اینطوری که از عکس ها معلوم هست بازی شخص سوم هست درسته؟
Printable View
اینطوری که از عکس ها معلوم هست بازی شخص سوم هست درسته؟
اره. ولی دوربینش 1 جور متفاوته. 1 نو اوریه جالب.
بیشتر از یک جور متفاوته ... خیلی فرق فکوله ...نقل قول:
اره. ولی دوربینش 1 جور متفاوته. 1 نو اوریه جالب.
عالیه
نمي توني متن ارور رو بذاري؟نقل قول:
این ارور تو همون بازی هستش مثلا یه جاهای بازی تیک میزنه بعد یه دفعه کلا صفحه آبی میشه و dumping memory میشه که مربوط به فایل کارت گرافیک هستش که نوشته اگر برای اولین بار هست میبینی سیستم رو ریست کن و اگر برای چندمین بار هست یا سیستم رو بایسش رو خالی کن یا ویندوز رو آپدیت کن و چند تا دیگه .....
شما یه ویندوز عوض کن درایوهاتم آپدیت باشه.نقل قول:
این ویندوز عوض کردن خیلی کمک میکنه.
ویندوز عوض کردم و اتفاقی نیفتاد ولی هنوز درایوهام رو آپدیت نکردم ونمیدونم چطئر باید اینکار رو انجام بدمنقل قول:
درایو کارت گرافیک و drx رو آپدیت کن.نقل قول:
ولی به نظر رم کافی برای بازی ندارید. هرچند گرافیک خوبی دارین.
صفحه ی آبی میتونه از هارد هم باشه که زیاد ربطی نداره.
درایو؟؟؟
فکر کنم منظورت درایور باشه.
کارت گرافیکت چیه؟
اگه nvidia هست برو توی سایتش و اخرین درایور گرافیک رو بگیر.
چجوری آپدیت کنمنقل قول:
کارت گرافیکم هم ati 4550 هست
سلا من همون اول بازی گیر کردم من باید باطری فعال کنم یکیش فعال میشه ولی دومی نه؟ سریع از اون جدا میشه من چیکار باید بکنم؟
اول دکمه اون یکی که فعال نمیشه رو بزنن بعد دستگاه رو کند کن بعد برو دکمه اون یکی رو بزنی.
یا میتونی اول دکمه دستگاه سالم رو فشار بدی بعد برو سراغ اون یکی، دکمه اش رو فشار بده بعد کندش کن.
بنده هم همین قسمت گیر کردم
ولی وقتی میرم سراغ اون یکی باطری زاقارته دکمه اش رو میزنم و بعد کند میکنم زمان رو فوری زمان برمیگرده به حرکت اصلی و اصلا کند نمیمونه !!!
باید سریع عمل کنی.نقل قول:
نگاه کن کی اینجاست ... تو هم میلاد ؟نقل قول:
چک کن استاتیکت پر باشه .... و دقت کن که هدف که میگیری حتما به اون باطری خرابه بخوره ....
اول باطری سالم رو جا بنداز ... خرابه رو بزن وقتی وصل شد کندش کن و دکمه رو بزن که بدوعه .. بیا فعال کن
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
از این تو بازی زیاد گرفتم تازه یه دونه قرمزشم گرفتم.
می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟
همون تیکه های شبیه مادربوردو میگی؟!نقل قول:
اگه اون برد هاست .. که من الان یادم نمیاد تو بازی بهشون چی میگفتن ... تو استور برای پول باید بفروشینقل قول:
سلام وعرض خسته نباشید
semiconductor چیه؟
از این تو بازی زیاد گرفتم تازه یه دونه قرمزشم گرفتم.
می خواستم بدونم به چه درد می خوره؟
بعد از مدت ها وقت کردم کمی بازی کنم ...
این بازی رو انتخاب کردم و بدون هیچ وقفه ای این بازی رو ادامه دادم ...
تا تموم شد ...
بهترین اسلحه ی این بازی به نظر من Line Gun بود و بدترین موجودش هم اون موجوداتی که ه دیوار چسبیده بودند و یک چیهایی پرت میکردند که از اونها نیز یک چیزی بیرون میومد ! بعد از این ضدحال ترینش اون چیزهایی بود که شبیه یک ژله راه میرفتند و بهت میچسبیدند!
