چرا؟به نظرم حالا که دیر اومده توی کار 8 مگاپیکسلی ها باید یه چیز خوبی معرفی کنه.
چرا؟به نظرم حالا که دیر اومده توی کار 8 مگاپیکسلی ها باید یه چیز خوبی معرفی کنه.
xperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از X1 بالا تر باشه با WM 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
دلم لک زده این اکسپریا جدیده بیاد که احتمالا سونی اریکسون با x1 تجربه موفقی داشت ببینیم ادامه کار چیکار میکنه البته اینم بگم خداییش توی x1 کم نذاشته ولی چون انتظار همه بیشتر داره میشه از این کمپانی بهتره x بعدی بیان به بازار
یه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشه :27:نقل قول:
حميد اين همه گفتي هيكارو هيكارو .. اينه هيكاروت؟ اه اه
خبرات خوبه ولي حيف كه به واقعيت نمي پيوندن!
ها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
داشتم تو این یه ماهه مو می کاشتم ! هر هر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کجایی حمید کچل ؟
آره کرولا معرفی میشه با سیمبین9.4 ولی تاچ نیست
واقعا ها ال سی دی 3 اینچی میزاره بدون تاچ.. فکر کنم میخواد بازار n97 رو خراب نکنه .
سلام بر تو داش حامد....ایول به شماها که تاپیک رو نزاشتین بمیره :31:نقل قول:
ایول به حمید.کجایی بابا.دلمون برات تنگ شده بود.
امیدواریم که با دست پر بیان توی میدون.دی...
8 مگاپیسکلی نوکیا هم دیدن داره.زوم اپتیکال رو شاخشه.
ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست :دی
زوم اپتیکال رو فکر نکنم. ولی میگن عکسهای بسیار خوبی میگیره .
آره به خدا ما هم عادت كرديم! يه چيزي بده كه بشه باش پز داد حالا نيومد هم نيومد! :دینقل قول:
ها منم امیدوارم .. خوب حالا خفن مفن معرفی کنه , هشت ماه دیگه ریلیز کنه طوری نیست
كوووو؟ نشون ما هم بده! بابا اينا همش دلخوشيه! اسم تاپيكو عوض كنيم بكنيم كلوپ افسانه هاي سوني اريكسوننقل قول:
xperia جدید آخ جوووووووووووووووووووون خدا کنه از x1 بالا تر باشه با wm 6.5 و اتو رتیت و مانیتور بزرگ تر و سی پی یو قوی ترو خلاصه ترو ترو تر
يه خبر بود چند تا صفحه قبل گذاشته بودم كه چند تا گوشي تاپ سكرت سوني را دزديده بودن ... نفهميدي چي بوده؟ نكنه اين c903 بوده؟ اه اهنقل قول:
یه مشت از خدا بی خبر منو اغفال کردن .. به جان حاجی خبر ها درسته منتهی سونی اریکسون خود درگیری داره یهو روز موعود نظرش عوض میشه
خداي من گواه اگه توي دو ماه سوني اريكسون گوشي شاخ معرفي كرد كه كرد وگرنه من اسم خودم رو از ليست هوادارانش عوض مي كنم! حالا ببين من كي گفتم! ميدوني الان چند ماه گوشي خفن نديديم؟ 1 سالي ميشه كه من گوشي خوب از سوني نديدم!
Wm 6.5 رو رو حساب گفتم چون قراره تو همون نمایشگاه معرفی بشه و 3تا گوشی هم که این سیستم عامل رو دارن هم باهاش معرفی میشه
کسپریای جدیدم که قراره معرفی بشه ممکنه یکی از این سه تا باشه البته اگه wm باشه
با این قسمتش شدیدا موافقم البته من که از شما هم دلسر تر شدم اصلا امیدی به سونی ندارم یه ساله سونی داره اینطوری کار میکنه --->:2::2:نقل قول:
فقط میتونم اینکار کنم :19:
ممکنه معرفی بشهنقل قول:
ها یه خبر ضد حالم بدم که تو چند ماه آینده سایبر شاته بهتر از c905 معرفی نمیییییییییییییشه !! نزدیکای کوارتر سوم 2009 یکی میاد ... به هر حال تو بارسلون معرفی نمیشه.
