید طریقه ی نصب برنامه و ..... رو ببنید ..... :46:
دوست گل هر 95% برنامه های گوشی هاس s60 v3 روی 9.3 FP 2 هم اجرا میشه + اینکه اکثر دیکشنری ها فرمت java و jar دارن و بی مشکل اجرا میشننقل قول:
سلام به تمام دوستان 85 دار عزیز . یه سوال : آیا صدای گوشی شمام کمه ؟! من N70 و N95 8GB داشتم قبلا (الان هم دارمشون) و باور کنید صدای n70 هم از این بلنتره ! با N73 دوستم که مقایسه کردم شاید صداش 10 برابر بود !! آیا گوشی من موردی داره ؟ آیا همشون اینطورین ؟ آیا صدای گوشی های نسبتا جدید نوکیا مثه 79 و 78 وهم 82 حدودا باهم و با 85 یکین ؟ تنظیمات خاص واسه صدا که نداره ؟
اینم بگم صداش همه جا کمتره ، حتی صدای رینینگ تونشم از n70 کمتره ؟!
صدای ان 79 و ان 85 پایینه در سری ان به نظرم بالاترین صدا ماله ان 73 هست دنبال تنظیم خاصی هم نکرد که وجود ندارهنقل قول:
ازدوستان کسی میدونه که این فریمور و آپدیت جدید 85 کی میاد ؟ آخه یکی از دوستام میگفت که با آپدیت جدیدی که میاد صدا هم خیلی فرق میکنه .خودش 82 داره ومیگه که قبل آپدیت صداش کم بوده و با آپدیتی که کرده صداش توپ شده. کسی تواین ضمینه اطلاعاتی داره ؟
کسی نمیخواد جواب سوال بالایی منو بدهنقل قول:
اگه حاشو داشته باشین از اول تاپیک باید پستارو بخونین .کاملا بحث شده درباره نقاط ضعف و قوت این گوشی .نقل قول:
آیا کسی تونسته راه حلی برای مشکل صدای این گوشی پدا کنه ؟!! صدای پایینش منو آزار میده ! به نظر شمام صداش پایینه ؟
صدا ی رادیو که اصلا افتضاحه .ایا بااپدیت این مشکل صدا برطرف میشه؟:13:
نه ... من دارم افتضاحه ! اما رادیو n78 عالیه
دوستان کسی میدونه چرا وقتی رو این گوشی برنامه ای جاوا نصب میکنم صدای اون اجرا نمیشه.
ببخشید سئوال تکراری می پرسم ولی این گوشی برای اولین بار چقدر باید تو شارژ باشه و بعد از شارژ کامل چند روز کار می کنه
n85 meshkisho bekharam?
farghy nadare?!
rasty alan chande?
man 400 gheymat daram.bebakhshid farsi naneveshtam;in keyborde farsi nadare!!
شما برای اطلاع از قیمت انواع گوشیها میتونید به تاپیک قیمتهی گوشی مرتجعه کنید ... چون اونجا زودتر به جوابتون میرسید ...
فکر نمیکنم مشکل از گوشی باشه . من بازیها و برنامه های جاوا نصب کرد م هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
6الی8 ساعت.نقل قول:
تا پنج روز را جواب میدهد.
سلام
دوستان به نظر شما n79 یا n85 ؟؟
به جز صفحه نمایش تو چیز دیگه ای با هم فرقی دارن یا نه؟؟
ممنون
دوست عزیز مگه 85 بجز مشکی رنگ دیگه ای هم داره ؟ یه سری به سایت نوکیا بزن . 85 فقط رنگش مشکی و قابشم فک کنم قابل تویض نیستشنقل قول:
این دو گوشی دقیقا عین هم هستند حتی میزان صداشون و دارای سیستم عامل دقیقا یکسانی هستند فقط فک کنم همونی که گفتید 85 صفحه نمایش بهتر و با کیفیت تری داره و کشوئی هست .نقل قول:
یه چیز دیگه هم یادم اومد . 79 با usb شارژ نمیشه و مموری کارت 4 داره که ماله 85 8 گیگ هستش
البته بین گوشی های نوکیا به نظرم 85 تنها گوشی هست که با usb هم شارژ میشه
من می خواستم با این گوشی یه کلیپ رو بلوتوث کنم ولی دیدم که تو آپشن های کلیپی که انخاب کرده بودم هیچ موردی برای send که از اونجا بلوتوث رو انتخاب کرد وجود نداره . ( بلوتوث رو قبلا روشن کرده بودم ) . می خواستم بدونم برای استفاده کردن از بلوتوث برای اولین بار و فرستادن یک فایل باید تنظیمات خاصی انجام داد ؟
در ضمن از گوشی های دیگه بلوتوث گرفتم ولی نمی دونم چه جوری باید بفرستم
شما باید وقتی فایل مورد نظرتون به صورت thumbnail هست گزینه send رو از option انتخاب کنید وقتی در حالت باز شده هست گزینه send نداره .نقل قول:
نقل قول:
to site age negha konid poshtesh meshki nist.
sery jadid ke omade to bazar tamam meshkie,ham posht ham jelosh.
در اصل قهوه اي هست نه مشكي
بنده هم میدونم چون 85 دارم . چون رنگی اصلی گوشی رنگ روی گوشی حساب میشه گفتم مشکی . کنارهاش قهوه ای کدر هست و پشتش قهوه ای براقنقل قول:
سلام اگه ممکنه کیفیت دوربین n85 رو چه از نظر فیلم و چه از نظر عکس با دوربینهای n82 ,n79 و n95 8gb مقایسه کنید.
ضمن اینکه موقع خرید حتما کارت حافظه 8 گیگ در جعبه هست یا نمیتوان مطمئن بود؟
برای دیدن عکس ها به این بخش مراجعه کن.نقل قول:کارت حافظه روی خود گوشی هست.:20:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219406