فایل زیرنویس رو انتخاب کنید و بکشید داخل پلیر یا با فایل فیلم همنامش کنید یا لودش کنید (Alt+O)...نقل قول:
اگر هم نمایش نداد یکبار Alt+x رو بزنید.
اگر پخش DVD منظورتونه، از طریق منوی DVD زیرنویس دلخواه رو انتخاب کنید.
Printable View
فایل زیرنویس رو انتخاب کنید و بکشید داخل پلیر یا با فایل فیلم همنامش کنید یا لودش کنید (Alt+O)...نقل قول:
اگر هم نمایش نداد یکبار Alt+x رو بزنید.
اگر پخش DVD منظورتونه، از طریق منوی DVD زیرنویس دلخواه رو انتخاب کنید.
پخش dvd مد نظرم بود.منوی dvd نمیاد و فیلم شروع میشه چطوری به منو برگردم.با سپاسنقل قول:
نرم افزار من از صبح این ارور رو میده و وقتی قیلم یا فایل صوتی ای باهاش باز میکنم هیچ کدوم از دکمه ها عمل نمیکنند ؛ نرم افزار هنگ میکنه
آحرین ورژنش هست ، ویندوزمم سون ِ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تو پخش بعضی از فایل های flv مشکل دارم صدا داره ولی تصویر نداره
و تا اونجای که من شنیدم میگن کیفیت km بیشتر از s player هست ولی برای من اینطوری نیست
در جدیدترین ورژن تصاویر تار پخش میشن در بعضی ورژن های قبلی هم همینطور بود.
مجبور شدم ورژن جدید رو کاملا پاک و ورژن ماقبل اخر رو نصب کنم.
چرا تار پخش میشه کدک خاصی باید روش نصب بشه؟
اگه منوی dvd رو میخوای بیاری :نقل قول:
وقتی فیلم رو نشون میده برو توی DVD Controls و Title menu رو بزن .
واااااااااای خواهش میکنم یکی مشکل منو حل کنه ! با kmp خیلی راحت بودم نمیتونم پلیر دیگه ای نصب کنم :n03:
سلام.
دوستان یه سوال داشتم
یه جا خوندم میشه با کدک CoreAVC.Professional کیفیت فیلمها رو افزایش داد. خواستم ببینم واقعا این کدک همچین کاری میکنه ؟ مثلا رزولوشن یه فیلم رو افزایش بده و به HD برسونه؟
ممنون.
دوستان یک مشکلی در پلیر کامپلیر دارم که از محیط عکس گرفتم و با فلش مشخص کردم .مشکل من اینه که به جزئ پلیر کنترل اصلی پلیر یک پلیر فرعی دیگه تو کامپلیر به وجود اومده کسی میدونه باید چی کار کنم حذف بشه ؟؟:n13:
دو تا سوال : 1-چجوری میشه در kmplayer تصویر رو زوم کرد؟ 2 - چجوری میشه تنظیمات kmplayer رو به حالت پیش فرض اولیه دراورد؟
سلام
دوستان راهی داره تغییراتی که با برنامه km-player روی زیرنویس انجام می دیم رو save کنیم؟
من معمولا سریال ها رو با تبلت می بینم و برنامه های اندروید حداکثر تواناییشون، جلو و عقب بردن زیرنویس هستش و گاهی زیرنویس ها مشکل fps دارن یا یه مشکل دیگه که با alt+q حل می شه (نمی دونم مشکل از چیه ولی alt+q تنها راه حل بوده.)
حالا راهی هست که بعد از انجام تغییرات، همه چیز داخل فایل Srt یا Sub/idx ذخیره بشه تا بتونم با تبلت هم بی دردسر فیلم رو نگاه کنم؟
ابته واسه fps هم برنامه های دیگه هست ولی این alt+q نمی دونم مشکل چیه تا یه برنامه براش پیدا کنم.