مگه همین x1 لعنتی نبود؟
تو بارسلون معرفی شد
اکتبر ریلیز شد
8 ماه بعدش
این کارش رو سونی اریکسون بذاره کنار که خوبه
الان دیگه سونی باید از اریکسون جدا بشه
منم میرم طرف سونی :دی
اریکسون چون اروپاییه ممکنه به مشکلات مالی خورده باشه
اگه کلا تر بزنن و جدا هم نشن از هم منم از سونی اریکسون میکشم بیرون
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی:دی
[
سمت نوکیا که نمیرم
سامسونگ هم که از فاصله 2 سانتی زمین بخوره نابود میشه طرف اونم نمیرم
ال جی هم که متنفرم ازش
بقیه هم که هیچی
میرم سمت general mobile
:دی
:دی:دی[/quote]
کاملا تایید میشه
منم خیلی از این خوشم اومد ولی یه جورایی شبیه دیاموند هستش
به نظرم X بعدی اگر معرفی بشه
اول ویندوز موبایل 6.5 روش هست.
دوم کیبورد نداره.سوم هم accelerometer داره.
TV out هم خواهد داشت.
شاید دوربینش 5 بشه.
اینها رو از خودم در وکردم.
خوبه؟اینها رو از روی شناختی که از SE دارم گفتم.
سلام به همگی .
امروز سونی اریکسون در ژاپن و تحت شبکه CDMA گوشی S001 رو معرفی کرد .
به گفته سونی اریکسون اونهائی که فکر میکردن C905 یعنی آخرین تکنولوژِی سونی در ارائه گوشی با دیدن این گوشی نظرشون عوض خواهد شد .
Sony Ericsson S001
امکانات این سایبرشات جدید و مختض ژاپن سونی اریکسون :
1. صفحه نمایش 3.3 اینچ از نوع OLED و رزولوشن 854×480 پیکسل
2. دوربین دیجیتال 8.1 مگاپیکسل با فلاش و smile shutter
3. mobile TV
4. GPS
عرضه فقط در ژاپن .
هر چی فکر میکنم نمی فهمم
چرا فقط در ژاپن تولید میشه ؟ چرا ؟ چرا ؟؟؟
مرسی امیر .. عکساشو من چند روز پیش دیده بودم یه گوشی دیگم هست فکر کنم واکمن بود و ال سی دی خری داشت !
علی کچل دلش رفت ! :دی بیا در آغوش اسلام ..
آقا یه کد نیم دیگه اضاف شد .. frida !
گمنام ! معلوم نیست از کدوم سریه !
نقل قول:
آقا خوب وقتی می بینی اینجا هم بزار ما هم ببنیم
اگه میتونی واکمنرم پیدا کن برامون بزار
از اکپریا جدیده چه خبر ازش عکس نمی تونی بزاری؟
واکمنه اسمش PREMIER 3 هست :
live shots for the glory of 3.3" fWVGA OLED screen (scroll down to the bottom of the linked page)
S001 official siteکد:http://k-tai.impress.co.jp/cda/article/news_toppage/43758.html
Premier3 official siteکد:http://www.sonyericsson.co.jp/link/top/c_1_090128.html
کد:http://www.sonyericsson.co.jp/product/au/premier3/index.html
حالا این خبر اومدن x جدید چقدر صحت داره یا شایعه هستش ؟
نه میاد حتما ولی اطلاعاتی ازش ندارم.