خیلی ضد حال بود ...
ساعت اتمام طبق سیو ها میشه گفت 6:30 ساعت ...
بازی خیلی قشنگی بود ! یک شکایت دارم و اونم اینه که چرا این issac اصلا حرف نمیزد ؟ :دی
آخرش هم جالب بود ...
شاید 2 ایی هم در کار باشه !
شاید ...
چطور nicole برای ما زنده دیده میشد ؟! این فقط یک رویا و توهم بود ؟!
راستی اون آهنگی رو که تو سالن مرده هایی که سرشون با خنجر سوراخ شده بود پخش میشد رو میشه بذارید واسه دانلود (برای راهنمایی باید بگم که منظورم اونجاست که اون مرده که اسمش یادم نیست برای نمونه یکی رو که رو صندلی بود کشت) ؟!
این آهنگ توی ویدئویی که اول بازی پخش میشه هم پخش میشد ...
عزیزم سری 2 که در حال ساخت هست. تازه فیلمش هم داره میاد برای 2010
واقعا ؟!نقل قول:
خبر خوبیه ...
اون موسیقی پشت زمینه رو کسی نمیدونه چطور میتونم پیدا کنم ؟!
قبلا یکی از بچه ها 1 تاپیک زده بود که اسمش این بود فکر کنم:نقل قول:
این اهنگ کدام بازیست(حالا اسمش دقیق یادم نیست ولی مضمونش همین بود :دی)
مسابقه بود ولی استقبال نشد.
برو تاپیک رو پیدا کن.
ازش بپرس اهنگ بازی ها رو از کجا پیدا میکردی.
این جاهم میتونی در خواست بدینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=33996
قشنگه . فقط کلش کوچیک شده !
جریان این نقاشیه چیه ؟
....
این اسلحه رو هم اول بازی میده ... ولی از تموم اسلحه هایی که بعدا میده ... یه سر و گردن بالاتره ....
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!نقل قول:
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره:31:(شوخی)
مخصوصا که اول از همه هم آپ دیت میشن و بعد دلت نمیاد برای بقیه خرج کنی .....نقل قول:
آره منم موافقم به نظر من هم این دوتا اسلحه ای که اول بازی میده از همه بهتره و بقیه اونها یه جورایی کشکند و زیاد به درد نمی خورند!
این نقاشی هم فکر کنم اقا مهدی می خواد استعداد خودش رو توی نقاشی نشون بده شاید یه کسی یا گروهی(حالا یا رئیس گروه طراحی EA یا activision یا یه چیزی شبیه این...) ایشون رو کشف کنند یه موقع خدای نکرده بیخود اینجور استعداد نهفته شون هدر نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی)
....
هان ؟ استعداد ؟
نمیدونم ولی این رئیس EA که عضو پی سی بود چی شد ؟ : دی
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است
یعنی چی می چرخه ؟ ... اونوقتنقل قول:
سلام من این بازی رو خیلی وقته دارم امانمیتونم بازی کنم چون محیطه بازی میچرخه نمیدونم چکارکنم کمک.گرافیک 1گیگ gf 8500 رم 2گیگ وcpu3 است
سلام عزیز برادر:نقل قول:
USB به کامپیوتر شما وصله. . .آن را به درآور.
ممنون از همه دوستان مجبورشدم تمام صفحات قبل روبخونم وجوابم را گرفتم دسته باید از کیس جدامیشد
سلام
دیدم حیفه این تایپگ بره پایین
خیلی بازی قشنگیه فوق العاده متفاوت
فقط من الان 5 تا کپچر رفتم دمویی ...فیلمی ...چیزی... نشون نمیده اصلا
فکر کنم مدل بازیش اینجوریه...!
ولی خیلی توپه به همه پیشنهاد میکنم...
و ساعت دو شب هم بازی کنید هیجانش بالاتره...