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
با سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
1-با کلیدهای ماشین حساب در سمت چپ صفحه کلید(+)زوم به جلو و (-) زوم به دور انجام میده
2-در هنگام اجرای برنامه در کام پلیر کلید f2صفحه کلید بزنی بعد از امدن صفحه تنظیمات >برگشت به حالت اولیه رو بزنید یا ریستورپروپرتیس:n01:
سلام دوستان..م ن وقتی کلیپ یا موزیکی با Kmplayer باز میکنم و هم زمان با اون موزیلا یا مرورگر دیگه ای رو باز میکنم صدا لگ داره..مشکل از کجاست؟
حذف کن کامپلیر +برگرداندن تنظیمات به حالت اولیه اگه درست نشد بگو تا راه حل بعدی بگم:n19:نقل قول:
سلام
من آخرین نسخه رو الان نصب کردم ولی یه مشکلی داره
فیلم ها رو که باز میکنم صدا دارم ولی تصویر ندارم ! فقط یه صفحه مشکی ظاهر میشه...
چجوری درستش کنم ؟؟؟
ورژن : The KMPlayer 3.5.0.81
تو این ورژن : The KMPlayer 3.4.0.59 Final درست کار میکرد و تو ورژن بعدیش : The KMPlayer 3.5.0.77 Final بازم مثل ورژن آخری مشکل تصویر دارم
پلیز هلپ می !
آخرین ورژن کدک رو هم نصب کن درست میشه ;)نقل قول:
K lite ...
سرچ کنی پیدا میشه تو سابت دانلودها هم آخرین ورژنش هست
سلام
سوالام همه درباره kmplayer هستش و ویندوزمم سونه:
1-همون اول که km رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
access violation at address04910878.write of address04910878.
2-بجای تصویر صفحه سفید میاد...چرا؟
3-اولین آهنگ رو درست پخش میکنه ولی دومی رو این ارور رو میده(بعضی مواقع از همون اول ارور رو میده):
cant connect to video.
ممنون میشم زودتر جواب بدین
سلام.
زیر نویس فیلمام توی VLC نشون داده میشه (به درستی) ولی توی KMplayer مسئله دار نشون میده. یک سری حروف و ارقام بی معنی....
داستان چیه؟ من رفتم تو تنظیماتش و حالت دیفالت رو هم انتخاب کردم ولی نشد.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون از شما... .نقل قول:
حالت دیفالت روی چی هست ؟ روی arial تنظیم میشه ؟ f2 رو بزن بعد توی subtitle ببین font style روی arial هست یا نه .نقل قول:
دقیقا رو Arial هست.نقل قول:
سیستم عاملت چیه ؟ ورژن km ؟ مشکل برای یک زیرنویس هست یا چندتا زیرنویس ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:ویندوز 7 - 64 بیتی. ورژن نرم افزار 3.5.0.77 Plus می باشد. این مشکل برای تمام زیر نویس های فارسی هست ولی همین زیر نویسها توی VLC به خوبی نمایش داده می شوند.نقل قول:
اگه جواب منم بدین ممنون میشم.....................یک هفته ی که نوشتم ولی اصلا انگار کسی پستای منو نمیبینهنقل قول:
نوی همون font style یه گزینه داره: CarSet این رو از سیستم دیفالت بزن به Arabicنقل قول:
بعد یه بار برنامه رو ببند و باز کن . اگه حل شد خبر بده .
شما احتمالا فلش پلیر روی سیستمت نصب نیست . از اینجا بگیر و نصبش کن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درست نشد : km رو دوباره نصب کن توی تنظیمات نصب user define setting رو بزن و album art رو غیر فعال کن . درست شد خبر بده .
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:درست شد، ممون از شما.نقل قول:
سلام .
دوستان در بخش رندر ویدئو کدوم حالت پیشنهاد میشه که انتخاب بشه؟
این گزینه های مختلف تاثیری در کیفیت تصویر دارند؟
کیفیت در مانیتور و تلویزیون به طور محسوسی در تلویزیون بالاتره در حالی که هر دو نمایشگر از نظر فنی تقریبا در یک سطح هستند. مشکل از کجا میتونه باشه؟
ممنون. :n16:
ممنون درست شد...............................نقل قول:
با سلام خدمت همه ی اساتید.