Sony Ericsson Premier 3 Walkman phone records songs directly from CD
The Sony Ericsson Premier 3 is the latest addition to Japanese phone operator KDDi's portfolio. The clamshell has everything an audiophile can ask for - it comes with Sony's proprietary 'clear audio technology' which enhances audio playback, a dedicated remote control with microphone and music controls, robust media player and the best of all direct sound encoding recording from a CD player. Just plug in the 3.5mm plug to the CD player from the remote and you can rip CD's directly. Apart from this it supports direct music downloads using the 'Lismo service'. Also bundled with it are Sony's high end EX earphones. Coming to the standard specifications the 'Premier 3' has a high resolution 3 inch display supporting (480×854 pixels), 3 Megapixel camera, Bluetooth, GPS, Infrared and 50MB internal memory. The phone does one huge drawback, it has a Micro SD card slot which can take only 2GB of memory which is way too low considering the fact that it is a music phone with a large screen on which you can watch videos comfortably. You disappoint me Sony Ericsson.
Direct recording from CD player
Docking station with Stereo speakers
کچل خودتی (از آواتارتم معلومه)نقل قول:
نه دلم نرفتم !(کلا از خرید کمرافون منصرف شدم این دابلیو300 خوب عکس میگیره:31:)
اگه بخوام گوشی بگیرم یه گوشی تاچ بت سی پی یو سر حال می خرم نه کمرا فون
ولی واقعا چرا همچین گوشی ای عرضه جهانی نمیشه ؟؟؟
یه عکس از اکسپریا ی جدید
[5:13 AM | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
I am speechless. This is one of the most awesome handsets I've ever seen!
Today I got a really (and I mean really :D) interesting e-mail from someone seeming to be one of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] readers. The e-mail mentioned some warm words about our blog and contained one very interesting picture. Is this a leaked (or spy) photo of the upcoming handset from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?
To me, this device seems to be a high-end handset from the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] line.
To be honest, when I first saw this photo, I thought that it was not yet announced Paris ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) and my gladness had no borders. I've been waiting for P5 for quite long, but the device on the photo is obviously a new High-End [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] handset!... And this is why I think so.
First off all, I think you'll agree that the whole look of the handset resembles that of the recently announced [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Second, it's obviously based on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . The picture on the screen speaks the same... And I think Paris (Sony Ericsson P5) or Sony Ericsson's other [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from P series will be based on [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and not WM.
So let's look at the photo and consider it.
Look at this HUGE screen, it's much bigger than X1's and believe me - the screen of the X1 is big :) and its obviously touchscreen.
As you can see, the form factor of the device is horizontal slider (Like Sony Ericsson X1) and there are no buttons on the front side of the phone!!! This means that the screen is touch sensitive and it doesn't need buttons (Like iPhone, wow). The capture on the screen is unknown to me. As I know, X1 has a different UI, at least this one is different from that, which was shown on the presentation of the handset. But the opened tabs are almost the same as on X1 screen, which was shown on the 3GSM.
The keyboard pretty much looks like that of X1, but if we take a closer look, we can notice a little thing on the right side of the keyboard (Look at the #1 mark on the picture). Frankly, I don't have the slightest idea what it is. Maybe a "scroll" button? Or at least I hope so :D Scroll would be great...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Unfortunately I can't see the front camera or the whole left side of the front view, or back view of the phone to tell with which camera is equipped this miracle, but I guess, after those visible specifications, which we can see on this leaked photo, Sony Ericsson never dares to put bad camera, I think there will be at least 5MP one, with Auto Focus.
OK, and at last words about this photo. To be honest, in my own opinion, this phone is too good to be true. At a moment I think that this picture is another fake, but it's so realistic that it's really difficult to be sure. Either way, bravo to the creator of the photo or to the creator of the device. If this is a real device and the one that can be released anytime soon, then not only will this device be iPhone killer, it can be a killer of every high end handset!!! Of course, this assumption is based on the look as I have no idea what the specifications are.
If we manage to get more pictures of the device, we will post them as a follow up.
As always, our readers' comments are welcome.
کجام کچله ؟ کلاهم ؟! :31:
خوب دیگه ژاپنی ها همینطوریند لامصب ها خدای تکنولوژی هستند ولی کم کم وارد بازار ه جهانی میکنند... همین شارپ و نیگاه .. لامصب لیدر غولیه تو تکنولوژی و نو آوری ..سونی اریکسونو میزاره تو جیبش تو مبحث گوشی موبایل ! سرشناس ترینه تو ژاپن ولی کو گوشیهاش تو بازاره جهانی ؟ حالا تازه یه فکرایی کرده کم کم گسترش بده .. خدا وکیلی یه همچین شرکتهایی برای بازار ه جهانی گوشی بزنن بقیه باید جمع کنن برن ! بهترین ال سی دی (در مبحث موبایل کلی در مورد ال سی دی اطلاعات کافی ندارم ) یه ژاپنی میگفت اول شارپه دوم براویای سونی اریکسون (در اصل سونی :31:) سومی رو یادم نیست!