البته اصلا دلم نمیخواد بدونم چند کپچره چون اینجوری آدم به فکر تموم کردنشه
خدا کنه تموم نشه اصلا!:D
یکی از بازی هایی بود که تو این بازار کساد بازی خوب از اب درومد.
با اون اسلحه riper فکر کنم (همون که یه تیغ ازش بیرون میزنه) میخواستم یکیشون رو بکشم عجب زرنگ بود .... جاخالی میداد خوبیش اینه که قابل کنترله تیر این اسلحهنقل قول:
هوش مصنوعی این دشمنان نیز در نوع خودشان خوب است و به آسانی فریب نمی خورند
و یکی از چیزای جالبه بازی این node هاست ... که میشه باهاش اسلحه هارو مجهز تر و قوی تر کرد...
خلاصه اگه بازی نکنید از دستتون رفته.
راستی این Kinesis چیه؟
===================
یچیز دیگه من اینو اصلا نمیتونم با دسته بازی کنم...اول اینکه اصلا دسته حال نمیده بعد اینکه کلید های جهتی دسته فقط بدن ایزاک رو چپ و راست میبره و جهت دیدش رو تغییر نمیده
بخاطر همین باید از این دو کلید چرخشی که بعضی از دسته ها دارن استفاده کرد البته برای من اینجوری بود حالا نمیدونم شاید راهی برای درست شدنش هست.
ها؟ : دینقل قول:
راستی این Kinesis چیه؟
فکر کنم همونی باشه که isaac با هاش می تونست وسیله ها رو بلند کنه! فکر کنم باید F رو میزدی! یا شایدم دکمه دیگه ای رو! دقیق یادم نیست!
آها آره این راست کلیک رو باید بگیر بعد F رو بزنیم
اسمش رو نمیدونستم!
اونی که آهسته میکنه هم راست کلیک و C بود...
اسمش هم فکر کنم statis بود..
ممنون.
دوباره سلام...
آقا من یجاییش گیر کردم
تو کپچر 5
یجاهاییش پشت شیشه یه مرده صحبت میکنه
بعد سمت راستش یه در هست وقتی میریم اون تو دیگه هیچ جایی نمیشه رفت(همه درها قرمز میشن )
و یدونه از این موجودات (که یبار اون دختره گفت اینا کشته نمیشن هیچوقت ) و چنتا هم از این موجودات عادی میان سراغم و نمیدونم باید چکار کنم همش میمیرم!:D
تو اون اتاقه هم سه تا در هست که همش قرمزه
هیچ جایی رو من ندیدم که بشه اونجا رفت...
ctrl رو هم که میگیرم اشاره میکنه به یه دری که قرمز شده و lock شده.
از این باتری ها هم ندیدم که مثلا با kinesis بذارم تو جایگاهش دره باز بشه :D:D
خلاصه گیر کردیم شدید.
زدی تو خطه بازی شدیدا ! : دینقل قول:
اونجا باید اونو FreeZ کنی جگر ! یه چیزی هست شبیه اتاق شیشه ای ! مندازیش اون تو ! پاشو میزنی ! زمان رو آهسته میکنی و بعد میری از پله ها بالا یه دکمه ای هست میزنی و بعد میترکه !
البته اگه درست فهمیده باشم که کجارو میگی : دی !
عزیز اونجا پله نیست!
منظورت از کند کردنه زمان همون statis....؟
راستی من پستم رو ادیت کرد ه بودم ندیدی!:D
ترک کرده بودم ولی دیدم نمیشه اصلا گذاشت کنار!نقل قول:
زدی تو خطه بازی شدیدا ! : دی
راستی مشکلم تو Dawn of war حل شد ممنون.
دوستان ابندای کپچر 2 که از اون متروئه چیه پیاده میشیم جلوی در یه جعبه ی بزرگی گذاشته شده و اجازه نمیده عبور کنیم باید چیکار کنم؟
راست کلیک رو بگیر + F
اینجوری میتونی اجسام رو جابجا کنی...
هر جا راست کلیک رو ول کنی جسم رو اونجا میندازه
======================
ادیت:
به اون اموزش هایی که وسط بازی میده دقت کن
همونایی که بقل کله آیزاک میاد