مشکل من پخش صدای دوم فیلم هاست.وقتی که Crtl+X رو میزنم سویچ میشه ولی هیچ صدایی نمیاد!!! انگار که صدای دوم نداره.در صورتی که داره.1فیلم هم نیست.7-8 تا دارم همشون اینجوریه.
دیفالتش روی فارسیه ولی انگلیسیش رو نمیتونم پخش کنم.چیکار کنم؟؟؟:n13:
ورژن km player
3.5.0.77 kmp plus
اینم یه عکس از مشخصات صدای فیلم:
سلام
آیا بعد از نصب km player حتما باید کدک هم نصب کنیم ؟
اگر باید نصب کنیم کدام کدک را نصب کنیم ؟
حتما که نه، خودش معمولا اکثر کدک ها رو داره. اگر با پخش فیلمی دچار مشکل شدید klite mega codec pack ر نصب کنید.نقل قول:
معمولا نیازی به کدک دیگر نیست البته بسته به فایل هایی که میخاهید پخش کنید شاید لازم بشه که فکر کنم K-lite codec pack گزینه مناسبی باشهنقل قول:
سلام ، من KM ورژن 1431 که قدیمیه دارم ، یه چند بار ورژن 3 را نصب کردم کند تر بود و کیفیت ورژن خودم بهتر بود الان هم همان را دارم، به غیر از بعضی موارد MKV که خیلی کم است کیفیتش از پلیر های دیگه بیشتر است ، این ورژن های جدید مزیتی دارد که من بخواهم نصب کنم ؟
عزیز potplayer رو نصب کن . از همین سازنده km هست . همه تنظیماتشون شبیه به هم هست . شاید کارتو راه انداخت .نقل قول:
دوستان علاوه بر سوال صفحه قبلم یه سوال دیگه :دی
توی نسخه های جدید کی ام زیرنویس IDX/SUB پشتیبانی نمیشه؟ کلا پخشش نمیکنه :|
:n16:
سلام. چرا زيرنويس sub idx را هم نمايش ميدهد و مشكلي ندارد.شما زيرنويست سالمه؟با برنامه sub resync امتحان كن ببين زيرنويس سالم است يا نه. ( ابتدا بايد برنامه vob sub را نصب كني)نقل قول:
با عرض سلام بنده دو تا مشكل با آخرين ورژن kpm دارم
يكي كه وقتي با صفحه كليد ميخوام فيلم رو فرم فرم جلو ببرم اين كار انجام نميشه هر چند مثلا خودش حالت پيش فرض روي اسكرولش بصورت كوچك فيلم رو نشون ميده اما زياد به در من نميخوره
دوما مدام وقي در حال پخش نيست به اينترنت وصل ميشه و ميخواد كليپها رو نشون بده
سلام
من با ورژن های جدید KMP مشکل دارم کلا. و اونم اینه که وقتی تو تنظیمات قسمت general .
Snap to Edge/Window تیک داره , وقتی پلیر روی دسکتاپ حرکت میدم یه دفه همه پنجره ها مینیمایز میشن و وقتی تیک این قسمت را ور میدارم و رویه یه فایل فیلم دبل کلیک میکنم پلیر گوشه مونیتور باز میشه. یعنی بیشترش از صفحه نمایش خارجه و فقط گوشه پلیر تو دسکتاپه. اینم بگم که همیشه میوفته گوشه پایین راست.
بخاطر همین من هنوز از ورژن 3.0.0 دارم استفاده میکنم.
کسی به همچین مشکلی برخورده و یا راه حلی داره؟
من دیروز ویندوز عوض کردم. رفتم آخرین نسخه رو دانلود کردم. ولی موقع پخش تصویر سیاه میشه ولی صدا داره. رفتم کدک های K-Lite و win7 رو هم نسب کردم. ولی بازم نشد. توس VLC و مدیاپلیر ویندوز مشکل نداره ولی توی این مشکل داره. حتی رفتم یه نسخه قدیمیتر رو هم دانلود کردم ولی بازم همینجوریه. مشکل از کجاست.
من تا دیروز روی ویندوز قبلی از 3و3 استفاده میکردم مشکلی نداشت.