اون عکسی که از x احتمالی گذاشته دوستمون همون 1-2 ماه بعد از معرفی x1 توی نت اومد.ولی به نظرم میتونه خودش باشه.احتمالا کار دست نقاشه.دی..
مطمئنا x1 که نیست.ولی خوب فتوشاپ کارها هم خیلی حرفه ای هستن.
حمید
آماری نداری از سایز صفحه نمایش و اینکه کیبورد داره یا نه؟
اين ديگه جه امضايه؟ چلنجر چيه؟ با اون دوربين پوكيدش! نيازي به چلنجر نداره ...نقل قول:
the first european 8 megapixel phone is still waiting for a challenger
حامد جان الان دور دور فتوشاپ کارا شده برای خودشون شب خوابشو میبینن فرداش طراحیه گوشی میکنن :31:نقل قول:
@ حامد
نه والا خبر ندارم ..کسی چیزی نمیگه میگن سورپزایز باشه بهتره !
آقا روز شمارو بریم با هم ؟ 19 روز مونده با امروز ! بزارین تو امضاتون !
من میگم بهتره انقدر روز شماری نکنید چون احتمال اینکه سونی گند بزنه خیلی زیاده اونوقت بدجوری ضد حال میخوریم
بالاخره یکی دوتا گوشی خوب داره بالاخره.بهتر هست بد بین هم نباشیم.
راسته میگه حامد ! حداقل سه تا خوب داره !
چند تا عکس پیرو گوشیهای اخیر :
لعنت به هر چی ژاپنی و کره ای که محصولات خوب فقط برای خودشون می خواد
حمید جون امسال --- و ال سی16 ملیون و فیلم برداری با کیفیت بالاتر از qvga تو گوشی های سونی اریکسون به کار میره یا نه ؟؟؟؟
اون گوشی که 12 مگاپیکسلی هست وسط های سال به اونور معرفی میشه.اون خیلی خفن هست.
خدا کنه یه 8 مگاپیکسلی دیگه بیرون بدن به همین زودی ها.یکی کمه.اون هم که خیلی نتونسته با innov8 رقابت کنه.
--- رو خبر ندارم ولی ال سی دی 16 ملیون رنگ استفاده میشه .. همین هیکارو ال سی دیش 16 ملیون رنگه (میگن البته) ... فیلم برداری هم میگن یه فکرایی کرده ..ولی هیکارو همون qvga سی فریم هست حالا تا ببینیم بقیه چه جورین .. دوربینش هم 8 مگاست .. به نظر من c905 عکساش خیلی خوبه .. در اصل تو شب که بی رقیبه تو روز هم خیلی خوبه و اگه یه ذره عکساش بی روحه ماله فریمورش هست و مشکل سخت افزار نیست .. یعنی همین گوشی 8 مگی ال جی تابلو هست.. باهاتون شرط میبندم ماژول دوربینش عین c905 هست .. دقت به عکساش کنین متوجه میشین .. فقط ال جی فریمورش رو طوری تنظیم کرده که عکساشو شارپ کنه ..تو c905 عکسها رو ملایم (سافت) میکنه که به نظر من یه مقدار زیاد سافت میکنه عکس بی حال میشه ... تو فریمور جدید سونی اریکسون باید یه حالی به درایور دوربینش بده !
اگه اینجوری باشه که خیلی ضایع استنقل قول:
کی می خواد دست برداره از این فرمت آخه ؟!!
آره.من هم شنیدم هیکارو qvga هست.پرسیدم گفتن واکمن هست و ازینا.
خلاصه بیخیال نمیخواد بشه ظاهرا این se از این سیاست مسخرش در مورد فیلم برداری.راستی فیلم برداری این گوشی های جاپونی چطوره؟
اونها باید خفن باشه.
اين هم بعيد مي دونم!نقل قول:
خلاصه بیخیال نمیخواد بشه ظاهرا این se از این سیاست مسخرش در مورد فیلم برداری.راستی فیلم برداری این گوشی های جاپونی چطوره؟
اونها باید خفن باشه.
سونی اریکسون با ibm قرارداد همکاری با هم بستن.از توش چی در میاد خدا میدونه.دی...
فیلمبرداری qvga فکر کنم به خاطر خصاصت سونی اریکسون تو استفاده از cpu گوشی باشه!
یعنی cpu گوشی توان فیلمبرداری تو اون اندازه رو نداره.
تو این زمینه ها به نظرم سونی اریکسون خیلی خصیصه!
تو اسمارت فن هاش هم همینه. حتی تو پاریس هم داشت از همون cpu چند سال قبل استفاده میکرد! همه برند ها رفتن رو 2 هسته ای و arm11 و بالای 300 مگاهرتز ولی سونی هنوز تو arm9 200 مگاهرتزی مونده!
یه گوشی all in one هم که نزد بیرون . چون یه سری به اسم سایبرشات هست سری واکمن عکس و فیلم بدی داره و برعکس از qvga با 30 فریم برسه به qvga با 15 فریم!. چون سری واکمن هست بقیه مثلا P1 که مثلا گوشی high end بود باید با هدست چند سال پیش k750 بیاد! یا مثلا با یه پلیر معمولی و ضعیف تر از پایین ترین سری های واکمنش! یه اسمارت فن با دوربین خوب نداد بیرون!
به نظر من سیاست سونی اریکسون اشتباه زیاد داره!! البته هنوز نتونسته سیاست مشخصی داشته باشه و هنوز خودشون نمیدونن دارن چیکار میکنن! یه دفعه یه چی میدن بیرون و ولش میکنن. بعد از k750 دوتا مدل شاخ از k دادن و بعد تمومش کردن. سری R چی شد؟ F چی؟ D هم که معلومه!!
در کل من خودم حداقل یه سالی میشه که فقط با حرف و حدیث ها و شایعات و کانسپت ها دلم رو خوش میکنم!! در حالی که برندهای دیگه دارن روز به روز جلوتر میرن.
به نظر من که سونی داره بیشتر به خاطر اسمش فروش میکنه و اینکه تولیدش تو چین باعث پایین بودن قیمتشه! وگرنه اگر همین وضع رو یه برند دیگه داشت تا الان کله پا شده بود!!
درسته.ظاهرا خودشون هم به همین نتیجه رسیدن .واسه همین دارن برای گوشی های high end برنامه ریزی میکنه که دیگه میافته واسه آخرهای سال 2009 و سال 2010.
اینها اومدن تمرکز رو روی mid range و low end گذاشتن بعد دیدن ای بابا جواب که نداد هیچ رفتن توی کار ضرر.
حال امید داریم به آینده.
ببینیم چیکار میکنه.
چیزی که نمیشه شک کرد بهش هسن هست که اگر بخوان میتونن.
در مورد CPU هم دقیقا همین که گفتی.دیگه بس که توی سایتهای مختلف اعتراض شنیدن واسه پاریس دیگه اون و یکی 2 تا دیگه رو کنسل کردن.
سلام به همگی .
مقایسه پشت گوشی جدید سونی اریکسون ( C903 ) با سری T دوربین دیجیتال سونی :
مخلصیم .
حمید روز شمارت مشکل داره ها.امروز اول ماه هست دیگه
16 ام اگه شروع بشه:
16-1+1=16روز دیگه میشه
(بیکار بودم گفتم ایراد ملا لغتی بگیرم)......
اخه اگه شتباه نکنم سونی گفته ماله ما 17 مه ! از همه بروبچ هم دعوت کرده بیان ! پارسال یادته بارسلون ؟ میخواستیم x1 بدزدیم :31: